418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #391033 Ha riszálja a tornyát, belövik a géppuskát a frontján :) Nem játszhatatlan, de a páncélzatára alapozni normális ellenféllel szemben erős optimizmus. -
yossarianHUN #391032 Most, hogy kapott végre normális átütésű APCR-t, természetesen. Csak azért tartottam a garázsban, mert vártam, hogy a derpgun mellett legyen már élhető alternatíva. Így mindjárt más vele a játék. -
Igen, igen, de a lényeg hogy gyakorlatilag minden tier 8 as utálja ha olyan persing jön szembe ami tartja a távolságot és előre-hátra mozog vagy felemeli a lövegét ha éppen toronytetőn lőné, minden szart megfog az a troll páncél szemből, nekem akciósan gurult be buff után és a többi tier 8 ashoz viszonyítva relax vele menni. Mondjuk pont nem unicumnak való, mivel bármilyen hülye is farmolhat vele, mondjuk stat húzásra is kiváló pont e miatt... -
Rammsch31n #391030 Az alap ágyú az, amit használsz a T49-en? :D -
Plata #391029 Ez tök igaz.
Ha mákod van és eltudsz jó helyre bújni és nincs arty baromi sok sebzést be tud kapni,de ha peched van pár másodperc alatt kampec.
Ha jó helyre be állsz vele nem tudnak átlőni ha balfékek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 21:04:27 -
yossarianHUN #391028 Az SP-t azért én korántsem találom megbízhatónak, időtlen idők óta a játékban van, így gyakorlatilag mindenki, még a paradicsomok is tudják a weakspotjait. T9-ben meg heavknél azért az UFP-jét is átcsapja már, aki nem hülye. Tipikusan az a tank, amivel ha mázlid van, rengeteg sebzést megfog, de ha nincs, fél perc alatt szétrámolnak. -
A superpershing méltatlanul mellőzött prém tank, buff után most értő kezekben durvább mint bármi ami azonos árban vehető, ár érték arányban szerintem a legjobb vétel, igaz ez azért van így mert a minimális játéktudást is meghálálja, jó a kredithozama és annyiban unikális hogy kimondottan jól áll neki a pimaszul túlvállalt szitu nem kell vele óvatoskodni, egyetlen hátránya a relatív lassúsága. A krupp futottak még kategória, semmi kiemelkedő, mivel ebben az ágban játszik a scorp g és az e25 ezért vagy ezt a kettőt kell venni vagy semmit. -
yossarianHUN #391026 Na gondoltam meglesem, mi változott az artykkal, lightokkal. Mentem egy kört a GW Tiger P-vel, első kör, Ruinberg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ajjajj.
A T49 meg végre kapott egy emberi ágyút, mindjárt használható lett, első csatában azzal is csináltam 2700 sebzést. Az lesz az új kedvenc T8 medem
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.28. 20:59:06 -
diegho™ #391025 Este kicserélem az IS6-ot egy ilyenre. A Krupp mennyire jó? -
Tesztszeron kiprobaltam, sokkal jobban bejott mint CDC, FV, T-54 proto fostalicskak, csak ugy osztogatta a 380-kat magasabb tierben is. -
realcsabi #391023 Az a tank tényleg eszméletlen jó és nagyon egyedi játékélményt nyújt, mert nincs másik olyan med, ami ekkora alfasebzés mellett ilyen pontossággal rendelkezik. Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog neked is.
A sebességével együtt lehet élni, páncél meg nem kell neki, nem arra van. :) -
diegho™ #391022 1450m/s, ez az amiért nagyon érdekel a Revo, mert ez már annyira magas abban a tier-ben, hogy egyszerűen OP. -
Megamax #391021 Revo nak pancelja nincs abban a tierben, mobilitása kozepes, agyuja nagy alfa lassú töltés, apcr alap loszer200 as atutessel -
yossarianHUN #391020 Állítólag fostalicska, bár buffoltak rajta nem sokkal a megjelenése után. -
diegho™ #391019 A Revo IS6-ért egy nagyon fair trade-nek tűnik nekem a maga 1075 goldjáért. Az a krupp izé az milyen? Már régóta gondolkodok egy Borsig kihúzásán, legalább lenne miben tréningelni a legényeket, mert a DMAX-al nem szopatom magam többet, két legénységet húztam ki benne nulláról lámpáig, na többet nem köszönöm.
A másik érdekes trade pedig bármit a Superpershing-ért, így lenne limitált MM-es tankom, aminek van lövege is és lényegesen olcsóbb, mint az FCM. -
A Revol és az FCM amivel jobb játékosok jól tudnak menni, a Revol lassabb de jobb az alfa kevesebbet kell tűzvonalban lenni egy jobb sebzéshez, az FCM mozgékony hajtósabb játékmenettel, több kockázat válalással ami miatt hamarabb elpukkan meg ammoérzékeny is rendesen hozzá, mindkettő papír....a VK4503 nehéz tank, nem tudja a szerepét betölteni mert minden áthugyozza amivel találkozik, medként másodvonalból használni nehéz tankot meg kicsit képzavar....a többi kidobott pézzz... -
Plata #391017 Jesszus anyám,ilyen hülye fxsznak a nevét nem írom bele a hajóm nevébe. -
Angelus1991ster #391016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írd csak ki a nevét: uSS Hitlert basztam -
Plata #391015 Tudom ciki,de sosem drogoztam,ez valahogy ki maradt az életemből,báár ha a kávét drognak lehet hívni akkor igenis drogos vagyok,na meg erősen függő. 
