418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HTS s3rg1nh00
    5.skill vége
  • Sherman0070
    600. Rhm Borsig kör.
  • Sherman0070
    Rhm-nek 63as camo értéke van nálam. Nem hinném, hogy az Strv jobb.
  • suba53
    Köszi.
    Akkor még van remény, bár nem értem ezt a két hónapos hezitálást, annyira nem bonyolult szerintem.
  • SzocsA
    Megéri megvenni ezt a tdt?
    Az skorpionak nincs ekkora cammoja, még az RHMnek sem? Gyorsabban is lő, mozgékony, nem tudom mennyi a dpmje...
    Akkor nyomtam a képet mikor a bulldog felderítette ilyen közelről veszik észre. De más tdket sem lehet úgy felderíteni....
  • stalkeer
    Szerintem ha a tankod megkaptad,már nem kapsz aranyat.Én is így voltam,de ha megfigyelted a napi küldi végén nem írta,hogy kapál tokent.
  • Sunsetjoy
    Mi a legfrissebb infó a prémtank-beváltásokról? Lesz, mikor lesz, hogy lesz egyáltalán?
    Pénzt többet erre a játékra nem költök, kizárólag talán mid-tier prémek eladásából és goldkiegészítésből történő 8-as prémtank-beváltáshoz, amennyiben kell, és lehet.
  • TiborTamas
    "All unused Tokens that have been purchased in the Premium Shop will be compensated with 600 gold each between 27 March and 27 May."
  • joe662
    Eddig ugy voltam vele,hogy a festett Liberte ocsmàny,de megnéztem a shopban,festés nélkül még rondàbb:-/
  • suba53
    Sziasztok!
    Nem arról volt szó, hogy a vásárolt tokenek közül, ami felesleges, azt kompenzálják arannyal?
    Nyolc teljesített küldi után vettem egy ötös csomagot, így meglett a T25. Majd utána még teljesítettem egy küldit, így 1db token feleslegessé vált a marathon végére.
    Viszont a kompenzációs arany még nem érkezett be. Valamit nem jól értelmeztem?
  • Megamax
    Azt az aprocska goldot ne feledd hogy ami superheavy az jelentosen lassabb es a goldamo ugyan ugy szarraszedi. Ne mondja nekem senki hogy ahhoz nagyobb tudas kell hogy attvalts goldra es 6 sec enkent lovoldozd a leglaposabb részét.
  • Sherman0070
    Tudom, hogy ezeknek az az élmény, hogy egy szinte halhatatlan tankbab gurulnak és lőnek DE ehhez kb. annyi skill, vagy kevesebb kell, mint az artyzashoz.
  • Sherman0070
    Az ilyen superheavy szarok ellen jöttek be a nagyot átütő TDk. Szóval ha kiveszik az artyt, akkor a TD fogja szétkurni a super heavyket.
  • Kryon
    A gold ammo nem csak egy fél probléma sajnos, hanem ugyanakkora mint az arty, de ez majd csak akkor lesz igazán látványos, ha kiszedik az artykat. A campelés másik fő oka épp a prém lőszer. Ugyanis a HT-k, akiknek az lenne a feladatuk, hogy áttörjenek, nem tudják ellátni feladatukat, mert ha elindulnak, akkor vagy az artytól kapják az áldást, vagy szétfaragják őket goldlőszerrel. Ezért érthető módon inkább campelnek. Ha a HT el tudná látni a feladatát, ami arty és gold ammo mellett nem fog menni, akkor dinamikusabbak lennének a csaták.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.27. 23:17:24
  • Scheff
    Ma este egy nem evilági streamet nyomatunk! :) Nézzetek be! :)

• joe662
    Kényszerűségből,Sdkliens+min grafikán tolom,hát ez valami eszméletlen sz@r így. Igaz a netem sincsen a helyzet magaslatán,állandóan laggol.
    Ezekkel így együtt tiszta bot lettemAz hogy iszonyat randa lett a játék így az csak egy dolog,majd megszokom,de a texturák se ott vannak ahol látni öket. Rendszeresem láthatatlan falakba,sziklákba lövök
    Az meg már említésre se méltó,hogy Malinovkán mire elvánszorogtam Emil 2 vel a hegy feljárójához addigra 2-9 volt az állás
    Azt hiszem maradok a TWD-nál,a 07.01 az valami brutálisra sikerült
  • Sherman0070
    Kevesebb mint a játékosok 1%-a van epic szint felett.
    Érdekes módon a rossz játékosok közül bőven akad prémiumos. Magyarázd már meg, hogy az a 62% miért nem tud játszani, ha az RNG velük is ugyanúgy ottvan a "P2W" miatt. Netán a WG wn8 alapján kedvez az epic felettieknek?

