World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek alapján már én is azt mondom, hogy nem akkora katasztrófa az E-100 mint a 0.7.0 elõtt volt de azért még mindig nem az igazi.
Hiába jó a torony ha a test T10-ben gyakorlatilag könnyen átlõhetõ és a szembe jövõ tank meg gyakorlatilag sebezhetetlen egy T10-es ágyúval.
Tehát lett belõle egy T30 kicsit erõsebb testtel csak sokkal gyengébb ágyúval.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 12. 11:09:38
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 476 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 488
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De most hogy a páncélzata 99% hogy nem lesz megvariálva...hát nem tudom. +500 Hp-t tuti kap, de inkább szerintem 700-at, az ágyú meg lehet hogy az S-70-nél is erõsebb lesz...
(persze csak vicc volt, nem lesznek ilyen értékei, de én nem lepõdnék meg ha valami über ágyú lenne rajta...)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nehogy már egy szovjet tankot félts, hogy gyenge lesz, ugyan 😊
Törölték az adataimat? De akkor az accountomat is törölni kellett volna, azzal viszont még be tudtam lépni. Mit tegyek, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam?
E-100 vs. E75 (128mm L/55) (E75 lõtte az E-100-ast)
A tornyot egyszer sem lõtte át kb. 7-8 lövésbõl.
45 fokban beforgattam, ekkor az alját már nem vitte át a 128-as, az odalát viszont már igen.
E-100 vs. Is-3 (Bl-9)
10-bõl 2-szer átlõtte a tornyot...a random ugye. Az alját elég volt kb. 25-30 fokban forgatni, és ekkor még az oldalát sem lõtte át a Bl-9. (vagyis átlõtte, de nem sebzett)
E-100 vs. Is-7 (E-100 lõtte az Is-7-est)
Az IS-7 alját átlõtte mindig, HA eltaláltam. És 10-bõl kb. 6-7-szer sikerült eltalálni ilyen kis távolságon)
A vezetõ nyílásánál is átlõttem, de nem sebzett semmit és nem lett tõle kritikus találata sem, egyszerûen csak benyelte az összes sebzést valami. (nem a személyzet, mert nem halt meg senki)
Tornyát nem tudtam átlõni, se a frontpáncélt.
Egy szerencsés találat megrongálta a tornyot, pont ott találtam el ahol a torony csatlakozik a testhez, de ezt a részt nem lehet eltalálni amúgy, mert nagyon kicsi.
Object 704 vs. E-100
A BL-10 mindenhol átlõtte, akárhogy forgattuk a tornyot, bár 2 lövés nem ment át, de olyan 75-80%-os eséllyel átlõtte a beforgatott tornyot is szembõl.
E-100 vs. Is-4 (S-70)
Az S-70 85-90%-ban átvitte a tornyot ami nem volt beforgatva, sebezte a távolságmérõnél is, meg néha a lövegpajzson keresztül is, de sokszor a lövegpajzs elnyelte a sebzést, úgy hogy az ágyú sem sérült.
Beforgatott (25 fok körül) E-100 toronnyal már nem boldogult, egy lõtte át a kb. 10 lövésbõl.
Virkir majd felrakja a visszajátszásokat.
Q): Are you going to do something about the E-100? As it is now so it is completely useless in clan wars and random battles, it is also the weakest in its tier. Will you do something with the useless 150 mm and/or front armor (lower front plate)? Just wondering.
A): Can't say for sure at present, that will be clear closer to the public test of 7.2.
Ez meg az is4-re vonatkozik.
Q): How do you plan to balance the Maus if IS4 will get same/similar armor values?
A): With 99% probability IS-4 will keep its current armouring, since it's sufficient of tier 10. We have plenty of other parameters to adjust.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Vereség
Csata: Ensk 2012. január 12. 10:25:02
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 598
Szerzett kredit: 16 484
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész7

"I will not be re-newing my premium in protest. I can have fun for free with low tier tanks and enjoy high tier tanks on the test server."
Csak nehogy túl sokan gondolják így, mert még utóbb az lesz a vége, hogy nem lehet majd tesztelni, vagy nem adnak goldot a tesztszerverre 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az S-70 BL-10 meg már mint kés a vajat, még a 0.7.0 tesztjén volt, egyszerûen nem tudtam úgy forgatni, hogy ne lõjjék át.
Az alja meg mint írod még beforgatva is meglõhetõ a széleinél, ráadásul sebzi a lánctalpat is.
