World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
12.30-tól nyílt meg ez a lehetőség, január 16-ig. Előtte úgy volt, ahogy mondod, 12.16-tól 12.30-ig - most ez bővült.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

jééé... köszi... korábban random lehetett venni csak, nem?? legalább is én nem emlékszem, hogy ennyire specifikus lett volna...
na mind1 300 ft-ot meg ér... ugyanis vizsgaidőszakban nincs időm annyit tolni. 😄
Sunsetjoy
Nos, igen, van, akinek jól jön, van akinek felesleges. Ez mindenhol így van, nem lehet mindenkinek egyszerre jó. Nekem is csak ez egy véleményem. De a csomagképzés mikéntjével van a bajom.
Máshol is láttam már ilyeneket, még az előző rendszerben is volt olyan, hogy könyveket vettél volna, de csomagban kaptad kommunista szerzők agymenéseivel 😊

Játékcsomag oldalon, meg ilyesmiken látni olyat, hogy x összegért az első szint játékait kapod meg, y összegért választhatsz(!) egyet a második szintről, stb. Egy kis céllövölde-felhang van a dologban...

Ha pl. olyan lenne a honlapos shopban megvásárolható prémtankok vásárlása, hogy 3 lehetőséget bejelölhetsz, ha gondolod, abból jönne ki a végösszeg. Természetesen jó, hogy van basic csomag csak tankokra, de a fentebbi csomagok zártsága kissé lelombozó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát majd meglátom. Most egyelőre csak T6 mednél vagyok, amibe 4 csajszi kell, és ez a tank tetszik is. Az ajándék csajok nélkül nem is vágtam volna bele a svéd tankokba, mert nem volt kedvem (meg időm) legénység húzással kínlódni, de így sajnáltam őket parlagon heverni a barakkban. Ezért aztán a T6 medet free xp-ből kihúztam. A Leo fürge kis tank egy tierrel feljebb, de ugyanazt a 75-ös ágyút kapja, mint a Strv 74, csak gyorsabban tölt, viszont a szórása rosszabb. A 105-ös meg hát nem egy sniper ágyú, igaz ha betalál, akkor nagyot szól.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.05. 12:57:25

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Csak annak lehúzás, aki nem akar már goldot használni prém nap vásárlásra. Én a Skorpiót és a Libertét is közepes csomagban vettem.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.05. 12:52:14
Sunsetjoy
A tankok mellé pakolt aranyak, küldetések meg fogyóeszközök csomagoknál nincs áru-kapcsoltabb, lehúzósabb náluk.
Ez azokhoz képest kutyafüle.

Ja meg az, hogy in-game shopba mióta nem került be prémtank (és nem is fog több fajta). Hogy ha nyersz mondjuk (mondjuk én nem) aranyat, akkor nehogy felhasználd prémtankra, vedd meg zsetonér' 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.05. 12:50:32

2300-ért biztos nem csak 1 díszt kapsz. Kaphatsz mellé 1000 goldot, vagy 30 nap prémet, vagy Pz. B2 prém tankot, esetleg ha nagy szerencséd van egy M46 Patton Kr.-t.
Biztos lenyúlás? Kipróbálhatod. Én nem fogom, mert azokat a díszeket mind kigrindeltem már.
Így levezetve valóban kapsz értéket a pénzedért, de erősen árukapcsolással.
Ha egy véletlenszerű díszt veszel, akkor az 300.-Ft körül van, és bármilyen dísz lehet benne, a hiányzó is akár.
Ha nincs szükséged aranyra, akkor miért is fizetnél 2300.- Ft ot egy darab díszért?
Erősen lenyúlós a dolog.

Az 1875, illetve a 940 golot tartalmazó csomag 1,23 Ft/gold áron van, a 275 goldos csomag 1,2 Ft/gold áron.
Ha csak goldot veszel, akkor 1000 gold 1,3 Ft/gold árra jön ki, 2500 gold pedig 1,22 Ft/goldra.

A "sima" gold vásárlásnál semmit sem kapsz, a csomag vásárlásnál legalább a hiányzó díszt beszerezheted, de esélyed van egyéb nyalánkságokra is.

Ezek után megkérdezném, hogy miért pofátlanul drága?

Pedig megéri, hogy meglegyen mind az öt. A rádiós például kelleni fog felsőbb tierekben.
Valamint ha mindkét ágat fejleszti az ember, akkor 8-9-10 ben mindkét ágon 3-3 fős személyzetre lesz szükség.
Ha megvan mind az öt, akkor már csak egy csaj kell az egyéni küldikből hozzá, és szuper legénységgel vághat neki az ember mindkét nyolcasnak.

