World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Majd akkor dobok fel ilyen köröket, ha megvillantod te is nekem, mit produkáltál az IS-7-eddel. Jah, hogy az meg neked sincs, akkor te mirõl beszélsz? 😄
Nem tudom megérteni az ilyen érveléseket, miért jó az ha valaki öngólt lõ magának? 😛
Elnézve Szakeszt õ tud játszani és õ megmondta a lényeget... Az IS-7 gyenge. 😊
5 Klán platoon ott nekünk meg semmi,több T9,több heavy...
És ilyen arányba nyertük
Én kaptam szembe mindkét Is-7-est(egyik kilõve másik lesebezve) szóval egérke tudott operálni nyugodtan😊,és én is pattogtam rendesen(acélfal).
Random az random...
Ha még mindig nem fogtad volna fel azét jobb mert az E-100 most képtelen biztonsággal átütni szembõl normál lõszerrel, nem úgy mint a 0.7.0 elõtt.
Akkor valóban gyengébb volt az IS-7 de ezen sikeresen javítottak a kedves orosz fejlesztõk.
De tényleg dobd már fel néhány körödet ide hadd lássuk mennyire pro vagy az E-100-al.
Ja esetleg nincs neked?
Akkor meg mirõl beszélsz?
Addig csak a szád jár, feleslegesen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondom engem csak az zavart, hogy egyesek menetrendszerûen fikáznak le olyan tankokat, amik valójában nagyon erõsek csak éppen õk bénák hozzá. Egy jó E-100 játékos ellen például semmi esélye egy IS-7nek szerintem. Nekem IS-7-em van rengetegszer daráltam be ezeket a német tankcsodákat: Maus, E-100, de ha szembejött valaki aki tudta hova kell lõni, akkor a nagyobb sebzés meg a több hp eldöntötte a csatát. Ez egyszerû matek...
Virkir: Értem én, az IS-7 azért jó tank mert mások azt mondták, meg a patch kiírásban is olvastál valamit, hogy húzták a tankot... logikus. 😛
Tagadhatatlan, hogy most már pattannak le róla lövedékek, de ettõl még messze nem lesz a legerõsebb tier 10-es.
Elképzelem amint áll két E-100 szemben úgy, hogy csak a tornyokat tudják lõni a 150-es ágyúval. Vajon meddig tartana a duel ha csak AP-t használhatnának? Mondjuk 15 percnél draw lenne. 😄
Az e100 150-e meg a kompenzáció csökkentése miatt eléggé használhatatlan lett gold ammo nélkül.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
sokszor van az, hogy már csak 1-2 mp van a töltésbõl, és ellövik elõlem, vagy pont be megy a ház elé, és most már csak befektettem rá, majd egy hétig gondolkoztam rajta 😄
ha át szeretném tenni másik tankra, (de nem akarom) 10 aranyért át lehet, bár én jobban szeretem az ezüstöt 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Valaki írta, hogy az oldalpáncélzat vastagságát a következõ patch-ben visszaállítják 160 mm-re. Szóval, azért jó esély van arra az 1%-ra, hogy mégis változtatnak rajta. Esetleg még a homlokpáncélt is 160 mm-re állítják vissza, ha tier 10 lesz.
A fegyverzetnél sok lehetõség nincs. De nem valószínû, hogy olyan fiktív lövegeket kapna, mint ami a németeknél is van: L/100-as lövegek, a 12,8 cm Kwk44/2 L/61 vagy a 10,5 cm Kwk45 lövegek.
Olyan löveget kéne kapnia az IS-4-nek, ami erõsebb mint a BL-9 és összességében azt tudja mint az S-70. Csak három szovjet löveg van 1960-ig bezárólag, ami olyan erõs vagy erõsebb mint az S-70:
115 mm U-5TS: 1959 vagy 1960-as simacsövû löveg, elég erõs, de semmi köze az IS-szériához. A T-62 második szériáját szerelték ezzel. (Az elsõ széria a T-62A volt 100 mm D-54TS löveggel, ami egy nagyon rövid széria volt.) Amíg nincs tier 10 medium tank, addig nem a WoT-ba való.
