World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Wtf? Már bocsánat, de a Maus-t a világ legjobb tankjaként emlegetni több mint megmosolyogtató. A korabeli tervezők szerint is egy hatalmas nyersanyagpazarlás volt a tankot megépíteni, pláne még üzemben tartani. Hitler rá volt izgulva a minél nagyobb tankokra, mert még mindig az I. világháborús tapasztalatára építkezett.
Szar a könyv? Írj jobbat. Szar az élet? Teremts új életet. ............
angelus1991ster.blogspot.hu
Pont ki fog hullani a hajam,mire leszorzózom<#falbav>#falbav>
A kreditre,ha lehet most ne térjünk ki,idegállapotban vagyok.<#szomoru1>#szomoru1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
The Matrix has you...
Nekem a T-55A-nál már ki van minden maxolva, csak az Objectnél hiányzik ez a 20 (4 light, 1 med, 9 heavy, 2 TD, 4 arty).
A legnehezebb az biztos, ezért a legtöbb terepen mozgásképtelen monstrum, amit csak Hitler megalomániája miatt kezdtek fejleszteni.
Ezzel egy csomó erőforrást vontak el a valóban hatékony tankok fejlesztésétől, gyártásától.
Szerintem kezdj el tanulni programozni és csinálj magadnak (meg Nekünk) egy olyan tankos játékot amilyet szeretnél és amiről itt kérdezgetsz...
Nem viccelek, olyan játék úgy sem lesz ami mindenkinek tetszik és minden része tökéletes. A WOT a maga nemében kurvajó és ahonnan elindult ahhoz képest sokat változott, a mai napig változik. Ettől függetlenül vannak betegségei, sok olyan amiből sosem fog kinőni, de csak azért, mert akik elkészítették azt gondolják, hogy ez így jó és kész. Mások meg máshogy gondolják...
Kezdjél vele játszani, tanuld meg, hogy hogy működik és utána majd lehet fikázni, hogy látszik a körvonal meg miegymás. Kit érdekel a körvonal mikor száz másik dolog dönti el, hogy eltalálod a tankot vagy sem??? Ez legyen a legkisebb gondod ezzel a játékkal. ÉN is imádom a tankokat és a 2. VH-t is és azért játszok vele (ezért is).
Ha ezt nem éred fel ésszel, akkor kérek rád egy 3 napos permbant.
Köszi és szevasz.
The Matrix has you...
Anno a WT topikban láttam még egy érdekes videót a lövedék becsapódásról. A srác KT-vel ment. Kapott egy lövést, ami a motortér tetején pattant meg. A lövedék nagyon éles szögben haladt(majdnem párhuzamosan a tetővel) és nem felfelé, hanem lefelé és visszafelé pattant. Becsapódott a lőszerrekeszébe és felrobbant.
Akkoriban mutatták hogy ha nagyon lebutítom ultra szarra a grafikát és még a file-okba is belepiszkálok a csatában eltűnnek a falak fák dombok,csak a tankok fognak látszani,még akkor is ha igazából nem látom őket mert van köztünk egy háztömb vagy hegy,és ki lehet őket lőni.
De őszintén szólva nem fogott meg a WT,az amerikai tankok szarok,fizika szar,a csaták elég szarok,az összes ruszki szar OP benne,így hagytam is a csába.Egyedül az önjáró légvédelmi löveg az ami vicces benne.
WT-ben az a baj hogy elég elcseszett,a tankok mozgása irtó szar.Ott nem fogsz száguldozni egyikkel sem igazán,úgy csúszik a tank betonon mintha jégen mennél.Nekem azért nem jön be mert ott a prém még durvább mint itt a gold ammo,na meg hogy szarnak rá hogy legálisan át lehet lőni falon dombon bármin ha megpiszkálod a játék beállításait.
rabbiddgog: A War Thunderben nem nagyon van balansz az egyes országok tankjai között. Ott megmaradtak annál a hülyeségnél, amin a WoT túl tudott lépni, hogy a ruszki tank a legjobb. Mindig és mindenben. Én ugyan nem láttam olyan videót amiről írsz, de amikor behozták a Maust, elég gyengén páncélozott volt. Azóta azt hiszem reszeltek rajta egy kicsit. Egyébként nem kell csodálkozni ezen, mert a Maus ebben a játékban, hidegháborús tankok ellen küzd.
War thunder minden csak nem realisztikus,bár annak mondják de írtó nagy baromságok vannak benne.
Nekem már csak 3 küldetés hiányzik a t55/A-ból, és valami 14-15 az objectből ahhoz, hogy minden kiváló legyen.
Ez egy vicc, de komolyan.
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.12.12. 00:55:54
?(???)?
Az a baj, hogy alapból utálok heavyzni, ezért azt annyira nem is erőltetem. Nekem igazából nem is a tank a végső cél, hanem minden küldit behúzni másodlagossal, az már kihívás... 😄 Már "csak" 20 hiányzik, de most már előbb be akarom húzni a tankot, hogy legyen meg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.11. 20:54:54
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Semmi értelme elkezdeni.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.11. 18:25:27
-Remélem nem az lesz megint, hogy pár darab tank statját átírják és ezért külön tesztszerver csinálnak. Hanem valami jobb AW-s arty rendszer-szerűt tesztelnek vagy egy nagyobb játékosszámú 20 vs.20 vagy 30 vs. 30 -as csatamódot hoznak be abba a Sandbox-ba.
ÉS alig mennek velük a tesztszerveren, az elején elég sok iylen tank volt most alig akad 😄
Ilyen nagy pénzekért ilyen kis replika medált kéne osztogatniuk vagy árban hasonló kis csecsebecsét a vásárlóknak.