418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #392156 Én szeretem az amcsi tankokat de az a Thunderbolt szerintem szopatás.
Azt a tankot bármi átüti,az ágyúja meg fos.Tegnap a tigris duplázó körében pont találkoztam egy platoonnal,hülye gyökerek goldal próbálták belőni a tankom elejét. -
asolyom #392155 Meg ne menne T10-be. Szerintem pont akkora szívás, mint a Thunderbolt. -
Plata #392154 Ne lenne olyan bűn ronda. -
1 órás test drive-jól esne, ami előtt megvenném. Kár, hogy nincs ilyen. -
-
Lehet a kasszàhoz fàradni:-) -
Gyuszopapa #392150 Az. -
sempike #392149 Ez a Ph3lan gyerek, aki leszedette Foch és Circon Youtube videóit és kivágta őket a WGs contributor programból, ez a magyar srác aki régen youtube ra töltögetett WG-s videókat? Vagy csak véletlen név egyezés?
Mindenesetre elég nagy vihart kavart a biliben.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.05.21. 07:58:47 -
asolyom #392148 Értem, köszi. -
Angelus1991ster #392147 A 6 éves WoT-os évfordulóra dejó, hogy kaptam egy jelenleg számomra hasznontalan -10%-os kupont a drága wg-től. Csodálatos.
Francért nem lehet tovább ajándékozni ezt küpont? Legalább másnak tudnék ezzel "örömet" okozni, ha már úgy is vesz valami terméket ezektől, akkor már picit olcsóbban jusson az adott prémium tankhoz. -
yossarianHUN #392146 A közhiedelemmel ellentétben az overmatch nem azt jelenti, hogy automatikusan átüt, csak hogy nincs automatikus lepattanás, 70 fokos szög felett sem. Ergo ha a szög miatt az effektív páncélzat felülmúlja a lövedék átütését, akkor overmatch ide vagy oda, pattanni fog. Pattintom én vele Grille 15-öt is kétszer egymás után a tesztszerveren. -
diegho™ #392145 Ha te mondod biztos így van, nem vitatkozok. -
Na arra kíváncsi vagyok. :D -
Ciff éppen Defender gunmarkot húz,ha érdekel:-) -
Plata #392142 Na ne szivass,te ne is mész csatába gold nélkül. 
-
diegho™ #392141 Mindegyik. -
Nála rossz helyen kopogtatsz,a gold-al kapcsolatban
-
Nem veszem magamra, nekem se is6 se kv5 öm nincs
-
asolyom #392138 Nézegettem visszajátszásokat a 10-es svéd TD-vel. Nem egyszer volt, hogy Jagdtigert, meg Maust pattintott, ami őszintén meglepett, mert azt gondoltam, hogy ekkora ágyúk mindenképpen overmatchelik ezt a svéd szappantartót.
-
WR104 #392137 Inkabb azt kerdezd meg, hogy van e olyan tankja amivel golddal farmolta ossze a 3 gunmarkot.
Szerintem nem lesz.
-
Ha hiszed ha nem,van jo pár limites tankom,és nekem nem szenvedés saját tierben játszani,sót sokszor pedozásnak érzem a dolgot.
Aki full t8 ban is kínlódik,az szerintem egy b@lf@sz
-
Plata #392135 Melyik tank az amire nem gold lőszerrel szereztél gunmarkot? -
diegho #392134 Amíg ezt hiszed sose leszel jobb. Van pár tank aminél így van, de a többinél abszolút nem. -
Plata #392133 Rosszul álssz hozzá.
Gunmarkhoz gold kell nem unicum játékos.
