418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Véégre fény derült a titokra,hogy miért nen romlik MrCif statja goldozàs nélkül:-DDD
    Limited MMje van.
    Nem kellet vàrni rà csak 2hetet:-D
    Egy màsik forumról:
    "Megnézném Scheffet egy tök átlagos játékos accjával játszani, amikor mondjuk szopóágon van és csak vesztes csatákba dobálja perma -25% vagy még több RNG-vel. Nem a saját accjával, mert mint tudjuk az kb ugyanolyan mint QB-é"
  • yossarianHUN
    Az AW-ben is pont azért vették ki az artyt tokkal vonóval, mert utálták a játékosok azt a rendszert is. Jó idegesítő is volt, nem sebzett akkorát, mint WoT-ban, de lézerpontos volt és 6-7 másodpercenként kaptad tőle a basztatást. Hacsak nem volt a közelben egy ház, ami mögé behúzódhattál, szétfaragott hamar.
  • Angelus1991ster
    Egy tesztszerver erejéig kibróbálhatnák az Armored Warfare-féle arty rendszert, oké, hogy halódik ( :'( ) az a játék, de az az elképzelés szerintem nem rossz. Ott van tétje a bokorrejsznek, ott dinamikusabb is, nem csak fél percenkenként a szerencsében bízva kattintgathatsz.
  • JanKo72
    Köszönöm.
  • yossarianHUN
    A TD-k ellen fényévekkel könnyebb védekezni, mint az artyk ellen. Arról nem is beszélve, hogy a TD-k jelenleg abszolút el vannak lehetetlenítve a pályadizájnoknak köszönhetően. Azt már meg sem említem, hogy egy-két kivétellel ha egy TD beléd vág egyet, akkor máris tudod, hol lehet (még ha nem is spottolódik fel), és már mehetsz is fedezékbe, miközben elkezdheted fejben összeállítani a taktikádat arra, hogy hogy fogod kicselezni. Ehhez képest ha egy high tier arty telibever, akkor semmivel sem vagy közelebb a visszavágáshoz, viszont általában el van cseszve a köröd, mivel felezi vagy nullázz a HP-dat, és visz egy rakás modult.

Semmi értelme egy közvetlenül tüzelő, jó álcázású járműosztályt hasonlítgatni egy olyanhoz, ami a térkép sarkából osztja a kétezres halálsugarakat a map bármely pontjára, bármilyen retorzió kockázata nélkül. Az arty alapjainál fogva egy broken szar játékelem, és ezt az artysták is pontosan tudják. Csak azért tesznek úgy, mintha nem tudnák, mi baj van az artyval, mert félnek, hogy elveszik az elcseszett, broken játékszerüket.
  • Sherman0070
    Amúgy a 6-os kínai prémet: Type64-et megéri megvenni?
  • Sherman0070
    TD-k is a camp ellen vannak de azok oko...
  • yossarianHUN
    Ha meg van, akkor bemennek a jó játékosok is. Senki nem szereti, ha kapja a hidrogénbombát a pofájába, amint megpróbál kimozdulni a fedezékből. Az arty artysták által szajkózott anti-kemp szerepe a legnagyobb paradoxon a WoT-történelemben.
  • joe662
    Bonuszkód: P0W3RH0UR, 1db személyes tartalék
  • Sherman0070
    Érdekes, amikor nincs arty, akkor is a sok barom bemegy heavy-vel az erdőbe campelni.
  • Plata
    Francot,azért van kemp mert sok a hülye állat,amikor 1 tetves arty sincs a csatában akkor is a bázison rohadnak a medek td-k heavyk.
  • yossarianHUN
    Elszabadulna a kemp? Lol. Pont az artyk miatt van kemp.
  • asolyom
    Ma valahogy nagyon adja az rng. Egymás után jönnek a Nagy Kaliber medálok. A Jumboval egy lövéssel vittem az Ikv 65 parancsnokát, vezetőjét, és töltőjét. A Turánnal lőszer rekeszt robbantottam egy A43-nál. Most kell abbahagyni!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.03.26. 13:55:51
  • Sherman0070
    Másképp ha nincs arty, akkor tényleg elszabadulna megint a camp. Jönne a TD buff emiatt ééés visszajutnánk 2013 körülre a balance-al.
  • Sherman0070
    4:40-től Scheff szerintem az eddig legjobb ötletet hozta fel, hogy mit kéne csinálni az artykkal
  • Sherman0070
    De az mm az jobb lesz :P
  • Solten
    Na ezek meg a matekhoz se ertenek: tobb jatekos = tobb idiota online...
  • Sherman0070
    Ha jó lesz az mm, rám számíthatnak. :D
  • csagataj
    Vajon a legénységi xp-s személyes tartalék többszörözi a hétvégi küldetés 50000 xp-jét?
  • Rammsch31n
    WGWG Q&A: " – The less people are online, the worse will be the quality of the battles. Thus we ask of the players to play more so there are more online"

• Zegi Norbi HUN
    Alacsony tierben is ugyanolyan rossz, vagy talán rosszabb. Egyszerűen az egész ott lett elcseszve, mikor egyáltalán a gondolat is megfogant valakinek a fejében. Engem személy szerint rohadtul nem érdekel, ha kiveszik őket és nem kapok semmi kompenzációt a kifejlesztésükért. Csak vegyék ki.
    Ha emiatt esetleg a játékosbázis nagy része felháborodna, akkor vagy letojni a véleményüket vagy ha minden kötél szakad, akkor csak a minimap marad az artyknak, ahol szektorokba tudnának tüzelni.

