World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Te a wipe után német vonalon mész?

Remélem lesz Wirbelwind is,az több játékban is a kedvencem volt.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wirbelwind

Hunnicutt - Firepower - A History of the American Heavy Tank

90mm M3(T7)

90mm T15E2

Halljuk.

Tono34
Azért semmirekellõ tankot még tudnék felsorolni párat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Engem eddig a JT és a pz III/IV bosszantott fel igazán. Ezek a legsemmirekellõbb harcjármûvek a játékban. 😊

Tuvok
Lényegében hasonló stílust igényel, mint a Ferdinándor, csak egy kicsivel jobban kell lopakodni mert ha meglátnak, minden zúdul rád .
Viszont az ágyúja ... <#finom>
Szerethetõ jármû, de sok-sok türelmet és gyakorlást igényel .
Az egyetlen jármû, ami nem szokott felbosszantani, és ez sokat elárul 😊
Vonzódjál csak hozzá ! És majd egyszer kap egy kis felzárkóztatást is . Ráfér .

jaja, mivel a klánosdiban lesz légicsapás, talán azért készítenek ilyeneket (esetleg kilõtt tereptárgynak, fene tudja)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem általam készített prtscr, olvasgattam a hivatalost, megtetszett, és gondoltam jól megosztom veletek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Flakpanzer az légelhárító volt nem?

Neked mitõl néz ki így a játék?

Eagle16
Úgy van, külsõ nézetben is rázkódik. (csak nem olyan feltûnõen)

Egyéb:

AMX-50 Foch paparazzi fotó 😄

És valami FlakPanzer.

És az ausztrál Sentinel-rõl is volt egy rövid bevágás, más készítik a modelljét.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jaja, én legjobb esetben csak sokkot kapok majd miután felriadok, telesírom et a topikot.
Rosszabb esetben sokkot kapok, elmegyek venni új monitort, billentyûzetet, majd telesírom ezt a topikot :-)

Igen ezt láttam T30 gazdájának az agyában biztos elpattant pár ér mikor meglátta ki végzett vele. 😄

WoT: Nishizumi77

hmm, na látod ez fel s tûnt, tök úgy emlékszem, hogy megbillen a tank külsõ nézetben is, akkor is mellé tudsz lõni, na de este majd jól letesztelem, hogy tényleg jól emlékszem-e.

ó basszus, most látom, hogy mirõl beszélsz :-)
tipródtam egy kicsit, hogy basszus t30 mint fagyasztott béka, sosem hallottam még róla, mekkora noob vagyok már :-)

na, de velem nem szúr ki, átrakom máshova :-)

RatBaG
félreérted. most a helyzet az, hogy aki arcade nézetbõl puffogtat, annak sehogy se mozdul el a célkereszt, viszont aki sniper nézetben próbál precízen célozni, azzal egyfolytában az történik, hogy várja-várja reloadot, már épp lõne, ekkor meglövi az ellenfél, a célkereszt megugrik, és ellõ a cél felett. tehát vagy az arcade-be kell "shaking", vagy kikapcsolhatóvá teszik sniperben is... és bumm, így lett a balance!

Per Aspera Ad Inferi.

de azok nagyon pontos pingpong labdák ám, lehet velük smileyt karcolni az ellenségre :-)

Eagle16
De az amcsi tankok legalább nem pingponglabdát lõnek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát igen a fagyasztott békákból készülõ tank valóban gyenge XD

hehe, na ezért nem játszok amcsi tankokkal, már azt is nehéz feldolgozni, hogy a német tankok papírból vannak, na de ez?

Tényleg többször pattan le mert gumilabdát lõ. Az összes 122es kivéve a BL-9et egy fos, pattog mindenrõl és ráadásul még drága is a lõszer. KV-3ra a legjobb fegyver a 107es zis mert sokat sebez,gyors, és nem drága.

Mit nem értesz rajta te Ómen 😊

A Ferdinand tetszik, ezért játszok vele, az mellékes hogy jön az XP és egyre közelebb kerülök a JagdTigerhez... a zojjektet meg az ISU-t ugyse tudja überelni...

Én elõször a 100 mm-re esküdtem, merthogy jó ROF és átütésben is király. De aztán váltottam a 122 mm-re és szerintem az jobb.

