World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De grat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.18. 11:48:59
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Baromi vicces csata volt,egyedül megindultam jobb oldalt,gold spammer köcsögöket kaptam,amikor a bourrasqu egyetlen lövést sem tudott bevinni,több tárból én meg minden lövéssel sebeztem az vicces volt.
Átértem egyedül az ellenség bázisára,két idióta inkább vízbe ugrott.
Su-101m meg úgy gondolta ha nem tud belőni rám ugrik és le rammol.
Vicc hogy a tankom tetejére ugrott de ő halt meg.<#idiota>#idiota>
Az ágyúja dettó,van hogy bármit visz van hogy semmit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az IS4 buffolása miben merült ki?
Keresztul-kasul hugyozza minden. Az ágyúja meg.......
Nézem a dögcéduláját,már nem is csodálkoztam,3 nap-ja játszik,de prém tankja van,viszont hülye is hozzá.
Kinézetre az AE tetszett,de mivel könnyű belőni inkább object-et választottam.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
angelus1991ster.blogspot.hu
Pedig csak screenshotot töltöttem fel reporthoz,nem replayt.
Bár lehet az egyszerűbb,mert azt nem kell végig nézniük.
Küldtem reportot,asszem háromig jutottam,mindre automata válasz jött,a játékos meg akit reportoltam utána is játszott,legalább is megnéztem a profilját és az volt hogy játszik,mert az utolsó csatája az nap volt.Még az első hónapban,kövben már tojtam rá.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De mostanában a garázsig csak a sötét képernyő fogad.
Hogyan lehetne ezt visszaállítani?
Mindig éreztem valahol mélyen, nagyon hátul a kisagyamban elrejtve, hogy a Fos-155-ben ott rejtőzik a dög, amit az RNG nem enged kiszabadulni.
494 db, oltári melléföléalámindenfelécsakodanemahovacéloztam lövöldözős, LT-k oldalárólhátuljárólmindenhonnanlepattanós, öntökönszúrós csata után végre a 495. csatában 15 lövésből 13 talált, abból 10 még sebzett is.
Az eredmény.
|Származási hely: Degec|
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Asszem.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2020.11.12. 15:45:56
Skill csatornájáról loptam 😊
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2020.11.12. 11:43:14
Csata: Mountain Pass
Járművek: IS-5 (Object 730)
Szerzett tapasztalat: 12 581 (x5 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Szerzett kredit: 107 867
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Leszerelő készlet (1x)
Napi első csata Is5-el,tegnap is egy csatám volt vele a duplázó,tegnap is ma is nagy kaliber lettem vele.
Most voltam egy jó csatában Is6-al.T8-9 csata,erlenberg,a két banda egymással szemben állva kempel.
Meguntam és berongyoltam az ellenség közé és mögéjük,azt hiszitek hogy megfordultak és úgy lőttek?Lótúrót,a bunkók tornyot rám fordították és a hátsójukat mutatták nekem.<#ijedt>#ijedt>
Simán túléltem,marha sok xp-t kaptam,jött felderítő is.
Esküszöm heavy takokkal jobban jön xp felderítésre mint sebzésre.
Öszvissz 1811 credit lett a javítás,a lőszer meg 8200.
133k-t kaptam a csatáért.
T54 sem tudott belőni arannyal.
Ezt az Is6 csatáért kaptam.
Nyugta
Dátum: 2020. 11. 11. 11:23:30
"Klán téli" álcafestés hozzáadva
Egyébként meg a HOAX jó kis klán,nyugis.
Francnak sem hiányzik olyan klán amiben csupa retardált xvm függő b.zi van.
Nem igazán vágyom klánháborús tankra sem,mert az nem T8.
Főleg nem vágyom sok bunkó állat baromságát hallgatni discordon vagy TS-en.
Abból már marhára elegem van hogy nyivákoló idióta sügért hallgassak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.11. 11:39:18
ezeket a boostereket mindig elfelejtem benyomkodni, meg sosem úgy ülök le, hogy akkor most tolom 1-2-3 órát, de aztán mindig úgy alakul 😊
Olvassatok híreket a főoldalon 😄
Elfelejtettem mi a neve,valami kötelesség izékkel lehet szerezni izéket.<#vigyor>#vigyor>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Már mint az eventet.
Három nap játszottam,utána kiment a fejembű.
angelus1991ster.blogspot.hu

50 Tp-t szemből vitte alap,míg ő goldal semmire sem ment.
Caernarvon AX meg egy cseszett nagy idióta volt.Csapat egyik oldalon kempelt,az ellenség egy része meg középen be jött,egyedül próbáltam velük elbeszélgetni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.08. 12:44:14
Obj777-el túléltem egy olyan balhét hogy az nem volt piskóta,egyedül védtem a bal oldalt, Obj277,T10 Obj430 golddal lőtt,Conqueror Bc 25 alap lőszerrel.Körbe vettek a csapattársak meg vagy 300 méterről a bázis mellől segítettek be,Obj430 próbálkozott mindennel,oldalról hátulról szemből,a gold lőszere sehol nem vitt be,obj277 szintén,T10 se,mivel sokan vettek körbe volt egy két elcseszett lövésem és azt hittem nekem lőttek,de ez a ruszki szutyok megtáltosodott és nem lőtték be közvetlen közelről.Végül lett három kill és túléltem hogy körbe vettek.
De lehet csak a nagy lag miatt,mert 120-140 volt a pingem.
Heavy és med tankoknál spotra kaptál pontot.Na és asszem artyra is az volt írva.
Raktam is be róla képet a topicba régebben,csak a ragya tudja mikor volt az.
Valamikor az idén asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.06. 17:36:37