World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most lõttem bele 152-es rövid, HE töltet egy is4-be oldalról kb 5 méterrõl 73-mat sebzett rohadt jó..😄
visszavettem a T29-et

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kerla
Tegnap este linkeltek be párat, olvass vissza. MEg valami honlapot is emlegettek ahol osztottak kódokat. Én elvielg egy fizetõset tudtam volna ajándék arannyal, de USA-ból, így félek, hoyg EU szerveren nem müxene.

Hát én hiszem, ha látom, de azért berakom a garázsba a T34 és T30 gépeket. Egy highend gép ingyé mégiscsak jó, ha csak a pénzt nézzük , akkor is.

Abban még egy kicsit reménykedem, hogy Löwe szintû pénzkeresõ lesz a T34.

Az már nem érdekel, hogy a KV, KV3 cseréket mikor csinálják meg, az viszont érdekelne, hogy német TD ágat mikor fejlesztik.

Szintén érdekelne minden brit gép, de nem nagyon érdekel a franciák bõvítése, egy kivételével, a gõzmözdonyt ki akarom próbálni.

A nemzetközi techtree sem érdekel különösen. Persze a magyarok nyilván.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Looserke
imádom a Tetrarchot 😊

Tud valaki ingyenes promo cod-ot?
Moutain passon volt még, hogy a nagy kerülõben úgy álltam be a hegyoldalra visszatolatva, beforgatva, hogy 2 IS-4est, 1 IS-7est és egy IS-3ast tartottam vissza nagyon sokáig és ki is lõttem õket a meccs végéig, egyedül voltam. Egyetlenegy találatot kaptam IS-4estõl, a többi mind pattant, úgy beforgattam nem tudtak sebezni, ezt IS-4el soha nem tudnád megcsinálni. Am sztem a 128as jobb cucc mint az s-70, van IS-4esem, IS-7esem is. Jó tank nagyon az IS-4, de E-75 sokkal jobb.

Ha 45 fokban beforgatod,akkor pont merõleges szöget ad az elõn lévõ rombusz alakú lemez, ami simán üthetõ, nem beszélve, hogy IS-4 elõröl ammorackelhetõ elég könnyen.
Állítólag Ovi szerint állítólag 7.2-ben ez meg is történik a második USA TD ággal beleillesztve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pales27
Nekem mégis az IS-4 tûnik használhatóbb tanknak a random csatákban.
Ha szembe kerülök valamivel, akkor 45°-ba beforgatom és általában nem tudnak átlõni 200penes ágyúval (oldalról se) E75el sokkal hamarabb megszoktam halni, ha meleg a helyzet és több kicsi van körülöttem. IS-4el meg volt pár érdekes túlélésem. Sztem a kisebb frontpáncél miatt kárpótol a bitang erõs torony és oldalpáncél. Am az IS-4nek jobb a ROF-ja nem az E75nek, sõt az átütés is +12mm

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 10. 12:50:17
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 538
Szerzett kredit: 17 341

2 kill 3 sebzés ez elég szánalmas a GW-tõl
Következõnek megcsinálhatnák úgy a replayt hogy legalább a társakat láthassam, mert az röhejes hogy 3-man feltartjuk a top tankokat a többi meg elhullik valahol a pálya másik végén. Legalább visszanézéskor hagy nevessek egy jót a balfaszokon.

Én csak duplázgatom a heavy ágat. Lassan így is halad.

Közben meg gyúrunk a T30-ra. Ha egyszer tényleg eljön a csere ideje.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

patchaou
Erre Én is gondoltam. De inkább eladtam a francikat, majd ha valamit kezdenek velük akkor újra elõveszem õket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Koridor
Szerintem elkurták a B1-et, az elöl lévö kályhacsövel kellene lövöldözni nem a toronybol csuzlizni.

