World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az onlány tech tree-ben minden kérdésedre megtalálod a választ.

Sziasztok! Akik tegnap klánháborúztak, nem vettek észre semmi furcsaságot?
Konkrétan elb*szták az egész minimapet. Csapattársakat random mutatta ellenségnek. Ellenséges heavy tankot artynak jelölte, persze zöld színnel, stb. Csata indulása után ránézek a térképre, két piros tank a bázisunkon... Volt olyan pillanat, amikor konkrétan eltûnt az ellenség fele csapata elõlem a térképrõl, pedig láttam némelyiket szemtõl-szembe. Mindenkinek ezt csinálta a csapatunkban. Ez hatalmas fejlesztés volt a WG részérõl...

WoT account: cpt_Hungarian

Gottfried
Az alsó fotó Budapesten készült '44-ben.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

E8-as shermanre mennyibe kerülnek a kiegészitõk? 500k mindegyik? Hogy vannak belõve az árak? A kicsiknél olcsóbbak nem? Mettõl kerül 500k-ba?

Gottfried
Ha valakit érdekelne esetleg egy magyar vonatkozású(szerintem szép) TigerII skin akkor itt megtalálja:
http://mirtankov.net/german/gerheavy/pzkpfw-vib-tiger-ii.html

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szerintem meg nem. A két Lóri40t azok egyrészt nyolcas tankok, másrészt úgy be tudnak csomagolni fejenként egy Tigrist, hogy az csak egyet tud rájuk lõni. A fullos KV-kat 107-essel is sokkal többre tartom, mint a VK36-osokat, ami necces Himmelsdorfon az a T95, macerás kinyírni mert nincs sok hely manõverezni hogy mögé kerülj, de ha megoldod onnantól már finom falat. Az E-75 és a VK45 is jobb, mint az IS-4, ami 7.0 óta szembõl valami hihetetlenül papír lett.

Azt nem értem mibõl gondolod hogy erõsebb az övék? Találkoztál már Lorraine-el? Múltkor 3 tankot szedett ki a bázisunkon egyedül 4 lövéssel elintézett egy 70% Hps TigerII-est, 1 lövés 15% type és 1 lövés VK3001 5%hpval. Vigyázni kell a franciákkal én azt mondom aki tud játszani annak veszélyes fegyver került ezzel a kezébe.

Más. A srác reportolt mert le idiótáztam IS3-al volt. Bementünk ketten meg egy leo középre. Ott volt egy fullos T29 és egy KV5. KV5-nek adtam 2x a pattanására aztán a hülye betolatott mellém és kilõttem. A T29 is kijött a jó helyrõl IS3 szembõl 4x lõtte meg 1x sebezte mert a tornyát lõtte én meg jól kilõttem 3hpra neki azután csak sikerült neki vhogy kinyírni, maradt az IS3nak 900hpja. Visszamentem védeni mert a támadó vonal meghalt az artyval együtt. Az IS3 a háztól felderített egy Vk3001P-t leszedte a fél életét és jött egy PantherII 900hpval akit 1x nem tudott meglõni pedig még villogtattam is neki hogy te ökör ott jön a hídon a Panther de szerintem õ csak a Vk-val volt elfoglalva. A többit nem írom le annyi hogy jelentett lehet azért mert zokon vette hogy jobb vagyok az IS-el mint õ az IS3-al.

I.C.ram
Az a ti bajotok, nem az MM-é. Simán erõsebb csapat voltatok.
Bugi Misi
hegyre csak T-50,Tiger és én mentünk az AMX platon szépen ledarált bennünk onnét már nem kellet sok

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

I.C.ram
pedig a ti oldalatok sokkal durvább, szerintem.
Bugi Misi
vesztettünk

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

hát így ránézésre nem volt sok esélyük :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Bugi Misi
érdekes MM

Sippie
tedd hozzá hogy prémiummal
újab gyöngyszem:

Dragonni (klános, de nem írom ki, ne szégyenkezzen a klán)

