World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Olyan nettó 30-35k körül kapok átlagban prém nélkül, goldhasználat nélkül, ha jól emlékszem, bár azt még egyelőre nem nagyon figyeltem.
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.10.24. 10:09:04
The Matrix has you...
Néha viszont nem láttam semmi érdekeset csak, hogy bumm bemegyek oszt majd lesz valami 😊 Ilyet bárki tud, nem ezt várja az ember a profiktól. Mondjuk lehet volt annak is értelme, mert például Winterberg pályán arra használták a kilőtt társ tankját, hogy fedezze a másikat aki bement foglalni 😊 Aztán 30 mp-vel a vége előtt odamentek és szétvertek mindenkit 😄
Az utolsó meccs, ami eldöntötte az egészet az viszont tényleg izgalmas volt, legalábbis szerintem. Be kellett vállalni egy merészet, mindent egy lapra feltenni, hátha bejön, nincs más esély..és nem jött be, de ezt az utolsó pillanatig nem lehetett tudni. Nekem tetszett a dolog.
András jól fogalmazott, ez nem mindenkinek jön be, ugyanúgy mint a Forma 1 😊
Üdv.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem csak azért, mert iszonyat sok grind, de (amit mindig elfelejtek), hogy a végére megutálom a tankozást, a fehéroroszokat, az embereket.
És még így is elérte a WG a célját, a japcsi tokent meg kellett vegyem, mert nem volt erőm abba is belekezdeni, és még mindig olcsóbb 2500 ft-ért egy 8-as prém tank, mint havi 2500 goldért a prém.
Szóval most jó darabig szerintem nem játszok, pedig lenne 3 ág, amit húzok (ez azért túlzás), de a T-44-100 legalább tetszik (5 vagy 6 csatát mentem vele, ebből csak 1 lose, kreditet is jól adja, átütése is elég rendben van).
De legalább szarrá szopattathatom magam BF1-ben 😊
cyka blyat
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én amúgy igen,azt nézem<#wow2>#wow2>
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.10.23. 20:48:59
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.23. 20:08:07
Vagy amivel fullsebzést adok be mindig?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.10.23. 18:32:03
Amúgy olyan csít nincs, hogy én meglövöm és sebzek mindenféle modult vagy és ők meg nekem semmit sem. vagy állandóan felgyújtom a tankot?
vagy olyan csít, hogy csak noobokkat rak be ellenfélnek.
Olyan ez a játék mint a magyar politika!!!
The Matrix has you...
Azt nem tudom megmondani, hogy mi lenne ennél jobb, de szerencsére nem nekem kell ezzel foglalkozni. Biztos van pár ezer ember, aki szerint ez a qrva nagy játék és végig izgulják a közvetítést, de vannak ennél kicsit igényesebbek is <#crazya>#crazya>
De tényleg, ez rohadt unalmas. Sok a kempelés szerű taktikázás, nyilván nem indulnak meg eszetlenül. Ez érthető, de unalmas. Ha meg akció jelenet van, akkor nagyjából követhetetlen. Mindenki lövi egymást, ahogy a csövön kifér, oszt jól van, az egyik félnek marad hp-ja a végén. Szintén sok élményt nem ad.
Nem tudom tényleg mit lehetne izgalmasabb sport játékot kitalálni ebből, nehéz ez, mert a játék eléggé behatárolja a lehetőségeket.
Ami egyszer bevált...

Ötletelnie kéne inkább a WG-nek valami más tankos játékon, ami élvezhető is a nézőknek. Persze, ha abból indulok ki, hogy tömegek nézik a F1-t is, amikor leülnek valahol és elsuhannak előttük az autók és micsoda élmény, hát nem tudom. Valami tartalmasabbra vágyom általában ha sportot akarok nézni. Egy jó pörgős foci meccs, kézi, kosár, vízi labda stb
Remélem ezeket majd nem kell ugyanúgy kötelezően tisztelni, mint a sportolókat.
Biztos elverne mindenkit,egyedül<#beka3>#beka3>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
hát, próbálgatom a seggüket..na de csak ágyúval 😊 most nézek videót és hát milyen érdekes, az üzemanyagtartályt kell lőni, legalábbis ott azt mondják. mondjuk logikus, csak eddig nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.10.23. 14:27:48
The Matrix has you...
Ha tankot szeretnél,akkor azoknak állt a seggüket kell lőni,bár némelyik gyújtható előröl is.
Érdemes felrakni egy weakspot skint,hogy lásd melyiknek hol van az üzemanyag tartálya,motorja+valami gyorsan lövö tankal érdemes probálkozni.
Nekem a 2x gyújtós,az cromwellB-vel lett meg,egy Hellcatot előröl,majd egy afk Oi-t a bázidson<#eplus2>#eplus2>
The Matrix has you...