World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.11. 17:08:50
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hajj, de nehéz ez az artyzás. Ez is csak azért jött össze, mert baromi skilles vagyok <#hehe>#hehe>
#384014= Wz-120-nak pont, hogy SD modellje van.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.11. 15:15:30
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.11. 15:14:18
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jobb dolguk nem volt? 😄

Az a baj, hogy a többi TD elé nem nagyon mennek ki. :-(
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem is lenne mit húznom, ha akarnám (japó, kínai ágak, mindkét britt TD ág, egy rakat arty xD), szal lenne még mit csinálnom, ha akarnám, de nem. 😄 Most épp azzal szórakozom, hogy a maradék 3 ruszki 10-est (2TD, 1 med) széééép lassan kihúzom, meg mellé még a svéd TD-t talán...
De attól még pályák meg módok jöhetnének, ha új sima tankok nem is... aztán persze, ha átvariálnák, és lennének 10-es lightok, aminek sok értelmét nem látom, azt is kikéne húzni sztem. Azért csak a T10 a játék teteje, bár kétségkívül lentebb is lehet jót mókázni, csak megfelelő tank kell hozzá. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.11. 09:34:24
Japán kínai cseh tankokra rá sem néztem.Francia sem nagyon izgat.
Ami érdekel az a Britt és amerikai tankok,ha hoznak be belőle jó féle prémet megveszem,na persze csak azt ami tetszik.Ilyen T34 B féle baromságot nem.A light amcsi prémet várom.
Vissza hozhatnák a kivett pályákat,mint South Coast,dragon ridge vagy province,amit imádtam.South coast az olyan isteni jó pálya volt.Imádtam rajta trollkodni T49-el.
És szerettem még severogorsk-ot is,de Pearl river is atom jó volt,vagy Port.Komarin Hidden village Northwest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.11. 09:30:03
És ha a +2 tier csata ha gond akkor a hiba nálad van.
Hétvégi találati pontosság nerf?Asszem sokat szívtál.Álj le a drogról az agyadra megy.<#nyes>#nyes>
Szerintem jó ez a játék,csak elfelejtitek hogy ez csak egy játék.
Nem a wn8-at meg az egyéb szart kell nézni meg rinyálni és egyéb konteókat kitalálni hanem csak játszani.
Ha nem megy akkor javaslom vedd elő a régi 8 bites Tank névre hallgató játékot,abban majd a saját tieredben játszhatsz.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.11. 08:02:07
-a két tier-es csatak miatt,ahol ha bevezetnék az egy tiert,három perc alatt kiderűlne,hogy a tankok 80%-ának köze nincs a saját tier-jéhez
-a sunyi hétvégi találati pontosság nerfekhez
-a plussz-minusz 25%-os sebzési tartományhoz
-az idióta láthatósági rendszerhez
-a falon,dombon átmenő lövedékekhez
és még sorolhatnám...
Játsz,de ne fizess,mert ha csökken a bevétel,abban a pillanatban már nem csak lepkék,meg egyébb f...ságok lesznek 3D-ben...
+ nem volt tele buzi +300 penes lőszerekkel a játék
WT-vel is játszottam,max grafikával a környezet szép,a tankok mozgása ugyanúgy szar.Ha raknának be állatokat is a virágok mellé akkor többet játszanék vele,el figyelgetném a vadkacsákat meg özeket.<#vigyor>#vigyor>
Viszont War thunderben csak orosz tankokkal kezdj játszani,többi nép tankja egy rakás szar,oroszok viszont erősek.
<#wave>#wave>
( Egyebkent, ha megutned a PISA test elegseges szintjet, mar tudnad a valaszt a kerdesedre, mert megkaptad) <#rolleyes>#rolleyes>
pedal to the metal...
köszönöm<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
?(???)?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
101 híres tank - Legendás harckocsik az I.világháborútól napjainkig
Robert Jackson
de remélem karácsonyra kapok újabbat, meg t28-as makettot is
?(???)?
A: Arcade = kb. ugyanaz mint a WOT
B: Realistic = NINCS PIROS SZILUETT HURRÁÁ
C: Simulator = ITT SINCS PIROS SZILUETT HURRÁÁ!!!
Egyébként megválaszoltam kérdésedet az első hozzászólásomban, amikor a piros sziluett miatt siránkoztál, arra válaszban írtam, hogy akkor a War Thunder Ground Forces a te játékod...
...és ha ennyire értetlen vagy, akkor inkább ne írj ide, ja és grat, hogy olvastál egy tankos könyvet, nekem is van vagy 20-30... <#eljen>#eljen>
...Szia...
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.12.11. 00:11:57
nagyon zeretem a tankokak van egy könyvem róluk amit kétszer elolvastam
?(???)?
ott nincs PIROSSAL A SZILUETT??????????????? CSAK EZ AZ EGY KÉRDÉSEM VOLT....
köszönöm a választ előre is balajti ZOltán
?(???)?
A) war thunder a realistikusabb
vagy a
😎ground foeces
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.12.10. 23:52:15
?(???)?
ha nem akkor miért írta a másik forumozó hogy nincsennek benn ilyen gyerekes klisék mint a fal mögött pirossal kirajzolódó tank sziluett?
vagy a word of tankban ez némejik pályán kikapcsolható
köszönöm a megtisztetlő választ, bALAJTI zOLTÁN
?(???)?