Aztán majd meglátjuk, mire jutnak a WG-nél. A jelenlegi állapot szerintem elfogadhatatlan, nem véletlenül folyton visszatérő téma és jó lenne már pontot tenni a végére :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.26. 09:48:32
  • voivod32
    Gondolhatod, hogy Type -4 Heavyvel mennyi ilyen eset van. Ha meg véletlenülodaérek, ahol a csata folyik, gold fallal várnak. Ezért vannak a heavyk kihalófélben.
  • Kronos79
    Ezt az arty dolgot, azon kívül, hogy berakták a játékba, ott cseszték el, amikor muszáj volt berakni a kilences és tízes artykat. A többiek mm-jét megváltoztatták, a sebzésüket és az átütésüket viszont nem. Így ott tartunk, hogy a saját szinten lévő tankokba(kivétel a nehéz tankok) simán verik a fél, 2/3 hp-s sebzéseket. Na ezt kellene kezelni és minden jó lenne.

De továbbra is tartom, hogy anno a nagy arty nerf idején sokkal jobb, dinamikusabb volt a játék.
  • Sherman0070
    Azt kéne. Nem lehet balance-olni azt az osztályt.
  • Kryon
    Bár úgy lenne, mert akkor következő lépésben kiszednék az összeset.
  • Sherman0070
    Ez az arty "nerf" semmit sem fog érni. Ugyanaz lesz mint eddig, csak kisebb dózisokban fogja kapni mindenki.
  • HTS s3rg1nh00
    én mondjuk mielőtt pár napja abbahagytam,full padlógázon kaptam 1hitet az artytól T34-el (mondjuk ez nem egy túl gyors tank),majd rákövetkező nap IS3-al (ami azért már inkább)
    egyik esetben sem értem oda,ahol egyáltalán találkozhattam volna az ellenfél heavyjeivel,csak csatt és garázs.szép munka wg,qrva szép munka.
  • yossarianHUN
    Nyilván nem a RHM-eddel volt elfoglalva, hanem az fronton birkózó, nagy, lassú heavykkel, akik totál védtelenek ellene, és egyébként is, rohadjanak meg, hogy a késharc közben nem az artyszéfséggel vannak elfoglalva. Könyörgöm, ez a "ne álldogálj egy helyben, és akkor nem lő meg az arty" az artysták legrégibb és legröhejesebb marhasága.
  • Sherman0070
    "Arty one-shots happen more often that ammo rack axplosions"

Ezen mi akkora dolog? Az megérdemli az 1 hitet, aki egy helyben álldogál a mező közepén.
    Érdekes engem nem egyhitel az arty, mivel nem csinálok akkor baromságokat, hogy meg tudja tenni.

Mostanában mentem párat papír, lassú Rhm-el. Nagyjából arty lőni sem tudott rám mert tudom, hogy vannak artysafe helyek.
  • Rammsch31n
    Sztem ja elég a 4 token, de szerintem akár lényegtelen is, ha nem bánod, hogy az 5. token helyett kapsz majd 600 goldot, mert vetted ugye...
  • bekescsaba
    Hali.

GYors kérdés.

ha csak 4 tokenem hiányzik, akkor azt kipótolhatom 4 x 1 tokennel is? Vagy venni kell egy 5-ös tokencsomagot hozzá?
  • Sherman0070
    15cm-essel ez az Rhm. Borisg egész jól használható a jelenlegi pörgős meccsekben is.
    16mp-ként 750 sebzés sokszor meglepi az ellenséget. :D
  • Sherman0070

• joe662
    De azok legalább szórakoztatóak,nem ugy mint a wotzombik
  • diegho™
    Szép lövés gratula! Nekem is sikerül néha...

• TiborTamas
    Itt is zombik, ott is zombik... :D
  • Plata
  • Plata
    Irtózatosan állatok a játékosok.
    Komolyan mondom csupa hülye állat.
    Biztos a 3x xp miatt avagy a hétvége,nem tudom,de nagyon állatok.
  • joe662
    Én is kihagytam több mint 1 hetetAmúgy érdemes nekiülni ma wotozni vagy folytassam inkább a TWD 6-7 évadját
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.25. 14:11:24
  • Plata
    Basszus kulcs olyat lőttem most t49-el,amit állati durva volt,T49 padlógázzal haladt vagy 300 méterre,én elébe céloztam kicsit,lőttem,és kampeca.
    Nem gondoltam volna hogy telibe kúrja.