World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Nekem ami hiányzik 1: óra, hogy ezt miért nem tudják belerakni az nekem magas, 2 legénység automatikus visszahelyezés , 3 szerver oldali célkereszt, még ezeket beleteszik és már boldog is vagyok!😄

Trance&Friends nothing more..

barret
Igen van,bizonyos célzó modokba beépítve. Milliméterben mutatja a célkereszt helyén a páncélvastagságot.
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.10.06. 19:32:12

Bérbe vehet? reklámfelület...

Van valami alkalmazás amivel replay-t tudok avi-ba, vagy mpeg-be konvertálni? Vagy csak valami képernyő felvevővel lehet csinálni, mint pl. a Fraps?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

hogy mit? ilyen is van?

The Matrix has you...

Valaki használ a célzó módhoz működő páncélvastagság mérőt?
Valamiért nem működik semelyik célzó mód átütés mérője.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én a 9.16-ot használom xvm-mel, de aslain nélkül.

A bekapott sebzés lista még jól jön, a 3 soros garázs (megcsinálták a 2 sorost, 3-t miért nem lehetett?) is kell nekem, meg van még pár apróság, kényelmi dolgok (pl legénység auto visszahelyezése), az xwm minimap is jobb, a gyáriban én mindig elvesztem, hogy most ki van spoton és kiről esett le, ilyesmik.

Ha beleteszik a bekapott sebzés listát, akkor már tényleg megfontolható, hogy hanyagolom az xwm-t teljesen. Majd pár patch múlva.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 19:09:13
Őszintén szólva mióta van dmg indicator meg hit log, úgy érzem, hogy nem nagyon kell az aslain.

A 16_01-ben már működik jól.
úgy imádom mikor dönt egyet a játék és kb 2-3 percig tölti a csatát aztán mikor végre betölt akkor kidob bejelentkezéshez azzal a szöveggel hogy hiba a csatlakozásban utána meg kb 10 sec alatt betölt.
Az nálam is olyan volt az Aslain csomaggal. Ha csak xvm volt fent, akkor működött.

Végre megvan a StuG IV sorozat SPG-15 része. <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van új aslain, illetve xwm night build, ami megoldotta a térkép problémát és már nem miniatűr kezdéskor.

Az értesítések még mindig üresek, msá problémám nincs.
Jah,azt el is felejtettem,asszem egyszer mentem vele.
Ma is istentelen sok a barom,és valamiért néha meg ugrott a pingem is.
T110E5-öt megelőztem T69-el erre tornyon lő.

Lunki88
Fájt volna nekik meghagyni azt az 1 férőhelyet mindenkinél. 😊
Az I. világháborús páncélautó miatt.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Orosz szerveren 67 napot írtak tegnap. 9.17-es patch előtt még prémium shop-ban, majd 9.17 patch-kor ingame is megvehető lesz. 3.700 Gold-ért, akciósan 2.590 Goldért.

Remélem majd december végén lesz egy -30%-os t6-os leárazás. Tavaly a Skoda T 40-est is így szereztem be.

Ez mi a szösz.
Figyelem!
Eltávolított férőhelyek: 1
Kapott kredit: 200

hali. Meddig kapható ez a svéd csoda?
Nekem nem, mert nem használok xvm-et.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Valami mod lesz, nálam szűz klienssel nincs gond.
Lunki88
Nektek is minden egyes csatában újra be kell állítani a minimap méretét? Nálam nem jegyzi meg valamiért a beállításokat.
ROMOTO
Gratt, néztem tankismertetőt, a srác ( Jove) ment vele egy tankászt, vlmi 3-4k sebzéssel, arra pont elég is volt hogy ne rohanjak megvenni, de a fickó is mondta a végén hogy nem ez lesz az a tank amivel alig várja hogy menjen 1 karikát...
Igen, kinek a papne... En pl most a bulldoggal szopok, nem sikerul jol hasznalnom. A T71-t meg imadtam, Szinte sajnalom, hogy eladtam. De az utodjat is szeretem.
A bulldogban egyebkent azt hiszem az nem tettszik, hogy a tul jo adatok hamis illuziokat szulnek es nem vagyok vele elegge korultekinto. Az en.. az en hibam.... <#fejvakaras>

pedal to the metal...

Megvettem az új svéd tankot és második menetben majdnem lett egy kolobanov medál 😄 így viszont sajna csak egy radley és nagykaliber-es vereség. <#rinya>
http://wotreplays.com/site/3005750#live_oaks-tutyimutyi2-strv_m_42-57_alt_a_2
Nem beszélve nagyon skilles legénység kell bele mert ha az ellenségnél lévő light-light-ok nagyon jó jó legénységgel az instant szopás és halál.
Nagyon kell tudni a pályákat.Idióta csapattársakkal hálátlan egy szerep spottolni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

