World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
http://wotreplays.ru/site/index/nation/9/version/45/sort/downloads.desc/
4400 Ft az Orosz Föderációban.
Mester oktat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ára 3.700 Gold, akciókor 2.590 Gold. Kár, hogy most még nem ingame lehet beszerezni, hanem várni kell vele 9.17-g és karácsonyi leárazásig.
békéscsaba: az orosz szerveren <#crazya>#crazya> tudod, készlethiány van és ők kapják az első gyártási szériát
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.05. 20:42:15
Hun a svéd prém tank?
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A mostani sebzés, felfogott sebzés meg spot és hozzá a részletes sebzés lista már nagyon jó. Nekem pont elég, nem kell többet mod. Annyi kellemetlenség van csak, hogy a korábbi beszedett sebzés lista helyét foglalja csak. Szóval azt valahogy át kell helyezzem majd, remélem erre gondolnak a mod készítők.
Esetleg speciális küldetésekhez kellene csak a fenti teljes, hosszú részletes sebzés lista tankonként összesítve (pl sebezz x-t td-be, akkor jó lenne látni kiket sebeztem összesítve), de csak ezekhez jönne jól, ami nagyon ritkán kéne amúgy is, egyébként teljesen jó a wg féle verzió, azt fogom használni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.05. 17:47:38
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.10.05. 16:56:46
És azzal az "enemy vehicle...." sorral mit akartál mondani?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
The "enemy vehicle XXX shot you from this direction". LOL a lassú kategóriájú TD-k további kasztrálása, mintha már eddig is nem lenne a mapok 75% totál szenvedés velük hahaha
A spot rendszer is érdekes, sokszor hamarabb vesznek észre a mozgó tankok mint én a bokor mögött. Fura nagyon
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.05. 14:07:13
Kérdem én ezek mit élveznek az egészből mi a faszért nem mennek el WOW-ozni és ott nézegethetnék a virágokat azzal senkinek nem basznák el el a játékát, ott senki nem lövöldözné halomra őket.Mi a jó nekik ebben a szopóállarcozásban.
Bocsi de nagyon felbasz hogy 2 hétig ezekkel a moronokkal vagyok 1 csapatban 1 napig kapok jó csapatot utána ismét 2 hétig csak a szopás van.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Be lehet csak ezt extraként állítani ? Köszönöm szépen.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.10.05. 12:20:35
2 soros garázs, számlálók a csatában.
Nem az igazi, de nekem, aki nem vett (költött) még t6 feletti prémtankra, és első t8 (ingyen) prémiumként jó .) Mondjuk prémfiókkal az igazi, akkor a nettó 35-45 ezer a leggyakoribb átlag.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Valaki ment már az új verzióval?
Jobb? Rosszabb?
A lassúsága miatt a light-ok(de az artyké is) kedvence is Bulldog,T49,13 90 alig várják hogy rámjöhessenek.1 tár a Bulldognak a T49 1000-et ver belé.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
realcsabi
#381360 teganapelőtt egy sp szedett ki a scorpio G-mből amivel megnyertem volna a meccsett ha nem történik meg az incidens, ebben korábban pont vk.b-t és hasonlókat lövöldöztem ki....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.05. 10:44:11
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Könnyűből sincs, bár lehet ott is behozzák. Ezektől kitellik.
Még egy gondolat erről a t44100-ról. Azt néztem, hogy a csába van ennek csak tier7-es ágyúja, amikor az SP-nek a gyengébb ágyúja tier8 (max az arany lőszer jobb, de remélem nem az a megfontolás, hogy amiatt kapta a nagyobb tier-t). Erről tényleg semmi információm nincs, hogy a modulok szintje vajon befolyásolja-e a tank MM-t. Tudom, hogy ezt alapból szokták lesöpörni az asztalról, de annyi tűnt fel most, hogy mentem 2 kört az FV4202-vel, aminek 9-es ágyúja van és 2 csatában is nagyon kegyetlen tier10 csatát kaptam. Utána mentem a t44100-al és szintén tier10 a top, de lőhető medek, pár td és 2 kemény nehéz tank csak. Az fv esetében meg maus,e100,2x e5 meg egy rakás dög nagy td. Még a t10 volt a legkönnyebben belőhető, meg az artyk meg a light tank, de rajtuk kívül mind dög páncélos. Érdekes, bár ez tényleg lehet véletlen is, de furcsa, hogy ugyanabban az idősávban nem lehet játszani az fv-vel, a t44 meg játszható csapatokat kap. Mindkettő tier8 med, de az ágyúban 2 tier különbség van.
A WG ugyanúgy nem akar ezzel sem igazán foglalkozni, ahogy az arany lőszerrel sem. Most jön a bevétel, az új prém tankokat viszik, mint a cukrot. Úgy vannak vele szerintem, hogy bármilyen belenyúlás ebbe az ökoszisztémába nekik csak anyagilag káros lehet.
Te sem hagyod abba, mert az arty kiszedett, maximum idegelsz kicsit, de aki rákényszerül az artyra, hogy legyen valami sikerélménye is, az tuti itt hagyná a játékot.
Sajnos, azt kell mondjam, mert tényleg az van, hogy kb a pályák 50-60-70%-n kockázatos játszani, ha van arty. Megfordítva, ha nincs, akkor a pálya sokkal nagyobb része bejátszható.
Az is baromi cinikus, ahogy az arty hívők ilyenkor érvelnek, hogy minek mentél oda. Ja. Kedves.
Más. Toltam megint egy órát a t44100 és korábban 46e kreditet hozott nettóban és átlagban csatánként prém előfizetéssel, most kicsit több győzelemmel 48e-t. Úgyhogy úgy néz ki tartható vele a 40e feletti nettó átlag hozam hosszú távon is (mert még sorozatos bukó sz.r csatákba nem kerültem vele, de lesz majd olyan is) és óránként a 250-350e. Ellőttem az első és eddig egyetlen arany lőszert belőle egy maus oldalára, de lepattant, de arra jó volt, hogy utána néztem a lőszer árnak és hát igen. Gyakorlatilag SP árban van a lőszer, de +10 alfa és nagyobb átütés, jobb RoF meg pontosabb is az ágyú. Emiatt van főleg a kiemelkedő kredit termelés vele.
Ez a tank megérte a grindet azt kell mondjam, mert az SP-t unom, a wz111 ótvar sz.r, az fv4202 meg a legjobb prém tank ágyús, de lassú és rohadt drága a lőszere, emiatt közel sem lehet vele ennyit termelni nettóban.
Több tier10 tank vár megvételre és már nagyon kellett nekem egy értelmes kredit termelő tank, mert nem akartam megint és újra az SP-vel termelni a több milliót.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.04. 22:48:31
Az is lehetne, hogy megmutatná honnan jött a lövés, és oda lehetne küldeni egy bombázót , ami szépen meghintené a környéket, hogy a dög érezze a törődést.
Egyébbként is tele van a tököm, hogy állandóan attól kell rettegni, mikor jön az istencsapás.
Örülnék neki ha lenne választási lehetőség: akarsz-e artit a csatába.
Biztos vagyok benne, nem 1 játékos hagyta már abba ezért a játékot, és ha én is lelépek, jó része lesz ennek is benne.