World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy nézem a majré skilles újítás nem került be.

Akkor én lehetek a hibás, hogy tegnap ment ma meg nem. Valahogy ezt nem értem.
Még nem néztem.
Lehet hogy a waffentróger event kezdődik és beszart?

Nálam semmi probléma.

Egyébként nekem már azt hiszem tegnap le szedte a frissítést,be van kapcsolva az elő peccselés.Vagyis hogy a jövőbeni frissítéseket előre leszedje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.22. 19:13:53

Neked megy a játék?
Azt hiszem a mai patch megváltoztatja a tank parancsnokok skillezését.Lehet elcseszték.<#idiota>
Ha jól tudom a mostani peccstől lett volna minden parancsnoknak alapból majré skill,akinek meg volt az meg kapott vóna +1 skillt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.22. 18:45:12

Úgy látom nem gépi problémám lesz, hanem valami nagyobb gond van.
Nem.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A wot kliensem fél töltésnél leáll nem megy tovább, ha belekattintok kiírja,hogy a kliens nem válaszol.
A játékkal kapcsolatban mindent letöröltem, majd SD-ben és HD-ben is újratelepítettem a game centerrel együtt és továbbra is ugyan ez a problémám. A game centert többször is frissítettem, de hiába.

Tud valaki megoldást.

Előre is köszönöm.
Ma hazajöttem, letöltődött a mai mikropatch, azóta nem indul el a játék. Az első fázisban a betöltésnél a csík kb 50%-nál elakad, utána nem megy tovább. Más is találkozott hasonlóval?

Egyébként szerintem artyval poén lesz ha sok waffentróger lesz.
Amikor be jött a vipera akkor is nagyon fun volt.Főleg amikor összeveszett pár hülye egy bokron és úgy lőttem közéjük.
Nem tudom ez a hülye progi ami meg mondja mekkora esélyel nyerünk milyen pontos.De ma egy Cobra a csata kezdetekor elkezdte szidni a csapatot,hogy csupa vörös majom van csapatban és hogy 95% eséllyel veszteni fogunk.Erre 15-1-re nyertünk.Artyval voltam,alig tudtam valamire lőni mert túl gyorsan nyertünk.Na és ami külön poén,hogy Cobra top tank volt és csak ő halt meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.20. 13:01:13

Hajaj,jön az új alapból 1 millát lövő új heavy ág.

joe662
Pénteken jön a WtfE100?
Vajon menyibe kerül majd?
Tudom hogy jóformán hasznalhatatlan lesz, a mai metában, de jo volna 1et behuzni:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szólj már ha be kell lépni mertosztás van 😄

Minden novemberben van a well deserved vagy mi a rosseb jutalom.
X év szolgálatért.

Mire adják?

Ha igaz ez az idei jutalom tank.
Hat lőszeres táras Kv1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah ez lemaradt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.15. 00:12:45

Jönnek a rakétahajtóműves kínai nehéz tankok.<#idiota>

T7-es szintről indulnak majd.Type 58-ból lehet majd kifejleszteni őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.15. 00:02:12

Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 3 248 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 7
Szerzett kredit: 54 058
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harcos, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Zúzó, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Na ma még E100 és vz55 is lepattant gold lőszerrel.

Na né má' <#vigyor>
<#wave>

T8 táras olasz td és emil1 a szép arany festést összekarcolták arany lőszerrel.
Győzelem!
Csata: Pearl River
Járművek: IS-3A Peregrine
Szerzett tapasztalat: 946
Szerzett kredit: 50 375
Csatában elért kitüntetések: Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Ketten voltak,de így is kevesek voltak,full golddal az emil nem is tudott sebezni két tárból.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.05. 18:10:54

JeffDunham
<#integet2> <#awink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Találkoztam ma egy ritka eszetlen játékossal.
T6-8 csatában volt Su-130 td-vel.
Ez az állat 50 méteren belül nem tudta eltalálni artyt.
Egyedül be foglaltam a bázist mert amit művelt az kész rémálom volt.
Type58 és vk30-at nem tudta eltalálni olyan 200 méterről,de az még hagyján,elkezdtem foglalni a bázist ő meg segítség helyett elment keresni artyt,meg találta a bázis melletti gödörben gw panthert és neki ment és azt hittem hogy le fejelem a montort,a csóka közvetlen közelről kétszer a földbe lőtt.Én nem mentem ki rá mert kevés Hp-m volt és félpályán ott kukkolt med és próbált eltalálni.Szerintem csak azért élte túl ez az észlény mert sikerrel befoglaltam,különben arty kilövi.

