World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor legalább több nézetbõl is megvan.

Na itt vannak a teszt videók összecsomagolva az utolsó az IS-7-el nem teljes mert elment a netem azt eagle majd berakhatná ha felvette.
Ezek alapján már én is azt mondom, hogy nem akkora katasztrófa az E-100 mint a 0.7.0 elõtt volt de azért még mindig nem az igazi.
Hiába jó a torony ha a test T10-ben gyakorlatilag könnyen átlõhetõ és a szembe jövõ tank meg gyakorlatilag sebezhetetlen egy T10-es ágyúval.
Tehát lett belõle egy T30 kicsit erõsebb testtel csak sokkal gyengébb ágyúval.

Gonosz ez a perzsa.😊 Tegnap majdnem szereztem még egy böllért vele, de egy p2-õt lelõttem 5%-ra és egy köcsög typenak, aki semmit nem tett a csata alatt, pont akkor kellett ellopni.😮 Legalább szerzett a nyomorékja egy kill-t, nem kicsit voltam ideges rá. Prém nélküli...

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 12. 11:09:38
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 476 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 488
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Eagle16
Replay: link

(6 darab replay, becsomagolva)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Régebben azt vártuk, hogy mivle erõs páncélzata lesz, lassú lesz, meg az ágyúja sem lesz S-70, csak valami gyengébb. (mint a Maus-nál, az is a páncélzatra meg a HP-ra épít, nem az erõs ágyúra)

De most hogy a páncélzata 99% hogy nem lesz megvariálva...hát nem tudom. +500 Hp-t tuti kap, de inkább szerintem 700-at, az ágyú meg lehet hogy az S-70-nél is erõsebb lesz...

Master91
Óóó...jól be kajáltam 😄 ha ilyesmi adatok lennének, 200%al tolnám a kis Is-emet <3
Eagle16
Én ezt is kinézem a fejlesztõkbõl 😄

(persze csak vicc volt, nem lesznek ilyen értékei, de én nem lepõdnék meg ha valami über ágyú lenne rajta...)

Így már jobban hangzik 😄

Ha kap 500 HPt az IS4 az mar eleg lesz.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Master91
70???? úristen!
Eagle16
Azt írta hogy más paramétereken még változtathatnak. Értsd: 70-el fog menni, kap egy 1200-at sebzõ ágyút 300-as átütéssel 😄D

Nehogy már egy szovjet tankot félts, hogy gyenge lesz, ugyan 😊

Sziasztok! Anno pár hónapja sokáig játszottam ezzel, tegnap be akartam lépni hosszú szünet után, de a profilomon ez az üzenet fogadott: Account does not exist or is being initialized (in this case the data will be available shortly).
Törölték az adataimat? De akkor az accountomat is törölni kellett volna, azzal viszont még be tudtam lépni. Mit tegyek, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam?
..articon volt minap, h az e100 jott ki a takarasbol a kanyar mogul. persze harman vartuk h feltunjon. jagdpatherben a nagy agyuval (pen:200) elsore elottem az elso gorgot. lanctalp leesett, es sebzodott. a masodik ugyanoda, ugyanugy sebezte. mindketszer 300as atlagsebzes. nem kicsit csodalkoztam. es igen cirka 30 fokos szogben allt. szerintem neked is az elso gorgot lohettek el.
Eagle16
Na teszteltünk E-100-at meg Is-7-et is. A távolság 100 méter volt.

E-100 vs. E75 (128mm L/55) (E75 lõtte az E-100-ast)

A tornyot egyszer sem lõtte át kb. 7-8 lövésbõl.
45 fokban beforgattam, ekkor az alját már nem vitte át a 128-as, az odalát viszont már igen.

E-100 vs. Is-3 (Bl-9)

10-bõl 2-szer átlõtte a tornyot...a random ugye. Az alját elég volt kb. 25-30 fokban forgatni, és ekkor még az oldalát sem lõtte át a Bl-9. (vagyis átlõtte, de nem sebzett)

E-100 vs. Is-7 (E-100 lõtte az Is-7-est)

Az IS-7 alját átlõtte mindig, HA eltaláltam. És 10-bõl kb. 6-7-szer sikerült eltalálni ilyen kis távolságon)

A vezetõ nyílásánál is átlõttem, de nem sebzett semmit és nem lett tõle kritikus találata sem, egyszerûen csak benyelte az összes sebzést valami. (nem a személyzet, mert nem halt meg senki)

Tornyát nem tudtam átlõni, se a frontpáncélt.

