World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nem tudom milyen néni, mikor jön a repülő wrestlinges??? Abba lehet hagyni a trollkodást...
joe662
Megváltás lesz dolgozni menni<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
"MAUS tankot, a világ valaha épített legjobb tankját."

Wtf? Már bocsánat, de a Maus-t a világ legjobb tankjaként emlegetni több mint megmosolyogtató. A korabeli tervezők szerint is egy hatalmas nyersanyagpazarlás volt a tankot megépíteni, pláne még üzemben tartani. Hitler rá volt izgulva a minél nagyobb tankokra, mert még mindig az I. világháborús tapasztalatára építkezett.
Ezek szerint, ha egy kurva szutyok popszemét zenét hall a leendő kollega. Akkor csak akkor kritizálhatja, ha annyi lemezt ad el mint Tina Turner?
Szar a könyv? Írj jobbat. Szar az élet? Teremts új életet. ............
Kurva jó attitűd.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Fun a masina,de így nem nagyon.
Pont ki fog hullani a hajam,mire leszorzózom<#falbav>

A kreditre,ha lehet most ne térjünk ki,idegállapotban vagyok.<#szomoru1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
7 napos prémet WG-nek nincs kedve leakciózni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
könföderalistára is emlékszel? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Pedig én is az 50-100-t mondanám ehhez, nekem is azzal lett meg sztem. Még az új svéd is jó lesz hozzá!
Ja persze, írtad is, hogy az is szempont. Akkor viszont valóban csak arra ajánlható neked, hogy gyorsan legyen meg. (Nekem is olyan 2.6-2.8k sebzéssel lett meg M6-tal).

Azt nem lehet ajándékozni? <#idiota> kéne egy pár...mindig van mit húzni, tank is, legények is.

The Matrix has you...

Az a baj, hogy 6-ossal meg a másodlagos 3k damage, ami necces... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

M56 Scorpion.

Tono34
M56 Scorpion

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sheltem
Srácok mi van ma a Calendarban ? (tiltott itt az oldal).

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Neem 38 van, én a svédeknél elhasználom majd őket. 😄D
voivod32
A fő accomon negyvenvalamennyi van. Soha nem tudom eldönteni, mihez használjam, így nem használom soha! 😄 Majd egyszer ellövöm őket.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nekem M6-tal lett meg (abban a csatában 3 tier 8ast lőttem ki). Szerintem erre a küldire (is) tier 6 a legjobb, főleg ha valami tierlimites T7-T8 prém bevisz (én egyedül csináltam, így kellett vagy 50 csata). Érzésem szerint a 6-os és 8-as tier heavyjei között nincs akkora szakadék mint a tier 7, de inkább a tier 8 esetében. Továbbá a sok tier 8 prém miatt elég sok heavy is van. Nagyon sok a néhány száz/ezer csatás sötétvörös account (ugye tier 8-ban kezdik a játékot), akik jó eséllyel mire észreveszik honnan lőnek (szigorúan csak a tornyot forgatva😊, már meg is pusztulnak. A tier 6- os gold ammója szépen viszi a tier 8-at szemből.

HTS s3rg1nh00
nekem 99-nél van kiakadva 😄 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jó sok extra cuccod van vagy mi az a bal felső sarokban. Legénységi meg tank extra XP-re gondolok, meg ki tudja mi lapul még ottan 😊

The Matrix has you...

voivod32
Ahogy mondod Bro'!<#crazya>

voivod32
Kösz! Sikerült feldobnod a napomat! <#circling>

voivod32
Na! Azért, ez már nem is olyan rossz, egy ingyenes, tier 3-as tanktól!
Egyet sem lőttem, de vajon hozzátettem valamit a győzelemhez?

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.12. 10:33:52

50-100-zal is próbálkoztam, de azzal is többször jártam úgy, hogy már csak az utolsó lövés hiányzott volna, és nem jött össze (sőt T34-el is többször). Az a baj a 8-as szintűekkel, hogy alapvetően kevesebb a küldetésnek megfelelő tankok száma, mert ugye csak a tier 10-esek számítanak, ezért sok olyan csatát kell menni, amikor nincs is 2.

Nekem a T-55A-nál már ki van minden maxolva, csak az Objectnél hiányzik ez a 20 (4 light, 1 med, 9 heavy, 2 TD, 4 arty).

A MAUS a világ valaha épített legjobb tankja? <#vigyor0>

A legnehezebb az biztos, ezért a legtöbb terepen mozgásképtelen monstrum, amit csak Hitler megalomániája miatt kezdtek fejleszteni.
Ezzel egy csomó erőforrást vontak el a valóban hatékony tankok fejlesztésétől, gyártásától.

szia,

Szerintem kezdj el tanulni programozni és csinálj magadnak (meg Nekünk) egy olyan tankos játékot amilyet szeretnél és amiről itt kérdezgetsz...

