World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Abban még egy kicsit reménykedem, hogy Löwe szintû pénzkeresõ lesz a T34.
Az már nem érdekel, hogy a KV, KV3 cseréket mikor csinálják meg, az viszont érdekelne, hogy német TD ágat mikor fejlesztik.
Szintén érdekelne minden brit gép, de nem nagyon érdekel a franciák bõvítése, egy kivételével, a gõzmözdonyt ki akarom próbálni.
A nemzetközi techtree sem érdekel különösen. Persze a magyarok nyilván.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ha 45 fokban beforgatod,akkor pont merõleges szöget ad az elõn lévõ rombusz alakú lemez, ami simán üthetõ, nem beszélve, hogy IS-4 elõröl ammorackelhetõ elég könnyen.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha szembe kerülök valamivel, akkor 45°-ba beforgatom és általában nem tudnak átlõni 200penes ágyúval (oldalról se) E75el sokkal hamarabb megszoktam halni, ha meleg a helyzet és több kicsi van körülöttem. IS-4el meg volt pár érdekes túlélésem. Sztem a kisebb frontpáncél miatt kárpótol a bitang erõs torony és oldalpáncél. Am az IS-4nek jobb a ROF-ja nem az E75nek, sõt az átütés is +12mm
Csata: Malinovka 2012. január 10. 12:50:17
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 538
Szerzett kredit: 17 341
2 kill 3 sebzés ez elég szánalmas a GW-tõl
Közben meg gyúrunk a T30-ra. Ha egyszer tényleg eljön a csere ideje.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Csata: Ruinberg 2012. január 10. 10:59:56
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 39
Szerzett kredit: 3 899
Ilyen köröket futok a tigrissel ez eddig nagyon sz..r 10 csata 1 gyõzelem miota meg van igy nem lehet fejleszteni
Az eddigi legmagasabb xp-s köröm az összes tankot beleszámítva prém nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 10. 10:23:05
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 747
Szerzett kredit: 39 828
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Replay:http://data.hu/get/4606768/20120110_1023_france-AMX_13_75_hills.wotreplay
Az eleje elég unalmas, szerencsém is volt mert a 2 ellenséges type nem rohamozta meg a hillt, elõzetesen az volt a tervem hogy 2 sebzés és futás 😄, de így igazán jól alakult a kör...
A másik gyöngyszem meg akkor született amikor épp fullos lett a kicsike, 8 killes kör, én voltam a kivégzõ 😊
http://data.hu/get/4606767/20120110_0935_france-AMX_13_75_steppes.wotreplay
Csak tier4-en kell túljutni utána, hatalmas élvezet játszani ezekkel a lightos francokkal <#awink>#awink>
Azoknak az ágyúknak a 175-ös pen-je már tier 7-ben is nulla nem, hogy ott ahova az ISU-t pakolja a 152-es meg szépen csipeget még most is 4-500 hp-kat de ha oldalba sikerül kapni valakit volt már 1k is és akkor a lõszerár különbségrõl még nem is beszéltem.
Klántársnak, ma reggeli random battle leosztás, másfél perces várakozással a MM-re... <#merges2>#merges2><#conf>#conf>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
E75 de fõleg a vk oldalról könnyen sebezhetõek. Így a kisebb tierektõl is félni kell ha oldalba támadnak. Az IS-4et oldalról a 7-8t medek általában nem tudják sebezni fõleg, ha szögben áll. Ezért sztem VK45<E75<IS-4
Akkor mit vár az ember az átlagtól?
Repülne is az E-100 azonnal.
Én sokkal többre tartom a hetes-nyolcas-kilences tierben a free xpt. Láncra, toronyra költöttem. A német ágakat vittem eddig majdnem végig és általában az ágyú motor már mindig ki volt fejleszrve. Csak benyomtam a láncot és a tornyot és már mehet is a fullos tankkal grinddelés. Mire meglett a következõ tier, újra meglett nagyjából a free xp ugyanerre.
http://data.hu/get/4604125/20120105_2131_germany-VK3002DB_mannerheim_line.wotreplay
Tegnap volt szó az AMX 50 100 platoonról. Én elsõ nap találkoztam velük egy stock VKDB-ben ülve. Nem alkottak nagyot, hogy finoman fogalmazzak:
http://data.hu/get/4604125/20120105_2131_germany-VK3002DB_mannerheim_line.wotrep
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
vajon most mivel szúrják ki a szemünket?
Én egy csata után meguntam és inkább freebõl átléptem.
A francia hvy ág is ötösnél válik majd szét? Ugyanis fejleszhetõ rá teljesen feleslegesen egy 800m-es rádió. Ha lesz belõle arty, esetleg más is, akkor megtartanám a napi duplákra.
Prém nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. január 10. 7:52:36
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 392 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 531
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
B1et meg ha nem teszi be OP KVk ellen akkor tök jó.
WoT: Nishizumi77
Ez a B1 a leghasználhatatlanabb tank eddig a játékban.
Ma 5 meccs 5 vereség eddig, de nem ez a baj.
Egy pár példa: Megállok egy Hetzerrel harcolni, 10-et löttem rá, mind lepattant, kinyírt két lövésbõl.
Himmelsdorf, halálutca: 3 B1,köztük én is, lõttünk egy AMX40-et. 1%-on volt és számoltam, 15 lövés kellett neki hogy valaki megölje.
Cliff: lekaptam a lánctalpát egy Amx-40-nek, olyan szerencsésen, hogy egy ház mögött volt a tornya és nem tudott lõni. 26!!!!! lövést toltam bele és nem sebeztem egy százalékot sem. Mind lepattant vagy 0% kritical.
Valaki mondja meg hogy lehet ezzel a szarral 14000 Xp-t összegyûjteni.
Mondjuk legalább hatásos volt.
El tudom képzelni, hogy sokan nem szeretik, ha valaki egyfolytában pingel, noobozik meg idiótázik.
[HUN]Kami*, kiskami*