418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Bocs, yossnak ment #389545
  • ROMOTO
    Meg prémfogyóeszköz nélkül, vagy kifullozott legénység nélkül, vagy kifejlesztett modulok nélkül, stb. sem lenne annyi amennyi az a stat, totál értelmetlen felróni ha egyszer benne van a játékban és kreditért vehető, de egy kifordított világban biztos logikus hogy különbséget kell tenni, de akkor a miheztartás végett soroljuk fel minden nehezítő tényezőt ami miatt rosszabbul is lehet teljesíteni :)
  • Sherman0070
    Full gold? Nem lövök meccsenként full goldot. 1 meccsben ment a spam és már minden meccsre ez van fogva.
    Tomato megy egyszer unicum kört, akkor ő igazából egy rejtett profi?
    Annyira jó ahogy engem/másokat full goldozó őrült állatnak nézel.

Bezzeg Cleverland gold nélkül is profi.
  • suba53
    Na a stathajhászás is megérne egy misét.
  • yossarianHUN
    A hasonlat több dolog miatt is totál értelmetlen, de tényleg zárjuk le. Aki akar, goldozik, aki nem akar, nem, de azzal is legyünk tisztában, hogy masszívan goldozó játékosok statját nem lehet annyinak venni, amennyi. Ennyi a történet, szerintem ezzel senki lelki világa nem sérül.
  • opati
    Ugye te az utódba is csak Lukoil-os benzint töltesz? Kapható ugyan (teljesen legálisan) Shell V Power, de az teljesen etikátlan, hogy attól jobb lesz a teljesítmény és kisebb a fogyasztás. Rohadjon meg a sok hülye, aki azzal veszi el másoktól a vezetés élményét, hogy prémium benzint tankol! Nagyra vannak azzal, hogy gyorsabb az autójuk, pedig csak a benzin jobb minőségű, egyébként meg kutyaf@sznyit nem ér a vezetési tudásuk. Ugyanakkor kijelenthetjük, hogy nem attól lesz valaki jó sofőr, hogy minőségi benzint tankol, mert sok mazsola is van ám közöttük.
    (Hozzászólásod személyeskedő részét nem jellemezném, de elég "érdekes" lehet a szexuális beállítottságod...)
  • Sunsetjoy
    Jah. Végül is kérdeztem reggel fél 10-kor valamit, TEGNAP :) Azóta se volt rá válasz, kb. azóta megy a jelenlegi kabbeafszom :)
  • pett3rson
    Jó kis gumiszoba lett itt...
  • Sherman0070
    Először nézd már meg kikkel veszekedsz. Rajtam kívül egyik sem gyerek szerintem. Ha már neked ez a mérvadó.
  • Sherman0070
    Jól van öreg. Nem csalódtam benned.
    Ja még bocs, hogy amikor 13 voltam nem lőttem meg a superunicumot csak az epicet.
    Ha ennyire érett vagy, hogy lehet az, hogy egy gyerek jobban átlátja a játékot nálad?

Ja es vannak ekezetek telefonon is
  • suba53
    Sajnos elmerültél egy elég mélyen lévő szint alá, ahonnan már csak mocskolódással tudsz "érvelni".
    Ha nincsenek értelmes érveid, marad a sértegetés, a pedofilozás, a leostobázás.

Valahonnan ismerős ez a mentalitás. Nem vagy kopasz véletlenül?
  • suba53
    Miért kéne rosszul érezned magad? Mert más a véleményed? Én sem érzem rosszul magam attól, hogy más a véleményem.
    Elvi dolgokról vitázunk már sokadszorra.