McFrost
Értelek.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ROMOTO
Nem hiszem hogy újat mondok azzal hogy a lightokhoz kell a legtöbb skill, ettől eltekintve amíg drasztikusan nem nyúlnak bele a látótávnerfekbe addig a játékban kb. szopóágra van téve, eleve a városi pályákon hendikeppes, pályaérzékeny, stb.
Most hogy érzékenyebb a spotrendszer nem látom hogy ez most javított vagy rontott a dolgon, egyenlőre egy med bőven kiváltja és annak kevésbé izzadságszagú a játékélménye.
Talán a legjobb könnyű tank a bulldog a 10-es táras ágyúval. Nagyon tudja bántani azt, akit elkap és körbefut. Kell hozzá kurázsi és persze ezzel is lehet kegyetlen sz.r csatát menni, de a bulldoggal gyakori érzés az, hogy ez igen, ez játék volt. Az egy más kérdés, hogy nem a tipikus könnyű tank szerepkörben járatom, emiatt a saját csapatom nagytudású játékosai gyakran oktatnak, szerintük hogyan kéne könnyű tankkal játszani, aztán a végén komoly sebzést kiosztottam és gyakran top xp a tank, hm. Ezzel ugye nem lecsapni és elfutni kell, meg nem is ez a cél, hanem az ellenfél megsemmisítése. Azért van rajta 10-es ágyú, 1500 alfa sebzés potenciállal. Ezt körültekintően kell megtervezni beleértve a töltést is és hát igen, olyan értelemben nem csapatjátékos a tank, hogy ha tudok spotolni, spotolok, de nem töröm össze magam vele. Egyébként is ritkán lövik normálisan a spotot. Inkább a helyezkedés, tervezés és az ellenfél megsemmisítése az igazi fun ezzel a tankkal. Aztán néha pofára esek, amikor előbukkan egy váratlan tank a bokorból, de a sebesség miatt még olyankor sem vagyok elveszve teljesen.

Iszonyatosan jó tank. A könnyű tankok mozgékonyságával és komoly tűzerővel kombinálva. Ha sikerül megértened ezt a tankot, iszonyatosan jó csatákat lehet vele tolni.

A másik amit szeretek a ru, a brutális sebessége és a kiváló ágyúja miatt, ez igazi könnyű tank, felderítésre, sunnyogásra, de ha kell harcra is.

Az amx kicsi elavultnak tűnik nekem, túl lassú töltés, valahogy a mozgékonysága is elmarad a bulldogtól, de jó az álcája. A wz-nek kegyetlen jó az ágyúja, de van mellette type62 és inkább azt járatom. A t54 light meg szintén jó tank, nagyon jó kamo, elég jó ágyú és erős torony, amiben különleges az a fordulékonyság, kiba jól forog, de valahogy nincs meg benne az a különleges, speciálisan jó csata érzés, mint a bulldog-ban vagy a ru-ban. A t49 meg speciális trollkodni jó, másra nagyon nem, szerintem.

Ez az én véleményem, sok ezer light tankos csata után, de ha máshogy gondolja valaki, vita nem lesz köztünk...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 13:07:25
Erre alapoztam én is, ezért az összes 8-as light-ba csak a napi duplákkal (vagy a hétvégi 3x, 5x akciókkal) beletettem 170ezer xp-t 😊
ROMOTO
Tankosztályok maradnak csak megpróbálják a kategóriájuknak megfelelően specializálni, a 9-10 be meg új tankokat hoznak, legalábbis ha a fejlesztőktől jövő eddigi információt vesszük alapul.
Mivel a rebalansszal a tankosztályok is megváltoznak, ezért a 9-10 tier lightok egy része valószínűleg csak átnevezés lesz, pl. mostani, gyengébben páncélozott, gyors medek, nem új tankok.

McFrost
Köszi a véleményeket!
A Bat-Chat-ek is szimpiek a végén és az ami tárasak is. Engem a köztes szopás zavar a nulla átütéssel pl. a német könnyű cirkálóknál a SPIC-ig vagy az ágyúsüllyedés orosz/kínai nemléte.
Van 16e free xp-m. Németnél egyből kis Leonál tudnék kezdeni, a kínaiaknál meg a Type T-34-nél. A többit nulláról.
Tudom, hogy mindegyiknek van előnye meg hátránya 😄 és én sem vagyok császár....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

joe662
Nem tudom mi a feladat,nem vagyok gépnél,de ha gondolod du 3tól tudok segiteni.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lightokat raknak be t9, t10 -be.
Mert ott ugye nem lehet azt a sémát követni, hogy egy light két három szinttel magasabb tankok közé sorsolódik.
Nem is igazi lightok lesznek szerintem, hanem inkább gyors medek kicsit karcsúbb páncéllal, alacsonyabb HP-val.