Kevesebbszer lõsz, de viszont jobban szakít. Több pontot kapok a csatákban és több a killem. Legalábbis az én sítusomhoz ez jött be. Mintha többször pattanna le, de lehet, hogy csak beképzelem.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Szerintetek melyik a leghasználhatóbb ágyú Kv3-ra?

Big Bertha sem lenne rossz. Az elején odalõnél a kezdõkörbe és 6 kill. <#violent>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nem ok nélkül mondogatjuk sokan, hogy ez a játék ha kijön egy fillért nem fog érni nemhogy havi több ezer pénzt.
Ezek mellé meg a t8-as arty-nak berakhatnák a radarlátást és az azonnali autoaim-et, a légierõt szõnyegbombázással, esetleg a pocsolyákon ringatózó pályát átlövõ csatahajókat.

Tuvok
JT - 70K XP hianyzik, de nem vonz

Én a láthatatlanságot kapcsoltam be. Most így könnyebb. <#smile>

Miért? Ti eddig nem kapcsoltátok ki a modul sérülést? Engem nagyon zavart, levettem...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

a baj ott kezdõdik, hogy tuti nem lesz arcade random battle illetve realistic random battle, tehát egy csatatéren lófrálni különbözõ beállításokkal egy vicc, ez pedig jogos puffogást fog szülni, pláne, ha kitalálnak még pár "háziszabályt".

Ja értem. Realitás nulla, de legalább nem fog fölé menni a skuló, ha éppen lövés elõtt találnak telibe.

ha jól értelmezem, akkor ez a rázkódás mozgás közben, találat esetén.
igen nagy helyzeti elõnyhöz juttatja azokat akik kikapcsolják

Ez a shaking dolog lenne a kézifék, ami eddig a destroyereknél nem engedte elmozdulni a lánctalpat?

Igen a másodikon én is gondolkodtam hogy van ez?! Akit zavar kikapcsolhatja?? Ennyi erõvel lehetne olyan kapcsoló is lehetne ami a sérülést kikapcsolja, hátha az is zavar valakit. :o
átnyálazva alaposabban az új patchet, ezek nem nagyon tetszenek:

Credit repair kit will fix 1 chosen damaged module until the end of battle. Gold will repair all currently damaged modules until the end of battle.
Added an option to turn-off tank shaking during shooting/moving/stopping/being hit in sniper mode. Default setting is shaking on.

Kíváncsian várom😊

Megjelenés elõtt 2 héttel lesz, lehet már a héten mert mintha olvastam volna hogy 24.e körül/után lesz.

Egyébként pre-order az a játék megjelenése után lesz😄

Oké😊 én egy hiszékeny ember vagyok😄

Pár napja mondta Q&A topikban hogy hitboxot javítják és kevesebb lesz a modul sérülés.

Igen mióta nem játszottál vele azóta mondja hogy javítják😄

Nálam kb 7-8 évesen a Kelly Hõseinél kezdõdött a rajongásom a 2. világháborús tankok fõleg a tigris után.
Lammaer a sherman nem fogott meg annyira engem akkor valahogy sose jöttek be az amcsi tankok nincs félelem faktoruk. Tigris félelmetes sherman meg hát olyan kis fura vacak.
Utoljára októberben toltam tigrissel akkor szerettem és akkor is még elég sok nagy tank volt köszönhetõen a soft wipenak. Jó tank mert sok a HP meg jó a fegyvere is ami nagyon fontos nálam hogy pontos! orosz pontatlan fosok nagyon tudnak bosszantani, viszont ami rosszá teszi hogy nagyon sérülékeny szinte minden átlövi és sok a modul sérülés, bár overlord azt mondta javítják majd.

Megvan az elsõ Wittman medálom. Sose gondoltam volna, hogy M6-tal szerzem meg. Azért így se rossz. Jó az az amcsi 90 millis.

AirborneRanger
A sok magyar OP t55ös képzeletbeli gonosz imperialistákra lövöldöz:
http://www.youtube.com/watch?v=g6ZV3ivj_Xk
😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Oke , de gyerekfejjel ott lattam elosszor tigrist , meg az atkos rendszerbe a voros csillag filmszinhazban<#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

nálam tuti a szerelem miatt vannak vele jó statjaim, sõt a 6 Wittmanból, kettõt tigrinccsel szereztem :-)

Háááát.... a Kelly hõsei sztem pont hogy nem a Tigrisekrõl szól, hanem Csodabogárról és a Shermanjairól 😊 Tessék azokkal tolni 😉