Most dedikáltan megveheted a hiányzó darabot.
Ha csak egy függő dísz hiányzik, az a legolcsóbb. A többi pofátlanul drága.
https://eu.wargaming.net/shop/2017/#

A 150mm-es re gondolsz?
Én alap löveggel használom, mert annak az átütésnek elég kellene lenni mindenre, de valóban én is azt érzem, hogy túl sok a pattanó.
Mindegyik löveg ki van már fejlesztve, és az L/61-es 128mm est tervezem feltenni, mert tényleg bosszantóan sok luftot lő.
Az L/61-es löveggel mi a tapasztalatod?
Én a nagyobb átütésű, gyorsabb lövegeket preferálom a nagy alfa ellenében.

Miért is ne lenne biztos? Lehet kapni speciális csomagokat, amiben meghatározott díszek vannak. 4-4 csomag a fához és a hóágyúhoz. ha tudod, hogy mi hiányzik, akkor azt kell venned. Csak egy picivel drágább, mint a sima arany vásárlás, de tutira megkapod a hiányzó díszt, ráadásul még itt is van esély Patton KR-re, meg plusz aranyra, prémre, egyébre...

Valahogy én is így vagyok vele. Kb. sejtettem, hogy a svéd lövész punci úgysem lesz meg, így átképeztem azt a felesleges rádióst. <#awink> Bánta némi arany, de nem érdekel.

Ja... de közel sem biztos, hogy azt kapom, ami kell... van már V-ösöm... 3 is, ami nem jó ahhoz az egy helyre. 😉
Az MM (MaMMon) isten kegyes volt a PapírTigrissel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jelenleg antikrisztusi korban van az emberiség. Erről én nem tehetek.<#beka3>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.05. 01:25:24

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintem rettenetesen szanalmas ez az antikrisztusos duma. Te elvezed, hogy egetheted magad itt ezzel a szoveggel?!

pedal to the metal...

Meglehet bármikor az az egy hiányzó, amikor csak akarod. Rajtad múlik, csak venned kell az anikrisztusi csomagból.

angelus1991ster.blogspot.hu

T28 MT-12-t (2k sebzés, gyújts ki valakit )sem gondoltam, hogy ezzel lesz meg:

Hiába, jó még az öreg a háznál.
Ma elbucsúztam a AMX 13-75-től.Szép volt jó volt de elég lett a sok pattogásból.Sok light IM küldetést segített kiválóra végrehajtani.
1880 vn8 lödöztem össze vele.Kicsit már ki van öregedve a játékból mert aktív spotra nem igazán alkalmas jól esne neki egy kis ráncfelvarrás.
Ma ledupláztam utoljára.
Az egyik mai csatám:

Természetesen vereség.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.01.05. 00:01:57

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

xotyi
Nem, nem volt spot dmg-je meg semmi, megnéztem direkt, max annyi hogy lehalászott 2db 1 szinttel nagyobb tankot, hát köszi... jó sokat tett hozzá...

Trance&Friends nothing more..

nekem jó lenne, hogy a 10-est is olcsóbban vegyem meg... 😄
HTS s3rg1nh00
lehet spottolt/blokkolt utána,én azt vettem észre a spot egy mennyiség után elég sokat számít xpben...
tegnap megkaptam egy zöld gyerektől hogy illegal mods,ban stb...mintha nem tudná,hogy jobb kattal van autoaim a játékban,nem csak modpackban<#wow3>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nekem még vagy 5-6 de kb leszarom.

Na már csak 1 karácsonyfadísz kell a 10-eshez... soha nem lesz meg. xD
Hogy jót írjak most rúgtam úgy szájba egy prém AMX M4-et hogy azóta is a protkóját keresi.<#hehe>

Jah a javítási költség 0.<#mf2>
Jah és a sebzés 300 méternél nagyobb távolságról 2464.
Varázshegyen voltam nuku bokor mégsem vettek észre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 20:06:00

xotyi
Öhm... az miért van hogy én csináltam közelharcban 2242 sebzést 10es medekbe, feltartottam a két top játékosukat de mivel platoonban voltak nekem meg csak megtépázott 8-as támogatóim, így rámjöttek 1perc :44-alatt megdöglöttem, a kedves 9es társas T54E1-ünk akinek finoman jeleztem hogy már jó lenne ha végre elhagyná a bázist és jönne ha mást nem is ,de akkor a létszámot növelni,hogy az ellen ne essen ránk, szép komótosan odacammogott és kilőtte a két medet egy-egy lövéssel, én mindezért kaptam 515 base xp-t a kis barátom az E4-ben ezért a két potya killért meg összesen 782 dmg-ért kapott 556-ot... Ezen most jobban felhúztam magam mint hogy az arty full HP-ról kirakott a csatában😄

Trance&Friends nothing more..

De hogy jót is írjak meglett a toplöveg a WTlavorpanzer4-re és érezhetően jobb lett nem pattan annyit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

T49 te,írtam is.