Nem viccelek, olyan játék úgy sem lesz ami mindenkinek tetszik és minden része tökéletes. A WOT a maga nemében kurvajó és ahonnan elindult ahhoz képest sokat változott, a mai napig változik. Ettől függetlenül vannak betegségei, sok olyan amiből sosem fog kinőni, de csak azért, mert akik elkészítették azt gondolják, hogy ez így jó és kész. Mások meg máshogy gondolják...

Kezdjél vele játszani, tanuld meg, hogy hogy működik és utána majd lehet fikázni, hogy látszik a körvonal meg miegymás. Kit érdekel a körvonal mikor száz másik dolog dönti el, hogy eltalálod a tankot vagy sem??? Ez legyen a legkisebb gondod ezzel a játékkal. ÉN is imádom a tankokat és a 2. VH-t is és azért játszok vele (ezért is).

Ha ezt nem éred fel ésszel, akkor kérek rád egy 3 napos permbant.

Köszi és szevasz.

The Matrix has you...

Ezt a grafika butítást először Jingles egyik videójában láttam. Úgy rémlik, hogy ezt valamikor idén év elején javították, de ezek szerint nem. Nem tudom, hogy gondolták ezt Gaijinék.
Anno a WT topikban láttam még egy érdekes videót a lövedék becsapódásról. A srác KT-vel ment. Kapott egy lövést, ami a motortér tetején pattant meg. A lövedék nagyon éles szögben haladt(majdnem párhuzamosan a tetővel) és nem felfelé, hanem lefelé és visszafelé pattant. Becsapódott a lőszerrekeszébe és felrobbant.
Mikor nyár elején a nyári szünet miatt abbahagytam WoT-ot kerestem valami tankos játékot helyette újra felraktam WT-t,de elfelejtettem a régi accom,így újat csináltam.<#vigyor>
Akkoriban mutatták hogy ha nagyon lebutítom ultra szarra a grafikát és még a file-okba is belepiszkálok a csatában eltűnnek a falak fák dombok,csak a tankok fognak látszani,még akkor is ha igazából nem látom őket mert van köztünk egy háztömb vagy hegy,és ki lehet őket lőni.
De őszintén szólva nem fogott meg a WT,az amerikai tankok szarok,fizika szar,a csaták elég szarok,az összes ruszki szar OP benne,így hagytam is a csába.Egyedül az önjáró légvédelmi löveg az ami vicces benne.

Erre nem emlékeztem, pedig toltam a teszt pályát én is. A tankok mozgása szerintem sem túl jó, de ez legyen a legkevesebb. Viszont a fix dolgokon átlövés az szar. Egy Bohicaice nevű srác youtube videóit szoktam nézegetni és ott tűnt fel először, hogy a domb fizikája és textúrája nem esik egybe. A textúra túllóg a fizikai határon. Ezek is képesek bármit elszúrni, amit aztán fél évig biztosan nem javítanak. Vagy csak rámondják, hogy ez így lett kitalálva azt jó' van.
Van teszt pálya a WT-ben,ott van Maus ellenfélnek is,simán kilehet lőni kis szarral is.
WT-ben az a baj hogy elég elcseszett,a tankok mozgása irtó szar.Ott nem fogsz száguldozni egyikkel sem igazán,úgy csúszik a tank betonon mintha jégen mennél.Nekem azért nem jön be mert ott a prém még durvább mint itt a gold ammo,na meg hogy szarnak rá hogy legálisan át lehet lőni falon dombon bármin ha megpiszkálod a játék beállításait.

Volt egy emberke, aki többek között Helga asszony reg-gel járt itt és egy fekete pankrátor gifjeit tolta orrba-szájba. Emellett rengeteg hülyeséget hordott össze. A banhammer lesújtott rá.

rabbiddgog: A War Thunderben nem nagyon van balansz az egyes országok tankjai között. Ott megmaradtak annál a hülyeségnél, amin a WoT túl tudott lépni, hogy a ruszki tank a legjobb. Mindig és mindenben. Én ugyan nem láttam olyan videót amiről írsz, de amikor behozták a Maust, elég gyengén páncélozott volt. Azóta azt hiszem reszeltek rajta egy kicsit. Egyébként nem kell csodálkozni ezen, mert a Maus ebben a játékban, hidegháborús tankok ellen küzd.
Maus sosem volt a világ legjobb tankja,mivel sosem vetették be,ha jól tudom öszvissz 2 volt belőle kész,az egyiket felrobbantották miután kész lett a másikat már nem tudták mert a ruszkik le foglalták.
War thunder minden csak nem realisztikus,bár annak mondják de írtó nagy baromságok vannak benne.

Ki az a helga asszony?

Szerintem az általad vágyott küldetést az 50-100-ra írták. Én azzal csináltam meg, alig 15-20 csata kellhetett hozzá-.

