418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    Vagy van valami unicum haverja aki feltornazza egy-egy tankra neki mikor valamilyen alkalom van. pl. nevnap, ballagas :)
  • Sherman0070
    Ahhoz több skill kéne... :D
    Obj 252 csapatérzékeny számomra.
  • joe662
    Meglesz az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csak spammeld a goldot ezerrel
  • Myke28
    Na erre nagyon kiváncsi leszek:)
    LINK
  • Sherman0070
    Sajnos nem. :D
  • Sherman0070
    Engem már idegesít, hogy havonta goldozást állapítotok meg nálam. 1x meg lett állapítva, nem gond de muszály mindig megállapítani? Engem a folyamatos érzékeltetése idegesít és nem sért.
  • yossarianHUN
    Nem, az jött szóba, hogy hogy lehet rajta 3 gun mark ennyi átlagsebzéssel. Erre mondtam, hogy goldozással. Ezek a tények. Akkor min kell megsértődni? Esküszöm, nem értem.

Ha sértésnek érzed, ha valaki megállapítja, hogy goldozol, akkor nyilván elítélendő dolognak tartod a goldozást. Akkor meg nem értem, miért csinálod.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.28. 20:47:14
  • joe662
    Sikerült a 252es ojjektumra a 3.ik?
  • Sherman0070
    Azért érzem támadásnak mert most csak kitettem pár screenshotot az Rhm-ről és máris a gold jött szóba.
  • joe662
    Nem,mert nem làtni mobilnézetben:-(
    Egyébként nem értem,hogy az Sg fórumot miért nem tudom megnyitni normàl nézetben.2böngészövel is próbàltam,de nem akarja.Màs fórumok mennek.
  • yossarianHUN
    Támadt a fene, csak megállapítottam, hogy valószínűleg masszív goldozással szerezted meg a harmadik gun markokat, miután valaki felhívta rá a figyelmet, hogy a jelenlegi átlagsebzéseid nem 3 gun mark szintűek. Tán nem így van? Ez egyszer semmi támadás nem volt a dologban. Az, hogy te mégis támadásnak értékelted, azt mutatja, hogy rossz a lelkiismereted a dolog miatt. Szerintem. Legalábbis ilyenkor szokott ez lenni a tipikus reakció.
  • Sherman0070
    Érint hát, amikor nekemesel a gold dumával folyamatosan. Szerintem nem én indítom a gold témát. Engem az érint, hogy mindig ezzel támadsz. Nekem semmi bajom a lőszerrel csak idegesít, amikor ez mindennek az oka.
  • yossarianHUN
    Körülbelül háromszor írtam eddig le, hogy nem ezt mondtam. Látom, továbbra sem sikerül megérteni. Nem értem, miért okoz ekkora lelki törést szembesülni a tök egyértelmű tényekkel.

Az a vicc, hogy ezekkel a gyermeteg vagdalkozásokkal, aláírásokkal, képekkel pont magadat teszed nevetségessé. Egy szóval nem minősítettem a goldfosást, csak megállapítottam a tényét, és a következményeit, ehhez képest te már féltucat hsz-szel bizonyítottad, hogy téged igenis érzékenyen érint a dolog, ergo valószínűleg szégyelled magad miatta. Tök semleges hsz miatt csapsz ekkora hisztit, csak azt nem értem, hogy ha nincs semmi baj a goldozással, akkor miért vettél személyes sértésnek egy teljesen objektív megállapítást. Érted. Épp te sugallod azt, hogy a goldozás ciki.
  • Angelus1991ster
    Goldot használsz? Buzi-e vagy?
  • Sherman0070
    Jó a kép? :D
  • Sherman0070
    és aki goldot spammel az insta 3 gunmarkozni fog mindent?
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 19:57:39
  • yossarianHUN
    Mondtam én olyat, hogy nem jó játékos, vagy hogy a gold szuperjátékost csinál a paradicsomokból? Nem mondtam. Annyit mondtam, hogy goldot spammelő X bármilyen skill nélkül is jelentősen jobb statokkal fog rendelkezni, mint nem goldot spammelő Y. Ez szerintem vitathatatlan.
  • joe662
    Tudom,hogy azzal érik el. De te is tudod hogy csak az nem elég hozzà.Nyilvàn nagy segitség,de ha jol tudom kombinàltat néz,ami pl egy DezsőkeWarrioron nem segitene.
  • yossarianHUN
    Szabadni mindent szabad, csak mint mondtam, ezzel torzítod a képet a képességeidről azokhoz képest, akik nem "kapcsolják ki" a random lepattanókat.

Nem értem, miért veszik egyesek sértésnek, ha azt mondják nekik, hogy ha te 100 penes helyett 150 penes lőszerrel lősz, akkor nyilván jobb statod lesz, mint a többségnek, aki 100 penessel lő (anélkül, hogy egyébként ügyesebb lennél). Tán nem így van?
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.28. 19:52:21
  • Sherman0070
    Én esküszöm nem értem. Golddal ugyan oda lövök(weakspotra), mint AP-val. Ezzel a random baunce-ot nem szabadna befolyásolni?
    "Kikapcsolom" néha a random lepattanókat, ami a skill gap lenne a jók és a rosszak között. Ez miért is gond? Kéri mindenki a ranked mm-et RNG nélkül? Ott mi lenne már ha beszabadulna egy epic feletti a paradicsomokhoz?
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 19:47:36
  • yossarianHUN
    Pedig biztos lehetsz benne, hogy a 3 gun markos játékosok 95%-a goldfosással érte azt el.

