World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Löwe-t meg sima T34-et bármikor tudsz venni, bundle nélkül is ráadásul...szal nemtom miért szeretnéd ezeket a naptárból
BattleTag: kabel15#2672
Én amúgy úgy használom, hogy nem a heavy tank helyekre megyek vele általában, hanem a medekkel és ott török át illetve segítem a csapatomat. 10-ből 7 szer bejön ez a taktika.
Az, meg hogy QB egy jó meccsel mutat be egy tankot szerintem elég egyértelmű, hiszen egy 0-ás körrel, ahol kilőnek az első percben, nem sok derülne ki az adott tankról.
Én inkább azt hiányolom, hogy nem raknak fel átlagos köröket, amiből kiderülne, hogy mennyire használható egy tank a "mindennapokban".
Pár napja volt fent egy excel táblázat a várható adventi naptárról.
Az bővült már? Lehet már tudni mikor lesz Löwe vagy T34? Amúgy melyiket érdemes megvenni pénz keresési célból? Meg ugye játék élmény szempontjából.
BattleTag: kabel15#2672
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt szerettem volna karácsonyra megvenni,de úgy nézem addig már nem jön ki.
A legoptimalisabb eset ami megtortenhetett (top tier, agyhalott paradicsom ellenfelekkel), Kikibebi nyaladzasabol az egyszer juzernak az jon le hogy omg, ez mekkora kiraly tank a legjobb premium a jatekban, agyonpancelozott en is terminator modjara legyilkolom majd vele az ellen 3/4-et. Ugye nem veletlenul idozitette a kis videojat az aktualis sale napra ez az angol kancso.
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.13. 16:42:29
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
A random bioritmusának a negatív csúcsa volt nálam is tegnap.
Viszont ez azt jelenti, hogy ma már csak jobb lehet. <#vigyor0>#vigyor0> ( Vagy nem. )
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.12.13. 15:33:20

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Szerintem az a baj sokan úgy használják mint egy sima medet,arra meg nem az igazi.
RNG függő az összes 122 milis kb.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
REPLAY
Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ekkora "szerencse" létezhet.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ingame : vip_er
angelus1991ster.blogspot.hu
- tierlimit: ez már ugye nagyon ritka mostanában. A nem limites 8-as prémeimet az MM mindenféle (látható) lelkiismeret furdalás nélkül 2-3x zsinórban is képes tier X-be tenni.
- ROF: ha jól sikerül helyezkedni és rálátsz az ellen heavyjeinek láncára, onnantól nyert ügyed van és nem lehet kellemes ellenfélként, ahogy 4-5 mp.enként tehetetlenül állva elfogy a HP (illetve jön a track assisst is szépen). Nekem 28k net bevételt termel csatánként, az azért kellemes.
Múltkor is pattogott az angol medemről én meg átvittem a hasán és kilőttem.Sajnos ő volt az egyetlen td a csatában.
Kb. 2 hónapja megvettem a T-34-3at, mert valami másfajta játékstílura volt gusztusom.
Na meg is kaptam, ez a tank megismertette velem a 4 meccs zsinórban 0 sebzés "élményét". Egyszerűen nem találom a fogást ezen a tankon.
Ha valakinek van használható tanácsa(azon kívül, hogy adjam el), azt szívesen venném. Olvasok fórumot, nézegettem videókat, de egyszerűen nem megy semmi. 200 m fölött esélytelen eltalálni bármit is(közelebbről is). Ami talál, az 70 % pattan vagy lánctalpat talál, szóval a sniperkedés eleve kilőve. Közelharc teljesen felejtős a 12 sec töltés, a nem túl jó mobilitás és a papír test ill. modulsérülés miatt.
Sok helyen azt írják, hogy hulldown-ban kell használni, de egy 5 fok csőlehajlással megáldott tankot nem igazán erre találtak ki szerintem, azt meg már nem is mondom, hogy egy városi pályán hol hulldownozzak.
Mindenki azt mondja, hogy meg kell vele tanulni játszani, csak azt nem teszi hozzá senki, hogy mi is az amit meg kell tanulni.
Tudom,hogy hogy nincs egy általános recept, ami minden pályán minden tank ellen minden meccsen működik, csak amikor semmi sem működik, akkor mi van?
Hozzáteszem, hogy T-34-2-ről átvett legénység van benne, és skillek nem igazán passzolnak ehhez a tankhoz, de ezt a teljes használhatatlanságot nem okozhatja a legénység.
Szóval kérnék valami stratégiát, ami mentén talán lehetne használni ezt a tankot, mert alapvetően tetszik a nagy alfa sebzés és nem akarom eladni. Tudom, hogy én vagyok a béna, csak nem tudok semmit kitalálni.
Előre is köszönöm.
Illetve van külön csak maga a tank 37-ért... kicseszett bundle nélkül. :P
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.13. 07:19:47
btw jól sejtettem régebben,az első 5k csata kb.bemelegítés,annyi idő mire megtanulja az ember nagyjából mi merre hány méter...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.12. 21:16:03
Szemből még nem rossz,de oldalról vagy hátba támadva gyorsan leszedhető.Bár szemből ha tudod hol kell lőni akkor az sem gáz.
De legalább a Comet-et sikerült leszorozni, pedig az is új darab a garázsban. Szintén 3 csata van benne. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.12. 19:59:04
Még 75%-os leárazásnál sem hiszem hogy megvenném.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.12. 19:43:17