IS4-el a statjai alapján semmi mást nem csinál csak basecampel

ha valaki bátor, keressen rá ingame :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

f24sg
Nagyon haragudtam erre a tankra, a következõt csináltam:
free xp-bõl lett hozzá felfügg., motor, torony, long 75mm ágyú (100 pen)
Így grindeltem ki a 9500 xp-nyi 90mm ágyút (138 pen, 240 dmg)
Végigjártam a tier 8-9 csatákat is a fos 75mm-rel, de meglepetésemre tudtam annyit csipegetni a nagyok oldalából, hogy 4-700 xp-k jöttek.
A 90mm felrakása után a helyzet csak jobb, ha top tier közelében vagy, akkor tud durva lenni:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. január 9. 23:17:18
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 1 738
Credits received: 37 123
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper

FONTOS: kell hozzá camo net + binocular, úgy vettem észre, így egész jól rejtõzik. Kell még rammer a lassú reload miatt. Ha meglátnak, és nincs fal, ahova bemégy, kampec
Keress rájuk googleban van róluk kép bõven. Körülbelül olyan harckocsik mint a BT-2. De inkább csak harckocsi kezdemények. 😊
A valószínûleg a játékban az a kategórai lesz mint a BT sorozat. Az az ág zsákutca. Tehát arra lesznek jók, hogy a kicsik között lehessen bohóckodni, mint a T-127 és a Tetrarch harckocsikkal.
Grat, én is szeretnék ilyen szépeket menni. Egyelõre azonban szenvedek vele, nagyon megbántam, hogy az ágyút hagytam a végére.
Tegyetek fel minél több patton replay-t! 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

tudom hogy még nincsenek de lesznek. de nem tudom elképzelni hogy milyenek lesznek vagy egyáltalán mi ez a kategória. mire lesznek jók egyáltalán? mert ahogy elnéztem nem lesznek éppen tömegpusztító fegyverek

Jelenleg nincsenek még Christie tankok.

Láttál már fûben nyuszit?
Láttál már 48seces újratöltést? 😊 Bár ahhoz képest hogy T9be küldi a kis AMX12t-t 100%ról 5% levertem egy 6sorozattal egy Tiger P-t, és kinyírtam egy M4A3E2 prémet.

tudja valaki hogy az amerikai tech tree-ben milyen tankok a christie tankok?

Koridor
Ez már kicsit unalmas. Mi a francnak van egyátalán ágyu ezeken a fostalicskákon.

Solten
Klassz, megy vissza a Hetzerre a 105-os.

Saor Alba

A Patton tényleg nagyon jó, de szerintem egy Bat-Chat. már hatékonyabb. Pl. 1v1-ben igen csak izgulni kell Patton-nel, hogy túlélj egy Bat-Chat.-tel történõ találkozást. Ha többen vannak, akkor meg 3 másodpercen belül halott vagy. 😊

Felraktam ma egy célkereszt mod valamit, nagyon állat, csak a tankok kis ikonja látszik meg az életerejük, és ha rácélzok akkor a piros sziluett, de maga a tank az nem. Érdekes csata volt, de feltettem egy másik félét, azzal már jó.
Másik dolog, hogy mióta megint betoltam kis zsugát prémiumra, azóta úgy érzékelem hogy sokkal több nyert csatám van. Képzelõdöm?
light* -_-

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

a francia T4 med kb Maus szinten van abban a Tierben

Ez a francia talent fa egyre érdekesebb, most nézem a t4 hevynek rosszabb az armorja is mint a t4 lightnak.
természetesen az átlagXP akart lenni...

nah, ezt már vettem 😊

durván bejönnek ma a körök, kb. 20 csatából 18 win lett a Pattonnal, ~1400 átlagXD-vel, ilyen régen nem nagyon volt o_O 48% volt a winratem vele még délután, rögtön fel is kúszott 😄

Istenem, ez nevetséges, hogy ugyanezzel a fos ágyúval kell mennem t4-be a franciáknál, amikor a med águk meg kap egy jobb hunt.
Ráadásul mivel a HE nem sebez semmit lényegében nem tudok szinte senkit kilõni.
Ilyen trehány munkát végezni. Mert erre nincs jobb szó. Letesztelték a t8-t10 tankokat a többivel szerintem egy kört nem ment egy fejlesztõ sem.
Tuvok
Jelenleg az E50 a favorit, a T-54-nek meg pofátlanul gyenge az ágyúja a többihez képest, de olyan egetrengetõ különbség nincs köztük . Szituációfüggõ, hogy melyik jó tank, mediumokkal falkában lehet érvényesülni, nem szólózásra valók, akkor mûködnek jól, ha van állandó partnered veled azonos szintû med-del, ekkor viszont szinte mindegy melyiket használod .

