World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
VK 28.01-re ma végre meglett a 105-ös csúzli, a 3x miatt egész hétvégén szopókáztam, de ma miután felszereltem, első körben úgy seggbe tetováltam vele egy T-44/100-at, csak kamilláztam! Repesszel leolvadt róla 448 hp, ejj de jól esett, kellett már a kis lelkemnek 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lunki88
Jó helyzetfelismerés, tudja mikor kell visszavonulni stb. 😊 Persze őket is láttam már elhullani a csata elején, de gondolom azért lilák, mert ez velük nagyon ritkán fordul elő.
Ma 12 csatából 2 győzelem. A VK30.01-et két napja nem bírom leszorozni. <#falbav> A WR 70%-ról lement 40%-ra. <#shakehead> Kb. ennyit is ér a WR statisztika. Csak azt magyarázza meg nekem, hogy a lila statos emberek hogy a retkes frászba csinálják a lila statot. Ha seggek közé kerül akkor tolhatja a lila statját, ha öt ellenséges tank veszi körül.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Már hogyne lenne,megnézte és a 3 közül ez sebzi a legtöbbet<#hehe> a többi nem lényeges<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Kicsit más. Az olyan játékosnak, aki M8A1-gyel HE-t lő ez O-I Exp.-re, de amúgy bármire, van egyáltalán valami fogalma erről a játékról?

No, nem rossz kis tank ez! Kezdek kellemesen csalódni benne. <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Felőlem az is épüljön fel. Csak az legyen már ilyen magfúziós erőmű 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Antimat
Meg ha felépül Paks 2 😊

cyka blyat

Antimat
Hát olyan 1600 körül van az átlagsebzésem vele (most nem vagyok gép előtt), de összesen talán 6-7 csatát mehettem vele, ebből 2 volt tier10.
Olyan nettó 30-35k körül kapok átlagban prém nélkül, goldhasználat nélkül, ha jól emlékszem, bár azt még egyelőre nem nagyon figyeltem.

cyka blyat

Majd VR tankos multiplayer-ben tuti lesz ilyen.

Lunki88
Én egy olyan játéknak örülnék, amiben ha nem is lenne több száz tank, de legalább ilyen részletesen ki lennének dolgozva, ahogy a RO2-ben ez a Panzer IV-es. Habár tudom túl sokat kérek és valószínűleg nincs is igény az ilyen játékokra. <#sniffles>

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.10.24. 10:09:04
Szomorú tapasztalatot?

Aranyat, prémium tankot, egyéb ajándékokat, nem volt részletezve.

The Matrix has you...

Ezzel a szavazással mit lehetett nyerni, mert kétszer szavaztam, de nem nagyon történt semmi.
Visszatérve még a WG Ligára ami tegnap ment. Vegyesek az érzéseim. Hasonló amúgy a DOTA-hoz maga az egész rendezvény, csak még sokkal kisebb kvalitású, sokszor a szerencsén múlik - mint nekünk is persze -, hogy ki győz, de azért fel lehet ismerni különféle taktikákat amivel kiugrasztják egymást a bokorból, néha szó szerint 😊

Néha viszont nem láttam semmi érdekeset csak, hogy bumm bemegyek oszt majd lesz valami 😊 Ilyet bárki tud, nem ezt várja az ember a profiktól. Mondjuk lehet volt annak is értelme, mert például Winterberg pályán arra használták a kilőtt társ tankját, hogy fedezze a másikat aki bement foglalni 😊 Aztán 30 mp-vel a vége előtt odamentek és szétvertek mindenkit 😄

Az utolsó meccs, ami eldöntötte az egészet az viszont tényleg izgalmas volt, legalábbis szerintem. Be kellett vállalni egy merészet, mindent egy lapra feltenni, hátha bejön, nincs más esély..és nem jött be, de ezt az utolsó pillanatig nem lehetett tudni. Nekem tetszett a dolog.

András jól fogalmazott, ez nem mindenkinek jön be, ugyanúgy mint a Forma 1 😊

Üdv.

The Matrix has you...

Sokat tudsz vele sebezni? mennyit tudsz keresni vele körönként, átlagban?

The Matrix has you...

