World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak SiA (SoS?) lehet.
OFF: Most speciel csak ezért jöttem. De ráérek, így maradok!

ON: Csajok testvériség skillje csak SIA lehet, vagy át lehet őket képezni BIA-ra? Köszi.
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.03. 17:48:24

Én is hallottam már ilyen aggályt, hogy Mutzot nem, mert az IndenPanzer löveget használ. Hát nekem Indienem nem volt, de a Mutz lövegével semmi problémám nincs, pontos, jó átütésű, megbízható. Volt, hogy Airfielden zsinórban háromszor úgy beverte az IS-7 hasát, hogy csak néztem.
ROMOTO
M4A1-t venném, buff után állítólag kb benne van a 5 legjobb t8 prém között...
ROMOTO
A fekete Mutzot megvehettem volna 6k ért, személyre szabott akcióban karácsony előtt 1 hétig, azt mondják az Indian lövege van rajta, mivel az egyik legkeservesebb grindem pont az Indian Panzerrel volt, (most szabadultam meg tőle pár napja), ezért mielőtt megvettem volna mindig elővettem ha túl nagy volt a kísértés, és nem vettem meg a prém kivitelt amit csöppet sem sajnálok, az a löveg többet pattan mint átüt, tök mindegy mit hol találsz el, konkrétan kínomban már röhögtem amikor az álló ru 251 tornyát oldalról nem bírtam beutni 3x egymás után, vagy egyéb szirszar lightokat láncoltam folyamat, a 9-10 heavykről már nem is beszélve, napra pontosan egyszerre kezdtem a Panther 2 vel a grindet, nem vagyok valami nagy ász medekkel, de ráadásul azzal a szarral konkrétan szinte mindig vesztes csatákat mentem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.03. 17:27:18
Felteszem itt is, hátha több sikerem lesz:

M4A1 vagy STA-2?

Semmi más cél nincs, mint pénzt gyűjteni "funolva".
Természetesen néztem statisztikákat, pénzhozamot, vbaddict-ot, de érdekelne a tankot használók véleménye is.
Az orosz 122mm d 25 t klónoknak elég drága az a 1025 kerdites ár,legalább a prémeknél lehetne olcsóbb a lőszerár(nem a prémammó),sokat el lehet lövöldözgetni a vakvilágba,főleg azzal a szűküléssel,vagy becélzol rendesen(talán nem ütnek be szemből,már ha nehézzel nyomulsz),vagy kapás ,de nagy eséllyel pattan/hold/föld,vagy át sem üt,ha beadja a -25%-ot.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

A Patriot ilyen szempontból nagyon gazdaságos, csak 255 egy lőszer.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Csak azért jöttél ide, hogy ezt a kurva vicces megjegyzést megoszd velünk? Mehetsz is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az egyértelmű "drágalőszer" király az Obj. 416. Asszem 1200 körül van egy skulója, jobban viszi a pénzt, mint sok T10. T10-ben, 2000 körüli sebzéssel, még prémiummal is simán tolja az arcodba a kemény, öt-tízezres mínuszokat, ha volt pár lepattanó, vagy nem találó lövésed. Ha meg még a kör is fos volt, vagy nincs prémed, akkor aztán keresztet vethetsz a kreditjeidre.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.03. 16:28:41
Lehetne mondjuk egy gomb a HT tankoknál,5000 IGC és 50%-al nagyobb sebesség 1/2 percig.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Értem én, hogy mi aggaszt téged, de ellene tenni semmit nem tudunk, ezért jobb elfogadni hogy ez van, és ennek tudatában harcolni.
Ha bosszant, hogy a nehéz tankjaid már nem annyira ütősek, mint öt éve, akkor nyomulj az általad is jónak tartott medekkel.

Viszont azt az aprocska dolgot elfelejted hogy míg a mobilis medium tankal sok dolgot tehets addig egy lassú de páncélozott tankal már nemigen van lehetoséged, de a lassú páncélozott tanktól azt is elveszed amije van "páncélja" és ezt mind csak egy gombnyomással , mégegyszer csak egy (1) gombot megnyomsz és már a páncélozott tank semmit sem ér maximum fedezéknek miutánn kilotted. Ellenben a heavy tank mit is tud tenni ? van valami lehetosége amivel lelassítja mondjuk a lovésedet? vagy netánn a sebességedet?
"Mi a fasz akar ez lenni, komolyan már!"

Rinya... <#hehe>

Megfogtál, gőzöm sincs a lőszerek pontos áráról, mert nem igazán szoktam számolgatni.
Azt tudom, hogy a drága lőszerrel simán veszteséges lehet egy győztes kör is, ezért ha lehet kerülöm a használatát, bár minden tankomban van 6-8 db betárazva.