Összeesküvés elméleteidet inkább tartsd meg magadnak.
  • Sherman0070
    Bocs, hogy nem vagyok balfasz ;)
  • sempike
    És még azt mondod a rengeteg prémiumod miott nem kapsz kedvezőbb RNG-t
  • voivod32
    Arról, hogy az arty nem gond: Mai első meccsem.(És nyitott pályán, 10-ből 5-ször biztosan így végződik.)Erre egy megoldás van, be kell állni kempelni valahová a bozótba. De a csata nem ott folyik. Akkor most mit lehet csinálni?Az első találat rögtön sofőrt, és lőszerrekeszt vitt, meg sem javítottam.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.03.27. 08:48:38
  • Darun
    Én ugyan csak most mentem vele két meccset, de...
    Szemből nem viszi át az IS-t.
    Becéloztam egy full oldalt álló AMX seggét.... lánctalp. (természetesen benyelte a sebzést)
    Fél pályáról spottolódok bokor mögött.
    Egyébként nekem is nagyon sokszor volt az az érzésem, hogy az a fránya lövedék előbb esik le, mint a célkereszt közepe. Pedig talán harminc lövést ha leadtam a két meccsen.
    És... oké hogy a Ferdinek két töltője van, de ez meg nyitott küzdőterű. (mondjuk Ferdit belülről még nem láttam, csak JgTiger-t, de nem hinném hogy olyan nagyon tágas lenne)
  • yossarianHUN
    "De ha ez így van és az egyik csapatnak csak rosszat sorsol a gép a másiknak meg csak jót, akkor csak ott vagyunk annál, amit írtam."

Csakhogy én nem ezt mondtam, nincs így. A jelentős mértékű RNG miatt simán előfordulhatnak olyan lövések, hogy csak kamillázik az ember, mind pozitív, mind negatív értelemben. Ettől függetlenül nincs szándékosan belenyúlva az RNG-be, és akármennyire is állítják páran, olyan sincs, hogy az egyik csapatnak minden lövése átüt és sebez, a másik csapat meg nem tud egy egyeneset lőni.

Úgy csökkenti, hogy az RNG (spoiler alert) egy véletlenfaktor, ami (és ez a lényeg) nem a játékoson múlik. Még egyszer, mert ez a kulcsszó: NEM tudja befolyásolni a játékos. Tehát a jó játékos nem tudja befolyásolni (javítani) az ügyességével, a béna játékos pedig nem tudja befolyásolni (rontani) a bénaságával. Ezáltal máris közelíti egymáshoz a két végletet.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.26. 23:41:13
  • HTS s3rg1nh00
    lehet ők is tudják,hogy a VK100P-re valahogy nem érdemes lőni...én skorpióG-vel bár nem találkoztam vele sokszor,de 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor ütöttem be,akárhol lőttem....
  • Sir Charles
    Speciel pont délután voltam egy meccsen azon a pályán VK10001 P-vel, az ellenél két arty(igaz csak M44 -ek). Az egész meccsen középen voltam , lőttem a hegyen lévőket, egy darab lövést nem kaptam az artyktól. Nyilván ez nem általános, de az sem, hogy ha kiteszed a lábad a fedezék mögül és azonnal one-shot-ol egy arty.

"Ezt hívják úgy, hogy RNG, és pont azért van a játékban, hogy csökkentse a skill-gapet a jó, és a rossz játékosok között."
    De ha ez így van és az egyik csapatnak csak rosszat sorsol a gép a másiknak meg csak jót, akkor csak ott vagyunk annál, amit írtam.
    Szóval az RNG(találati pontosság, átütés, sebzés) önmagában elörevetíti azt , hogy 15-1-es meccsek legyenek, és akkor ez csak beavatkozás a játékba, hiszen egy full jó játékosokból álló csapat is kikaphat a paradicsomoktól, ha ők csak mellélőnek, a paradicsomok meg mind találnak max sebzéssel.

Azt meg magyarázd el légyszi hogy csökkenti az RNG a jó és rossz játékosok közti különbséget, hacsak úgy nem, hogy a jó játékos szar sorsolást kap mindig, a szar játékos meg jót, mert máshogy nincs értelme annak amit írtál.
  • Still_I_Rise
    Nem... durván nem.
  • yossarianHUN
    Pearl River nekem is nagyon hiányzik, de Hidden Village-et is szerettem. Dragon's Ridge szintén jó volt, ahogy Port is. Nem értem, miért pont ezeket kellett kiszedni, vannak most pályák, amik sokkal fosabbak. Aztán lehet, hogy csak az idő szépíti meg az emlékeket.
  • Angelus1991ster
    Főleg amikor Tog II-vel 10 csatából tuti 3-4 csata Pro-horovka-ra/Fiery Salient-re sorolt be. Élmény rettegni az arty-któl.
    Meg még volt Campinovka is. Könnyű tankkal meg eon-onként egyszer sorol be.

