418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem tudom mennyi az enyém,nem is izgat,nálam az az elsődleges hogy élvezzem.
    De szerintem mindenkinek ki küldték,csak éppen jól el tolták.
    Miért vennék meg egy olyan tankot ami már meg van? XD
  • OnkleTonto
    Marketingduma, nekem is küldték pedig 49 a WR-em :D
  • Plata
    Ma felmentem a játékba,várt egy üzenet,mi szerint a WG egy ideje már megfigyel,meg figyelték a játékstílusomat,sikereimet,stb.
    Na és van egy kedvezményes ajánlatuk nekem,egy tank kedvezmény.
    Kíváncsian nézem vajon milyen tank,csak nem olyasmi amire vágyom tán.
    Nem,egy olyan tank ami már a garázsban van. XD
    Ezeknek el mentek otthonról.
  • Plata
    Nézd ha olyan tier limitest szeretnél ami le kerül kis szintre,akkor T-34-3,Is6,Alpine Tiger jobb szerintem.Tudom Is-6 öreg verda szintén,de még ma is jó.Na és vicces mert T6 csatába is kerül.T-34-3 szintén szeret low tierbe menni,vicces E25-öket kergetni vele.
    Na és ezek kötvényes tankok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.22. 22:32:25
  • xotyi
    Meg****hatom a tierlimitemet mikor már tier8-ban is erős powercreep van( Vipera /BZ kettősnél, már inkább kedvem lenne a tank seggét mutatni,hogy minél előbb legyünk túl rajta) , és többször látok 9es csatát mint bármit, egy kezemen meg tudom számolni hányszor rakott top tiernek(amióta eltökéltem, hogy 50% körülire fel akarom hozni vele a winratet). rendesen zavarban voltam, hogy akkor én most "fontos" tank lettem a csapatomnak? :D
  • Plata
    Amikor annak idején be hozták és nagyon hirdették hogy Op akkor pont azért volt béna mert mindenki meg vette akinek nulla tapasztalata sem volt magas szintű tankokkal,én akkoriban épp a T43-at húztam.Csöppet sem volt nehéz vele harcolni az Op Type ellen.Pedig egy szinttel kissebb is.Egyetlen előnye hogy asszem tierlimites,de kicseszettül érzékenyek a moduljai,módosított konfiguráció szerintem kötelező rá.Oldalba vagy hátba lőve gyorsan ég vagy robban.Ruszki tank mesterlövész skilles lövegkezelővel tuti gyújtja.Pregerine három lőszeréből kettő biztos gyújtja,vagy a másodikra eldurran a lőszer rekesze.Az alap lőszere meg halál gagyi,egy modernebb t8 prémmel szemben mint a Skoda T56 például,szinte semmi esélye.Ha csak nem abban is béna ül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.22. 13:19:17
  • kopaszeger
    Szerintem tök jó kis gép,igaz hogy arannyal használom és elég fullos benne a legénységem.
  • Plata
    Type 59 sosem volt jó,ez csak mese.
  • xotyi
    Valaki elárulhatná nekem,hogy a jelenlegi metában, hogy kell használni az ősöreg type59-et? (igen, kisbetűvel, szívből gyűlölöm) Adok neki egy esélyt, biztos user error van, de harmatgyenge lófingnak érződik és úgy is teljesítek vele. Köszönöm.
  • Plata
    Fura hogy a CS-63-on nem változtattam olyan modult ami a töltésidőt befolyásoná,még is nőtt a töltés ideje,úgy hogy lila töltésgyorsító van rajta.Nem túl sokat de 0.26 másodpercet nőtt a töltés ideje.
  • Plata
    Passz,annyit tudok hogy ezek két különböző modul statjait kapják meg gyöngébben.
    És a field mod bónusz nem hat rájuk.
    Vagyis jobbak is meg nem is.
    Viszont 74-el repeszt a kedvenc medem velük. XD
    Úgy gyorsul mint állat.
  • suba53
    Sziasztok!
    Elkezdtem kapni a kísérleti felszerelések cuccokat, tokeneket, de eddig nem sikerült igazán képbe kerülnöm, hogy mi is ez, és hogy lehet használni, fejleszteni.
    Pár szóval el tudnátok mondani a lényeget?
  • Plata
    Hát pár napi tapasztalat után azt mondom hogy elég szar a tank,nagyon rémesen lassú.
    Az hogy egy O-Ho le előz terepen ciki,betonon tud menni 25-el,ha fordulni kell akkor a sebessége nagyon lecsökken.
    Vér ciki hogy legtöbbször nem jutok el vele csatába.Vk is mozgékonyabb nála.
  • Plata
    Szerintem nincs meg kötve hogy egy tankra hány darab spéci modult rakja.
    Másik meg passz.
    De ez talán segít.

