World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1k-s lövedék. 1050 asszem, vagy valahol a körül.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tigrissel nem lehet ki lõni 1 t-29-est ez már vicc csak pattogok róla
LOL, akkor ezek szerint a t28 proto is tornyos lesz? Elég fura így elképzelni...

Legalább az amerikaiaknak is lesz egy nagyon jól páncélozott -legalábbis szembõl- heavy tankja.😄 T8-ba talán a legjobb heavy tank lesz a 120-al, csak kár h lassú mint a bûn! Az m18 meg -ha jól fordul- lesz a legjobb scout tankjuk. Kicsit nagyon keveredik a 2. td ág szerepköre!

Ha meg a t25-2 is megkapja a 105-ös AT gunt, azzal a mozgékonysággal és fegyverzettel simán a legjobb t8-as med lesz t7-es td létére, még a kevés hp ellenére is.😄 Így nagyon várós már a 2. amcsi td ág.😊 OPOPOP!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Pales27
Bocs ez kimaradt, de tudsz még elõnyét mondani?

Nem tudja véletlenül vki h a KT-ba kisebbik 10.5-ös skulója mennyibe kerül? 255 vagy 1000? Remélem nem 1000....
Koridor
A SU85B jó kis gép, camoval jól bujik de páncél nuku, viszont gyors (TD-hez képest).
A T5-6-os hvyket simán lehagyom. A hvyk mellé (mögé) szoktam szegödni vele vagy bokor & camo aszt osztom az áldást.

Velem ilyen a 4700 csata alatt még nem volt 😄 Azt hittem a sérülésük után még harcképesek maradnak, csak csökkent harcértékkel... de ezek szerint nem. Mindenesetre jót röhögtem rajta 😄

Eagle16
E-75 helyben fordul, ez is hatalmas elõny...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..tevedtem, haromeberes, de ettol meg mindharman kipurcantak. nekem ketemberes tanknal mar volt ilyen. azota mindig van nalam gyogycsomag.
Eagle16
Persze, H35-ben nekem is kiszedték egyszer mindkét emberem...ez a hátránya hogy 2-3 ember van a francia tankokban.

Amúgy Tier 4 fölött azóta egyszer sem volt ilyen...pedig az AMX-ekben is csak 3 ember van.

Biztos sajtot esznek, és bort isznak mint Csodabogár, ezért aztán nem is harcolnak.
..ketemberes a tank, mindketten meghaltak.. ennyi.
Na

Ez micsoda? Volt már ilyen valakivel? Úgy látszik a franciknál tényleg van tank elhagyása gomb 😄

http://kepkezelo.com/images/x1utbc6d9qy3zq25sh8m.jpg

Eagle16
Ráadásul pont a rombusz alakú rész mögött van az ammo rack...

Sippie
...volt a bétában. Azóta van hogy pattogok a KV-ról, az ágyúja kibaszott pontatlan lett a bétához képest, úgyhogy én el is adtam a picsába, pedig lelkesen vágtam neki, fel is szereltem célzásgyorsítóval, töltésgyorsítóval minden szarral.
Persze ettõl függetlenül lehet hogy T3 TD-ben király, de messze nem olyan jó mint volt.
Jól hangzik 😄😄

1. T25/2 is basically an open top and turreted edition of T25AT on the same chassis. Front hull is going to be a bit thinner though, 76mm.

2. T28 prototype is based on T28 TD, also open top and most likely with one turret. Front hull - up to 254mm.

WoT: Nishizumi77

Pales27
Igen van, de oldalról könnyen átlövik plusz magasabb is. A torony oldalát is átlövik IS-4nek nem igazán. Hull-downba meg átlövik a parancsnoki kupolát.
Ja és ammo racket meg a löveget is többször lövik el, legalábbis nálam tuti. Ha meg szembe kerülök egy T9el az általában átlövi a hasát. Nem értem miért lenne jobb tank.
Rosszabb rejtõzés, lassabb is vmivel, gyengébb torony, gyengébb az oldala a háta, magasabb is. Ami mellette szól az a hull, de a hasa t9el simán lõhetõ. Ágyú kb egál.
Látótáv még jobb az E75nél.

Nem de marha jó az ágyúja és jól rejtõzködik, BDRemel csak pislogtam mert nem láttam hol van.