Egy szerencsés találat megrongálta a tornyot, pont ott találtam el ahol a torony csatlakozik a testhez, de ezt a részt nem lehet eltalálni amúgy, mert nagyon kicsi.

Object 704 vs. E-100

A BL-10 mindenhol átlõtte, akárhogy forgattuk a tornyot, bár 2 lövés nem ment át, de olyan 75-80%-os eséllyel átlõtte a beforgatott tornyot is szembõl.

E-100 vs. Is-4 (S-70)

Az S-70 85-90%-ban átvitte a tornyot ami nem volt beforgatva, sebezte a távolságmérõnél is, meg néha a lövegpajzson keresztül is, de sokszor a lövegpajzs elnyelte a sebzést, úgy hogy az ágyú sem sérült.

Beforgatott (25 fok körül) E-100 toronnyal már nem boldogult, egy lõtte át a kb. 10 lövésbõl.

Virkir majd felrakja a visszajátszásokat.

Ha beteszik az IS-4-et tier10-be 140-es front páncéllal, mint kvázi ruszki Maust, amit egy tier7 is át tud lõni szembõl, az aztán gyönyörû lesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy lesz akkor egyenértékû a többi tier10-zel.

Egy kis adalék az e100-as témához overlord q&a rovatából. Gondolom kap egy kis + pent, ha egyáltalán kap valami buffot...

Q): Are you going to do something about the E-100? As it is now so it is completely useless in clan wars and random battles, it is also the weakest in its tier. Will you do something with the useless 150 mm and/or front armor (lower front plate)? Just wondering.

A): Can't say for sure at present, that will be clear closer to the public test of 7.2.

Ez meg az is4-re vonatkozik.

Q): How do you plan to balance the Maus if IS4 will get same/similar armor values?

A): With 99% probability IS-4 will keep its current armouring, since it's sufficient of tier 10. We have plenty of other parameters to adjust.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Miért van ez mindig hogy 2 nyomorék Top tank miatt kikapunk mert kempelnek és nem segítenek a csapatnak. T7be 0killel vannak én meg kilövök hetet T5ként. Csak sajna mikor a végén 3 foglalják a bázist én meg védek arty segítséggel aki nem tudja lõni a bázist.

Vereség
Csata: Ensk 2012. január 12. 10:25:02
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 598
Szerzett kredit: 16 484
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész7

Ha már 3x xp event, gondoltam gyorsan átpörgetem a T40-et. Ehhez képest az elsõ csatámban majdnem topgunt csináltam vele, végül 5 killnél kilõtt az arty. Ki sem néztem volna belõle, hogy ilyen vicces kis jószág 😊

A nehéztankokra a venti 600 és kész!
Valamit csavargathattak az isu-n mert elkezdtem vele pénzt termelni pedig kötve hiszem, hogy jobban játszanék mint 2 napja 😊 eddig kb 0ra jött ki átlagosan most meg már 80k pluszban vagyok
ollie
Amit eredetileg 500.000-ért vettél?

ollie
Mert hogy törvénybe van valahol iktatva, hogy a WG-nek rendszeresen kell 5x XP meg féláron van minden, csak vigyétek eventeket tartania? Komolyan, nem értem ezt a hozzáállást.

Csodálom is, hogy ezt a leszerelõsdit még nem szüntették meg, vagy nem emelték fel az árát 😄 Végülis indokolatlanul kevés befektetéssel indokolatlanul nagy hasznot realizálsz vele 😄

Ja az tényleg szuper hogy 625 goldért vehetsz 300.000,- creditet, ha viszont megtartod és lecserélsz nehéztankon egy ventit akkor 10 goldért ugyan ezt éred el.
Master91
Igen, észre vettem. Hát nem szórom el a maradék 455 goldomat 215 ezerre... inkább megyek Hummelal + B2essel 2 órát, és bõven meg van tisztán.
Ez nem tudom, honnan jött, de nem az 😊 A gold kreditre való váltása lett olcsóbb.

