World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aham csak annyira buta vagy sajnos hogy még ezt sem érted...

Én most vettem M-10-est nagyon jó ki tank és jól hozza az ezüstöt is.
én ma veszem meg a StuG III-at. kell még 10k xp de rendíthetetlen vagyok

Ne etessük a trollt többet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Katasztrófa. Az E-100 most már pattanhat az IS-7-rõl... Jajj te szegény, mennyire sajnállak érte.
Majd akkor dobok fel ilyen köröket, ha megvillantod te is nekem, mit produkáltál az IS-7-eddel. Jah, hogy az meg neked sincs, akkor te mirõl beszélsz? 😄

Nem tudom megérteni az ilyen érveléseket, miért jó az ha valaki öngólt lõ magának? 😛

Elnézve Szakeszt õ tud játszani és õ megmondta a lényeget... Az IS-7 gyenge. 😊

Nem igazán kedvezett nekünk az MM:
5 Klán platoon ott nekünk meg semmi,több T9,több heavy...
És ilyen arányba nyertük
Én kaptam szembe mindkét Is-7-est(egyik kilõve másik lesebezve) szóval egérke tudott operálni nyugodtan😊,és én is pattogtam rendesen(acélfal).
Random az random...

Nem bazmeg.
Ha még mindig nem fogtad volna fel azét jobb mert az E-100 most képtelen biztonsággal átütni szembõl normál lõszerrel, nem úgy mint a 0.7.0 elõtt.
Akkor valóban gyengébb volt az IS-7 de ezen sikeresen javítottak a kedves orosz fejlesztõk.
De tényleg dobd már fel néhány körödet ide hadd lássuk mennyire pro vagy az E-100-al.
Ja esetleg nincs neked?
Akkor meg mirõl beszélsz?

Master91
Cuki.
1v1 szituációban tényleg nem a legjobb. A gold ammos E-100 és a Maus erõsebb nála. 😊

Hozol néhány 7.0 utáni replayt és elhisszük.

Addig csak a szád jár, feleslegesen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na mivan, sikerült felkavarni az állóvizet a pottyantós budiban? 😄
Mondom engem csak az zavart, hogy egyesek menetrendszerûen fikáznak le olyan tankokat, amik valójában nagyon erõsek csak éppen õk bénák hozzá. Egy jó E-100 játékos ellen például semmi esélye egy IS-7nek szerintem. Nekem IS-7-em van rengetegszer daráltam be ezeket a német tankcsodákat: Maus, E-100, de ha szembejött valaki aki tudta hova kell lõni, akkor a nagyobb sebzés meg a több hp eldöntötte a csatát. Ez egyszerû matek...
Virkir: Értem én, az IS-7 azért jó tank mert mások azt mondták, meg a patch kiírásban is olvastál valamit, hogy húzták a tankot... logikus. 😛
Tagadhatatlan, hogy most már pattannak le róla lövedékek, de ettõl még messze nem lesz a legerõsebb tier 10-es.

Én is ezzel vívódom de még nem döntöttem el hogy meg vegyem-e
Eléggé finoman fogalmaztad meg a 150-es kritikát.
Elképzelem amint áll két E-100 szemben úgy, hogy csak a tornyokat tudják lõni a 150-es ágyúval. Vajon meddig tartana a duel ha csak AP-t használhatnának? Mondjuk 15 percnél draw lenne. 😄

Haha a mondandód második részén jót derültem. Pont ugyanolyan hibába estél most azzal h az is7-et szarozod le.😄 7.0 óta pont, h az is7 a legnagyobb harcértékû t10-es tank, az orosz fejlesztõk nagyon magukhoz nyúltak, na de mind1.

Az e100 150-e meg a kompenzáció csökkentése miatt eléggé használhatatlan lett gold ammo nélkül.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

darki81
alig van creditem, de még is megvettem a farmgépre (KV) a töltésgyorsítót félmillióért 😄
sokszor van az, hogy már csak 1-2 mp van a töltésbõl, és ellövik elõlem, vagy pont be megy a ház elé, és most már csak befektettem rá, majd egy hétig gondolkoztam rajta 😄
ha át szeretném tenni másik tankra, (de nem akarom) 10 aranyért át lehet, bár én jobban szeretem az ezüstöt 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Trükkös kijelentés Overlordtól, az hogy 99% az esélye annak, hogy nem változtatnak a páncélzatán. Azt gondolnánk marad a védelme olyan, mint amilyen jelenleg. Igazából nem kell változtatni a páncélzaton ahhoz, hogy erõsítsék a védelmet. A megoldás az armor homogenisation factor. Elég, ha ahhoz nyúlnak hozzá és tulajdonképpen tényleg nem magát a páncélzatot változtatták. 😊 Jelenleg is több harckocsi van, amiknek nagyobb mint 1.
Valaki írta, hogy az oldalpáncélzat vastagságát a következõ patch-ben visszaállítják 160 mm-re. Szóval, azért jó esély van arra az 1%-ra, hogy mégis változtatnak rajta. Esetleg még a homlokpáncélt is 160 mm-re állítják vissza, ha tier 10 lesz.

