World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy van olyan feature a játékban hogy egyes tankok/tankfajták bizonyos dolgokra (pl spot) több XPt kapnak mint mások? Én ilyenről eddig nem tudtam (igaz, nem is követem a játék minden apró rezdülését árgus szemekkel)
Kaptam Őrjárat meg felderítő medált.<#idiota>#idiota>
Bár nem sebeztem sokat,de sokat spotoltam és marha sok xp-t kaptam rá.<#nyes>#nyes>
Most akkor a heavy tank is spotra kap xp-t?
angelus1991ster.blogspot.hu
Amikor megölsz egy ellenséges tankot random esik belőle vallomás.
Azt írja, hogy az esemény jutalmazásától független. Mi alapján adja ezeket?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Le dupláztam Is5-öt is,na persze T10 csata.
Iszonyúan mázli volt.
Néha röhej hogy miket pattint ez a fos talicska,T95/Fv4201 AE Phase1 TVP t 50/51-t jött arra amerre mentem,röhej de alap lőszerrel lőttem végig,Is5 gold lőszere egy vicc,T95 tornyát bevittem kétszer Tvp-t szintén,AE-t láncoltam,TVP és T95 is fosta a goldot,de vagy nem talált vagy pattant.
Ami poén hogy Is5 elsőre 501-et ütött TVP-be nem gold lőszerrel.
T95-en látszott hogy pipa,mert erőlködött,de vagy nem talált vagy gold pattant a kupolámról,a tank testét esélye sem volt belőni.
Dühítette rohadtul hogy tornyon belövöm.<#vigyor>#vigyor>
TVp rám tárazott és 1 sebző találata volt utána meg menekült.
Tier 10-be melyik arty-t javasolnátok? obj.261 elég jónak tűnik
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.02. 23:38:40
De hogy ebbe a f..om modban 2 szinten,még nem nyertem 1x sem<#nemtudom>#nemtudom>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
2020GOHOME
A jelenlegi fejlesztési fákon mindössze egy helyen, az amcsi négyeseknél van olyan, hogy azonos tierben nyílik új ág.
A korábbi hasonlókat mind kivették. De a tuti majd akkor lesz, ha az olasz nehezeket berakják.
Ha az első heavy T7 akkor T6-ból kell hogy kezdődjön az ág nem?
Tologat az egész hátralevő időben,<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.11.02. 09:09:59
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.11.01. 23:25:54
Nem , ilyenkor gyors beszambázni a MAGNUS-hoz, aktiválni a szaros shieldet + hp-s szirszart és kinyirni max egy AI-t.
Mennyi logika kell ehhez? Mennyi? Ehhez képest a random az összes szutykával szanatórium.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.11.01. 22:58:26
Holnap is tolom még ha nemlagol.És ha jobban érzem magam.<#idiota>#idiota>
Megjelenik a wg-s csalás, a Masztodon/halhatatlan szar ekkor a a csapattárs nem a minimap-ot hanem az anyja ánuszát kezdi el keresni ahol előjött. Mikor ha csak egy kicsit is kikerüli a BigShit-et akkor csak 1-2 pontra van a Magnus-tól. Nem-nem....homlokegyenest elmegy más irányba.....
Ja meg a kedvencem. Van hátra 1,5 perc és nekiállnak elmenni csakis a másik irányba.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.11.01. 22:33:10
Vagy ha igen,valaki írta hogy fizetős VPN-el vagy a ragya se tudja mivel meg lehet oldani,olvass vissza,én lusta vagyok.<#hehe>#hehe>
Csak a WoT vacak.
Én most épp a felhőkön gubbasztok és várok hogy megjöjjön az ihletem,vagy a be hívó instába.<#vigyor>#vigyor>
A pingem 28.
WoT-ban lenne vagy 150.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.31. 21:57:24
T49 skint 25 bizbaszért vettem egy 4 skilles crew-el együtt.
Amúgy ezeket a 3d stilusokat csak aranyért lehet megszerezni?Az E50M,és a Leopárd1,nagyon tetszik,de sokallom a 8.5k aranyat<#idiota>#idiota>