Ma megint kilőttem egy td-t vakon.
Nem tudom mit csinált,én a hídon lőttem ki,a roncsa meg a híd alatt volt.<#idiota>
Nem láttam hol van,csak odaeresztettem egy sorozatot ahonnan lőttek,mint kiderült ferdi és egy udes dekkolt a hídon.

Győzelem!
Csata: Ghost Town
Járművek: IS-3A Peregrine
Szerzett tapasztalat: 2 792 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 42
Szerzett kredit: 139 780
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Harckocsizó-mesterlövész, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Isten keze, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
T9 csatában top sebző lettem,a legdurvább az hogy olyan messziről lőttem néha hogy csoda hogy elment addig a lőszer.<#idiota> Kitáraztam medre mikor full gázzal tiplizett 500+ méterre és mindet bekapta.

Jah ez az új kv.

Jön új Kv is,német orosz hibrid KV.

Jah : 0,48 a pontosság ,és páncél meg nuku 😊 Vicces gyerekek ezek !
Jönnek a dupla ágyús orosz tdk.<#zavart1>

Esport1-en olvastam az új prém dupla csöves prém td-ről.
Állítólag lehet hogy jön a duplacsöves ág.

Tegnap frontline-on jött egy bombázó és be ragadt.<#idiota>

El is csesztem vele az időt,megpróbáltam el találni.<#vigyor>

Ma két csatában volt mázlim,mind kétszer rá táraztam egy bokorra.<#hehe>
Egyik bokorban rhm másikban shptk dekkolt.

110 ezret.

Szia . Mennyi free xp dobtál be rá ?
Csöppet sem bánom azt a sok free xp-t amit az Is3-ra költöttem.
Veszett jó tank.Kerestem vele vagy egy misit,meg is vettem az M48-at,hogy mért nem tudom.<#idiota>
Isteni jó a táras ágyúja,T8 csatában piszok jól lehet vele sniperkedni,boroskólát vagy progettót egy tárral megeszi reggelire.
Tegnap frontline-on rakás boroskólát beleztem ki vele halál nélkül,haláli jó volt.Ma is T8 randomban egy progettó-t be engedtek a bázisra hülyék,messziről úgy szétkaptam egy tárral mint a franc.<#vigyor>
De tegnap volt hogy frontline-on szinte látótávolság széléről szedtem vele szét td-t is.
Gondolkozom rajta hogy szerzek neki egy jutalom felszerelést,most sima felszerelés 7%-al szűkiti a célzókörét,gondolom fejlesztett lenne vagy 10%,elfelejtettem mi is a neve.
<#zavart1>
Hiába,névmemóriám a régi,addig emlékszem valaminek a nevére amíg látom.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.22. 10:51:12

Az Is gyűjteményem eggyel bővült.<#idiota>

Mostmár 9 darab IS van a garázsban,Is-M nélkül,mert azt eladtam,rühelltem azt a tankot.
Még az Is-2m kellene.

Ma megint elkapott a kamikaze hangulat,de T8 csata volt.
Plusz Guard-al voltam ami nem túl gyors,de ha egyszer elkap a hülyeség akkor nincs megállás,be rongyoltam négy heavy közé,kettőt kilőttem egyet rammoltam.<#vigyor>
Két lövést kaptam be amiből egy sebzett.
Süket M6 nem talált el közelről én meg mögé mentem és belőttem,Tornvagon gold lőszerrel lepattant a vacak guard meg belőtte.