A fegyverzetnél sok lehetõség nincs. De nem valószínû, hogy olyan fiktív lövegeket kapna, mint ami a németeknél is van: L/100-as lövegek, a 12,8 cm Kwk44/2 L/61 vagy a 10,5 cm Kwk45 lövegek.
Olyan löveget kéne kapnia az IS-4-nek, ami erõsebb mint a BL-9 és összességében azt tudja mint az S-70. Csak három szovjet löveg van 1960-ig bezárólag, ami olyan erõs vagy erõsebb mint az S-70:
115 mm U-5TS: 1959 vagy 1960-as simacsövû löveg, elég erõs, de semmi köze az IS-szériához. A T-62 második szériáját szerelték ezzel. (Az elsõ széria a T-62A volt 100 mm D-54TS löveggel, ami egy nagyon rövid széria volt.) Amíg nincs tier 10 medium tank, addig nem a WoT-ba való.
130 mm M-65: 1955/56-os. Egy új L/60 kaliberhosszú huzagolt 130 mm-es. Az átütésérõl nincs megbízható információ, de biztos, hogy erõsebb mint az S-70. Az M-65 se egy kicsi, könnyû darab, ugyanúgy nem passzol az IS-4-be mint az S-70.
122 mm M-62-T2: A T-10M (1957) nehéz harckocsi lövege, valamikor 1955-57 között tervezhették, még ez is huzagolt. Valószínûleg ez lesz a tier 10-es lövege a T-10-nek. Így ha már benne lesz a játékban, megkaphatná az IS-4 is. Ez lenne a legreálisabb és a leglogikusabb is. Én biztos ezt választanám.
Nem sokkal, de valamelyest erõsebb lehet mint az S-70. Olyan 265-270 mm körüli átütése lenne a WoT-ban, de mivel csak 122 mm-es kisebb sebzéssel mint a 130 mm-es.
Do not feed the troll!

Gondoltam nem reagálok a baromságaidra de nem bírom magamba fojtani.
Te tényleg ennyire hüjje vagy vagy segít neked valaki? Esetleg a mai anyag kissé szennyezett volt?

S70 3 ponton barmikor atviszi az E100 tornyat. Te melyik jatekkal jatszol?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

"Fostalicsa" ez olyan ismerõs név nekem egy másik játékból
Átmodellezték a T29-et? Minden skin elcsúszott rajta.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

.. mindenki hulye csak en vagyok helikopter..
Már bocsi de illik a neved arra amit irkálsz...

Játszogattam vele, de nem tolom azzal aktívan mert egy kupac sz*r az egész. Nem sebzek, de legalább gyenge is az armor cserébe. Az amit meg hellokitty idézett be a hivatalos fórumról, hát:
"Are you going to do something about the E-100? As it is now so it is completely useless in clan wars and random battles, it is also the weakest in its tier. Will you do something with the useless 150 mm and/or front armor (lower front plate)? Just wondering."

Az ilyen hozzászólásokat figyelembe se kell venni, hiszen aki ezt le tudta írni valószínûleg egy epic noob akinek mindegy milyen tankkal tolja úgyis meghal amint szembetalálkozik az elsõ ellenséges játékossal...

Az ilyen laboratóriumi tesztek meg nem érdekelnek mert legfeljebb csak azt bizonyítják, hogy létre tudtok hozni gyakorló csatát, magáról a tankok használhatóságáról abszolút semmit.

Vicces csata közbe rájönni hol lõje át az ember amcsi 105-össel a nagyfejû M6-ost lakeville halálvölgyben 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Miért van az hogy amivel sokat kéne játszanom meg kéne az xp is, azzal folyamatosan nyomorék a csapatom? T29-el 70% statról 60%ra leestem, Vk4502A-val 59% 44%-ra.

Most játszottam egy kört T29el Ensken és kikaptunk. De szerintem egész jó meccs volt.

Videó
köszi
Jha... baromság... gyakorló szobában letesztel és videóra felvett, ezáltal cáfolhatatlanul bebizonyított dolog baromság... Hát ember ez epic fail, játszottál te már 7.0 óta?😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

😄 Átfutottam az összes moderált hozzászólást azóta... hát volt néhány. Volt, aki egy heteset kapott 😄

Más:

Vereség
Csata: Lakeville 2012. január 12. 12:22:17
Jármû: D2
Szerzett tapasztalat: 376
Szerzett kredit: 5 640
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész

Most kaptam elõször tier3-mal acélfalat a normál szerveren 😊

"Erre válaszul csak annyit írtam, hogy akkor a WG meg ne sírjon, hogy csak játszanak de nem fizetnek az emberek."