mozesapo
Itt van még egy kezdõ tankosnak
FMMGCC8YYR8-N5ZG57-3PU58F

patchaou
Ebbõl nekem az jött le, hogy ha mmobomb-on új accot csinálok akkor van promo kód 😄 Segáz, aki akar új wot accot csinálni annak itt egy invite kód:
FMMGCT9AXM6-K8DA63-5GH58P

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Uh M12-vel se 1shootoltam még ferdit! Idáig 😊

Játékstílustól és az adott helyzettõl függ. Ha inkább támogató szerepkörre szánod, sok bujkálással, egyesek szerint frag vadászatra, akkor a Patton és a Bat-Chat. közt kellene döntened. Ha olyan tank kell, amivel elõre tudsz menni, face2face küzdhetsz meg az ellenféllel, akkor talán az E-50 vagy a T-54 lenne a megfelelõ számodra.

Szerintem 1v1 szituációban a sorrend a következõképpen alakul: E-50>Patton>Bat-Chat.>T-54

Csoportos harcnál, hátulról támogató, sunyi, alattomos játékstílusra így változna az erõsorrend: Bat-Chat.>Patton>E-50>T-54

Összességében talán a T-54 a legrosszabb választás, az összes többi szituáció függõ.

Ezzel én is így vagyok T29-el😊
Master91
IS-el egyáltalán nem félek Panthertõl, se a Panther IItõl. Fõleg ha oldalát mutatja nekem. Persze PII 1v1-be tuti elpicsázna, de T-54 és T-44 elöl menekülök. Meg se próbálok velük harcolni ha nem muszáj.
Szerintem a német med ág nagyon jó, legalábbis a DB-tõl. Nekem a panther is jó volt (de ammo reck fejlesztés kötelezõ rá) a p2 meg csodás. A vége a E50 is jó, nekem még nem fullos, sajnos ez meg is látszik az eredményemen, de a nagy gunnal és maxos motorral csodajárgány lesz.
jelenleg az E-50 az OP med

Master91
Nincs egy top médium tankom, de ha fürgeség jobban tetszik akkor az orosz T-54 ( bétába csodáltam, csak késõn kezdtem kifejleszteni), vagy még a német E-50. De a szakértõk majd jobban mondják.
Master91
állok kis aranyos Jagdhpantheremmel, Hummel lövése tõlem kb. 1-2 méterre csapódik be, tõlem jobb oldalra. El szállt a jobb lánctalp, a kémlelõ, és a bal lánctalp. Hogy??? a bal, az hogy? beleremegett a föld? vagy nem értem.
Üdv Harckocsizók !

Kérnék egy kis segítséget tõlettek. Szerintettek melyik nemzet medium tankjának az ágát érdemes kifejleszteni ? Melyikkel járok szerintettek a végén a legjobban. Magyarán, melyik nemzet medium top tankja a legjobb ? Rutinos veterán rókák véleményét várom ,akik már lehet hogy mindhárom nemzet medium ágát kifejlesztették.

Eddig egy válasz érekezett a Német ágra ill. az Amerikai ágra 😊de még várnék javaslatokat.

Elõre is köszönöm a segítségeteket.
ha van soooksook zsetonod akkor nyomj rá szerszámos ládát és töltésgyorsítót, ha már a nagy gunod van, +stabilizátor sem árthat 😊

Nekem egyik sincs T29esen 323 meccsbõl nekem 321 kilõtt elnefél és 70%os találati arány
FMMGCG7ERN7-A6TW56-5AU78B Akinek kellene egy kis plusz és most kezdi használja egészséggel.

Tuvok
Vagy nem a legújabb OTM-ed van, vagy valami másik mod van fent, ami nem jó a 0.7.1-hez .

Nekem ehhez nem kell Overtargetmarkers, magától is kilép olykor.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

marko37
Sziasztok van 1 T29 esem kérdezném hogy távcsövet vagy periszkópot vagy egyiket se rakjam rá?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros