418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #418555 Én simán kattingattam.
Ma az utolsó meccsen a szupernehéz bálnámmal lezúztam egy Skoda T56-ot és egy Bz-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Skoda-t elkezdtem tolni de béna volt és felakadt az egyik ház boltívére.
A bz meg gold lőszerrel próbálkozott de csak 60 valamennyit sebzett,fel kentem egy törmelék kupacra és belehótt a találkozásba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.18. 22:29:28 -
A profilod ikonjára kattintva a legördülő menüben ott lesz a dropp,és mennyit haladtál az adott idöben.
Ezzel a bövitménnyel meg még kattintani se kell,automatán átveszi a droppot,ha megkaptad
Automatic Twich drops
-
Plata #418553 Nekem ma megkattant a csata jelentés,értelmezhetetlen hülyeségeket ír.
Nincs semmi modom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
suba53 #418552 Na ez korrekt. Adott intervallumok után a twitch oldala feldob egy üzenetet, hogy jogosult vagyok az adott szintű jutalomra. 
-
suba53 #418551 Sziasztok!
Elég jó twitch time dropok vannak hirdetve, adott ideig nézve jönnek elvileg. Van linkelt accountom, elkezdtem nézni.
Lehet látni valahol, valamilyen felületen azt, hogy mennyi ideje nézem, hol tartok? -
Egy ritka td van most az ingame shopban. ShPTK-TVP 100 9500 goldot szerintem simán megér. -
uwu2020 #418549 Lehet, hogy írni kéne a fejlesztőknek ötletet küldetésre. Hiányolom, hogy nincs olyan, hogy éld túl a csatát kevesebb mint 5 % hp-val és lőj ki 5 rohamlöveget egy csatában, vagy valami ilyesmi. -
uwu2020 #418548 Nekem sem tetszik az idei, a korábbiak jobban bejövősek voltak. -
Ezt pont tegnap láttam. Rendes kukibébitől hogy végre kiáll a játékosokért. -
Plata #418546 Én már inkább az új kínai tankokat várom.
De egyébként az idei event annyira szánalmas hogy napokig nem is játszottam.
Tavaly minimum napi 30-40 csatát toltam,most napi 5-6 az átlag.
-
Ezek szerint,sosem lesz meg 

-
Plata #418544 Figyelj,jelenleg karácsonyi event van,emiatt rohadt sok az idióta a játékban,hiába próbálsz jól játszani ha van a csapatban 8-10 barom akinek minden mindegy csak menjen a tank előre.
Láttam ma is T10 csapattársat aki azzal volt elfoglalva hogy le lője az összes házat a faluban,no meg a kerítéseket ki döntse.
Mindezt úgy hogy t8-10 csata volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.12. 23:00:09 -
uwu2020 #418543 Én meg folyton ösztöből rápörgetek a karácsonyi küldikre, ha nem tetszik, és egyre rosszabbul járok.
Pedig tudom ám hogy hülyeség, nem értem miért, zavar:D
Sokat kell várni, hátha összejön, még ha nehéz is, mert ez nem olyan mint a napi! Figyeljetek oda, hogy sokáig hagyjátok futni, mert a karácsonyinál, ha rápörgetsz és az új pörgetés közbe teljesül, akkor megkapod, a napinál meg nem, mert az reset.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.12.12. 22:41:56 -
uwu2020 #418542 Ezek szerint bónusz küldi volt, azt meg nem lehet, de nem írtad, így nem tudhatta.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.12.12. 22:38:16 -
uwu2020 #418541 A V/R semmit sem jelent, nekem a kedvenc tankom az egyik legbénább, pedig sok meccs van benne. Vannak peches tankok, ugyanígy útálatos tankkal is van érthetetlenül jó statom.
Igazából vesztes csatából nem sok mindent lehet leszűrni, jó sokan jó gyorsan meghalnak, aztán úgyis mindegy mit csinálsz.
Ha a győztes csatákban jó a tank magas a találati arány, meg a dmg, jön az xp, az már inkább jelent valamit.
Persze ettől még az tényleg nem a legkönnyebb tier azon a vonalon... ott a 7. meg a 10., mindenki azért játszik vele. -
Plata #418540 Mert nem fullos,na és gondolom nincs benne sok skilles legénység sem.
War thunderben csak a grafika állat,maga a játék inkább az állatok végterméke.
Caernarvon sem rossz tank,gyors az ágyúja és jó hull down-ban,de a Caernarvon AX meg valósággal szuper,nagyon szeretem.
Harctéri módosítások is sokat dobnak rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.12. 12:25:23 -
Nem tudom, mar nekem is van 25 csatára. Most azt talaltam ki, hogy összegyűjtöm a tokeneket es az utolso nap elpörgetem egyszerre, hatha. -
Kit kell feláldozni a WG oltárán hogy beadja a terminál az obj 283-at? Már 6.alkalommal dobja be bérlésre 5 csatára hogy rohadna meg. -
Zoli105 #418537 Üdv mindenkinek
a WG a Caernarvon-t komolyan gondolja ? :D mert ez vicc kategória ! Tegnap vettem meg full stok szegény és 21 csatából 3 győzelem .... xD és csak tier 10 és 9ben játszik , bár már 8-ok között sem állja meg a helyét :D (nem is értem pár járművet igazán nyugdíjazhatna a wg mert teljesen használhatatlanok :( ,de az előtte levő churchillek se jobbak XD )
(Igaz másik játék de a War Thunderben egy állat , nagyon jól lehet használni )
Bocsánat ez így kikívánkozott belőlem :( -
Plata #418536 Azt nem lehet,azt hiszem,vagy igen?
