World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire a forgatás miatt nem tudta átlõni szembõl már lehetett az oldalát lõni de én már lõttem élesbe KT-val tornyon E-100-at meg engem is lõtt lazán E-100-ba sok minden.
225 pen-el simán átlövik a tornyot meg a hasát is.
Rájöttem hogy ez egy T30, csak dísznek ráraktak pár acéllemezt ami szökõ évente felfog pár lövést 😊
Szóval taktikát változtattam és óvatosan megyek vele...úgy, mintha ez egy T30 lenne és bármi átlõhetné. Hiába 200mm-es front meg 2400 HP...úgy megyek vele mintha hímes tojás lenne, csak azokat a lövéseket nyelem be amit tényleg nem tudok elkerülni sehogy sem, és csak 175-ös pen. vagy az alatti ágyúk esetén merek kiállni fedezék nélkül...ez van sajnos.
Nem éppen olyan tank, amit az ember sejtene ha ránéz...(megállíthatatlan szörny), de azért el lehet vele harcolgatni, sok sebzést lehet vele bevinni.
Azt azért elmondanám, hogy a "mágikus" szoknya az oldalán ami talán 50mm vastag a 130mm vastag oldalpáncélzaton kívül, a kisebb kaliberû AP-ket szépen elnyeli, ellenben SPG még úgy nem lõtt meg hogy nem sebzett volna...egy az hogy mindig telibelõnek, vagy ha nem akkor is vagy elém vagy mögém megy a lövés, így a splash sebzés megvan...szóval ezt nem látom valami nagy elõnynek, inkább lenne nagyobb átütésû ágyúja mint ez.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
az ellenbe egy kv5, ugyebár t8as, a többi t5 ös volt. nálunk t5 ösök, plusz egy 7es meg egy 8as. a lényeg hogy a Kv5 AFK volt, és amikor a bázisukat elfoglaltuk, rááltunk 5-en a bázisra és egyszerre lõttük a kv5-t. amíg felment a gyõzelmet jelentõ csík, 5en se sikerült kinyírni a kv5-öt folyamatos tûz alatt. wolv-val voltam. ez a csata kicsit a prémesnek kedvezett volna, ha játszott volna....
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Visszatérve IS-4re...
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 11. 21:51:12
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 641
Szerzett kredit: 48 201
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Mesterlövész
IS-4 akcióban.
Nehéz elhinni, hogy ettõl mégcsak jobb lesz 😮O
na meg ha klánozol akkor gondolom vannak tier 8-as csaták is..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: E-50. Elköltött XP: 161 790. Elköltött szabad XP: 0.
Bár ahogy ismerem a tempómat kiderül, hogy az E-50 lejárt lemez, a batmobil az új király! <#vigyor0>#vigyor0>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
IS-3mat azért adtam el, mert nem lenne épp gazdaságos eltartani 2db T8at meg egy T9et. Meg ugye a legénység, meg a cuccok rá. Ahogy alakulnak a csaták úgy érzem jól megleszünk mi az IS-4el is 😛
Csak most üres mert a modulok és a crew a legnagyobb Is-t boldogítják.(csak azért játszom Kv-t hogy a 3-askámba legyen újra legénységem...)
IS-4' vettél. Elköltöttél kredit: 3 561 000.
Majd a szívem szakadt meg mikor eladtam az IS-3mat :'(
IS-3 utolsó ütközet.
Csata: Karelia 2012. január 6. 13:32:20
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 1 990 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 816
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kay Kitüntetés IV Osztály, Elit lövész, Kiváló Lövész
Gyõzelem!
Csata: Karelia 11 January 2012 19:47:10
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 2,354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19,602
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd
a kis t-50 ;-)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. január 11. 19:52:01
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 29 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 60)
Szerzett kredit: 0
Csata: Murovanka Wednesday, January 11, 2012 7:51:56 PM
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 2,324 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33,041
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Egy csomót sebeztem meg a 2 ellenséges IS-7et is oldalba lõttem többször is 😄
WoT: Nishizumi77

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Így látatlanba is hatalmas gratula!!!
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 11. 19:36:01
Jármû: AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 764
Szerzett kredit: 58 170