Master91
Free exp váltás olcsóbb? Hûû már megyek is fel!
Az eventtel kapcsolatos egyik hozzászólásból idézet a hivatalos fórumról:
"I will not be re-newing my premium in protest. I can have fun for free with low tier tanks and enjoy high tier tanks on the test server."
Csak nehogy túl sokan gondolják így, mert még utóbb az lesz a vége, hogy nem lehet majd tesztelni, vagy nem adnak goldot a tesztszerverre 😊

Tono34
Tegnap ste beléptem, mondom a duplákat kezdem a Ferdivel (mostanában egész szépen muzsikáltam vele), erre jó kis kemping pálya E100 1 lövés és ennyi volt a kör számomra. Természetesen az ilyen kör általában a duplás ... (persze a 11 killes köröm csak döntetlen lett, kis arti elszaladt elõlem)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pedig sz L/55 pont 90%-ban viszi mivel ha lõni akarsz szembe kell fordítanod a tornyot tehát buktad a beforgatást csak tudni kell hova lõj.
Az S-70 BL-10 meg már mint kés a vajat, még a 0.7.0 tesztjén volt, egyszerûen nem tudtam úgy forgatni, hogy ne lõjjék át.
Az alja meg mint írod még beforgatva is meglõhetõ a széleinél, ráadásul sebzi a lánctalpat is.
A lower meg kb 25 métertõl veszti el a döntésbeli elõnyét legalábbis a Tigris már onnan tudta gond nélkül átlõni közelebbrõl meg pattogott.
Ha emlékeim nem csalnak akkor ezeket már a 0.7.0 után teszteltetük de nem vagyok biztos benne.
Játékban vagy? Mert mehetünk próbálni.

Azért ez már tényleg a pofátlanság kategóriája... 3x xp, hogy gyorsabban fejlõdj, és méginkább kredit szûkében légy ---> vegyél prémiumot
Ezenkívül meg egy kis leértékelés gold cuccokra, amik nyilvánvalóan nem érnek még ennyit sem. Ráadás az olcsóbb gold konvertálás, mert mi is lehetne egyszerûbb módja az ingame kreditgyûjtésnek, mint a valós pénzért való vásárlása... Fujj!

Eagle16
1 vs. 1-ben az E-100 a DPM elõnye miatt kb. 2 lövésbõl kilövi az Is-4-et.
Az IS-4 ezalatt bevihet neki 1k, 1,5 sebzést, de nyerni nem fog az tuti, kivéve ha valami nagyon szerencsétlen módon jön ki a lépés és az E-100 lövései lepattannak, elnyelõdnek. Is-4-tõl nem félek E-100-ban, amitõl félek az Is-7, Maus, Tier 9-es TD-k. Bár találkoztam már E-75-ben olyan fullos JT-vel ami folyamatosan a front legerõsebb részét lõtte...nem volt valami okos.

Én azt tapasztaltam így kb. 40-50 csata után, hogy a tornyát a 128-as L/55-ös nem viszi át (90%-ban), ahhoz legalább S70 kell, aminek 50% esélye van kb., vagy BL-10 illetve 128 L/61. (ezeket is megfogja néha, de nagyon kicsi eséllyel, mondjuk olyan 20%-30%)
Lövés után én el szoktam forgatni egy picit a tornyát, épp annyira hogy az oldala még ne legyen lõhetõ. Ilyenkor a torony bármit megfog, de nagyon figyelni kell...

A tornyán van egy kis kiálló izé, valami optika lehet, a távolságmérõn van rajta. Na azt bármivel lehet lõni közelharcban, mert HP-t vesz le, nem úgy mint az Is-7-nél, ahol csak kritikus sebzést ad...

A front felsõ része átlõhetetlen, akármivel, még a Jagdtiger sem viszi gold ammo-val 😄

Aztán ott van az alsó rész, ami beforgatva 50% eséllyel megfogja a 225-ös pen.-es ágyúkat, afölött viszont annyira be kell forgatni, hogy már a tank oldala is gyenge lesz.
Viszont ha német tank ellen van közelharc, akkor az a magassága miatt csak nagyobb szögben tudja lõni az alját, magyarán pl. E-75 vagy Maus ellen hatékonyabb a lower hull, több lesz az effektív páncélzata. Ez csak akkor érvényes ha 5-10m távolságra harcolunk.