Antimat
Na asszem egy darabig hanyagolom a Wot-ot, besokalltam kicsit a t44-100 külditől, tudtam, hogy kár elkezdeni.
Nem csak azért, mert iszonyat sok grind, de (amit mindig elfelejtek), hogy a végére megutálom a tankozást, a fehéroroszokat, az embereket.
És még így is elérte a WG a célját, a japcsi tokent meg kellett vegyem, mert nem volt erőm abba is belekezdeni, és még mindig olcsóbb 2500 ft-ért egy 8-as prém tank, mint havi 2500 goldért a prém.
Szóval most jó darabig szerintem nem játszok, pedig lenne 3 ág, amit húzok (ez azért túlzás), de a T-44-100 legalább tetszik (5 vagy 6 csatát mentem vele, ebből csak 1 lose, kreditet is jól adja, átütése is elég rendben van).
De legalább szarrá szopattathatom magam BF1-ben 😊

cyka blyat

joe662
Nem mert 9 ig dolgoztam<#lama>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

szavaztál is? Nekem sikerült a Game 2-be és 3-ba és ezáltal a napiba is bekerültem. remélem nyerek egy kis aranyat 😊 vagy valamit 😊

The Matrix has you...

WoT Blitz steamen. 😛
azon kezdtem el gondolkozni, hogy hogyan zajlanak a selejtezők egy ilyen ligában? mindig összehoznak egy ilyen "stúdiót" ahol találkoznak a csapatok?

The Matrix has you...

joe662
Méé?Nem talál ellenfelet?<#hehe>
Én amúgy igen,azt nézem<#wow2>

na mivan? mindenki az EU-s döntőt nézi?

The Matrix has you...

Jézus szeretete. Megvilágosodtam. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.23. 20:48:59
Éppen az O-I Exp. legénységi skilljein gondolkodom. Most a javítás van az első sorban, és a specifikus skillek (pillanatkép, irányított ütközés, biztonságos elhelyezés, helyzetfelismerés, rádió jel erősítés) a másodikban. Kivéve a parancsnokot, mert nála a 6. érzék van elöl. Viszont mivel nem is emlékszem, hogy mondjuk a láncot valaha is lelőtték volna, így megfontolandó, hogy az első full sorba a specifikus skillek menjenek, és a javvítás a másodikba. Amikor meg az is kész, akkor csere és BiA.

Sokszor volt már szó arty nerfről. Ugyan engem senki nem kérdez meg, de azzal kezdeném, hogy a HEAT lőszereket elvenném, és az artyk csak HE-t lőhetnének. Ezen túl meg pl. nem engedném a hármas szakaszokat artyval (ma is láttam ilyet FV304-ekkel), és egy csatába maximum 2-2 artyt engednék.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.23. 20:08:07

joe662

Ehhez aztán gyomor kell.

És olyan is van amivel a WG csalását lehet kikapcsolni? PL artyval direkt nem találom el a tankot? sokszor lövök artynál légi nézetből a célkereszt tetejébe, kurva jó a szórása. Vagy mikor éppen ráálltam a mozgó tankra és beadja? vagy mikor egy lövés lenne a tank de aztán beadja a minimum sebzést amitől marad még 10-20-50 hpja? előtte pedig majdnem a maxot adta belé de ugyanoda lőttem és mi a különbség? vagy csak egyszerűen lepattan akárhol lövöd el. 😄
Szokás szerint ostobaságot beszélsz. Nincs. Mindkettő szerver oldalon számolódik, egyikbe se tudsz belenyúlni. De kérlek, prezentáld a legújabb konteót, amiben elmagyarázod, hogy miért tudnak playerek kliens oldalról belehaxolni a szerver számolásaiba.
Hát én nem értek a csalásokhoz,de ha csalás nélkül nem megy a játék akkor szerintem hagyd abba.

Van és van.
Olyan csít nincs ahol látok minden ellenséget az elejétől kezdve?
Vagy amivel fullsebzést adok be mindig?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.10.23. 18:32:03
Akinek szaggatva mozog a célkeresztje az aimozik? Minden lövése betalál nem hiszem el, hogy nem pattan egyszer sem...

Amúgy olyan csít nincs, hogy én meglövöm és sebzek mindenféle modult vagy és ők meg nekem semmit sem. vagy állandóan felgyújtom a tankot?
vagy olyan csít, hogy csak noobokkat rak be ellenfélnek.

