World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egyértelműen kiderült, hogy nekem nem jelent meg a kép, amit mellékeltél, nem az én, és nem is a te hibádból.
Kicsit sokáig tartott amíg tisztázódott a helyzet, de sikerült kihámozni, csak sajnos már későn.
Szívesen várunk minden infót, ami az ingyenes javak bezsebelését segíti.
De én vagyok a hibás, legközelebb nem írok ki semmi ilyent.
angelus1991ster.blogspot.hu
Pláne egy garázshely, ami a nemsokára induló svéd ágnál aranyat fog érni. Pont 300-at, vagy 150-et. :-)
Ide felmész: http://www.buffed.de/Codes/
A - Die richtige Heft-Aktion wählen - sorban legörgetsz az Item-Code: World of Tanks részhez.
A - Dein Code aus dem Magazin - sorba beírod a következőt: PremiumT15Invite
A - Deine E-Mail-Adresse - sorba beírod a WoT ban megadott email címedet.
Majd az Item-Code jetzt anfordern gombra kattintasz.
Már mindegy, akinek megjelent a kép, annak egyértelmű volt, én meg szoptam mint a torkos borz. A kódok meg közben elfogytak. :-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ki van tiltva egy csomó oldal, többek között kép tároló oldalak is.
Na beírtam, de azt írja hogy a kódok már elfogytak. :-(
Remélem, nem trollkodsz.
Mit kell beírni a - Magazin-Code sorba?
Nem volt egyértelmű na.
Csak a kép, amit ezek szerint Angelus a beírásához csatolt, az nekem nem jelenik meg.
Így nem is értettem, milyen képről van szó azon kívül, amit a linken lehet látni.
"A képen van, hogy mit hogy kell csinálni" <#help>#help>
A csatolt képet nem látom a céges gépen, azt nem engedi át a proxy, mintha nem is lenne.
Így nem is tudtam, hogy bármi más infó még van a linken kívűl.
Ez szopás, de sajnos ez van.
Ide felmész: http://www.buffed.de/Codes/
A linkre kattintva feljön egy oldal, ahol egy capcha van, hogy nem vagyok robot. Azután jön be az oldal, ahol először egy csirkéken lovagoló csapatot mutat.
Amikor a - Die richtige Heft-Aktion wählen - ablakban legörgetek, és kiválasztom a WoT item kódot, akkor a kép átvált a lángszórózó MARK I tankra. Azon a képen semmi felirat nincs.
A Magazin-Code helyére nem tudok mit beírni, mert nem találok olyat a képen.
Van egy kép egy lángszórózó MARK I tankról, és semmi más nincs a képen.
Lehet hogy csak akkor adja be, ha regisztrálsz, és bejelentkezel?
Az a magazin code vagy mi a fene.
Oda mit kellett volna beírni?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet hogy a proxink nem engedi valamilyen aloldal megnyitását, ami ezt ráteszi, nem tudom.
De nincs ez tény.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezt olyan nehéz lett volna rögtön az elején beírni Angelusnak?
Mert én hiába szopogattam a kisújjamat, valahogy nem jött ki belőle. A linken meg nem találom, akárhogy is gúvasztom a szemem.
Amúgy a kód már sajnos elfogyott: Es sind leider keine Codes mehr uebrig!
A linkre kattintva először bejött egy csirkés kép.
Aztán amikor a - Die richtige Heft-Aktion wählen - ablakban legörgettem a WoT kódra, akkor bejött egy lángszórózó MARK I tank.
És annyi. Az alatta levő ablakban egy - Dein Code aus dem Magazin - feladat volt, ami nem szerepel sehol.
Oda mi a penészt kellett volna írni?
Lehet hogy nekem nem ugyanaz az ablak nyílt meg, de így egyáltalán nem volt egyértelmű.
De nekem a szokásos invalid jutott:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Legközelebb azért legalább azt írjátok le, hogy dugjam fel a seggembe, mert nem vagytok hajlandóak értelmesen leírni a segítséget.
Az oldal, ami feljön a linkre kattintva németül van, és egyáltalán nem egyértelmű. Az Angelus által írt tőmondatok nem segítenek semmiben.
Most már mindegy is, mert azt írta valaki hogy el is fogyott a kód.
De azért jól jött volna a plusz hely.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.10.26. 13:32:55
A legörgethető menüben nem szerepel, ami a képen van. ( Mark I. tank )
Az üres rovatba mi a fenét kell beírni, amikor a képen nem szerepel szöveg? Valami magazin kódot emleget, ami nincs sehol.
Az email cím nem lenne gond, de a két előző tevékenység definiálása eléggé hiányosan lett megfogalmazva.
Az üres sorban fogalmazást kell írni arról a Mark harckocsiról, ami éppen lángszórózik, vagy elég csak annyi, hogy TANK?
Nekem egy csirkéken lovagló csapatot mutat.
A menü sorban nem szerepel a WoT, csak egy pár más játék.
Leírnád szájbarágósan, hogy mi a teendő?
Köszi.
35000 csata körül járok, ismerem a pályákat, a tankok képességeit, tudok alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, és le tudom nyelni a mérgemet, amikor egy vesztes meccs után azt látom hogy a csapatom fele nulla sebzéssel hullott el. Van ilyen is, de aztán van olyan is, amikor jó csapatban előkelő helyen végzek, mert összejött minden, meg olyan is hogy első percben elküldenek pihenni, mert bután indultam rossz helyre.
Ez személyiség vonás lehet, hogy ki hogyan éli meg a játékot.