Most nagyon sokan tolják az AMX M4 54-et,de szerintem az a tank nagyon gyenge,még akkor is nevetségesen könnyű belőni ha rejti a testét,a tornyán szép nagy pattanás van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.15. 10:05:59
  • MuldR
    mi most a tier 10 meta heavy? Random/rankedre nem CWre.
    Egy tankra csak 1 vagy akár 3 bondos modult is fel lehet tenni?
  • Plata
    Új amcsi nehéz tankot tesztelnek.
  • Plata
    Az a bibi hogy a csapatok nagyon nagyon szarok.
    Keményen hülyék vannak mindenhol,ezért eléggé játszhatatlan.
  • viper07
    Pont így vagyok én is, 9-es kifejlesztve tervrajzból. Talán a 9-es jobb lesz, mindenesetre az alfa - sebzés- terén nagy lesz a fejlődés.
    Addig gyártom az XP -t, és várom, hátha jobban megy majd vele.
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2023.01.11. 15:43:06
  • Plata
    Nem rossz tank,de nem is túl jó.
    Olyan átlagos.
    Prémmel én is találkoztam,de az sem üt mindig nagyot.
    Azt hiszem gold lőszerrel 49-et lőtt belém.
    Free xp-ből megvan a 8-as,tovább nincs mert elfogyott,T9 kifejlesztve tervrajzből,de még nem vehetem meg mert az előző modul nincs meg.Bele tettem a winter eventes lányokat.
  • viper07
    Kifejlesztettem a 8 - as kínai csodát. 6 csata nem sok, de már most nem tetszik. 420-as alfa 13.2 sec töltésre fos, 221 -es pen mellett. Az arany az ok, de drága. Mindenki belő, a torony jó, de az LFP/UFP gyenge. Az alfa nevetséges eddig egyszer lőttem 400 !! felett, általában 380-390 között.
    Szemben a prémmel no chance, mert az előlről sokkal erősebb, + megkínál 850 -el ,viszonzom 390 -el. jah, és eddig 5x lőszer rekesz. Másnál jól muzsikál?
  • Plata
    Figyelj a 10-es light arra nem jó amire kitalálták,hamarabb spotolja egy heavy tank mint ő a heavyt.
    Sőt szerintem egyik német spot sem jó,kivétel a prémek,bár a prém M41 német változata a legvacakabb az m41 változatok közül.Ha jó ligth kell akkor orosz vagy kínai.Vagy francia kerekes.
  • Plata
    T32M prém tank.
  • OnkleTonto
    és a bohóc skineken kívül is lesz vmi jutalom ?
  • R3nton
    Megoldódott a hang.

Más. Én mindig arra a tankra szoktam megcsinálni a fieldmodot, ami éppen a hónap tankja. Ez a 10es német light eléggé jellemformáló. Amúgy se nagyon tudok lightozni, de ez a kínszenvedés kategória.
  • Plata
    Jövőhéten jön az új rövid terminator battlepass.
    Csak két hétig tart,de egyedi tarminátor témájú jutalmakkal.
  • Plata
    De.
    Mutatták lesz új térkép is frontvonalon.
    Jövőhéten jön az új tank ág.
  • Userx2
    Én csak 3 hónapot játszottam tavaly, a 9 es battle pass idején, az első 8 idején nem. Szerettem. Az záró volt. Idén nem is lesz?
  • Plata
    Kénytelen vagy manuálisan felvenni a hangot.
    Gépházban,rendszer-hang.
    Ott pedig az alkalmazások hang és eszközbeállításai.
    Majd egy következő frissítéstől elmúlik.
  • joe662
    Szerintem a szörp miatt lehet, én adnék neki sört is,hátha :-D

Amugy nem tudom mi lehet.
  • R3nton
    Sziasztok!

Van egy olyan gond, hogy nincs a játékban hang. Előszőr csak 2.1 ment el, most már a headsetnek sincs hangja. Minenhol máshol van hang. Másik gameben, windoswban oké. Néhány napja sikerült az elosztóba beleönteni a szörpöt, és kicsit sistergett a cucc. Elosztót kicseréltem. Lehet köze hozzá? Alaplap döglődik? Az a furcsa mindenhol máshol működik a hang. Mit lehetne szerintetek tenni? Milyen drivert frissítsek. Ja wotot letöröltem és újra felraktam nem segített.

Köszi!
  • Plata
    Új kínai nehéz tank jön.
    Táras ágyúval.
    Prémium Tier 10-es lesz.
    116-F3 lösz a neve,állítólag CW tank lesz.
  • joe662
    Jo, nem voltam egyértelmű.
    Szóval a múltkor vettem 200 ládat, abból szinte csak a kötelezőt adta, igy meglett az összes ttank.
    Most vettem még 80at,abbot 5x esett 8as tank,igy lett 80k arany +4m kredit,+50 prém nap,ez szerintem alsó hangon is a 3xosa a ládák árának.
    Én elégedett vagyok igy ezzel
  • Lunki88
    Ilyenkor nem szoktál utólag dühös lenni magadra? Nálam most is ez volt miután 100 ládára elszórtam a pénzt, és csak 2 tankot tudtam kinyitni.
  • joe662
    Na vettem még 80 ládát=80k arany+4m kredit
  • Plata
    Nem tudom,nekem mindig ki van kapcsolva.
  • uwu2020
    Hogy lehetne nagy csatákat játszani?
    Ebbe a fosba csak olyan beállítás van, hogy normál csata mellett esetleg berak nagyba.
    Az a módszer meg eléggé uncsi, hogy nyomom a w-t amíg lehet, vagy dezertálok, mert 10:1-hez adja be kb.
  • yossarianHUN
    Na tessék, most akartam posztolni :) Igen, vannak benne elég izgalmas dolgok.
  • Fulcrum11
    Jövő évi feature promo a WG-től. Elég ütősnek ígérkezik
  • Sunsetjoy
    Legyél a 3 legtöbb sebzést felfogó játékos között.
    14-1-re buktuk az első meccset AT-7 járművet vezetve Top XP lettem 857 sebzésre 283 ponttal...
    240 felfogott sebzéssel holtversenyben 3. lettem, tehát sikerált:)

• Fulcrum11
    Fúúú de ideges voltam a meccs végére. Konkrétan egy lepattant lövésemen múlt, hogy vesztettünk. :(

GSOR-ban egyedül maradtam 3-4 ellen a bázist védeni, miután kihaltak körülöttem a kicsik és a team másik fele a fszát lógatta a térkép túlsó végén. Bázis megvédve, 7 kill. Aztán a megmaradt ellenfél T-50-2 platoon ledarált mindenkit, én tölteni voltam, azok meg azt sem tudták, hová meneküljenek.

Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2022.12.19. 17:15:51