Ha így haladok meg döntöm tuvok rekordját
az IS-4e 200penes ágyúval pl hosszú 88as vagy az amcsi 105ös vígan át lehet lövöldözni szembõl a vezetõnyílásnál, patch elõtt és után is. E-75el megfelelõen forgatva még a tier10es ágyúknak is meggyûlik a baja. És mivel egy heavy tanknak szerintem a fornt páncél a legfontosabb része, ezért ez e-75 jobb tank mint az is-4, bár azt tény, hogy oldalról az IS-4 erõsebb. De 1vs1-be e-75 sokkal jobb, frontpéncélzat, HP, és ROF szempontjából is sokkal jobb.
Maradj a nagyok mogott es csak sniperkedj, amig nem tudod felfejleszteni. Utana mehetsz elore forgatva.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Stok ugyhogy sehogy nem tudom használni
8-8-10-esek közé rak be ha meg végre nagy kegyesen be rak 7-esek közé akkor meg fullos-ok ellen akikkel esélyem sincs
Rosszul hasznalod.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Vereség
Csata: Ruinberg 2012. január 10. 10:59:56
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 39
Szerzett kredit: 3 899

Ilyen köröket futok a tigrissel ez eddig nagyon sz..r 10 csata 1 gyõzelem miota meg van igy nem lehet fejleszteni
Imádom ezt az Amx 13 75-öt.
Az eddigi legmagasabb xp-s köröm az összes tankot beleszámítva prém nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 10. 10:23:05
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 747
Szerzett kredit: 39 828
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Replay:http://data.hu/get/4606768/20120110_1023_france-AMX_13_75_hills.wotreplay
Az eleje elég unalmas, szerencsém is volt mert a 2 ellenséges type nem rohamozta meg a hillt, elõzetesen az volt a tervem hogy 2 sebzés és futás 😄, de így igazán jól alakult a kör...

A másik gyöngyszem meg akkor született amikor épp fullos lett a kicsike, 8 killes kör, én voltam a kivégzõ 😊
http://data.hu/get/4606767/20120110_0935_france-AMX_13_75_steppes.wotreplay

Csak tier4-en kell túljutni utána, hatalmas élvezet játszani ezekkel a lightos francokkal <#awink>
megnézem majd mire megyek vele, su-152õn nem szerettem mert volt, hogy ilyen 50-100akat sikerült sebezni vele ezzel az új HE kókálmánnyal 😊
Nem booth hanem bot a fenébe, kéne még kv.

Miért nem a 152-est használod?
Azoknak az ágyúknak a 175-ös pen-je már tier 7-ben is nulla nem, hogy ott ahova az ISU-t pakolja a 152-es meg szépen csipeget még most is 4-500 hp-kat de ha oldalba sikerül kapni valakit volt már 1k is és akkor a lõszerár különbségrõl még nem is beszéltem.

Azért a majd kettes kill arány a kiosztott 27,5 milla sebzés meg a 946-os átlag xp nem egy booth-ot takarhat.

Mostanában bevallom én is szopatom a népet az isuval mert még tetvesül sokat kell mennem a jó öreg t8-as 122es löveggel, hogy ki tudjam fejleszteni a bl 10et és ezzel a köpködõvel még a su 152-nél elvoltam de isuval nem sokat segítek a csapatnak sajnos..😊
pointer4

Klántársnak, ma reggeli random battle leosztás, másfél perces várakozással a MM-re... <#merges2><#conf>
patchaou
Szvsz az átlag játékos fogalmát kicsit át kell értékelni a wot-ban. Itt az átlag sajnos nem nézi a minimapot, az átlag beáll sarkoknál úgy a seggedbe, hogy ne tudj tolatni stb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Attól még, hogy valaki lejátszik 25k csatát és ezért a ranglistán elõl van, még nem jelenti, hogy játszani is tud.

Pales27
Én nem érzem, hogy az IS-4et könnyebb lenne szembõl átlõni 7.0 óta. Ha 1v1 alakul ki, akkor az E75 jobb, de a többi szituációban, az IS-4et tartom nyerõnek, az alacsony felépítésnek és az oldalpáncélnak köszönhetõen.
E75 de fõleg a vk oldalról könnyen sebezhetõek. Így a kisebb tierektõl is félni kell ha oldalba támadnak. Az IS-4et oldalról a 7-8t medek általában nem tudják sebezni fõleg, ha szögben áll. Ezért sztem VK45<E75<IS-4

Hogy az jóistenbe lehet ekkora balfasz a top 2. játékos?
Akkor mit vár az ember az átlagtól?

De jó lenne ha teljes áron lehetne eladni a T10-es tankokat <#eplus2>
Repülne is az E-100 azonnal.

ollie
Mennyi free xp-rõl van szó?