Attól, hogy alig használok goldot, havonta ha egyszer váltok át rá, attól még az a véleményem, hogy teljesen természetes a használata, és az általad is képviselt szűk látókörű álláspont már régen idejét múlta.
  • WR104
    Sajnos a sok ostoba, ertetlen ember miatt kenytelen voltam valami altaluk is felfoghato temaval szemleltetni a dolgokat.
  • kigyi
    Nálam is van gold lőszer mindig igaz nem sok 2-4db szokott lenni, de csak akkor lövök vele, ha utolsók között maradok a csatában és az ellenfél legyőzése már necces, de ezzel még lehetségesnek tűnik. Akkor betöltöm és 1-2db kimegy belőle, ha hatásos nyerhet a csapat, ha ezzel sem megy akkor megszívtuk. Ha meg kell védeni egy csapattársat és látok rá esélyt akkor azért 1-1 db elmegy belőle, de mindezekkel együtt 10-15 csatánként vannak csak használva én sajnálom rá a kreditet is bevallom őszintén :D
  • joe662
    Köszönjük Emese e csodàs hasonlatot.:-((
  • kigyi
    Na azzal a szutyokkal küzdök egy ideje én is, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy komolyan vegyem és menjek vele csatába. Hihetetlenül nem sikerül vele normálisan menni. Általában nagyokkal kerülök én is szembe és ugye lepattan ez mindenről, ha egyáltalán eltalálja mert olyan szinten félrehord (legalábbis nálam össze vissza lő beszűkült célkereszttel is vagy mellélő vagy lepattan ami persze kiakaszt és utána napokig nem játszok vele... Szerintem feladom az ágat :(
  • Plata
  • WR104
    Szerintem nem erdemes tobb energiat ebbe a temaba olni. Most, hogy jott par hasonlo felfogasu goldenboy es egymast batoritva irogatnak meg nekunk kellene rosszul erezni magunkat. Olyan erzesem van mintha egy csapat pedofillal vitatkoznank, hogy miert is rossz amit csinalnak azok meg kez a kezben fujjak a maguk igazat, hogy a fiatal husi az igazi. Nem fogjak fel miert rossz amit csinalnak mert maskent nem jutnak puncihoz es ahhoz meg(szerintuk) mindenkinek joga van, hogy elvezze a szexet. A kis mereten aluli farkukat igy nagyobbnak latjak es lattatjak masokkal mint amekkora valojaban.
    Ezert is engedelyezik a premium loszer hasznalatat mindenkinek mert ezeknek csak igy tud elmenyt nyujtani a normal loszerre oprimaluizalt jatek.
  • Angelus1991ster
    Lago-nak speciálisan szar mm-je, fordított tierlimitje van? Mert a legtöbb esetben t6-osok ellen kell szívni a lista legalján. Remélem az új MM-el ez a bottom szopás, és a nagy csapat hp különbségek is megszűnnek.
  • stalkeer
    Ebben tökéletesen igazad van.Nem egyszer látni,hogy valamelyik xy klán űber pro játékosa vagy játékosai bejönnek,a pór nép tőlük várná a csodát,de az elsők között döglenek meg.Persze vannak kivételek,akik tényleg jól tudnak játszani,nem csak segítséggel érik el a kék vagy lila statot.Én ezért nem szeretem az xvm-et sem mert nem feltétlenül tükrözi egy adott játékos tudását.Ezt pozitívan és negatívan is értem.
  • yossarianHUN
    A képességeiből nem is, csak a statjából. Aminek mondjuk a képességeket kéne minél hűebben tükröznie, jegyzem meg már csak félhangosan.
  • yossarianHUN
    Néz a hóhér celebeket, már bocsánat. Egyébként én nem is goldozok soha (T-34-3-ban van pár darab, de még szerintem az életben nem lőttem belőle). Mellesleg nem azért, mert ekkora elvharcos vagyok, csak többnyire prémium nélkül játszom, és sajnálom rá a kreditet.
  • ROMOTO
    A játékot különböző szinteken lehet űzni, mindenki megtalálhatja a maga szintjéhez mért kihívást, 3 gunmark is egy challenge amit csak a skilles játékosok engedhetnek meg maguknak, az hogy emiatt goldammoval tolja valaki szerintem magától érthetődő és semmit nem von le a képességeiből.
  • stalkeer
    Igazad van,de ez megvan a hétköznapi életben is.Szidják a celebeket,hogy milyenek és mit csinálnak,de egy műsorukat sem szalasztanak el megnézni.Én is szoktam szidni a játékot,a besorolás ,a hülyék stb. miatt,de ha besokallok,akkor kilépek és kész.
  • suba53
    Nyugi, mindenki használ többet kevesebbet. Csak még divat erre fogni a játékban a kudarcot.
    A kudarcok ettől függetlenül is jönnek, amikor az RNG nem a barátod.

Nem kell itt coming outolni a gold miatt.
  • stalkeer
    Én bevallom igen is használok goldot,ha a helyzet megkívánja.Ez nyilván az adott szitu dönti el,de 1vs3 vagy 4 helyzetben igen is betöltöm,vagy ha a tier besorolás miatt látom ,hogy nem igazán tudok másként sebezni,vagy ha a helyzet olyan,hogy biztosabb átütésre megyek.De én nem is szégyenlem és fogom is használni,amíg az mm besorolás ilyen szar,és ennyi hülyével kell együtt játszani.
  • suba53
    Valahol minden játék arról szól, hogy aki játszik vele, azt szórakoztassa. Engem szórakoztat, kikapcsol, szívesen játszom vele, ha nem így lenne hanyagolnám.

