418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Onnan veszem, hogy nagyjából ismerem a játékot, legalábbis a játékosállomány 99%-ánál jobban. A leo1 pedig baromi jó volt az előző metában. Az orosz med trió csak akkor jöhet képbe, mint legjobb, ha goldot fosol vele.
  • asolyom
    A 260 mm persze a Chryslerre vonatkozott. A Mutánsnak csak 245-öt visz az arany.
  • asolyom
    De még T9 is problémás lehet néha, egy Egérke, vagy Type 4 Heavy beütése még a 260-as prémium lőszerrel is problémás lehet.
  • yossarianHUN
    Na ja, de az nem lát T10-et.
  • tutyimutyi2
    Hát nermtom én prémium M6-al játszom aminek az ágyújának a karakterisztikái rosszabbak mint amien a chrysler-nek lesz mégis ellehet lenni a 198 pennel saját tierben és nagyobb tierben is és az a 320-as alfa ellenére egyáltalán nem gátol meg a kredit farmolásban.
  • Sherman0070
    Azért van az a sok 15:3-as vereség/győzelem, mert sokan még a saját tierjük ellen sem képesek játszani.
  • Sherman0070
    Mi kell még? Tier8 menjen tier5 ellen? Semmi sem elég... 2 év múlva a -2es mm lesz az alap elvárás?
  • ROMOTO
    Ok, játékstílusa válogatja, táras tankok külön kategória, de mondjuk az azért elég egyértelműen rangsorolja a dolgokat hogy versenyekre nem visznek Leot.
  • ROMOTO
    Akkor menj pár karikát tierlimites tankokkal, rendre full tier 8ba teszi őket és szopnak mint a torkosborz, az új MM miatt a tierlimitesek megszívták kivéve supperzsa, semmi értelme venni vagy használni ezeket, arra lettek kitalâlva hogy a topban legyenek ami nem azonos a full tier 8 al...
  • R3nton
    Hát kinek mi. Az én stílusomhoz nagyon közel áll a Leo1. Igazából a 2 kedvenc medem a TVP, de ez egyértelműen a brutál jó tár miatt, meg a leo1. Nekem nagyon jól ment a leo1el magamhoz képest. Az oroszokkal sokkal bénább vagyok. Hátulról is elég erős az ágyúja, lézerpontos, jó gundep, és nagyon gyors a tank, jól lehet vele követni a csatát, az elején nagyon kímélni kell, míg megnyílik a pálya, nem szabad az elején arcoskodni vele. Nekem nagyon fekszik a stílusa, míg az oroszokkal nem annyira. Lehet nem megy a brawling annyira, sokszor olyan szituba megyek bele az oroszokkal, amibe nem kéne.
  • ROMOTO
    Ugyanaz a light leparkol a crysler oldala mellett és még csak köröznie se kell mert rá se tud célozni amilyen magas+6fok gunderp...
  • ROMOTO
    Nem tudom honnan veszed hogy a leo1 a legjobb med, mindig is hátrányban volt az oroszokhoz képest, sokkal játszhatóbbak mert simán szembemehetnek a heavykkel és toronyból játszva szédszedik őket vagy bármi mást, leonak lövegpajzson kívül semmi védelme, a dromedár méretei miatt is szop, persze hogy számít a páncél a medeknél high tierben, de tier 8 heavyről volt szó ami tier 10 be is megy, az kenheti a hajára a páncélját 9-10 ben...
  • TiborTamas
    Ha megnézed a tank 3d modelljét a tanks.gg-n, akkor láthatod, hogy van a löveg körül egy vékony sáv, ami csak 120 mm vastag, és szögtől függően csak ilyen 200-250 mm-ig véd. Hát, pont ott talált el, pech.
  • Sherman0070
    1.) Polák
    2.) Tomato
    = most kapott egy +25% RNG roll-t
    ez után +10 meccsig sebezni sem fog tudni
  • bekescsaba
    Nem vagyok nagy összeesküvés gyártő, de azért közel 60 000 csata után észrevettem, hogy a 15:3-ra végződó meccseknél rendszeresek az ilyen lövések., mint a bemutttott kép.

Pl ezt sem értem....100 méterről egy Type 5 csinálta. Gyakorlatilag ahogy kibukkant a sarok mögül, már lőtt is. Valószínűleg autóaimét használt.

- 1 hogy a picsába talált el....., gyakorlatilag meg sem állt.
    - Hogy a viharba ütött ott át???????

