World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Eddig bármit vettem,mire visszamentem a wotba már ott volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.10.07. 18:15:24
E3-al talán meg lehet csinálni, az valamennyire immunis az arany lőszerre. Itt ugye az a feladat, hogy vagy nagyon hosszú elhúzódó csata (pl karelia támadásban a hegytetőről néha lehet nagy sebzést kiosztani, de meg kell érezni, hogy mikor kell előre menni) vagy nekimenni a hordának egy bőszme TD-vel, mint az E3 vagy JPZE100, aztán lesz ami lesz. Ilyenkor persze kell béna ellenség és béna saját csapat, akik nem bírnak sebezni.
Ebben a rush környezetben még nehezebb nagy sebzést kiosztani ezekkel a TD-kel.
Régebben kemény TD-nek számított az obj263, mert a legtöbben nem tudták, hogy hol kell lőni, de mióta a légkör aranytartalma megemelkedett, már nem ér semmit a páncélja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 18:01:02
Utána meg ensken 15-5 nyertünk,szinte átmentünk az ellenen,mint fos.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Végignèztem a csatát,semmit nem tudtam mozditani,mintha meghalt volna a billzet+az egér egyszerre.
Az ellen biztos örült:-)
Ez meg mi lehet?
Délután próbálok belépni már sokadjára. Eleinte ezt a hibaüzenetet adta, hogy az EU1, majd az EU2 szerver foglalt.
Most meg állandóan azt mondja, hogy Hiba a felhasználó adatainak fogadásakor. Próbálkozz újra.
A szerver foglaltsággal már találkoztam igaz jó régen, de a második hibaüzenet új.
Szerintem ez a küldetés bőven bent van a top 3-ban, a mostani pályákon messze nem lehet úgy TD-zni, mint régebben.
Kisebb hibákkal én nem is foglalkozom, komolyan mondom. Főleg, hogy a modok is hemzsegnek a hibáktól eleinte. Ami csak esztétikai, nem érdekes annyira, de egy ilyen spotos bűvészmutatvány már a játszhatóságot befolyásolja.
Arról nem is beszélve, hogy a free to play magasabb minőséget kell szállítson, bármilyen meglepő is. Mert nem tudnak átbaszni és lenyúlni a pénzed, hanem fordítva van normálisan, tehát ha elégedett vagy vele, akkor fizetsz. Jó, tudom, EU-n ez másként működik néha, a kis jürgen kihisztizi apunál a tier8 prémet és csapatja vele tier8-ban, amikor még a tank elejét sem tudja megbízhatóan felismerni., de bízom benne, hogy a többség nem ilyen.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az is elképzelhető, hogy egy utolsó pillanatban történt módosítást nem tudtak már alaposan tesztelni. Nem vagyok nagy tesz spíler, de tudom, hogy minden módosításnál meg kell nézni, hogy milyen funkciókat érinthet és azokat mind újra kéne tesztelni. Ez elég időigényes és gyakran b.sznak rá megcsinálni újra az érintett teszteket.
suba: ebben van igazság, mert tudtommal a 3 sec meghatározásakor figyelembe vették ezt is. Azért annyit jó tudni, hogy a közeli tankok eddig is elvileg láttak azonnal, gyakorlatban meg voltak furcsa esetek, amikor kijött a tank tőlem 100m-re és már csak akkor láttam meg, amikor belém lőtt. Ezt mindig a lag-al magyarázták, nem túl hihetően.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 13:30:16
Három másodperces késleltetés túl sok. Azalatt már szét is lőnek, ha éppen oda van szűkülve egy két ágyú.
Max 1 másodperc lenne elfogadható ezen változások után.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ez egyébként egy brutálisan nagy hiba, hogy a fenébe csúszhatott át a WG tesztelési folyamatain egy ilyen hiba? Ha valamelyik pálya ritkán látogatott sarkában egy bokor mutatna ilyen hibát, arra még azt mondaná az ember, hogy jó, hát nem ment oda senki a teszt során. Mondjuk van kb 8-10e tereptárgy összesen és egy teszter szerintem 1 térképet 1 nap alatt alaposan le tud tesztelni. Ezek meg annyian vannak, mint egy hadsereg, bár lehet, hogy 1 teszterre jut 10 ügyfélszolgálatos droid, bár nem tudom, csak tippelek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 12:27:13
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
pedal to the metal...
jó lenne minél gyorsabban javítani,mert a franciát nem akarom megvenni és lighttal így elég necces lesz megcsinálni a 150k sebzést...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Bulldoggal odakanyarodtam a td kemper sziklához sztyeppén, mert szoktak középen jönni kamikazék meg a középső sziklához lightok futni. Igaz, mozogtam, de optika van fenn és light tank, tehát mozgás közben is ugyanaz az álcája és 464m látótáv. Majd kiestem a székből, hogy ki a phaszom spotolt fel bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam őt???? Kizárt, hogy olyan közel jöttek a lightok mert láttam, hogy hol voltak spotolva korábban, egyszerűen fizikai képtelenség odaérni és még el is bújni, hogy tudjanak spotolni, de akkor is sántított, mert mondom végig bokor mögött voltam, tehát max amikor feljöttem vagy hogy. Egyszerűen nem értettem és ha nincs a hatodik, akkor ki is szednek.
Aztán kis idő múlva megjelent egy SP <#crazya>#crazya> amelyik a középső folyosón jött rendületlenül és binoval vagy optikával vagy csak simán de felspotolt egy bulldogot a bokor mögött úgy, hogy én nem spotoltam fel őt. Elképesztő.
Hihetetlen, hogy a fijjúk már megint milyen sikeresen szétb.szták a spot rendszert (újra) egy végül is jó dolog miatt, de ha ennek ez az ára, hogy a bokrok csak egyik irányba takarnak, akkor megint oltári baromságot csináltak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.07. 01:26:56
Mi történt a spot rendszerrel?
Állok a bokorban mozdulatlanul, majd szemből 120 méterről felspotol egy mozgó heavy, én meg nem látom meg???
Lövöm a T57-et nyílt terepen, eltűnik, de lő tovább láthatatalnul?
Trance&Friends nothing more..
Trance&Friends nothing more..
kép
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.