130 mm M-65: 1955/56-os. Egy új L/60 kaliberhosszú huzagolt 130 mm-es. Az átütésérõl nincs megbízható információ, de biztos, hogy erõsebb mint az S-70. Az M-65 se egy kicsi, könnyû darab, ugyanúgy nem passzol az IS-4-be mint az S-70.
122 mm M-62-T2: A T-10M (1957) nehéz harckocsi lövege, valamikor 1955-57 között tervezhették, még ez is huzagolt. Valószínûleg ez lesz a tier 10-es lövege a T-10-nek. Így ha már benne lesz a játékban, megkaphatná az IS-4 is. Ez lenne a legreálisabb és a leglogikusabb is. Én biztos ezt választanám.
Nem sokkal, de valamelyest erõsebb lehet mint az S-70. Olyan 265-270 mm körüli átütése lenne a WoT-ban, de mivel csak 122 mm-es kisebb sebzéssel mint a 130 mm-es.
Te tényleg ennyire hüjje vagy vagy segít neked valaki? Esetleg a mai anyag kissé szennyezett volt?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Are you going to do something about the E-100? As it is now so it is completely useless in clan wars and random battles, it is also the weakest in its tier. Will you do something with the useless 150 mm and/or front armor (lower front plate)? Just wondering."
Az ilyen hozzászólásokat figyelembe se kell venni, hiszen aki ezt le tudta írni valószínûleg egy epic noob akinek mindegy milyen tankkal tolja úgyis meghal amint szembetalálkozik az elsõ ellenséges játékossal...
Az ilyen laboratóriumi tesztek meg nem érdekelnek mert legfeljebb csak azt bizonyítják, hogy létre tudtok hozni gyakorló csatát, magáról a tankok használhatóságáról abszolút semmit.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Más:
Vereség
Csata: Lakeville 2012. január 12. 12:22:17
Jármû: D2
Szerzett tapasztalat: 376
Szerzett kredit: 5 640
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész
Most kaptam elõször tier3-mal acélfalat a normál szerveren 😊
Teljesen egyetértek! Fején találtad a szöget!
Erre válaszul csak annyit írtam, hogy akkor a WG meg ne sírjon, hogy csak játszanak de nem fizetnek az emberek.
Igaz a végére odabiggyesztettem egy lájtos retard-ot.
Most néztem liana gyomlált rendesen meg bannolgatott 😊
Kíváncsi lettem volna ha a karácsonyi kapcsán nem felejtem el beírni amit akartam, mert akkor is banolva voltam azért mit kaptam volna 😄
Te sem mostanában játszhattál Is-7-tel, az tuti.
0.7.0 elõtt esetleg igaz lett volna amit írsz, de a 0.7.0-s patchben nem kicsit erõsítettek az Is-7-esen.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na ez kikívánkozott belõlem, szóval lehet folytatni azt, hogy az oroszok milyen jók a többi nemzet meg milyen gyenge...
Pedig nem is értem most igen finoman fogalmaztam az event-el kapcsolatban igaz már tegnapra vártam, úgy látszik elaludt lamaer csaja. 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy IS-7 E-100 150-esel kör azért még érdekes lenne mondjuk HE-vel mert AP-vel nem visz át az tuti.
Az a baj, hogy nem átlõhetetlen. A BL-10 lazán viszi még beforgatva is a tornyot, nagy szerencse kell, hogy pattanjon. Így viszont a T7-nek is kell vinnie meg szerintem az L/61 és a franszia SA46-nak is.
link
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Olyan spéci képet a nevem helyére itt fórumon ( mint pl 0T3P neked van ) hol tudok be állítani?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az is4 t10-ként ezzekkel a páncéladatokkal is badass lesz, az tuti. Befoltozzák az elején azt a likat, meg adnak hozzá abból a lecsúszós, lövedéktaszító orosz festékbõl, aztán ivánék széles vigyorral írthatják az orosz anyácskára betolakodó fritzeket, pont mint az orosz propagandákban....
Hogyan tudom a játék során készült felvételeket valamilyan formán kimenteni, konvertálni (AVI, MP4) stb formátumba?
Illetve Ti mit ajánlanátok.
Köszi a segítséget:-)