Sokszor hiányoznak azok a hangulatos kis pályák Pearl River, South Coast. Northwest-nek, Dragon Ridge-nek és Port-nak volt hangulata.
  • yossarianHUN
    Hogy a játékosbázis 80%-át képző pancsereknek is legyen sikerélménye. Nem egyértelmű?
  • Still_I_Rise
    "hogy csökkentse a skill-gapet a jó, és a rossz játékosok között. "
    Na erre miért is van szükség?
  • yossarianHUN
    Megtörtént már, és olyan is, hogy három olyan lövésem talált be, hogy én szégyelltem magam. Csak én nem próbálok ebbe mesterséges beavatkozást meg ipari szintű csalást belemagyarázni. Ezt hívják úgy, hogy RNG, és pont azért van a játékban, hogy csökkentse a skill-gapet a jó, és a rossz játékosok között.
  • Sherman0070
    Érdekes, +800 meccsem van skorpió g-vel mégsem volt egy ilyen anomáliám sem.
    Ha azzal mellélősz az csakis a játékos hibája lehet.
  • Sherman0070
    A gyors vereségek a játékosok miatt vannak. Xvm mód fenntvan és amikor nagyon sok vörös, narancs van, akkor 2 perces a meccs.
  • HTS s3rg1nh00
    "csacsiság"
    megnézném az arcod,mikor 3 db egymás utáni skorpióG fullra beszűkült lövésed megy mozdulatlanul egy helyben állva a tank előtt 3 méterrel a földbe...velem megtörtént nem is egyszer :D :D
    nem véletlenül borultam ki a múltkor annyira,hogy nekiálltam nagyiparban jägermeistert fogyasztani,azóta nem toltam és sokkal stresszmentesebb az életem! :D :D
  • yossarianHUN
    1: Elméletileg a következő peccsben jön az új MM. Meg a tonna bug, amit majd hoz magával.
    2: Csacsiság.
    Fél: A golddal tényleg kezdhetnének valamit, remélhetőleg majd erre is születik valami nagy ötlet sandboxon. Artykról: menj pár kört nagy, lassú heavykkel T8-10-ben, és máris látni fogod, mi a probléma. Külön ajánlom ehhez a recepthez Fiery Salientet, egy élmény.
  • Sir Charles
    Szerintem ennek a játéknak két(és fél) nagy problémája van.
    1.:A borzasztó MM rendszer, amivel reméljük kezdenek valamit a közeljövőben.
    2.:A nagyobb bajnak nincs neve, de ha megneveznénk akkor legyen az "előre eldöntött meccs".
    Ennek része az MM, a láthatósági rendszer, az RNG stb.
    Ennek az összetett problémának az eredménye a gyakori 15-1, 15-2 meccsek.
    Aki már évek óta játszik ezzel a játékkal(és pont írta is valaki egy pár napja) az már első 2-3 lövés után sokszor megmondja a meccs végeredményét.
    Hogy ezt -mármint az előre eldöntött meccs problémát- mi okozza, azt sajnos nem tudom.
    Csak azt látom ezeken a meccseken, hogy pl. minden talál és átüti a páncélt, vagy úgy lövik szét a csapatomat, hogy egy szem ellenséget nem látunk, pedig nem lehetnénk felderítve. Valószínűleg valami a játékmechanikával kapcsolatos dolog lehet, hogy a szervereknek ne kelljen annyi változóval számolni és ezért beállítanak valamelyik értékeket fixre. Ha az egész csapat szar értéket kap, akkor kikapnak 15-2-re.
    Hogy erre mi a megoldás, azt sajnos nem tudom.
    Fél: A fél probléma szerintem a prém lőszer, mert egyenlőtlenné teszi a játékot és csak azokat a tankokat sújtja, amik a "páncéljukból élnek"
    De ez nem akkora baj, hogy ezen változtatni kéne.
    Amiről itt szól a téma már megint az az artyk. Én naponta kb 6-8 meccset játszok(hétvégén 20-25-öt), de ezen a heti mondjuk 80-100 meccsen szerintem ha 3-4 szer lő ki arty, meg vagy 8-10 alkalommal találnak el egyszer egy-egy meccsen. Pedig játszok minden tank osztállyal, nem csak light tankokkal.
    Úgy beszéltek itt az artykról, mintha minden második meccsen full HP-ról szedne ki egy-egy arty.
    Szerintem ez az egész elenyésző gond a korábban felsorolt kettőhöz képest.
  • yossarianHUN
    Arról nem beszélve, hogy mint prémium, az új lightok bejövetelekor nerfelés nélkül megkapja majd a 2 tieres MM-et.
  • Tessellia
    Igen, szerintem jó light tank. A pénzt is jól hozza.
  • Lucifer001
    Ciff , és Mr Csinkin . Őket tényleg jó játékosoknak tartom.
  • joe662
    Ja úgy könnyü unikumnak lenni,hogy belép a jàtékba és jàtszik:-DDD
    Úgy meg plàne,ha még a monitort is bekapcsolja:-DD
  • Lucifer001
    Igen erről hallottam . De van neki bal egér gomb blokkoló script is . Ami nem a kliens oldalon van neki telepítve , hanem a WG szerverei tárolják az account adatok mellett balra 2 cm re