World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ON: Csajok testvériség skillje csak SIA lehet, vagy át lehet őket képezni BIA-ra? Köszi.
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.03. 17:48:24
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.03. 17:27:18
M4A1 vagy STA-2?
Semmi más cél nincs, mint pénzt gyűjteni "funolva".
Természetesen néztem statisztikákat, pénzhozamot, vbaddict-ot, de érdekelne a tankot használók véleménye is.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.03. 16:28:41
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha bosszant, hogy a nehéz tankjaid már nem annyira ütősek, mint öt éve, akkor nyomulj az általad is jónak tartott medekkel.
Rinya... <#hehe>#hehe>
Azt tudom, hogy a drága lőszerrel simán veszteséges lehet egy győztes kör is, ezért ha lehet kerülöm a használatát, bár minden tankomban van 6-8 db betárazva.
A 4000-5000 kreditbe kerülő skulók igen csak viszik a pénzt.
De egy jó ágyú alap lőszere 200, vagy 600 az annyira nem rombolja a hozamot.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.03. 15:11:23
Meg kell tanulni használni. A Centurion 7/1 nél például az alaplőszer a legnagyobb átütésű.
Felesleges azon siránkozni, hogy ez is benne van a játékban, ahogy azon is felesleges siránkozni, hogy vannak arty-k, vannak OP tankok.
A fociban sem megy a siránkozás, hogy túl nagy a kapu. Ezek a játék szabályai, feltételei, ezeknek az ismeretében kell játszani.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.03. 15:06:08
Az egyik legjobb nyolcas med ágyú van rajta, ugyanaz mint a Centurion-1 top ágyúja.
Csoda, hogy ezt kapta meg. Bár úgy tűnik, hogy a mostani prém tankokat már minimum a nekik megfelelő sortankok szintjére balanszolják.
Most hogy már a sebessége is javult semmi gond nincs vele.
A Mutz-ra szavaznék én is. Nekem az van az STA-2-t nem ismerem, de a buffja előtt eszembe sem jutott, mint lehetőség. Elképzelhető, hogy a pro-k alapból golddal használják, úgy valóban kijöhet a dpm előnye. Ha egyszerűen farmolni akarsz, akkor viszont fontos, hogy mennyi goldot kell előni, és ebben a Mutz jobb. Mutz ágyúkarakterisztikája is nagyon kellemes, szinte már a tier X-es medekét idézi, nyugodtan lehet snapshotot lőni vele.
@ Gyuszopapa #385353: a drága lőszer sajnos nagyon lefojtja az FV-t. Nem tudom ki volt az a b@rom, akinek ez eszébe jutott - nehogy egy "ingyen" tank jó legyen a plebsznek.
Konkrétan esélyünk sem volt, természetesen simán áttolták a B - C vonalat. Ez a csata is csak azért tartott 5 perc 10 másodpercig, mert 2 és fél percig keresték az utolsó Indien-t... Mi a fasz akar ez lenni, komolyan már!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kérdezték, hogy mit tegyenek bele, vagy rájuk bíztad?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A PC jegyében 0 gold ammo fogyott (ami cheat volt az a prém fiók, a jól képzett legénység és használtam felszerelést is).
Egyébként aki kicsit is ismeri az USA heavy-ket, annak nem kell gondolkoznia milyen prém tankot vegyen. Ez a Patriot kimagaslóan jó és élvezetes vele a játék. A sebessége a medekkel vetekszik, DPM kiváló (lehet hogy a legjobb, nem néztem) és emellett a tornyáról X-esek is pattognak - így lehet menni oda ahol akció van. Nem nagyon kell használni goldot sem. Régen nem adott már ki a WG ennyire OP tankot. A Skorpió is biztos jól fizet, csak ott a dinamikus játékmenet hiánya miatt unalmasabb lehet a keditgrind.
Bár nagyon szeretem a Löwét, de kéne egy kis változatosság 1500 csata után. Valami pörgősebb cucc kéne a Muci és az STA-2 között vacilálok. Melyiket ajánljátok? Esetleg valami más?
Ahogy nézem a prók az STA-t preferálják a rof miatt, de a mucinak pontosabb a csúzlija, franc tudja...
Köszi!
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Komolyabb táphiba kioldja a hálózati olvadó biztosítóját, és akkor a stand-by sem él. Életjel nulla.
Táp, vagy alaplap. Az alaplapot nehezebb, és költségesebb pótolni. Főleg ha régebbi típus.
Majd írd meg mi volt a tényleges hiba.
Proci nagyon ritkán megy tönkre. Alaplap gyakrabban.
Az effektus az, hogy nem indul a gép, nem pörögnek fel a ventik, nem égnek a ledek?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De egyébként jó volt,egyedül a teknősbékába lőttem kicsit,abba szemből 66-ot lőttem,viszont vittem a láncát így meg kilőtték.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Két emil,m103,t10,tortoise és Fv215 td kempeltek szemben,emilekbe olyan szépen csaptam 466-730-akat szemből.
Már ha lehet hinni a Belső Pártnak.
https://vk.com/album-70226354_239022280
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 19:34:27
angelus1991ster.blogspot.hu
Azért remélem, hogy tényleg csak az, és nem a proci vagy az alaplap. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.02. 19:18:38
Legénységfejlesztésre sajna alkalmatlan lenne ez a t7-es szintre behozható TD, viszont a tartalombővítéshez megfelelő választás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 18:21:46