Három arty volt csatában,persze hogy engem találtak meg,de pechjük lett,mert így is végül én találtam meg őket.
Győzelem!
Csata: Abbey
Járművek: Vz. 55
Szerzett tapasztalat: 4 374 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 30
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 45 164
Csatában elért kitüntetések: Párbajozó, Tüzelj és ölj, Pascucci medál

Győzelem!
Csata: Mannerheim-vonal
Járművek: Bat.-Châtillon 155 55
Szerzett tapasztalat: 4 596 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 29 121
Csatában elért kitüntetések: Bombavető, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Hihetetlenül mázlis voltam.
Az ellenséges csapatban csupa marha volt,a bázis előtti td dombon 3 táras összeveszett és spotolták őket.
progetto46 standard b és Is3A egymást lökdöste,beléjük lőttem egyet,mind a hármat sebeztem,de nem álltak le, tovább ment a balhé,megint beléjük lőttem, és aztán megint,de ekkor már ketten megdöglöttek.<#idiota>

Basszus.
Ilyen hülyékkel legyen 5 nyertes csatám?

De mindig így járok,van a 4 kill-es küldi akkor szopás van ezerrel,skippelem és tuti összejön valamivel.

És ez így van! <#vigyor1>

Az volt a poén hogy láncolni akartam őket és pont az nem ment de beütöttem szemből.
Plusz sosem spotoltak.
Amíg le nem rohamoztam az artyt a bázisuk mellett észre sem vettek.
A nagy támadásuk meg vicces menekülés lett.
Középütt rohamoztak a kiszáradt folyómederben.Miután megsoroztam őket próbáltak szétspriccelve menekülni.
Jah a másik vicces dolog meg az volt,hogy volt napi küldim,4 tank egy csatában,de mivel nagyon sok szar csatám volt skippeltem,erre a következő csatába mentem Vz-t le duplázni és négy kill.<#falbav>
Vagyis fix ha ilyen küldi van a játék direkt szopat.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.16. 19:21:52

Köszi, így már jobban el lehet képzelni a szitut.

A sivatagi pályán,aminek már nem tom a nevét.
De mindjárt megnézem wikin.
Sand River,alsó bázis,és a bázis melleti domb,mivel a K91 gyors sikerült felugratnom vele.<#nyes>
Múltkor ugyanezt megpróbáltam a francia nyolcassal is és kuvára megszívtam mert nem ment fel és az oldalamra dőltem.<#nyes>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.16. 18:50:22

Ezekben az élmény beszámolókban leírhatnád, hogy melyik pályán, esetleg melyik oldalon történt a buli. <#vigyor0>

Ma T9 csatában volt hat T95.
Én is td-vel voltam,K91-el.
Felmásztam a bázis melletti dombra mert sikerült felugratni a tetejére.
Hihetetlen de ezzel a vacakkal 380-450 méterről sorba ütöttem be szemből T95-öket,meg Type 4 heavy-t.
Sosem spotolódtam fel,a T95-öket meg igazából láncolni akartam,nem hittem hogy az alap lőszer beviszi szemből,de minden lövés bement és sebzett,kivéve egy az véletlenül tényleg a láncot találta el.<#nyes>
Többit is láncra lőttem,de mindenhova ment csak oda nem.<#zavart1>
Viszont így sebeztem is őket.T95-öket meg Type-4-et sikerült beszaratni és megállt a nagy rohamuk.
Végül nyertünk is.Az ellenség bújkáló artyját meg le rammoltam.<#idiota>

Lehet majd megveszem.
De nem sok T10 tank van amivel szeretek játszani.
Legtöbbel sosem játszom.
Kivéve CS-63,60TP,VZ55,sok tizest inkább eladtam és T8-at vagy T9-et vettem vissza.Progetto például sokkal jobb mint a Rhino.
T92 lófing M53-hoz képest.De Stb1,Centurion ax,T57 és M48 helyett a T9-es tesója van garázsban.Bár talán T57-et mégis becserélem.
De most kell pénz olasz td-kre.

Tudom, tisztában vagyok vele. <#vigyor0>
Én soha nem állok meg egy kilencesnél. Az új amcsi nehéz kivételével az összes tízes bent van a garázsban.
Azért is tudom azt írni, hogy melyiket szeretem jobban. Amúgy táras arty nem nagyon van másik, úgy hogy ha másért nem talán ezért érdemes megvenni.

Ez a kilences.<#nyes>
Tizes még nincs meg.
Szerintem nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.15. 15:25:39

Szép!
Én jobban szeretem ezen az ágon a kilencest, mint a tízest. Annak sokat ártott az arty nerf.