418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csagataj #387664 Orzanel? Angliába szakadt román steamer. Több tripla gunmarkja van, mint bárki másnak akit eddig láttam. És nem egy speckó tankon is.
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2017.02.20. 20:59:14 -
Na a mai nap valami katasztrófa, nem elég hogy elfelejtettem játszani 2 nap alatt, de ma 4x megtehette az ellenfél, hogy 5 tank mögöttem van mégis rám yolozhat büntetlenül.. ezek a birkák meg csak nézik, persze mind bukó.. -
Tessellia #387662 Így van, talán ő volt a legelső aki oktatóvideókat készített wothoz. -
Tessellia #387661 És mindig vacsora közben artyzik:D
Ha pedig szarkasztikus stílusú wot streamet akar nézni valaki akkor Sirfoch (Circonnal együtt játszottak régen) streamjét ajánlom. Szintén unikum, ami viszont egyedivé teszi, hogy goldot csak szökőévente lő. -
asolyom #387660 Egyszer azért sikerült egy értelmes csapatot kifogni a Comettel. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ettől eltekintve 9-16 a mai mérleg vele, de meglett végre a Centurion.
-
yossarianHUN #387659 Én már nem vagyok naprakész ezekkel a streamerekkel. Mondjuk az egész "fejem a sarokban, miközben lukat pofázok a kedves néző hasába" stílus nem az én világom. Anno RiisingSun (ez volt a YT csatornája, asszem Highflyer16, vagy valami ilyesmi volt az ingame neve) videóit néztem, na azok tényleg jók voltak. Ő is unikum volt, és a legtöbb videójában nem volt locsogás, ehelyett megállította a kulcspillanatokban, és kiírta a képernyőre, hogy mire kell figyelni. Felhívta a figyelmet a térképre, az ellenséges és baráti tankok pozíciójára, ezáltal hogy miért megy arra, miért teszi azt, amit. Tényleg egész edukatív volt, és még a fejét se kellett nézni a sarokban, mint Kviki idióta mókusképét. Sajnos már abbahagyta a játékot. -
R3nton #387658 És Sircircon-t ismeritek? Iszik stream meg videózás közben. Egy tirpák állat, de szuperunikum ő is. Elég jól bemutatja a tankokat. -
yossarianHUN #387657 Na nekem meg pont Dezgamez-től borsódzik a hátam (nem mintha a többit nézném). Az az idióta hanglejtés, amivel beszél... Mikor először hallottam, percekig nem tudtam eldönteni, hogy ez most komoly, vagy csak direkt hülyéskedik ezzel a beszédmóddal. Aztán jött a sokk, hogy komoly. -
Wgl-es skinek,egynémelyik nagyon jó:-) -
Still_I_Rise #387655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

... vagy esetleg a replays mappában kéne szétnézni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.20. 19:05:09 -
Still_I_Rise #387654 Most mié?'
Múltkor is a 9.17.1 változások bemutatásakor olyan emberien köhögött. -
Lokker #387653 Valami suhancok összefirkálták a tankodat.
-
Plata #387652 Hát marhajó hogy menekülni kell a bázisról mert az idióták válogatás nélkül lőnek mindenkire bazd,az ellenség meg tök lazán bejön mert a hülye banda azzal van elfoglalva hogy egymást lője. -
Ez életkor függő ... -
Plata #387650 Atyám a tömeges tk az új hobbi a játékosok közt vagy mi a szentséges istenért lövik rommá egymást egyből.
Megint 4 killel kezdtük a csatát.Nem volt se szóváltás se semmi,csak elkezdték lőni egymást ketten amibe még páran be csatlakoztak és egyből 4 halott barom. -
Plata #387649 Na a mai Kamikaze medál is megvan,tudom nem vagyok normális,de egy T62A-t le rammoltam. 
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 13 697 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 117)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
A poén az hogy túléltem.
-
Csak kérni kell 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerencsétlen E100 azért megpróbált bázist védeni,de 10mp-ig élt
Csodával határos modon megnyertük,és 2. legtöbb xp kaptam
-
Userx2 #387647 Nekem QB-től egy perc alatt áll a hátamon a szőr. Meg ahogy össze van vagdosva a videó, nehogy már lássuk emberből van és nem egy WG bérenc felolvasó gép.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.02.20. 15:51:36 -
tothgyorgy #387646 Megoldódott :) -
R3nton #387645 Ez a prém fogyóeszköz engem is idegesít. Mondjuk QB elég jól bemutatja az újdonságokat is. Cleverlanddel az a baj, hogy én nem bírom hallgatni az embert, mikor 1 mondatban 50x van a harckocsi és 25x a srácok szó. Mikor meghallom, hogy harckocsi legszívesebben megfejelném a monitort. legalább egyszer mondaná már, hogy tank, vazze taaaaaaank.