Sok gunmark tankon nem azt jelenti hogy jó játékos hanem azt vigyázat gold noob közeleg. -
Most nyílván egyszerűsítve a setupokat, ha csak a dpm számítana akkor tárasokat látnánk a burst dmg miatt, itt nem csak a dpm számít hanem az is hogy le tudja e adni biztonsággal, pl. a medekre vetítve úgy hogy közben mondjuk pattintani is tud a tornya, nem kritteli minden találat, kicsi a sziluettje, vagy nem pattint de burst dmg ban felzabálja a másikat. -
asolyom #392131 Kevés vagyok ehhez, mint mackósajtban a brummogás. -
diegho™ #392130 A versenyeken tegyük fel azonos skill van. Melyik tank a jó? Aminek nagy a dpmje. Melyiknek a legnagyobb? A három orosznak. Nem nehéz összerakni ezt. A 113 sem véletlenül lett a dpm buff után verseny meta. -
Ok, wn8 egységesítve van kb. 1 hete, ki tudja mennyi ideig lesz így...nyílván diegho nem 1 hete játszik vele...a versenyeket meg példának hoztam fel az egyik legjobb med tank témában, vagy ezt nehéz összeadni hogy ha jó akkor viszik versenyre ha nem akkor meg nem lát versenyt... -
vbaddict.net szerint 2506-os átlag sebzés kell a 3 markhoz. -
nemtudommivan #392127 Én rendszeresen összeszedem azokat akik életük csatáját nyomják le ellenem. Emil 2 5000 dmg. Én jagdpanther 2-vel az istennek nem tudom sebezni illetve eltalálni sem, ő meg egymás után sebez az isten tudja milyen messziről. Ráadásul Paris mapon ahol én lövés után azonnal tolatni kezdtem a lejtőn így szinte sík felületet mutatva neki. Na már most én 1 kezemen meg tudom számolni hogy hányszor tudtam a jagdpanther 2 felépítményét belőni ha az egy kicsit is szögben állt nem hogy így megfektetve. Csata után megnéztem hát 38%-os győzelmi aránya és és 900-as
átlagsebzése volt vele egyébként. Kapott egy isten mód kört cserébe. -
asolyom #392126 3 gunmark? Ekkora szuper unikum én soha nem leszek. -
diegho™ #392125 M4 Revo jelentés: kicsit komolyabban elkezdtem húzni a Bat legénységet - szégyen crew volt benne - ennek eredménye az lett, hogy ma ~10 ászt toltam vele kb 25 csatából, 3 gun mark is befigyelt, imádom. Mivel a Bat-be kellene egy 5 skilles legénység, ezért szerintem még pár száz csatát letolok vele. -
asolyom #392124 1.5 perces csatákban viszonylag nehéz értelmesen kipróbálni egy tankot. :-) -
diegho™ #392123 WN8-at a Leoval könnyebb húzni? Valamit nagyon elcseszek akkor... ~600-al kisebb vele a WN8-am, mint az átlagom. -
Veled nem érdemes beszélni tank kérdésről.
diegho elmagyarázta miért, mikor és hogyan jó...
ESL-t meg mi a fasznak hozod elő? Egy szóval sem mondta, hogy ESL meta tank.
"wn8 at is jobb vele húzni"
Te is követed a wn8 híreket....
Egységesítve lett a sebzés, tankosztály-tier szerint... de azért ez "statpadder" -
nemtudommivan #392121 Na ez a sólyomnak ment volna -
nemtudommivan #392120 Most komolyan érdekel hogy mi lesz a csata végeredménye teszt szerveren ? Ne már ! :D Ki nem szarja le ? :D
Kipróbálok pár tankot ami érdekel, hogy mozog , ér e páncélja valamit, milyen az ágyú vagy kipróbáljam a frissen bevezetett dolgokat stb de hogy a győzelmet hajkurásszam ott is ráadásul tét nélkül .... Na biztos hogy nem. Inkább ott ugráljanak le a szikláról mint élesben. -
Ok, pl. is6, kv5 mit kezdjen full tier 8 MM ben?
Attól még ugye nem gond hogy egyébként az a 99% a könnyebben játszhatókat részesíti előnyben, meg a 4k feletti unikumok is ha versenyen kell elővenni vlmi medet ami nem táras szintén kerülik a Leot, persze attól még randomban a sok hülyével szemben ki lehet játszani a Leo-t is, meg mivel nem túl népszerű a wn8 at is jobb vele húzni, csak ugye a lightok beleköptek a levesbe...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.20. 17:24:58 -
asolyom #392118 Ez csak akkor bosszantó, ha kettesben maradsz egy japán bálnával, és pontosan tudod, hogy így esélyed sincs lehozni a meccset. Még akkor sem, ha a Typeban egy szarvasmarha ül. :) -
tutyimutyi2 #392117 kivéve mikor olyannal szakaszozok aki nem tier limitessel jön :D
De pl a type 4-et illetve a maus 8as 9es tankját meglőni sem szoktam max láncát.