WoT: Nishizumi77

Van. Amikor en lattam ugyanezt csata elejen, kb 75oket sebzett az IS7 a HEvel es kirohogtem, az volt a valasza hogy elozo csataban elfogyott az AP es elfelejtette feltolteni....
Hát nemtom, nekem az a filozófiám, hogy annyi hp-val ha lõnek rám, az már rég rossz. T5-tõl kezdve meg már úgyis minden átlövi, viszont volt valóban olyan, hogy is kaptam vagy 30 találatot t4-es csatában és túléltem.

Lesállásban látom, jön messze egy Tiger. Ez csak pattog róla, másik kettõvel lelövöm a fél hp-ját, mire közel ér és észrevesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

miért ki tud lõni egy lövésbõl egy B1/2-öt (nem ammo rack) mint a T82?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát nem tudom én agyfaszt kapok amikor a tigris simán átlövöldözegti a vezetõ nyílást, ilyen e-75el nem fordul elõ. Van amúgy E-75d? vagy csak IS-4ed? Ha nincs, akkor fejleszd, iszonyat brutál, megl<#nevetes1>átod utána te is jobban fogod csipázni, mint az is-4et😄
su85B-nek jó a puskája, mondjuk nem kell 400-500 méterekre lõni, mert akkor sírni fogsz. Az elõnye szerintem, hogy nagyon jól rejtõzik. Mire észrevesznek kettõt-hármat oda tudsz pakolni. Én ezt már a Su76-ban is szerettem. Viszont ha meglátnak, akkor nyekk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

a marderben viszont egyetértek veled. a t3-as TD-k királya

A Szu-85B-re nem szokták rátenni az egyedi 85-ösét, hanem mennek tovább a Szu-85-re. Láthatatlan gyilkos messzirõl.

T3-ban viszont magasan a Marder a legjobb.

Pales27
#92643-ra akartam írni

Pales27
Én tegnap tartottam fel IS-4el két E75-öt egyedül, mind2 100% volt és én éltem túl 600hp-val. Ha nem lettek volna bénák simán bedaráltak volna, ahogy téged is Mountain Passon. Beforgatva tényleg a rombusz lemez a gyenge pont, de sokan nem tudják. Ha csak szembõl van ellen akk E75, de tegnap amikor két t8 med jött nem tudtam velük mit kezdeni. Is4-el volt, úgy hogy 3 is körbevett és túléltem.

Még idén.

Na ennél tuti nincs lejjebb, IS-7 csata elején HE-vel lövi a Panther II-t.

ez mondjuk játékstílustól is függ. az én véleményem alapján egy TD-nek jól páncélozottnak kell lennie. a hetzert úgy használom hogy a lassúságát elõnymre fordítom mert mire odaérek a csetepatéba addig a nálam gyorsabb tankok felderítik az ellent így nekem van lehetõségem manõverezni és az oldalukba vagy a hátukba tudok kerülni és beviszem a kegyelemdöfést. nekem ez bevált taktika a hetzivel. második helyre a t-40-et raknám. azt viszont be kell valljam hogy a SU-85B-t még nem próbáltam ki de harcoltam már ellene és nem gyõzõtt meg teljesen. de véleményem szerint a TD-k nem is arra vannak hogy felderítsenek.

Sziasztok! Hallott valaki arról mikor csinálják meg a kv,kv3 változtatásokat?
Lehet, hogy súrolja de ÉN ezt látom.
E-100, E-75 200-400 átlagban. IS-4, IS-7 jó ha megvan 200 (szembõl/félodalt).
Amcsin nincs gond, ha nem a torony akkor viszi mint kés a vajat.
Most miért mondod a WG olyan becsületesen esélyegyenlõen csinálta meg ezt a játékot. Á... nem manipulálják a gyõzelmi esélyeket... dehogyis, hogy nézne az már ki.<#rolleyes>

Hogy ne érezd jól magad kisebb szintû tankokkal.

Nem jó a WG-nek, viszont neked rossz és ez a lényeg. Továbbá jó még az ellenfél 15 tankjának is.