Én elmetem a francia heavyn a B1-ig free nélkül. Kb 25 meccsbe telt. Nem nagy durranás szerintem, nem érdemes elkölteni az xpt. Valószínûleg a B1-re sem fogok költeni, de az most jön és még nem tudom mit hoz a jövõ.
Én sokkal többre tartom a hetes-nyolcas-kilences tierben a free xpt. Láncra, toronyra költöttem. A német ágakat vittem eddig majdnem végig és általában az ágyú motor már mindig ki volt fejleszrve. Csak benyomtam a láncot és a tornyot és már mehet is a fullos tankkal grinddelés. Mire meglett a következõ tier, újra meglett nagyjából a free xp ugyanerre.

A link helyesen:
http://data.hu/get/4604125/20120105_2131_germany-VK3002DB_mannerheim_line.wotreplay

Van egy rakat free xp-m. Négy ág fejlesztése van hátra (Tigrisbõl E75-ig, IS-bõl IS-7-ig, T20-ból -> Pattonig, Jagdpantherbõl Ferdinándig.) Tartogassam-e valamire a freexp-t ezen ágak fejlesztésekor vagy inkább költsem el a franciák elejére. Van e a négy ágon olyan tank, amire muszáj free-t költeni tehát, hogy nehogy nagyon elmenjen a kedvem tõle vagy simán nyomjam el a franciákra, mert azokkal nagyobb a kínszenvedés.

Tegnap volt szó az AMX 50 100 platoonról. Én elsõ nap találkoztam velük egy stock VKDB-ben ülve. Nem alkottak nagyot, hogy finoman fogalmazzak:
http://data.hu/get/4604125/20120105_2131_germany-VK3002DB_mannerheim_line.wotrep

patchaou
DE jó lenne IS-4 féláron <#finom>

vagy az lenne, hogy a hétvégén használhatod az egy tierrel nagyobb francia tank lövegét, és akkor talán már van esélyed átütni a veled azonos tierû tankot low tierben😄
hát ami múltkor volt, hogy egy rakás tank félárért, de már amúgy is az olcsók az már szemtelenség volt, legalább vmi credit vagy xp szorzót adtak volna, bár lehet xp az volt.
Én szívesen megvennék tankokat feléért, vagy éppen kiegészítõket feléért. Esetleg még valami xp többszöröõ hoz lázba. Más alig.

Tono34
Lemaradt: <#nevetes1><#vigyor2><#eplus2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Féláron vehetsz francia tankot, B1, AMX40.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

http://worldoftanks.eu/news/897-battle-monte-cassino/

vajon most mivel szúrják ki a szemünket?
Sehogy. 😊
Én egy csata után meguntam és inkább freebõl átléptem.
Sziasztok!
A francia hvy ág is ötösnél válik majd szét? Ugyanis fejleszhetõ rá teljesen feleslegesen egy 800m-es rádió. Ha lesz belõle arty, esetleg más is, akkor megtartanám a napi duplákra.
Ez jólesett így reggel😊
Prém nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. január 10. 7:52:36
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 392 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 531
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
próbáld ki az AMX 40et, én 2 kört mentem vele teszt szerón egy életre elég volt.
B1et meg ha nem teszi be OP KVk ellen akkor tök jó.

WoT: Nishizumi77

Hát ez hihetetlen.
Ez a B1 a leghasználhatatlanabb tank eddig a játékban.
Ma 5 meccs 5 vereség eddig, de nem ez a baj.
Egy pár példa: Megállok egy Hetzerrel harcolni, 10-et löttem rá, mind lepattant, kinyírt két lövésbõl.
Himmelsdorf, halálutca: 3 B1,köztük én is, lõttünk egy AMX40-et. 1%-on volt és számoltam, 15 lövés kellett neki hogy valaki megölje.
Cliff: lekaptam a lánctalpát egy Amx-40-nek, olyan szerencsésen, hogy egy ház mögött volt a tornya és nem tudott lõni. 26!!!!! lövést toltam bele és nem sebeztem egy százalékot sem. Mind lepattant vagy 0% kritical.

Valaki mondja meg hogy lehet ezzel a szarral 14000 Xp-t összegyûjteni.

Kinézett már neked a report régóta szerintem. Az egyik múltkori replay-en is látszott, hogy nem lehet finomnak mondani a chat-en a stílusodat. 😉
Mondjuk legalább hatásos volt.

El tudom képzelni, hogy sokan nem szeretik, ha valaki egyfolytában pingel, noobozik meg idiótázik.

[HUN]Kami*, kiskami*