World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan elb*szták az egész minimapet. Csapattársakat random mutatta ellenségnek. Ellenséges heavy tankot artynak jelölte, persze zöld színnel, stb. Csata indulása után ránézek a térképre, két piros tank a bázisunkon... Volt olyan pillanat, amikor konkrétan eltûnt az ellenség fele csapata elõlem a térképrõl, pedig láttam némelyiket szemtõl-szembe. Mindenkinek ezt csinálta a csapatunkban. Ez hatalmas fejlesztés volt a WG részérõl...
WoT account: cpt_Hungarian
Más. A srác reportolt mert le idiótáztam IS3-al volt. Bementünk ketten meg egy leo középre. Ott volt egy fullos T29 és egy KV5. KV5-nek adtam 2x a pattanására aztán a hülye betolatott mellém és kilõttem. A T29 is kijött a jó helyrõl IS3 szembõl 4x lõtte meg 1x sebezte mert a tornyát lõtte én meg jól kilõttem 3hpra neki azután csak sikerült neki vhogy kinyírni, maradt az IS3nak 900hpja. Visszamentem védeni mert a támadó vonal meghalt az artyval együtt. Az IS3 a háztól felderített egy Vk3001P-t leszedte a fél életét és jött egy PantherII 900hpval akit 1x nem tudott meglõni pedig még villogtattam is neki hogy te ökör ott jön a hídon a Panther de szerintem õ csak a Vk-val volt elfoglalva. A többit nem írom le annyi hogy jelentett lehet azért mert zokon vette hogy jobb vagyok az IS-el mint õ az IS3-al.

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dragonni (klános, de nem írom ki, ne szégyenkezzen a klán)
IS4-el a statjai alapján semmi mást nem csinál csak basecampel
ha valaki bátor, keressen rá ingame :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
free xp-bõl lett hozzá felfügg., motor, torony, long 75mm ágyú (100 pen)
Így grindeltem ki a 9500 xp-nyi 90mm ágyút (138 pen, 240 dmg)
Végigjártam a tier 8-9 csatákat is a fos 75mm-rel, de meglepetésemre tudtam annyit csipegetni a nagyok oldalából, hogy 4-700 xp-k jöttek.
A 90mm felrakása után a helyzet csak jobb, ha top tier közelében vagy, akkor tud durva lenni:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. január 9. 23:17:18
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 1 738
Credits received: 37 123
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper
FONTOS: kell hozzá camo net + binocular, úgy vettem észre, így egész jól rejtõzik. Kell még rammer a lassú reload miatt. Ha meglátnak, és nincs fal, ahova bemégy, kampec
A valószínûleg a játékban az a kategórai lesz mint a BT sorozat. Az az ág zsákutca. Tehát arra lesznek jók, hogy a kicsik között lehessen bohóckodni, mint a T-127 és a Tetrarch harckocsikkal.
Tegyetek fel minél több patton replay-t! 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Láttál már 48seces újratöltést? 😊 Bár ahhoz képest hogy T9be küldi a kis AMX12t-t 100%ról 5% levertem egy 6sorozattal egy Tiger P-t, és kinyírtam egy M4A3E2 prémet.
Másik dolog, hogy mióta megint betoltam kis zsugát prémiumra, azóta úgy érzékelem hogy sokkal több nyert csatám van. Képzelõdöm?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
durván bejönnek ma a körök, kb. 20 csatából 18 win lett a Pattonnal, ~1400 átlagXD-vel, ilyen régen nem nagyon volt o_O 48% volt a winratem vele még délután, rögtön fel is kúszott 😄
Ráadásul mivel a HE nem sebez semmit lényegében nem tudok szinte senkit kilõni.
Ilyen trehány munkát végezni. Mert erre nincs jobb szó. Letesztelték a t8-t10 tankokat a többivel szerintem egy kört nem ment egy fejlesztõ sem.
FMMGCT9AXM6-K8DA63-5GH58P
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem 1v1 szituációban a sorrend a következõképpen alakul: E-50>Patton>Bat-Chat.>T-54
Csoportos harcnál, hátulról támogató, sunyi, alattomos játékstílusra így változna az erõsorrend: Bat-Chat.>Patton>E-50>T-54
Összességében talán a T-54 a legrosszabb választás, az összes többi szituáció függõ.
Kérnék egy kis segítséget tõlettek. Szerintettek melyik nemzet medium tankjának az ágát érdemes kifejleszteni ? Melyikkel járok szerintettek a végén a legjobban. Magyarán, melyik nemzet medium top tankja a legjobb ? Rutinos veterán rókák véleményét várom ,akik már lehet hogy mindhárom nemzet medium ágát kifejlesztették.
Eddig egy válasz érekezett a Német ágra ill. az Amerikai ágra 😊de még várnék javaslatokat.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!