Nem tudom miért jó ez a wg-nek hogy alap tigrist be rakja 10-es meg 9-es csatákba ahol semmit nem lehet vele kezdeni.
Na ez azért így leírva súrolja az ordas nagy baromság fogalmát.
Ha figyelted a pöccsöket tudhatod, hogy pár szép orosz heavy meg néhány másik tank kaptak spaced armour-t ami sok esetben képes elnyelni a sebzés nagyrészét vagy az egészet.
Ehun a javításról szóló hír
De ez az E-100 meg a GWTypeE óta miért is újdonság? Mindkettõ hajlamos ilyen anomáliákra.

Ez az AMX M4 el van átkozva ma. Tegnap összeszedtem vele egy 73%-os gyõzelmi rátát, ma ez 45% lett. Egy gyõztes csatám volt vele összesen, de extrán szopat az MM, Mineson volt egy csatám amiben én voltam az utolsó tank, az ellenfélnél egy leharcolt T29, 199 hp-n, mindketten kb. egy lövés voltunk a másiknak, én már foglaltam a bázist, nem voltam mozgásban, elõbb láttam meg, a 240-es átlagsebzésû ágyúval 193-at sebzett, tehát maradt 6 hp-ja, az én 353 hp-mat meg az õ 320-as átlagsebzésû ágyúja lebontotta. Így dönti el a rendszer kinek kell nyerni, mellesleg egész csatában 170 és 210 között adott, a 240-es átlag még maximum sebzésben sem jött össze. Következõ csata El Halluf, nálunk a lista tetején egy AMX-50B, alatta egy t9 heavy, alatta 4 t8 heavy. Túloldal: legfelül IS-7, alatta 5 t9 heavy. Ki lehet találni a végeredményt. 15-4-re kikaptunk.

Valahogy így van most az erõsorrend, nyomtam már mind a 3-at.

1. T40; hull down, kiváló oldalirányzás, jó top ágyú, extrém látótávolság, egyetlen gyengéje, hogy a felépítmény papír.

2. Szu-85B; legjobb T4-es ágyú, legjobb mozgékonyság, jó látótávolság, viszont papír és korlátozott fel és le célzás, ami lehúzza.

3. Hetzer; legrosszabb ágyú, vak mint egy denevér, pocsék lövegmozgatás, lassan éri el a végsebességét-emiatt a mozgékonysága csak OK. Páncélban a többi felett van, de csak t4-ben számít igazából

az elõbb volt egy 900as motorrobantásom + leégés hátulról is4be igen
de épp most lõttem rá egy stugra ugyanúgy 75 sebzéssel vele..vannak fura dolgok 😄
Na mindegy, nem bírom berakni a screent, szóval beteszem az eredményt:
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 10. 13:25:14
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 948
Szerzett kredit: 36 199
Csatában elért Achievement: Elit lövész

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

El sem hiszem... összejött a Topgun a Tigrissel... ha nem pattanok le a Stug oldaláról, Böllér... Természetesen vesztes kör 😊

Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. január 10. 13:31:35
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 801
Szerzett kredit: 31 012
Csatában elért Achievement: Top Gun

Figyeld csak meg, orosz tankba kevesebbet sebez, mint a hasonló más nemzetiségûbe.
Nem, nincs üldözési mániám. 😛

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nem hiszem hogy a Hetzer lenne a leggyengébb. én most azzal megyek és gyûjtök a StuG-ra de szerintem igencsak jó TD. lazán lehet vele nyírni a másik két IVt-s TD-t is. ha ügyes vagy a t5-ös tankokkal is felveszi a versenyt. az alap ágyú nem rossz a maga szintjén nekem a 10,5-es nem jött be ma fogom rárakni a 7,5-es PaK ágyút. majd meglátjuk az mit tud

Imádom ezt a kis dögöt 😄

7.0 óta nem játszottam vele. Elõtte zsír volt. Most szopatja a rendszer.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Lõttem IS-3-ra 0 dmg-t hasonló szituációból mégsem mondanám rossz ágyúnak mivel Tigriske meg kapott 300+ méterrõl 1000+-t meg type59 két lövésbõl elfüstölt amikor nem állt le velem, hanem úgy gondolta majd jól elviharzik mellettem.

Jól érzékelem, hogy most a Hetzer a leggyengébb T4-es TD? A korlátozott oldalirányzása kiakaszt idõnként, az ágyúja is elég ócska. T4-es meccsekben jól lehet vele a kicsiket terrorizálni, de kb. ennyi.