Van sokkal durvább nevű hajóm is,de azt nem merem berakni,mert szerintem büntit kapnék a hajó neve miatt.
WoW-ban már így is volt bajom hogy a kedvenc harci kecskémet orbán viktornak hívják.
Istenem de jót röhögtem azon a hülyén aki kiakadt a kecském nevén raid-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 18:38:02 -
Angelus1991ster #391014 Legalább be voltál kábszerezve a hajó nevének megírásakor? Amúgy náci vagy mert ott az SS a hajón.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 18:36:05 -
Plata #391013 Te mi a jó isten az az mkkp?
Mert azt tudom ki az a soros,de nem ugrik be mi a francos isten az az mkkp. -
Plata #391012 Tessék,nézd meg,tipikus Turán alváza van,mögötte meg egy Tas alvázra épült ikony romboló áll. 
Jah az első képet nézd meg nagyítva látszani fog a hajó neve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 18:31:22 -
T25 pilotaval nem mentem meg egy kort sem. hogyan muzsikal? Erdemes csereberelni? -
Plata #391010 Nem viccelek,mindjárt csinálok képet.
Bár a hajó neve alig látszik.Főleg mert most épp harci szettben van. -
Angelus1991ster #391009 Nocsak megjött a soros-féle mkkp-s pínz te ferenginári kardasssziai?
Meg mondtam már, hogy ne kristályozz ha mindhárom online játék (STO, WoT, SW Tor) egyszerre fut.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 18:23:55 -
Plata #391008 Én úgy tudtam a halálcsillagot is a Tas alvázáról mintázták. 
Sőt ha jól emlékszem a Regent osztályt egyenesen a Turán alapján csinálták.
Az én Regentemnek is ezért U.S.S Kxpd be Turán a neve.
Bár az enyém egy retrofit változat. -
bekescsaba #391007 nekem 18.9 alatt tölt, 4 x 170 dmg...simán vállalható. -
plutoka #391006 Vérpistikék ellen patch után, amikor már az MM is jó a LT-nek és még buffolták is a ritka tankot:
-
Angelus1991ster #391005 Ez a tank nem nekünk szól, hanem a gyűjtőknek: a Tigris mániásoknak.
Legénység fejlesztőnek inkább már a t7-es Tiger II (H).
Azt hittem, hogy a t7-es 1700 hp-s Tigris 1-esből lesz a Tigris 131 prémium HT, csak átrajzolva.
http://tanks.gg/tank/tiger-i-l56
Ennek egy picit több értelme lett volna. Persze akkor rossz gold pen miatt menne a rinya.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 18:06:21 -
Angelus1991ster #391004 Jézusom. Ilyet írtam?
Turcsányi könyvben említették, hogy az Amx 50-100 hasonlít a Tas-hoz. Ennyi.
Ha mégis ilyet írtam, akkor tévedtem. Tas-ról készült kevés fotó és egyéb dokumentáció oroszok kezére került, aztán az valahogy a brnó-i páncélos akadémia levéltárában "végezte".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.28. 17:54:41 -
Még1 Tigris variáns? Minek? Ugyanazok a statok, mint a japánénak. Mondjuk ha 0.24 lenne a szórása, akkor tényleg méltó Tigris lenne. :D -
Myke28 #391002 Na végre kipateroltam a Tog2-t és beváltottam a Japó Tigerre (mivel most azokat húzom ) :)
1 csata :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #391001 Igen? Pedig pont azt fikázták széjjel a patch megjelenése előtt. Azt mondod, ne adjam el csuklóból? -
bekescsaba #391000 Ez a Batchat 12 tonna finom lett....Az összes 8-asból ebben láttam potenciált. -
yossarianHUN #390999 Mióta elmagyaráztad, hogy az AMX 50-100 a Tas alapján lett tervezve, én már semmin nem lepődöm meg
-
Angelus1991ster #390998 Forgasd csak a szemeid te némber, akkor is hasonlít a Nimródra. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(7 méter távolságról) -
yossarianHUN #390997 Ja, tiszta Nimród... 
Ecsém, ez a Tigris minek kellett... Esetleg következő prémtanknak berakhatnák a Kelly hőseiben használt kamu Tigriseket. Vagy a Halál 50 órájából a német felségjelzésű M47-eket. -
bekescsaba #390996 Eladogattam minden plussz 8-as lightot,a mit kaptam, szépen kerestem cirka 5 milliót. -
Angelus1991ster #390995 9.19-es patch érkező prémium tankjai a Szuperteszten.
Eddig nem látott, új és forradalmi prémium tank
Szovjet T-103 (Olyan mint egy szteroidon hízlalt Nimród) -
bekescsaba #390994 Frankó lett a helyesírásom.