ROMOTO
A lightoknál lesz a legtöbb kavarás a rebalance miatt, jövőre bejön a 9-10 tier, a szerepkörük is homályos mert nem lehet csak spotter magas tierben, a wg nél is csak tapogatózás van...egyébként amcsi ág a legváltozatosabb, tárastól a derpig mindent végig lehet próbálni (ezért ajánlott), a németek megbízható abálógépek viszonylag magas alfával, az orosz meg pánzélozott puttyogtató, jelenleg szerintem egyiket sem éri meg kihúzni mert kitudja a 9-10 melyik nemzetnél mennyire lesz jó jövőre...
Tier 7-ben egyértelmű a két táras amcsi, a többi hetes szerintem közelében sincs és ezekkel élvezet a játék. Ezeket "önmagukért" is érdemes kihúzni, ha nem megy tovább az ember. A tier 8-asok szerintem nagyon jól balance-olt tankok egymáshoz képest, nem tudnék legjobbat mondani. AMX - a táras burst damage, főleg golddal a végjátékban csatákat dönthet el, viszont messzire egy szenvedés az az ágyú, mintha KV2-vel snipeolnál 😊 T-54light - gyors, erősebb gunnal, némi páncélzattal: ez valahol félúton van a medek és lightok között. Kínainak az egyik legjobb a camoja és lehet választani a gyors de keveset sebző és a nayg, de pontatlan között - nagyon jó passzív szpotter. Az RU esetében pedig a gun nagyon jó, kicsit hasonló stílusban is lehet vele játszani mint a leopardokkal.

Rájuk fért,ezelőtt a lightok szinte mindvégig láthatatlanok tudtak maradni a lassú spot checkek miatt, mostmár a látótávolság ismét szerepet játszik, ezelőtt teljesen negálva volt
A franciát például, ha megcélzod a francia közepes tankokat T9-10-ben.
Nyolcasig light, majd abból két med ág is továbbmegy. Megvan mindkét kilences, és nem rosszak.
Megérte a dupla grindelés, bár az AMX13-90 nem igazán volt a szívem csücske.

Az orosz, a kínai, meg a német hasonló kaliberűek. Gyorsak jó ágyúval. Ha szereted a gyors sunnyogást, és a végjátékban akár két szinttel magasabb már nem 100%-os tankok kivégzését, akkor ezek alkalmasak rá.

Az amcsi nyolcas egy kuriózum a brutális, de pontatlan ágyújával. Nekem sem jött be az az ágyú, és az alappal használom, de csak ritkán megyek vele, mert úgy igazán nem megy vele a játék.

Az egyéni küldiket dinamikus szakasszal is meg lehet csinálni.
Figyeld játék közben, hogy kinek a teljesítményével lenne meg a szakaszos küldi, és meccs közben hívd meg szakaszba.
Nekem több szakaszos küldit sikerült így letudni.

Ahogy olvasom a hivatalos fórumot, úgy látszik, hogy a 9.16 "javítás" kiherélte a lightokat rendesen, sőt a bokrok sem működnek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Engem meg az érdekelne lightokkal kapcsolatban, hogy az LT-12-es küldit mivel tudnám megcsinálni...egyedül, mert szakaszban nem szoktam játszani..bár lehet be kéne társulni valakihez, hogy meglegyen.

The Matrix has you...

McFrost
Nem játszom lájtokkal, de érdekelne, hogy melyik nemzet ágát érdemes húzni és miért?

Jó tudni, köszi.

Ezt a bokros szpottolódást én is észre vettem. Ez benne volt a patch notesban? Már azon mérgelődtem tegnap, hogy a WG felcímkézhetné melyik bokor takar és melyik nem - de akkor nem erről volt szó. Ha ez így marad, lehet újra tanulni a pályákat és a szpottolást magát...

ROMOTO
"A spot rendszer is érdekes, sokszor hamarabb vesznek észre a mozgó tankok mint én a bokor mögött. Fura nagyon"
néztem egy tesztvideót amiben az új láthatóságot tesztelgették a párizsi pályán, az egyik érdekesség pont az volt hogy ha ketten beleálltak egy-egy bokorba a látókörük felénél kb. akkor ha az egyik megmozdult a bokor mögött a másik spottolta, azaz a bokrok bizonyos közelségből már nem takarják a tankot ha az mozog mögötte, a másik hogy a blind shotot már nem számolja a játék a kapott expbe (és zsetonba asszem), a harmadik meg hogy továbbra is szar a láthatóságban hogy a tank bizonyos pontjain veszi fel a láthatóságot, ezért van az hogy ha egy sarok mögül kidugod a tank orrát úgy hogy a szimmetria tengelye még takarásban van akkor nem fogod látni (50m körön kívül ugye) pedig ugye már szinte a fél tank kilóg az orrod elé...
Ahhoz nem szükséges a színészi végzettség, ha jól tudom.
Vagy ha nem paródia, akkor ő a WoT stream-erkedés (ezért a szóért elítélnek az alaverzumban) Bartosa.

joe662
"vannak jelek, hogy paródia" vagy rosszul értettem valamit<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"agyilag bútorozatlan" nála sokkal rosszabb a förtelmes kommentmező. Az a vertikális népvándorlás előfutára ami ott van.

Ki állította, hogy színész?

joe662
Nekem semmi bajom vele,elröhögök rajta.Ennyi.De nem kell túlmisztifikálni ez egy,agyilag bútorozatlan egyed,nem pedig színész<#beka3>