A lower meg kb 25 métertõl veszti el a döntésbeli elõnyét legalábbis a Tigris már onnan tudta gond nélkül átlõni közelebbrõl meg pattogott.
Ha emlékeim nem csalnak akkor ezeket már a 0.7.0 után teszteltetük de nem vagyok biztos benne.
Játékban vagy? Mert mehetünk próbálni.
Ezenkívül meg egy kis leértékelés gold cuccokra, amik nyilvánvalóan nem érnek még ennyit sem. Ráadás az olcsóbb gold konvertálás, mert mi is lehetne egyszerûbb módja az ingame kreditgyûjtésnek, mint a valós pénzért való vásárlása... Fujj!
Az IS-4 ezalatt bevihet neki 1k, 1,5 sebzést, de nyerni nem fog az tuti, kivéve ha valami nagyon szerencsétlen módon jön ki a lépés és az E-100 lövései lepattannak, elnyelõdnek. Is-4-tõl nem félek E-100-ban, amitõl félek az Is-7, Maus, Tier 9-es TD-k. Bár találkoztam már E-75-ben olyan fullos JT-vel ami folyamatosan a front legerõsebb részét lõtte...nem volt valami okos.
Én azt tapasztaltam így kb. 40-50 csata után, hogy a tornyát a 128-as L/55-ös nem viszi át (90%-ban), ahhoz legalább S70 kell, aminek 50% esélye van kb., vagy BL-10 illetve 128 L/61. (ezeket is megfogja néha, de nagyon kicsi eséllyel, mondjuk olyan 20%-30%)
Lövés után én el szoktam forgatni egy picit a tornyát, épp annyira hogy az oldala még ne legyen lõhetõ. Ilyenkor a torony bármit megfog, de nagyon figyelni kell...
A tornyán van egy kis kiálló izé, valami optika lehet, a távolságmérõn van rajta. Na azt bármivel lehet lõni közelharcban, mert HP-t vesz le, nem úgy mint az Is-7-nél, ahol csak kritikus sebzést ad...
A front felsõ része átlõhetetlen, akármivel, még a Jagdtiger sem viszi gold ammo-val 😄
Aztán ott van az alsó rész, ami beforgatva 50% eséllyel megfogja a 225-ös pen.-es ágyúkat, afölött viszont annyira be kell forgatni, hogy már a tank oldala is gyenge lesz.
Viszont ha német tank ellen van közelharc, akkor az a magassága miatt csak nagyobb szögben tudja lõni az alját, magyarán pl. E-75 vagy Maus ellen hatékonyabb a lower hull, több lesz az effektív páncélzata. Ez csak akkor érvényes ha 5-10m távolságra harcolunk.
Valamint érdekes hogy ha kb. 30 fokos szögben megyek ki az ellenfélhez képest a fedezékbõl, akkor valahogy mindig át tudja lõni a tankot úgy, hogy közben leszedi a lánctalpat is...olyan mintha a lánctalpon keresztül átlõné a tankot.
Még kell pár csata mire rájövök egyéb dolgokra is,de úgy érzem a 150-es ágyú sokat fog rajta dobni, az alacsony átütési érték ellenére is.
Starting from Thursday, January 12th, 06:30 GMT until Tuesday, January 17th, 06:00 GMT, enter the game to sample the opportunities.
You were proud of your last evening experience points record? With this event you could break it !
х3 experience for the first victory of the day
The classical repair or first aid kits, the strong coffee your new French crewmen like so much, or even the fire extinguisher, calming down fears in the E-100 fighting compartment… don’t hold back : they all cost 20 gold !
60% off gold consumables
Only a few credits remaining to buy the new AMX 50B heavy tank? It’s time to improve your gold stock, and benefit from the exceptional conversion rate!
20% bonus gold-to-credits conversion
Take the advantages of these opportunities and good luck on the battlefield!
Saor Alba
Saor Alba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem egy Type/Löwe kategória, de valakinek ez is számít...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
/más
vsz. az elsõ és utolsó jó köröm az ARL-el ez a 2300 xp / 60k ezüstös kör, ilyen sz*r tankkal még komolyan nem játszottam, ennél még az M6 is jobb 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nem 20 méterrõl szoktunk, nekem a 100 esetleg pontatlan ágyúval 50 méter a sztenderd teszt távolság mert ugye most nem azt nézzük, hogy eltalálom-e amit akarok, hanem átviszi-e ha oda lövök ahova akarok.
Ha vagy délelõtt akkor is jó majd nézlek a hun chanel-en.