Nekem már csak 3 küldetés hiányzik a t55/A-ból, és valami 14-15 az objectből ahhoz, hogy minden kiváló legyen.
Antimat
Helga asszoy, te vagy az?

cyka blyat

megnéztem ezt a másik tankos játékot amire azt mondtátok hogy realisztikusabb, rögtön 1 video fogadott a topikjában hogy géppuskáfal (vagy mivel, elnázást, nem tudom hogy hívják a tankokon) kigyujtanak egy MAUS tankot, a világ valaha épített legjobb tankját.
Ez egy vicc, de komolyan.
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.12.12. 00:55:54

?(???)?

Heavysből még a 2db 2 szinttel nagyobb heavy killes hiányzik, utána nyílna meg az utolsó. Visszavettem hozzá a T29-et, és viszem magam szakaszban nagyobb tierbe, de nem akar összejönni. Vagy nem rak elég 2 szinttel nagyobb heavyt, vagy nem tudok kettőt kilőni, csak 1-et max. Tegnap is pl. egyik konkrét kör: 2 db volt, egy T-10 + egy E-75, és a T-10-et már sikerült kiszedni. Az E-75-öt is szépen bontottam, maradt 542 HP rajta, mondom megvárom míg belelő az IS-7 egy 490 körülit, a maradékot meg szépen behúzom. Hát persze, hogy nem volt maradék, simán beadta neki a +10%-os sebzést, és vele együtt a killt... (Konteóhívőknek: bebuggolhatott a "last chance" mechanizmus...)

Az a baj, hogy alapból utálok heavyzni, ezért azt annyira nem is erőltetem. Nekem igazából nem is a tank a végső cél, hanem minden küldit behúzni másodlagossal, az már kihívás... 😄 Már "csak" 20 hiányzik, de most már előbb be akarom húzni a tankot, hogy legyen meg.

Nem tudom eldönteni, hogy a netem szar vagy a WG szerverei. EU2-n folyamatosan pirosan ég a lámpa, 20-400ms ping között minden van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nektek is 130+ pingetek van? Tréhóm net...
ROMOTO
Fogalmam sincs mennyin van hidraulika, igazából le is tojom, csak emlékszem hogy erről már olvastam...
az STB-1-en kívül a még nem bent lévő E-10 ilyen, nem? és még mi? 😄
ROMOTO
Elvileg a svédek után megkapja a többi 8-10 tieres járgány aminek volt eredetileg, de ez a jövő évben el fog húzódni, gondolom 2-3 peccs múlva, peccsenként bevezetnek pár járgányt új felfüggesztéssel, mint a hd texturákat, jah és az artyknak is lesz valami tüzelésmódjuk svéd td mintára...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.11. 20:54:54
Kíváncsi vagyok, az STB-1 megkapja-e a maga hidraulikus felfüggesztését. Ha igen, talán visszaveszem.
ROMOTO
Még mindig jobban vonz mint mondjuk az oroszról koppintott kínai, vagy a full játszhatatlan japán. Nekem elég ha lebutítva nem rosszabb a heavy ág a többinél. A svédek csőlehajlása sok meglepetést fog okozni még, szerintem mindenki rá fog állni aki addig jól elvolt a megszokott járgányában a tuti helyeket befoglalva, csak ott majd lehetetlen helyekről fogja kapni az áldást és kipattintják a svédek ...hosszú idő után végre előrukkoltak pár újdonsággal mint a hidraulikus felfüggesztés, extrém csőlehajlással kombinált keményebb torony, a pályákat újra lehet tanulni, színesíti a játékélményt, én már ezért is kifogom próbálom mindkét ágat úgy hogy a többi nemzetet félre is rakom egy időre. Aztán ki tudja, lehet hogy sűrű anyázások között még meg fogom bánni...
Azért ez némi túlzás, van amiben a KV jobb. <#awink> Nekem valami miatt a KV ággal mindig jobban ment a játék, mint az IS vonallal.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

S a TD-t? 😄 Azt is? 😮 :/
Sherman0070
Elbaszták az svéd heavy ágat. 😄
Semmi értelme elkezdeni.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.11. 18:25:27

The next Sandbox test server will be released before the end of February, in 2017, sources tell.

-Remélem nem az lesz megint, hogy pár darab tank statját átírják és ezért külön tesztszerver csinálnak. Hanem valami jobb AW-s arty rendszer-szerűt tesztelnek vagy egy nagyobb játékosszámú 20 vs.20 vagy 30 vs. 30 -as csatamódot hoznak be abba a Sandbox-ba.

joe662
Én PzIIj re vàrok:-)))

Tesztel valaki még? A X tier nehéztankot eléggé elrontották, nem mentem vele egy hete, csak most, de lassan tölt és 3 másodperc míg betölt, azalatt majdnem egy E100as is újra be tud tölteni és kétszer beléd lő.....
ÉS alig mennek velük a tesztszerveren, az elején elég sok iylen tank volt most alig akad 😄
Azt bármikor kijátszhatod, az a tied. Míg ha a WoT-nak wége, akkor a sok munka ment is a levesbe. Sajna a Steam is ilyen rizikós.
Ilyen nagy pénzekért ilyen kis replika medált kéne osztogatniuk vagy árban hasonló kis csecsebecsét a vásárlóknak.