Valamint érdekes hogy ha kb. 30 fokos szögben megyek ki az ellenfélhez képest a fedezékbõl, akkor valahogy mindig át tudja lõni a tankot úgy, hogy közben leszedi a lánctalpat is...olyan mintha a lánctalpon keresztül átlõné a tankot.

Még kell pár csata mire rájövök egyéb dolgokra is,de úgy érzem a 150-es ágyú sokat fog rajta dobni, az alacsony átütési érték ellenére is.

Ha nem lesz másik event a hónapban, akkor igazatok van. Szerintem ez után csak lesz valami értelmes event is.
En nem ertem miert nem lehetett a harcokban resztvevo tankokra (meg par randomra) dupla creditet/felarat hirdetni. Vagyis ertem, mert penzehes g.*ik 😞

Master91
Én örülök minden eventnek....3x win xp, jobb mint a 2x. Sok kis event sokra megy 😛 A Stug III-mas pénzes event hiányzik 😞 3 millát szettem össze vele
hihetetlenül gagyi event- inkább meg se hirdették volna. így mindenki csak szidja a wot-ot a sóherségéért.
Ebbe az akcióba sem fognak belerokkanni.

Starting from Thursday, January 12th, 06:30 GMT until Tuesday, January 17th, 06:00 GMT, enter the game to sample the opportunities.

You were proud of your last evening experience points record? With this event you could break it !

х3 experience for the first victory of the day

The classical repair or first aid kits, the strong coffee your new French crewmen like so much, or even the fire extinguisher, calming down fears in the E-100 fighting compartment… don’t hold back : they all cost 20 gold !

60% off gold consumables

Only a few credits remaining to buy the new AMX 50B heavy tank? It’s time to improve your gold stock, and benefit from the exceptional conversion rate!

20% bonus gold-to-credits conversion

Take the advantages of these opportunities and good luck on the battlefield!

T30-al es S70 agyuval is cuki szemeket lehet az E100nak loni eleg konnyen. IS4-el 1v1 be siman szetkapom.

Solten
Youtube-on van egy video, srace hetven-valamennyi (!) talalatot nyelt be. Hiaba, francia tankon szeria a pajzsgenerator...

Saor Alba

Solten
B*ssz, nem jegyeztem meg a nickjet, tegnap akkor ez a retardalt (SU85😎 szivozott velem is, a tank melle meg a segge moge allt kozvetlen, blokkolt, a gep melle durrogtatott hatulrol, csodalkoztam is hogy mennyi szabadidovel rendelkeznek egyes elmebetegek... <#alien>

Saor Alba

ollie
ja, majd ha megy a kliens meg itthon is leszek egyszerre, megnézem

A type-al egy csatára lebontva elkövetett átlag sebzésedre volt kiváncsi.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ollie
230 az átlagsebzése a type-nak.

ollie
Persze, hogy jobb. De nem is keresel vele annyit, prémium nélkül meg valszeg mínuszos.

Na karbantartás 5-ig.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdekes, Stugnak még mindig elég jó a kreditszorzója. Prémium nélkül egy jobb nyertes csata könnyen 20k is megvan.

Nem egy Type/Löwe kategória, de valakinek ez is számít...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mint itt.

kevés az 😊 volt, hogy T32-vel 8 vagy 9-et öltem (már nem emlékszek pontosan) és defeat lett a vége

/más
vsz. az elsõ és utolsó jó köröm az ARL-el ez a 2300 xp / 60k ezüstös kör, ilyen sz*r tankkal még komolyan nem játszottam, ennél még az M6 is jobb 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ok! Yossarian1984 vagyok ingame. Te?
Ok én most csak IS-3-at tudok vinni az E-100 ellen a BL-9 meg tud érdekes dolgokat mûvelni de meglátjuk vagy felrakom az E-75-re az L/68-at az is jó.
Nem 20 méterrõl szoktunk, nekem a 100 esetleg pontatlan ágyúval 50 méter a sztenderd teszt távolság mert ugye most nem azt nézzük, hogy eltalálom-e amit akarok, hanem átviszi-e ha oda lövök ahova akarok.
Ha vagy délelõtt akkor is jó majd nézlek a hun chanel-en.