A 4000-5000 kreditbe kerülő skulók igen csak viszik a pénzt.
De egy jó ágyú alap lőszere 200, vagy 600 az annyira nem rombolja a hozamot.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.03. 15:11:23

Mert a lőszerek váltási lehetősége is egy taktikai elem. Színesíti a játékot.
Meg kell tanulni használni. A Centurion 7/1 nél például az alaplőszer a legnagyobb átütésű.
Felesleges azon siránkozni, hogy ez is benne van a játékban, ahogy azon is felesleges siránkozni, hogy vannak arty-k, vannak OP tankok.
A fociban sem megy a siránkozás, hogy túl nagy a kapu. Ezek a játék szabályai, feltételei, ezeknek az ismeretében kell játszani.

Már nem ~600 kredit az ára az alap lőszernek (szerk: 680, most megnéztem)? Én arra értettem a drága lőszert. A többi hasonló kaliberű (és sebzésű) 8-as prémnek 200-300 kr. körül van - emiatt több ezer kr. hátrányba kerül az FV a végelszámolásnál.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.03. 15:06:08

egyáltalánn nem , csak elég megnézni a játékost aki hazsnálja, ha vált loszert mikor egy páncélozottab jármuvel találkozik akkor az a gold, amugy meg mindig a másik a goldammó. Nemértem WG miért nem veszi ki a normál loszert .
Miért kellene az FV-ben drága lőszert használni?
Az egyik legjobb nyolcas med ágyú van rajta, ugyanaz mint a Centurion-1 top ágyúja.
Csoda, hogy ezt kapta meg. Bár úgy tűnik, hogy a mostani prém tankokat már minimum a nekik megfelelő sortankok szintjére balanszolják.
Most hogy már a sebessége is javult semmi gond nincs vele.

A legénysége 5 taggú, a másik (valódi) heavy ággal jobban passzol, de mire elérsz T57-ig lehet egy jobb legénységet kinevelni.
A Mutz-ra szavaznék én is. Nekem az van az STA-2-t nem ismerem, de a buffja előtt eszembe sem jutott, mint lehetőség. Elképzelhető, hogy a pro-k alapból golddal használják, úgy valóban kijöhet a dpm előnye. Ha egyszerűen farmolni akarsz, akkor viszont fontos, hogy mennyi goldot kell előni, és ebben a Mutz jobb. Mutz ágyúkarakterisztikája is nagyon kellemes, szinte már a tier X-es medekét idézi, nyugodtan lehet snapshotot lőni vele.

@ Gyuszopapa #385353: a drága lőszer sajnos nagyon lefojtja az FV-t. Nem tudom ki volt az a b@rom, akinek ez eszébe jutott - nehogy egy "ingyen" tank jó legyen a plebsznek.

Egyszerűen szavakat nem találok rá, hogy mekkora hulladék az egész MM.

Konkrétan esélyünk sem volt, természetesen simán áttolták a B - C vonalat. Ez a csata is csak azért tartott 5 perc 10 másodpercig, mert 2 és fél percig keresték az utolsó Indien-t... Mi a fasz akar ez lenni, komolyan már!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662
A goldammo fetisiszták,az Emillel gondban lesznek<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mondtam nekik, hogy valami jobb márkát tegyenek bele. A mostani vmi noname volt.

Mázli.
Kérdezték, hogy mit tegyenek bele, vagy rájuk bíztad?

Mondjuk a patriot mellett szól, hogy végre nekiállhatnék a T57-nek.
Valami kellene mert ez a 8-as FV nagyon gyenge de csak ez van nekem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sunsetjoy
Adj hálát annak, amiben hiszel, hogy csak a táp volt. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezt a 8-as prémet vettem, ennek nincs baj szerintem a kredithozamával 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A PC jegyében 0 gold ammo fogyott (ami cheat volt az a prém fiók, a jól képzett legénység és használtam felszerelést is).

Egyébként aki kicsit is ismeri az USA heavy-ket, annak nem kell gondolkoznia milyen prém tankot vegyen. Ez a Patriot kimagaslóan jó és élvezetes vele a játék. A sebessége a medekkel vetekszik, DPM kiváló (lehet hogy a legjobb, nem néztem) és emellett a tornyáról X-esek is pattognak - így lehet menni oda ahol akció van. Nem nagyon kell használni goldot sem. Régen nem adott már ki a WG ennyire OP tankot. A Skorpió is biztos jól fizet, csak ott a dinamikus játékmenet hiánya miatt unalmasabb lehet a keditgrind.