A három napi küldi után ad még egyet,azt is lehet resetelni?
Mert a napi három küldit egyetlen Bc csatával megoldottam,de utána beadta a nyerj x csatát,utána már olyan csaták jöttek hogy be sokalltam.
Elmentem inkább World of warshipezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.10. 19:44:12 -
Én azt rutinosan egyböl reseteltem, igy lett azt hiszem, 5k dmg-kuldi -
Plata #418534 Tegnap én egy csatát sem tudtam megnyerni miután a játék be adta a nyerj 5 csatát küldetést. -
uwu2020 #418533 Nekem most 3 találat után úgy döntött a játék, hogy nem sebezhetek többet, pedig jó kör lett volna. -
uwu2020 #418532 Az komoly.
-
Plata #418531 Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 8 230 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 7
Szerzett kredit: 215 296
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Acélfal, Párbajozó, Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Isten keze, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Ajándékterminál token hozzáadva
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2)
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 21 530
Tiszta smaragd hozzáadva: 300
Kőzetkristály hozzáadva: 350
Azannya 7v1-ben nyertem és túléltem.
5849 sebzés,5140 felfogott sérülés,1669 spot sebzés. -
uwu2020 #418530 Egyébként újraraktam az egészet, hibátéanul működik. -
uwu2020 #418529 Régebben is megfogalmazódott, de megint úgy látom, kéne lehetőséget adni a csapat váltásra, hogy csak magunkat okolhassuk a leosztásért.
Szörnyű ami van. Káromkodó okoskodó gyökerek mindenhol. Gondolom ismerős jelenetek. írogatni van ideje, de mozdulatlanul hagyja magát szétlőni. Persze lökdösődés is divat, a blokkolás alap, még akkor is mikor nyilván való, hogy az ő élete is megmaradna, ha nem egyedül akarná lőni az ellent, stb.
Mintha régen nem lett volna ilyen súlyos, de lehet ám, hogy csak az évek alatt megszépült:D -
Lehet vmi legális vagy illegális mod okozza, de csak tipp. Sokszor a modok kavarnak be, főleg ha régiek. -
uwu2020 #418527 Nem tudom. Az miből derül ki? -
Plata #418526 Korlátozás alatt áll?
Akkor lehet a közelmúltban feltörték? -
uwu2020 #418525 Hát van pár probléma a játékkal, próbáltam felvenni a kapcsolatot a supporttal, de semmi válassz.
- A karácsonyi küldik közül nem működnek sem Arninak, sem a csajnak a küldetései: venni kéne dolgokat, azt írja nincs elég nyersanyag, pedig van; így nem kapom meg a bónuszokat ami a lényeg lenne a holiday-nek. Érdekesség, hogy az első hármat meg tudtam venni, utána akadt el.
- Továbbra sem ad be 30 v 30 nagy pályát a X. járművekhez, pedig be van pipálva
- Nem tudok venni ládát, prémiumot, aranyat, de mondjuk így nem is kell, ha nem működik semmi, azt írja a fiókom korlátozás alatt áll, meg hogy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal.
Meg vagyok szankciózva vagy mi? Nektek működik a játék? Hogy lehetne felvenni a kapcsolatot velük, a wargaming.net oldalon kívül? Az ugyanis nem működik. Nem tudtok közvetlen email címet korábbi ügyintézésből? -
uwu2020 #418524 Közbe megtaláltam, nem volt kipipálva. csak rég játszottam, és a kisebb változásokat még szokni kell.
A tokenekről, amiket szerezni lehet azt írják be lehet váltani nyersanyagra. nem tudod, hogy hogy? Én csak a gépbe tudom dobálni random nyereményekért. -
Plata #418523 Nem tudom,igazából én szinte sosem játszottam vele.
Frontvonallal játszottam az is 30v30. -
uwu2020 #418522 A nagy pályákkal mi lett miért csak 15 v 15 van? -
uwu2020 #418521 Így se megy -
Plata #418520 Ne a játékban nyisd meg a boltot.
Menj fel a játék honlapjára és jelentkezz be majd irány a prémium bolt és tudsz venni.
Bár a szerverek le terheltek lehet vacakolni fog. -
Plata #418519 Ha egy ellenséges tankot spotolsz és a csapat sebzi akkor kapsz spot pontot.
Ha nem sebzi akkor nem.
Mivel a csapat sokszor épp a nem létező eszét keresi a bokorban így lehet hoyg 12 spotolt tank ellenére sem kapsz spot pontot.Mert a gyökerek épp nem tudják merre is kell lőni. -
uwu2020 #418518 És egyébként most szankciós a játék? Nem lehet karácsonyi dobozt venni? -
uwu2020 #418517 Az mitől van hogy általában 0 spot pontot kapok, néha meg van hogy 5000-et? Nem mintha akarnék, mert med-el játszok, csak fura. -
lammaer #418516 STOban nem kell célozni, csak rátabolsz a célpontra :P