Mivel voltál, T-54?
Az előbb Leo-val harcoltam,kettőt tudtam beleküldeni t49-el mielőtt meghalt,körülötte randalíroztam és pattant rólam az összes lövése.<#idiota>

Tegnap volt egy jó pattintós csatám, amiben a Type 59 egész csata alatt fosta rám a prém (drága) lőszert. Csak akkor lőtt be, mikor a tornyomat hátrafordítottam. 241 pennel nem bírta átütni a frontomat. 😊 Annyira op az a tank, mint az E-25. <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.04. 19:26:03
Ma nagyon tuti csapatok vannak.

Jézus srácok,elegem van a kempelő állatokból.Jön az ellenség ezek meg ülnek a picsájukon a bázis előtt,centurion ax láncába belelövök mikor felmegy dombtetőre,385 sebzés plusz nuku lánc,le sem szarták,ott áll láncolva sok buzi előtt és semmi,jönnek a többiek is jagdtigert megint leláncolom tuti helyen de nem,menekülnek hátra még jobban.

Sunsetjoy
Az xvm-et nem kell ahhoz leszedni, hogy megszabadulj az esélyjelzőtől. Az aktiváló oldalán egy kattintás, és már ki is van kapcsolva.

A minap láttam egy olyan játékost, akinek az volt a neve (valami ilyesmi): Player_vs_29 (és nem is volt rossz játékos, ketten megfogtunk egy oldalt vele)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.04. 18:51:32

Én régen kikapcsoltam az előjelzőt. Csak a csata utáni képernyőn írtatom ki, de sokszor így is előre látható az eredmény a csapatok összeállításánál. Főleg amikor rengetegszer amolyan összeokádott MM van. Pl. Himmeldorfon 2-8 HT balansz. Ha az ellenfélnek egy marék káposztalepkénél több IQ-ja van, akkor az ilyet simán lehozza.

Akkor szedd le az xvm-et. Már eleve befolyásol pszichésen mielőtt a meccs elindulna.
Bakker,eszement mákos lövést csináltam,idióta O-ho vagy 400 méterre volt a pálya másik végén,leugrott a szikláról inkább mint hogy meghaljon,én meg rálőttem a francból,épp hogy csak a csücskét telibe találtam,de sikerüüült.
Utána meg ezt lőttem.Ezt már le fotóztam,az előzőt nem lehetett volna.

Kapásból megmondom 90% biztosra a csatákat a legelején.Elég megnéznem kik milyen tankban ülnek.De az esély jelző csak egy támpont.

Kapcsold ki ezt az esély jelző baromságot. Teljesen hülye adatokból próbál meg saccolni, köze sincs a valósághoz. Max csökkenti a morálod ha keveset ír ki.
Próbáld meg célként lesebezni a saját hp-d és ha sikerül te mindent megtettél. Ja és ne felejtsd el, ha egyedül játszol 1 vs 29 van.
WoT mottóm: "Kutyában, nőben és csapattársban nem bízunk..." <#bohoc>
Amíg élt a személyes tartalék mindennel megkaptam a +2 tiert, amint lejárt egyből top tier lettem. <#awink>

Ja agyhalottak ellen.Kipróbáltam,nem venném meg.Valakiknek jár gyenge ellenség.
Ma mentem egymás után 12 csatát 5-ös T-34-el.Van screenhot mielőtt kérdezné valaki.1-szer voltam saját tierű csatában.
Másnak is ez van?Nem reggel nem éjszaka hanem du 3 után tehát játékos is volt.Ja és zömében 27-45-ös esélyekkel.

Passz hogy mennyi wn8-a van,ilyen snob modok mint xvm meg hasonló nincs fent,jah semmilyen modom sincs.<#vigyor5>
Nem tudom kik vették meg type-ot de szerintem mostanában csak agyhalott használja.M41-el nem ez volt az első,volt hogy két másik t8 tank volt vele és szarrá lőttem őket.Múltkor szerintem be is raktam a képet.

Engem egy csapattárs lőtt szarrá mert szerinte noob vagyok,Emil1-el volt,egy igazi fasz,a bázison kempelt,mellesleg e75-öt két tárból nem tudta el találni.

GG, szegénykémnek van majdnem 700 WN8-a.

Ez a kör azért nem cibálja nagyon meg a Type nimbuszát. <#bee1>
Megint megtudtam, hogy noob vagyok. <#fejvakaras> Szerintem nehezen emésztette meg, hogy "zöld" létére egy STA-1-ben ülve egy -2 tieres Strv 74 megszívatta. <#eplus2>

Azért nem olyan rossz az! Tegnap twitch-en néztem Sheldon-t, vagyis bocs Mr.Scheff-et, egymás után két 200.000 feletti kört ment vele.
Egyébként mi a bánatos isten nyila van ma?
Nemzetközi horgász nap?
Állandóan fisherman bay-t kapom.

Igen múltkoriban írkálták itt valakik hogy mennyire erős meg szuper páncélja van.

Lényegtelen a Legenda mindig is OP marad, tök mindegy mennyire lett szétnerfelve attól még OP.