Most hívtak a szervízből. A táp volt. Holnap lehet menni érte.

Egyértelműen Mutz.
Sziasztok!

Bár nagyon szeretem a Löwét, de kéne egy kis változatosság 1500 csata után. Valami pörgősebb cucc kéne a Muci és az STA-2 között vacilálok. Melyiket ajánljátok? Esetleg valami más?
Ahogy nézem a prók az STA-t preferálják a rof miatt, de a mucinak pontosabb a csúzlija, franc tudja...
Köszi!
Nekem október környékén történt hasonló szétszedtem megpucoltam, majd bekapcsoltam. Pillanatra felpörgött és annyi, alaplap elszállt.
Áramból kihúzni 5 percre. Átmozgatni az összes memóriát és vga kártyát. Majd visszakapcs. Ha ugyan ez akkor táp csere proba képpen. Majd marad a gép csere

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Alaplap hibánál nem kéne legalább a ventiknek felpörögni, bagy legalább próbálkozni az indulással?

Ha a készenléti ledek égnek, akkor a táp 5V-os stand-by ága működik.
Komolyabb táphiba kioldja a hálózati olvadó biztosítóját, és akkor a stand-by sem él. Életjel nulla.
Táp, vagy alaplap. Az alaplapot nehezebb, és költségesebb pótolni. Főleg ha régebbi típus.
Majd írd meg mi volt a tényleges hiba.

Éppen egy replay-t néztem, amikor kikapcsolt, mintha áramszünet lett volna, és nem is lehetett többet bekapcsolni. A VGA kártyán, és az alaplapon világít a készenléti LED, de egyébként semmi, meg se nyikkan se venti, se semmi. Volt egy kis szaga is azért gondolom, hogy a tápban égett el valami. Elvittem az itteni számítógép szervízbe, hogy nézzék meg másik táppal.

Mielőtt beruházol egy új tápba, próbáld ki egy kölcsön táppal.
Proci nagyon ritkán megy tönkre. Alaplap gyakrabban.
Az effektus az, hogy nem indul a gép, nem pörögnek fel a ventik, nem égnek a ledek?

Használj te is He kőszert.<#vigyor>

HTS s3rg1nh00
hurrá,én viszont 1 csatában 4x pattantam róluk Scorpion G-vel...fel kellett volna adni a 4 jó csatám után mert azóta csak szopok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Minek?
De egyébként jó volt,egyedül a teknősbékába lőttem kicsit,abba szemből 66-ot lőttem,viszont vittem a láncát így meg kilőtték.

joe662
Màr csata jelentés sincs? :-/ XD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Srácok ezek a svéd heavyk szemből lehet normál lőszerrel nehezen át lőhetők,de most lőttem rommá 2 Emil 1-et.
Két emil,m103,t10,tortoise és Fv215 td kempeltek szemben,emilekbe olyan szépen csaptam 466-730-akat szemből.

Karácsony díszek baszkurálásának képei:
Már ha lehet hinni a Belső Pártnak.
https://vk.com/album-70226354_239022280
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 19:34:27

angelus1991ster.blogspot.hu

Kicsit nyugodtabb napok köszöntenek rám, már ami a WoT-ot illeti; ma eldurrant az asztali PC-m tápegysége. <#awink>

Azért remélem, hogy tényleg csak az, és nem a proci vagy az alaplap. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.02. 19:18:38

WG-t nem érdekli... mert money, money, money... 😄 új IM-et hozhatnának már for fuck's sake... aki akarta vagy tudta már megcsinálta többnyire... és ha hoznának újat is nem kéne kivenni a régieket, hanem mellette bent hagyni... vagy csak a sok prémet gyártják tucatra, mert a reward nem jövedelmez (valójában igen, mert az ember játszik... és talán még fizet is)...
M56 Scorpion-t és Krupp-Steyr WT-t is megvették. Aztán azok miféle prémiumok. Ránézésre egy tierrel lejjebb valók, vagy csak IM reward-nak alkalmasak.

úgy mondjuk lehet tényleg nem lenne rossz... de külön ágat ne csináljanak nekik... de prémnek jöhetne (nem venném meg, de más valszeg igen 😄)
Pont, hogy ehhez a friss mechanizmushoz jó ha van még behozható jármű.
Legénységfejlesztésre sajna alkalmatlan lenne ez a t7-es szintre behozható TD, viszont a tartalombővítéshez megfelelő választás.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.02. 18:21:46

Érdekes, de ha teljesen olyan mint a svédek... akkor kvázi fölösleges. 😊