Teljesen egyetértek! Fején találtad a szöget!
Egy júzer beírta, hogy ne ríjjanak az emberek hanem örüljenek annak amit kaptak.
Erre válaszul csak annyit írtam, hogy akkor a WG meg ne sírjon, hogy csak játszanak de nem fizetnek az emberek.
Igaz a végére odabiggyesztettem egy lájtos retard-ot.
Most néztem liana gyomlált rendesen meg bannolgatott 😊
Kíváncsi lettem volna ha a karácsonyi kapcsán nem felejtem el beírni amit akartam, mert akkor is banolva voltam azért mit kaptam volna 😄

Amúgy nagy gratula, bár ilyen csapattársaim lennének. Nekem a max kill 9 Ferdinandal és ltraktorral értem el. Messze még a 11 kill, fõleg úgy, hogy mostanában top gunt sem tudok elérni hála a parazitáknak.
Master91
Nem is lett rossz a kis képecske. 2 hétig elfér...
Pales27
Nagyon komoly, erre nem számítottam. Köszi az infót, feltettem!

Éljen a cenzúra 😊 Mit írtál, amivel kiérdemelted a bant? Csak mert lényegében mindenki oltja õket az event miatt, és nem hiszem, hogy mindenkit megjutalmaztak volna 😊

Eagle16
A visszajátszást gondolom nem nézted meg, amiben kilõttem az egész lõszerkészletemet az Is-7-re, mire meghalt...

Te sem mostanában játszhattál Is-7-tel, az tuti.

0.7.0 elõtt esetleg igaz lett volna amit írsz, de a 0.7.0-s patchben nem kicsit erõsítettek az Is-7-esen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mekkora baromságokat lehet itt olvasni... az orosz 10-es ágyú lazán átvinné az e-100 tornyát? pfff, Igen átviszi nagy szerencsével, de kell hozzá a random faktor és ennyi. Nem értem minek ez a sok sírás-rívás, hogy az E-100 milyen gyenge, az oroszok milyen erõsek stb. Ez már régóta nincs így. Az IS-7 messze a leggyengébb tier 10-es tank, se random csatában, se cw-n nem állja meg a helyét, arra jó hogy scoutoljon az artynak aztán gyorsan meghaljon. A Mausról pattan minden, az E-100 meg 2 lövéssel megeszik egy 9-es tankot, jó skillel rendelkezõ játékosok meg a 3-ból a 10-es szintûeket. Az amcsiknak jók az ágyúik. Az oroszoknak, egyetlen elõnyük a sebesség, amit aztán jól ki lehet használni a szûk utcán és a kötelezõ álló helybõl való céllövölde közben. Nyílt terepen meg ugye nem lehet menni a hülye spotting system meg a puhapöcsû artisták miatt...
Na ez kikívánkozott belõlem, szóval lehet folytatni azt, hogy az oroszok milyen jók a többi nemzet meg milyen gyenge...

Na megint megkaptam a szokásos 3 napos postban-om 😊
Pedig nem is értem most igen finoman fogalmaztam az event-el kapcsolatban igaz már tegnapra vártam, úgy látszik elaludt lamaer csaja. 😄

Master91
Ó fasza! Na össze ütök valamit. Köszi!
patchaou
Fölül a fórum "gombra" katt, aztán bal oldalt találod a beállításokat. Ott pedig a jelenlegi képhez tudod berakni. Én nem variáltam vele sokat, kivágtam egy wot screenshotból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszi azért, most megoldottuk míg nem voltál 😊
Egy IS-7 E-100 150-esel kör azért még érdekes lenne mondjuk HE-vel mert AP-vel nem visz át az tuti.
Az a baj, hogy nem átlõhetetlen. A BL-10 lazán viszi még beforgatva is a tornyot, nagy szerencse kell, hogy pattanjon. Így viszont a T7-nek is kell vinnie meg szerintem az L/61 és a franszia SA46-nak is.

Eagle16
Pales, majd a visszajátszást ide rakd fel, megnéznék a fórumban úgy látszik, mert még topikot is nyitottak errõl a csatádról 😄

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Kis off kérdés:

Olyan spéci képet a nevem helyére itt fórumon ( mint pl 0T3P neked van ) hol tudok be állítani?
ollie
Pl: Fraps

patchaou
Próbáld meg fraps-al. A demója csak fél percet enged felvenni, de van belõle virágbolti verzió is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na írtam a staffnak, hátha tudnak segíteni... Bár az angol tudás még nem az igazi. XD
Szerintem ebben a játékban, kb semmit nem számit a páncélzatok vastagsága, csak egy kis adalék. A fejlesztõktõl függ h milyen valós adatokat adnak egy tanknak, az egyéb befolyásoló tényezõk (mondjuk mennyire legyen pattogós, hol és mekkora gyengepontok, "véletlen" lyukak stb) mellett.

Az is4 t10-ként ezzekkel a páncéladatokkal is badass lesz, az tuti. Befoltozzák az elején azt a likat, meg adnak hozzá abból a lecsúszós, lövedéktaszító orosz festékbõl, aztán ivánék széles vigyorral írthatják az orosz anyácskára betolakodó fritzeket, pont mint az orosz propagandákban....

Sziasztok,
Hogyan tudom a játék során készült felvételeket valamilyan formán kimenteni, konvertálni (AVI, MP4) stb formátumba?
Illetve Ti mit ajánlanátok.

Köszi a segítséget:-)
Akkor már nem is kellek. De fedezékbõl lehet olyan pozíciót használni, hogy átlõhetetlen az e-100