Olyan ez a játék mint a magyar politika!!!
Elég érdekes, késik az irányítás. 😄
mikor jönnek ezek a poll-ok? 2-őt meg kéne csinálni, hátha nyerek 😊

The Matrix has you...

Mobilosok a Pc-sek ellen? Jujj 😄 Kicsit nem előnytelen a harc így?

Valaki próbálta a WoT Blitz-et steamen? Holnapig megy valami béta teszt.
Ez se lenne rossz, de én inkább arra gondoltam, hogy ez a random játékra hajazó, de profik által bemutatott játék kevés szórakozást tartalmaz.

Azt nem tudom megmondani, hogy mi lenne ennél jobb, de szerencsére nem nekem kell ezzel foglalkozni. Biztos van pár ezer ember, aki szerint ez a qrva nagy játék és végig izgulják a közvetítést, de vannak ennél kicsit igényesebbek is <#crazya>

De tényleg, ez rohadt unalmas. Sok a kempelés szerű taktikázás, nyilván nem indulnak meg eszetlenül. Ez érthető, de unalmas. Ha meg akció jelenet van, akkor nagyjából követhetetlen. Mindenki lövi egymást, ahogy a csövön kifér, oszt jól van, az egyik félnek marad hp-ja a végén. Szintén sok élményt nem ad.

Nem tudom tényleg mit lehetne izgalmasabb sport játékot kitalálni ebből, nehéz ez, mert a játék eléggé behatárolja a lehetőségeket.
Ha ennyire sok a pénzük , ilyen licensz jogokat vehetnének. Command and Conquer-, Star Wars-érás tankok és légi és űri járművek MMO-ja nem lenne rossz.
Ami egyszer bevált...

Nagyon unalmas. Megy a kempezős taktikázás aztán egyszer megindulnak és 20-30 másodperc lövöldözés és micsoda teljesítmény, győz az egyik oldal. Nyilván nem leszólni akarom a játékosokat, mert sok időt belefektethettek és biztos nem is egyszerű az egész, oda kell nagyon figyelni, csapatjáték minél jobb legyen stb. Sajnos nem is a játékosokon múlik ez, egyszerűen ez a játék ilyen formában rohadtul nem látványos, nem élvezhető, nem szórakoztató, ez egy unalmas sz.r.

Ötletelnie kéne inkább a WG-nek valami más tankos játékon, ami élvezhető is a nézőknek. Persze, ha abból indulok ki, hogy tömegek nézik a F1-t is, amikor leülnek valahol és elsuhannak előttük az autók és micsoda élmény, hát nem tudom. Valami tartalmasabbra vágyom általában ha sportot akarok nézni. Egy jó pörgős foci meccs, kézi, kosár, vízi labda stb
Lunki88
Van egy olyan érzésem, hogy a bónusz kódokkal csak azért etetik a nézőket, mert egyébként a lőtéri kutyát sem érdekelné az egész műsor.
Kurva nyomasztó egy baromság ez.
Remélem ezeket majd nem kell ugyanúgy kötelezően tisztelni, mint a sportolókat.

joe662
Hopka nem játszik??<#hehe>
Biztos elverne mindenkit,egyedül<#beka3>

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

annyira tudtam, hogy magas labda lesz 😄

hát, próbálgatom a seggüket..na de csak ágyúval 😊 most nézek videót és hát milyen érdekes, az üzemanyagtartályt kell lőni, legalábbis ott azt mondják. mondjuk logikus, csak eddig nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.10.23. 14:27:48

The Matrix has you...

joe662
A legegyszerűbb,ha leöntöd benzinnel,azt meggyújtod<#hehe><#banplz>
Ha tankot szeretnél,akkor azoknak állt a seggüket kell lőni,bár némelyik gyújtható előröl is.
Érdemes felrakni egy weakspot skint,hogy lásd melyiknek hol van az üzemanyag tartálya,motorja+valami gyorsan lövö tankal érdemes probálkozni.
Nekem a 2x gyújtós,az cromwellB-vel lett meg,egy Hellcatot előröl,majd egy afk Oi-t a bázidson<#eplus2>

mit akartok? Hát Hopka a legjobb, legyőzte ciff-et 1vs1-be!!!

The Matrix has you...

Az is már Hopka szint. <#hehe>