World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
egy 20 000 csatás fekete statos account nem a véletlen műve.
Bérbe vehet? reklámfelület...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak hogy úton útfélen árulják az accountokat,tehát a csataszám sem mérvadó!
Munkatársam csak idén 2 accountot adott el!
Bérbe vehet? reklámfelület...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Valami ranked rendszer, vagy dedikált szerverek még visszahozhatnák az olyanoknak mint én azt az élvezetet amit régen nyújtott a játék. De azt természetesen belátom, hogy a játék és a szabályok nehezítése a roló lehúzásához vezetne. Annyit kellene csak a wg-nek tenni, hogy megadják a lehetőséget azoknak akik értelmesebb játékra vágynak...
Arról meg nem tehetek , hogy a Wg 1500-2000 csata után osztja a t10-est.
Legyen 6 millió xp egy t8-as fejlesztési költsége, oszt núbiat nem látsz a játékban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 13:06:40
Nekem hiányzik a +4 tier időszak. Bárcsak visszahoznák és újra aranyért lehetne prémlőszert venni. Sajna ez nagy kiesés lenne a wg-nek mert az átlagnak még most is túl nehéz a játék..
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 12:42:18
Gold lőszer meg jól jön, főleg a kis lőszerkiszabattal rendelkező tankoknál. De ott van az örök példa a VK3002DB, aminél az APCR átütése 171. Na az nem gold lőszer.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 12:23:22
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ámen.
Ilyen figurákkal is sűrűn találkozni: touareg_62
Eleinte engem is elkapott a hevület, hogy gyorsan jussak előre prémium járgányokkal, de gyorsan lelohadt a lelkesedésem, mert rájöttem, hogy játszani kell(ene) megtanulni. Ráadásul általában a prémium tankok, ahogy látom, mindig rendelkeznek valami "hendikeppel" a nem prémium társakhoz viszonyítva, hogy így balanszolják a plusz xp és kredit hozamot. Ezen kívül, ha az ilyesfélék egy 75%-os, vagy esetleg 100%-os, de egyébként 0 skilles legénységet ültetnek a Scorpion G-be, vagy IS-6-ba, az akkor sem jó másra T9-10-ben, mint a meghalásra.
Más. Ki lehet olyan retardált, hogy mikor lehetősége van az IS-3 seggébe lőni, akkor mellé gurul, és az oldalát lövi? <#merges2>#merges2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 11:12:53
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
„… és mondá Tilius a völgyek népének; ne keress gonoszságot szomszédaid között, amíg azt meg nem tetted a saját házadban.”
Pedig nem a lila színtől lesz valaki jó játékos az lehet gyengébb skillel is feltolni magasra.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A másik szitu a végjáték, amikor az utolsó percekben 1v3 szitu van, és minden lövés számít. Olyankor szintén szó nélkül goldot töltök ha AP lőszerrel célozgatni kell gyengepontokra. Ez van. Egyébként meg szerintem aki ismeri a tankok gyengepontját, az már golddal is odacéloz ösztönösen, legalábbis én sokszor veszem észre magamon.
Arról nem beszélve hogy kisebb tierekben mekkora jelentősége van az apcr és az ap lövedékek közötti sebességkülönbségnek célzás szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.08. 09:44:42
T10 után kicsit csalódás.
Ilyenkor jönne képbe igazán a skill, de sajnos a legtöbb embernél ez annyiban kimerül, hogy nyom egy 2-es gombot és örül neki, hogy milyen profin megoldotta a dolgot...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
(én vagyok ugye az a majom,aki a japán heavyket sem a trollokkal használja a pontatlanság miatt,hanem az ap-val)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Később poénból visszavettem Kv2-t,ma is a garázsban van.
Képzeld mostanában tankot skin szín alapján választok. A fehéret utálom, mint a xart az E5, E4 óta. Ezért nem a T10-et vettem meg. Sidesrapebe állva a T10 pont a lőszerrekeszét mutogatja a csukaorr oldalán, lecsökkent effektív páncélértékkel. Ez meglepő egy orosz tanknál.
Mennyivel szebb ez a kínai lapos gép. Ennek csak a teteje weak, sniper T34 meg is találta... Tudsz velem egy kicsit azonosulni, vagy jön a kő?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 06:32:06
Nekem megvan a német tesója mikor még játszható volt a tier2 tudott érdekes dolgokat csinálni mert nem ismerik,1x-er pár körre megvettem a h35-t és az egyik mecsbe pz2 elsőre alap ammóval lőtt de a 2ik tárra már arannyal szét szedett (gyanítom annyira már ismerte hogy van egy kis páncélom)
De a német verzióval 26 csatát túléltem egyhuzamban xD
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.09.07. 23:46:52