World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.10.06. 19:32:12
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
The Matrix has you...
Valamiért nem működik semelyik célzó mód átütés mérője.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha beleteszik a bekapott sebzés listát, akkor már tényleg megfontolható, hogy hanyagolom az xwm-t teljesen. Majd pár patch múlva.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 19:09:13
Végre megvan a StuG IV sorozat SPG-15 része. <#awink>#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az értesítések még mindig üresek, msá problémám nincs.
Ma is istentelen sok a barom,és valamiért néha meg ugrott a pingem is.
T110E5-öt megelőztem T69-el erre tornyon lő.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Remélem majd december végén lesz egy -30%-os t6-os leárazás. Tavaly a Skoda T 40-est is így szereztem be.
Figyelem!
Eltávolított férőhelyek: 1
Kapott kredit: 200
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A bulldogban egyebkent azt hiszem az nem tettszik, hogy a tul jo adatok hamis illuziokat szulnek es nem vagyok vele elegge korultekinto. Az en.. az en hibam.... <#fejvakaras>#fejvakaras>
pedal to the metal...
http://wotreplays.com/site/3005750#live_oaks-tutyimutyi2-strv_m_42-57_alt_a_2
Nagyon kell tudni a pályákat.Idióta csapattársakkal hálátlan egy szerep spottolni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Most hogy érzékenyebb a spotrendszer nem látom hogy ez most javított vagy rontott a dolgon, egyenlőre egy med bőven kiváltja és annak kevésbé izzadságszagú a játékélménye.
Iszonyatosan jó tank. A könnyű tankok mozgékonyságával és komoly tűzerővel kombinálva. Ha sikerül megértened ezt a tankot, iszonyatosan jó csatákat lehet vele tolni.
A másik amit szeretek a ru, a brutális sebessége és a kiváló ágyúja miatt, ez igazi könnyű tank, felderítésre, sunnyogásra, de ha kell harcra is.
Az amx kicsi elavultnak tűnik nekem, túl lassú töltés, valahogy a mozgékonysága is elmarad a bulldogtól, de jó az álcája. A wz-nek kegyetlen jó az ágyúja, de van mellette type62 és inkább azt járatom. A t54 light meg szintén jó tank, nagyon jó kamo, elég jó ágyú és erős torony, amiben különleges az a fordulékonyság, kiba jól forog, de valahogy nincs meg benne az a különleges, speciálisan jó csata érzés, mint a bulldog-ban vagy a ru-ban. A t49 meg speciális trollkodni jó, másra nagyon nem, szerintem.
Ez az én véleményem, sok ezer light tankos csata után, de ha máshogy gondolja valaki, vita nem lesz köztünk...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.06. 13:07:25
A Bat-Chat-ek is szimpiek a végén és az ami tárasak is. Engem a köztes szopás zavar a nulla átütéssel pl. a német könnyű cirkálóknál a SPIC-ig vagy az ágyúsüllyedés orosz/kínai nemléte.
Van 16e free xp-m. Németnél egyből kis Leonál tudnék kezdeni, a kínaiaknál meg a Type T-34-nél. A többit nulláról.
Tudom, hogy mindegyiknek van előnye meg hátránya 😄 és én sem vagyok császár....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mert ott ugye nem lehet azt a sémát követni, hogy egy light két három szinttel magasabb tankok közé sorsolódik.
Nem is igazi lightok lesznek szerintem, hanem inkább gyors medek kicsit karcsúbb páncéllal, alacsonyabb HP-val.
Nyolcasig light, majd abból két med ág is továbbmegy. Megvan mindkét kilences, és nem rosszak.
Megérte a dupla grindelés, bár az AMX13-90 nem igazán volt a szívem csücske.
Az orosz, a kínai, meg a német hasonló kaliberűek. Gyorsak jó ágyúval. Ha szereted a gyors sunnyogást, és a végjátékban akár két szinttel magasabb már nem 100%-os tankok kivégzését, akkor ezek alkalmasak rá.
Az amcsi nyolcas egy kuriózum a brutális, de pontatlan ágyújával. Nekem sem jött be az az ágyú, és az alappal használom, de csak ritkán megyek vele, mert úgy igazán nem megy vele a játék.
Figyeld játék közben, hogy kinek a teljesítményével lenne meg a szakaszos küldi, és meccs közben hívd meg szakaszba.
Nekem több szakaszos küldit sikerült így letudni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
The Matrix has you...
néztem egy tesztvideót amiben az új láthatóságot tesztelgették a párizsi pályán, az egyik érdekesség pont az volt hogy ha ketten beleálltak egy-egy bokorba a látókörük felénél kb. akkor ha az egyik megmozdult a bokor mögött a másik spottolta, azaz a bokrok bizonyos közelségből már nem takarják a tankot ha az mozog mögötte, a másik hogy a blind shotot már nem számolja a játék a kapott expbe (és zsetonba asszem), a harmadik meg hogy továbbra is szar a láthatóságban hogy a tank bizonyos pontjain veszi fel a láthatóságot, ezért van az hogy ha egy sarok mögül kidugod a tank orrát úgy hogy a szimmetria tengelye még takarásban van akkor nem fogod látni (50m körön kívül ugye) pedig ugye már szinte a fél tank kilóg az orrod elé...
Vagy ha nem paródia, akkor ő a WoT stream-erkedés (ezért a szóért elítélnek az alaverzumban) Bartosa.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ki állította, hogy színész?