Egyébként nem értem az érzelmi kitörést, teljesen egyértelmű, hogy milyen előnyöket ad, ha valaki huzamosan az átlag átütések másfélszeresével játszik. Ezen nincs mit tagadni, csűrni-csavarni, a gold előnyt ad, nem is kicsit. Ettől függetlenül biztos jó játékos, de a goldfosás erősen torzítja a képet valaki képességeiről. Ez szerintem mind evidencia, nem is minősítettem, csak tök semleges ténymegállapítást tettem, erre jött már válaszul a kakaskodás, még egyszer, objektív, véleményezés nélküli következtetésre sértett, emocionális támadás. Ez azért elég beszédes.
  • joe662
    Csak trollkodik.Tisztàban van vele,hogy attól,ha valaki fossa a goldot körbe-körbe magakörül,attol még nem lesz 3mark.
    Amúgy meg vàltoztass nevet,a Sher-t cseréld le a 2löszerre,azt ha pampognak akor
    -A név kötelez-el el is van intézve:-DDD,
  • Sherman0070
    Beszélgess már el vele. Megértenétek egymást.
  • Kryon
    Jó kis td, azonnal az egyik kedvencem lett, de a játékstílusa eléggé egyedi. Ha van lehetőséged kipróbálni vagy ezt, vagy tier 9-10 svéd td-t, akkor menj velük néhány kört, mert vagy nagyon szeretni vagy gyűlölni fogod. Ehhez a camohoz amúgy már kell a skilles legénység is, mert épp elkezdett álcázás képesség mellett nálam még sűrűn villan a lámpa. Hatalmas előnye, hogy nagyon pontos és mindent átüt simán az alaplőszere tier 10-ben is. Magam fajta gold ammo ellenesnek tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.03.28. 19:24:22
  • Sherman0070
    Pont te mondogatod ezt? Több mint 3 éve sírsz egy játékbeli tartalom miatt.
  • yossarianHUN
    Érzékeny pont.
  • Sherman0070
    ejha höhö
  • yossarianHUN
    Ejha. Érzékeny pont?
  • Sherman0070
    Neked fájt az a kredit? Tudom, hogy MINDENKI balfasz, aki aranyat lő. Látom az arany hatott mert még mindig ezen jár az agyad. Full gold? 28 lőszerből 11 az már full?
    0.8.9 óta bent van ez a tank a játékban. Az fel se merüljön, hogy régebben szereztem meg a gunmarkot rá még akkor, amikor az összes ilyen habzószájú goldsíró köcsög a közös chat-ben élte ki magát.
    Ja és az a -100k másból nem származhat? Fogyócikkről hallottál már?

Szerintem le lehet törölni a játékot ha nem tetszik valami. Nem kell itt vérszopóskodni élethosszon át.
    Erre az lesz a válasz:
    "höhö ki lett hozva belőled az, ami vagy höhö"
  • yossarianHUN
    Te magad tettél fel ide nemrég képeket full goldos körökről, mondván kell a harmadik gun mark. Akkor?
  • Sherman0070
    Úgyhát. Közben hívtam serB-éket is, hogy mikor jön már a +25% RNG-m, mivel utaltam nekik 100 ezret előző nap.
  • asolyom
    Köszi. A WoT Classic Workshop oldalán is van csere skin. Aztán ha mégis kell a Liberté, akkor egyszerűbb visszaállítani.
  • yossarianHUN
    Használjátok ezt sablonnak, nekem a Patriotnál már bevált.

Dear Support,
    I've heard about the opportunity to swap an AMX M4 mle. 49 Liberté to a regular one (without the special paintjob) and I would like to take it. Every condition of the swap is met and I would like to ask you to change my Liberté to a regular AMX M4 mle. 49. Thank you in advance.

Yours faithfully,
    > nickneved <

Egyébként a supportnak kell írni, nyitsz egy új ticketet "In-game goods" kategóriában, "Liberté swap" címmel. Aztán jöhet a szöveg.
  • joe662
    Irni kell a supportnak egy tikettet,a cseréröl.Viszont utàna màr nincsen variàlàs.Egyszeri a dolog.
  • asolyom
    Hogy is volt az?
  • yossarianHUN
    Mától a Liberté tulajok is kérhetik a supportól a francia zászlós festés átcserélését a sima verzióra. A menete ugyanaz, mint a Patriotnál volt.
  • yossarianHUN
    Gondolom goldspammel összefarmolja rájuk a szükséges sebzést, aztán visszaáll normál lőszerre, amitől egy idő után visszaesik a sebzés normális szintre.
  • joe662
    Csak photoshop:-DDD
  • WR104
    Te a 3 gunmarc-okat aranyert veszed vagy ingyen adja a WG? A Borsiggal is csak 2185 az atlag damaged ami nem rossz, de semmikepp nem kimagaslo.
  • Sherman0070
    Női legénységekkel nem nagy dolog. :D
    2 skillel indítva + egyel kevesebb skillnyi EXP kell, mert a BiA-t nem számolja a skillek közé.

2009 csatám van a parancsnokkal. :D
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.28. 16:30:28