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.05.20. 13:53:40
  • R3nton
    Az tényleg erős, hogy gyakorlatilag ebből élnek, és ilyen formában nyilvánítanak véleményt. Viszont, pl ha olyan mondana ilyet, aki nem kap semmit érte, és a nézettsége se abból van, arra egy szót se szólhatnak. Copyright na ne már, oké, de akkor az összes kurva szar wotos videót szedjék le youtuberól. Majd meglátjuk hogy használ-e vagy sem. lolboyok
  • R3nton
    Próbáld meg a Maust, vagy a Type5-t :) Hátha...Ez a sheridan nagyon jó :) Sztem le lehet rammolni vele őket. Vagy próbáld meg az e-50M-t, sztem működni fog :D
  • Sherman0070
    Tudod...a sok kilőhetetlen saját szintű tank...
  • joe662
    Azért az màr elég kemény,ha valaki a sajàt tierben való jàtékot,is sz.pàsként éli meg:-/
  • Plata
    Na mára is lesz nulla sebzős köröm,román t10 arty csapattárs visszaszámlálás alatt pofázott valamit hogy magyar vagyok meg mittomén mit ugatott,elérek az első fasza spotolós bokorig és becsücsülök és paff,kilőtt a csapattárs,ennyit arról hogy arty nem tud oneshotolni.
  • Plata
    Sheridan-el sajna nem lehet kamikaze medált szerezni.
    Grillét úgy elcsaptam vele mint a huzat.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.20. 11:56:21
  • Gyuszopapa
    Jól mondod jelenleg HT meta van.Jópár fel lett buffolva.Nem beszélve elég tier 8-as meddel nyomulni és adjon be csak tier 8-akat.Lesz.pja magát az ember.Tele a csata Löve,252,T26E5,8-as VK stb. nehéztankokkal.
  • Plata
    Nekem csak T8.
  • asolyom
    Ott kaptam ma szét egy Type 4 heavyt az UDES-szel.
  • Plata
    Hát az nekem sosincs.
    Viszont sheridan ma csak Sand River-t kapja.
  • asolyom
    Nálam nem.T8-ban viszont kell a gold.
  • Plata
    De mindig T8.
  • asolyom
    Az jó kis tank, én nagyon szeretem.
  • Plata
    Prém.
  • asolyom
    Melyik 6-os? Strv 74?
  • Plata
    Kv1s-el nem nehéz ha top tank vagy és t3 kis szutyok beléd lő meggymag köpködővel párszázat.
    Svéd t6-al megint T8-ba kerültem,tigris t43 t28 prot meg az isten tudja mivel kellett harcolnom.
    De a poén az volt hogy két japán tehén is felborult a csatában.
  • barret
    Én meg csináltam már a papír Kv1-S-sel acélfalat! De kivétel erősíti a szabályt.
  • asolyom
    Ettől függetlenül a vacak pen valószínüleg "megöli" a Chryslert, legalább is a kredit hozamát mindenképpen.
  • Plata
    Vicces hogy ezt írod,az előbb leopardal harcoltam sheridannal,336-401 közti sebzéseket osztottam belé,neki volt 1 sebző találata,többi láncra ment vagy nem talált.
  • diegho™
    Ez nem így van. A jelenlegi metában jobban számít a páncél, mint korábban. Ott van pl a Leopard1, ami eddig talán a legjobb medium tank volt, mert gyors, álom löveg, jó camo, viszont papír. Most, hogy itt a sok light, simán áthugyozzák még HE-vel is és egyszerűen szétszedik pillanatok alatt. A light tankok számának növekedésével a full papír tankok, amik nem speciálisak (mint pl a tárasok) nagy hátrányt élveznek. Persze hátul lehet maradni vele, de gyorsultak a csaták, gyorsabbak a tankok a lightok számának növekedésével, mellé is mennek a lövések és gyorsabban oda is érnek hozzád. Semmit nem csináltam másképp a leo1-el, mint eddig és esett 200-at az átlagsebzésem kb 100 csata alatt. Nem mehetek vele első vonalba, mert odajön 2 light és végem, nem sniperkedhetek, mert túl gyorsak a csaták. A leo1 ezzel a metával elég sokat esett vissza. Vannak pályák, ahol továbbra is jó (Malinovka, Prokhorovka és hasonlók) ahol tudsz távolságot tartani, viszont ha távolságot kell tartani állandóan, akkor egy magasabb dpm-es tank jobb erre a szerepre.
  • asolyom
    Persze a teszt szerveren szinte rögtön megcsináltam a TD-15 (StuG IV) küldit az UDES03-al. Ez kellene a live szerveren is. :-)
  • Plata
    Teszt szerveren mindig is az ment,utoljára akkor voltam fent amikor bejöttek a light tankok,T37 meg hasonlók.
    Kb mindenki szarik rá hogy mi lesz a csata végeredménye csak baromkodnak.Asszem akkoriban lett új fizika is a játékban,nem szóltak másról a csaták mint hogy sok idióta light tankokkal ugrálgatott.
  • asolyom
    Én ezt nem értem. A teszt szerveren csak szellemi fogyatékosok játszanak? Csak úgy röpködnek a 15-0, 0-15 csaták.
  • ROMOTO
    Jó a kérdés mert kb. mindegyik nehéz használhatóbb a Cryslernér ami tier 10 be megy és nehéz prém tank, mert pl. van kemény torony, hull down és hozzá csőlehajlás 10 fok és nem Crysler 6, meg azért nagyjából a pen is elég és nem kell full goldammo setup.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.20. 00:19:18
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8-as tankot miért 9-esekhez kell mérni? Mi értelme van a szinteknek ha minimum +1et nézünk?
    Mondj már 8-as tankot, ami 10-esben effektíven használható mindig.
    Itt az újabb mm-is, ami mellett már nem láthatsz +10 darab kilencest egy meccsben nyolcassal.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.20. 00:10:35