World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Jah ennyit arról hogy a type 59 milyen op tank.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

M41-el 1v1-ben lerendeztem a búráját.A sineken futottunk össze,8 lövésből 7 átvitte,közvetlen közelről harcoltunk,ez a fütyi többször mellém lőtt.
Ha lettek volna artik ebben a csatában pl. #385351, akkor nem ez lesz a végeredmény (egy tier 7-es volt, de hamar kiiktatták). Ha nincs arti, több ilyen meccs van, bár ez nem tudom miért fáj a WG-nek.
Ezek szerint már jó a géped.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.04. 13:44:51
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.04. 13:26:57
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
na igen ha van hozzá páncél akkor lehet nyomakodni, pl. orosz t10 medek, de ha nincs mint a szinte az összes többi mednek akkor cseszheti a a rofját, az a heavy meg már amúgy is bajban van ha leforogja egy med, de nem a nagyobb rof miatt, hanem a med mozgékonysága miatt...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.04. 13:10:38
A játékszabályokat nem mi alkotjuk, hanem tudomásul vesszük, vagy nem játszunk a játékkal.
De az teljesen felesleges, hogy bárkire prüszköljünk, aki a szabályok szerint játszik, akár a prém lőszerről, akár az artyról van szó.
Sokkal dühítőbbek, és rombolóbbak a csaló modokkal játszók, de mivel mi nem látjuk hogy éppen ki mivel csal, így nincs konkrét bizonyíték a kezünkben, őket nem lehet direktben szidni, lapulnak mint a sunyi csótányok.
Annak örülök igazán, hogy a WG elkezdte végre a "harcot" ellenük. Csak le ne üljön a nagy lelkesedésük.
Van 38 kifejlesztendő 10-es jármű, ebből 5 arty. Arányaiban sem annyira hangsúlyos.
A japó heavyk sztem nagyobb zűrt fognak okozni ha majd megkapják azokat az orbitális HE-t köpködő hajóágyúikat....
Szerintem a KV-2, O-I, ISU-152, WT osztály, halálcsillagok pont ezt a feladatott látják el. Az artyk nem erre valók.
Az arty-k átformálását meg sem próbálják, pedig vannak alternatívák. Ami meg a sandbox-on van az még félmegoldás sem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azonban ha távolabbról játszom nem mindegy, hogy 240 hp veszteség mellett kiosztasz 390 sebzést. Betölt és újra. Az okosabb ellen ilyenkor odébbáll, a másik meghal. Vagy oneshot-tol engem az arty. <#bee1>#bee1>
Végjátékban pedig jól jön a nagy alfa, mert a low hp-s ellenfélnek (250-350 hp) elég 1 lövés, nem kell +6 másodpercig szem előtt lenni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.01.04. 12:41:55
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A petárdázásról és szilveszteri tűzijátékról annyit, hogy a kutyákat évközben is érik ilyen hanghatások: villámok, augusztus 20.-ai tűzíjátékkor és egyéb évközi városi és falusi tűzijátékkor fellépő nagy hangok. Azoktól is pont ugyanúgy reszketnek és behugyoznak a kutyák, holott előbbi egy természeti fizikai jelenség miatt van, míg utóbbiak egy állami vagy önkormányzati esemény miatt. Plusz még kutyák a szukaidőszak miatt is megléphetnek. A kutyám pont ez utóbbi ok miatt lépett le 3 napra és egy hétre. Az egyhetes kirándulása alatt még falunapi tűzijátékot is tartottak csak, hogy Murphy egyik törvénye is beteljesüljön.
Megoldás lehetne a kutya bezárása és ha szükséges a szedálása, nyugtatása a megfelelő módon és mennyiségben bevitt xanax-al egyéb ilyen gyógyszerekkel.
A petárda mint termék szerintem elég suttyó kivitelezésű és a használóra veszélyes. Üdvös lenne ha megszüntetnék a gyártását, mert eleve hibás az a termék.
A filléres sikolyt használom inkább azt is szilveszterkor kb. fél óráig. Meg bármelyik tűzijáték aminek gyújtózsinórja van azt jobban kedvelem, mint az ujjszaggatót.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.04. 12:04:25
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.04. 10:40:23
A szilveszteri petárdázás a való élet problémája, sok kutya veszett el, pusztult el méltatlanul a petárdázás miatt.
De a WoT egy játék, játék, játék. <#falbav>#falbav>
Aki egy játékban olyan szintű sérelmeket él át a játék szabályainak ismerete mellett, annak mentális problémái vannak.
Az egyéni küldik miatt még azok is elővették, akik kígyót békát kiabálnak róla.
Akik meg valamiféle rosszul rögzült lovagiasságból, dacból, énképük furcsa támasza miatt nem használják, azok a játék egy részéről mondanak le. Megint csak foci hasonlat: mintha azért utálnák a mezőny játékosok a kapusokat, mert azok kivédik a csatárok megérdemeltnek hitt lövéseit.
Én például vissza vásároltam az FV304-et, és szeretek vele trollkodni. Imádom, ahogy a nyolcas heavy-k is elkezdenek tolatni, lapulnak a domboldalhoz, amikor elkezdik kapni 11sec-enként a sokszor alig sebző, de baromira idegesítő áldást.
És hogy miért? Én azzal az eltökélt szándékkal kezdtem játszani, hogy az összes létező ágat kifejlesztem 10-esig. Már közel járok, és mivel több arty ág is van, így azokat is értelemszerűen fejlesztem.
Mielőtt még nagy kődobálásokba kezdenétek. <#vigyor0>#vigyor0>
Tier 1-3 ban csak két tankkal mentem 50 körüli csatát még kezdő koromban, a legtöbbel 10 alatt, párral 20 körül, és egyből léptem tovább.
Nem is nagyon vágyom ott rohangálni. Az ajándék 2-3 szintű tankok is csak díszek a garázsban.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az artykkal qrva nagy bajok vannak amúgy. Amcsi 10-es1650-et rak a robogó Fosh155-be, majd a végjátékban 1700+ hápés beforgatott E-100-at így szedte ki.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.04. 01:20:32
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Még nem mérvadó a csataszám, de ami nekem jó az az, hogy lassú és nem én érek oda elsőnek valahova és halok meg egyből. <#zavart1>#zavart1>
Plusz 4 sebző lövéssel már jól hoz a konyhára.
ehun-e
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.03. 22:16:40
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De,hogy kaptad a ládát minden sz..al és az nem volt benne??
A barakkban sincs?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.03. 22:03:48
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.03. 18:06:08
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.03. 18:03:42