Azokat a mazochista emberkéket nem értem, akik dühöngenek játék közben, szétverik a billentyűzetet, átkozódnak, mindent, és mindenkit hibáztatnak, szarul érzik magukat ha ezzel játszanak, és mégis nap mint nap leülnek és gyűjtik a muníciót az újabb és újabb dührohamaik számára.

Szerintem ez már a kóros elmeállapot jele. Lehet hogy a mai világ idáig torzítja a személyiségét egyeseknek, de azt kezeltetni kellene.
  • stalkeer
    Sziasztok,olvasgatom itt a vitátokat a gold használatáról.Sajnos szerintem lehet itt vitatkozni róla,de mindenki használta és használni is fogja.Ki stat húzásra,ki rá van kényszerülve,a csapattársak faszsága miatt,vagy ha olyan a tier besorolás egy meccsen,hogy vagy használja és sebez vagy nem,nem mindegy ,hogy 50 vagy 500 xp.Lehet itt az arty-ról is vitázni,hogy egy lövésből kiszed,de a másik oldala amikor szpottolsz és az arty bever egy 1000-est az meg milyen jó,vagy épp megmenti a kis hátsódat.Meg szerintem akkor már beszélni kellene a lightokról is,aki melléd szalad,bever 900-at és viszlát,meg a tár-os tankokról is.Nem értem miért kell vitázni,egy olyan játékról,ami a pénzről szól elsődlegesen,nem arról,hogy a játékosok jól érezzék magukat.De nem is kényszerítenek senkit,hogy játsszon vele.
  • suba53
    Hat éve folyamatosan egyensúlyoznak, és a nagy dűlöngélésben mindig más lábára lépnek rá.
  • HTS s3rg1nh00
    azért azt tegyük hozzá,arról meg a fejlesztőknek kellene tenni hogy kiegyensúlyozzák a játékot,lásd a réges-régi battlefield 2-ben 7 kaszt volt,mégis az emberek min.50%-a medikként tolta...
  • suba53
    Én minden tankosztály minden tankjával vagy játszottam, vagy jelenleg is játszom.
    Semmiféle ellehetetlenülést nem érzek. Tudomásul veszem ha az arty megtalál, tudomásul veszem, ha a gyors medek szétkapnak, de nem a gold ammora haragszom, hanem a csapattársakra, akik ezt a béna csapatmunkájukkal lehetővé teszik.
    Akik arra fogják a játékban a kudarc élményeiket, hogy el vannak lehetetlenítve, azokat csak sajnálni tudom.
  • opati
    Speciel nem a Sherman-nel folytatott vitádba/beszélgetésedbe akartam beleszólni, csak úgy szipmlán elböfögtem a véleményem.
  • yossarianHUN
    Sóhaj. Feladom. Látom, még mindig keveseknek megy az értő olvasás.
  • Lokker
    Csak mind a kettő egy tankosztályt lehetetlenít el. Amúgy meg egyszer se mondta yoss hogy probléma a használata, de hát ugye az a bizonyos PISA teszt... Majd akkor fogok az átlagsebzésére irigykedni ha fizetnek is neki érte sokat.
  • opati
    A prémium lőszer a játék része. Nincs tiltva, bárki hozzájuthat. Innentől fogva azért elítélni valakit, mert használja egyszerűen baromság. Azért megszólni valakit, mert a gold spam miatt jobb az átlagsebzése, szimplán irígység. Ugyanezt gondolom az artykról is. A játék része. Bárki használhatja, de azért illik szidni a klikkereket, ugye...

Mielőtt nekem ugrik valaki: nem mondom, hogy jó dolog a permanens gold spam és nem mondom, hogy szeretem az artykat, de ha valakivel gond van, az nem a goldfosó és a klikker user, hanem az a rendszer, amelyik megengedi ezek használatát.
  • Sherman0070
    Erre gondoltam. :D
  • suba53
    Igazából semmi gond nincs a goldozással.

A gond azokkal van, akik ezt még egyáltalán szóvá teszik.
  • yossarianHUN
    Még mindig nem értem, miért idegesít, ha igazából semmi gond nincs a goldozással.
  • joe662
    Vagy a nagymutter,két lekvárfőzés között
  • Sherman0070
    Jah, utolsó 15k csatámban csakis haver húzott. #kappa
    (sajnos csak februártól van adat, mert wotinfo.net szervert váltott és elvesztek az azelőtti adatok)