Egyébként van még 1 elég jó videós Dezgames. Baromi érdekes videókat szokott felrakni. Látni rajta, hogy nem szuper unikum, meg az angolja se a legjobb, de éppen ezért jó. -
Userx2 #387644 Ezen ponton kell kikapcsolni a csata ütközet játékmódot. 9-10 éves gyerekek kb. annyit fognak fel wotból, hogy leng a fehér zászló, búúú menjünk oda bbúúúú.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tothgyorgy #387643 Hali!
Egy századtársam érdeklődik, hogyan tudná kimenteni a csata eredményét?
Segítene valaki? Én még sosem próbáltam. -
Plata #387642 Három csata egymás után ahol csapattárs öletett meg.
-
Plata #387641 Az a baj én még nem nagyon láttam olyan videóst vagy streamelőt aki ne figyelemhiányos bohóc lett volna.
Értelmes videóst találni kb olyan nehéz mintha fehér hollót keresnél frakkban.
-
Ezért kell szakaszban menni. 3 Cromwell-el nagyon könnyű lehozni egy meccset. -
Plata #387639 Esetleg wn1-re.
-
Userx2 #387638 Egy Cleverland féle videóst már felértékelnétek Mr.WN8-ak ellenében? Én mindenképp. Mintha folytatná a "videózást", talán még meg is kapja tesztre. És még beszélni is tud...
-
Plata #387637 Valami tényleg van,tiszta idióta lemming csapatok vannak.
asolyom #387636 Lassan kezdem elveszíteni a türelmemet. Húznám a az xp-t a Centurionra a Comettel, de egyszerűen hiába csinálok akármit mindig olyan csapatba kerülök, hogy szopás a vége. Így baromi nehezen lesz meg az xp. Ma pl. csak ezzel a szerencsétlen Comettel 3-6 a mérleg. Amikor alig sebzek akkor nyerünk, amikor 2000+ a sebzés, akkor cumi. Nehogy véletlen már tudjak xp-t szerezni. -
Plata #387635 Atyám sosem gondoltam volna hogy a svéd Emil ilyen rohadt papír.
Süketperzsával belerongyoltam oldalról erre úgy elcsaptam azzal a lassú tetűvel mint a fene.
-
Angelus1991ster #387634 Inkább ez kerüljön be a VK 4503 helyett:
http://beta.tanks.gg/v09171ct/tank/tiger-ii-h -
Jah, elvileg úgy pontosabb távoli lövéskor, amolyan urban legend hogy a normál nézetes lövés vlmi rásegítéssel történik a noobok miatt....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 10:36:09 -
Nekem végül is teljesen mindegy,csak valaki mondta,hogy a pecssel bekerül ingame is.Valahol olvasta,én csodálkoztam rajta,de nem jártam utána. -
suba53 #387631 Sziasztok!
Lehet hogy már volt szó róla, de most feltűnt egy gameplay nézése közben.
Miért váltanak vissza zoom-ból normál nézetre a lövés előtti pillanatban?
Bezoomol, céloz, majd kivált zoomból, és tüzel, majd vissza zoomba.
Valamilyen effektus miatt így jobb a találati, átlövési arány? -
Valóban, innen nézve végül is miért hagynák leülni az ingame prém vonalat, nemzetenként-tankáganként logikus hogy előbb-utóbb beraknak mindenhova 8 tieres prémet, meg néha frissítik az 5-6 éve kapható modelleket, ilyen erővel akár be is kerülhet az is6 mellé az object 252 u, az időszakosan kapható prémek meg a hatékony impulzus szerű eladástechnika meg a valós pénz költés miatt maradnak prioritásként.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 10:16:43 -
szaboz80 #387629 Én most pihentetem a játékot... Elegem van az átgondoltság hiányába lezajló csatákból... :) -
asolyom #387628 Azt hiszem, lassan kezdem feladni a reményt, hogy lehet egy értelmes csatát menni. Nem tudom, hogy magasabb tierben mi a helyzet, de a T6-8 környékén valami szánalmas. Ez most "sikerült"....2,5 perc alatt 0-8 volt. 
yossarianHUN #387627 Elméletileg pont a 9.17.1-ben fog bekerülni a VK4503 és a Mutz az ingame shopba. -
8 tier prémet már jó ideje nem raktak ingame shopba, mivel nem abból van a nagyobb bevétel a wg-nek nem fűződik hozzá semmi érdeke, elvileg el is hangzott hogy a prémek nemigen fognak ingame bekerülni csak időszakos megoldással a shopban, ilyen szir-szar kisebb tierek amikkel nem lehet igazán farmolni attól még bekerülhetnek, meg nemzetenként valahol kötelező egy ingame tank is, orosz tier 8 is6 megvehető, tehát amíg az kaphato addig nem sok esély van még egyre ugyanott.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 09:37:29 -
Ejj pedig jó lett volna:-)
Nem baj,akkor megmarad free xp-nek:-)))