World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
ez zsíros volt! gondolom premuimmal

#94845 igen sajnos van ilyen, csak az a legrosszabb amikor az elõzõ körök is minuszosak voltak, és most meg ez...
van amikor elszakad a cérna 😄

kér hogy ilyen kevés a credit, pedig annyi minden kéne...

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Egy francia tank nem minden esetben adja le a teljes sorozatot. Hat lövésbõl jó pár lepattanhat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Tegnap este Én is 1444-hp-s találat után fejeztem be a játékot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vereség
Csata: Ruinberg 2012. január 18. 10:48:54
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 239
Szerzett kredit: 110 214
Ez aztán a vereség...
A végén azért a majdnem 100-as E-75-el nem bírtam kettesben egy Gw pantherrel,meg volt egy T95-ük is valahol,de a csapat szerint nem rajtam múlt,(meg szerintem se😊ez tetszett igazán!

ollie
Mondjuk ez igaz. Engem IS-3-ban kb 80% HP-ról úgy kilõtt a t8-as francia, hogy én közben csak egyet tudtam belelõni, és nem sikerült újratölteni még egyszer (100%-os legénységgel meg ventivel és töltésgyorsítóval). Õ azt hiszem négyet lõtt belém és pukkantam.

darki81
megint az arty nyírt ki!
#94837 nem csak engem bosszant ez kedves Troll!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ez így volt a fhanszia tankokig. Már nem áll meg ez a megállapítás.
Sõt többet visznek be, mint egy arty...
Annyi a különbség, 30 másodperc alatt kevés tank ad le 5-6 lövést, úgy hogy az összsebzésük megegyezzen az arty sebzésével, valamint amíg rám leadnak 5-6 lövést én is vissza tudok lõni. Míg ha az arty talál el, nem tudok vissza lõni. Ezek lényegi különbségek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem se kellene ecsetelni az arty-t. Ha azt nézzük, hogy az S-51 majd 30 sec alatt tölt be és nem minden lövés talál, akkor egy másik tank lead rád 4-5 lövést, ugyanott vagy. Ment Panzer Elite-ezni, ott nicns arty.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Tegnap hasonló helyen akadtam fel pzIV-el. Ellen KV-ja lõtt, kiugrottam hármat beleküldtem, aztán mikor tolattam volna vissza beragadtam... Nem kell folytatnom mi lett a vége 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha ilyen indulatokat vált ki belõled egy arty ill. néha/néhol rosszul balanszolt játék, akkor talán keresned kellene más elfoglaltságot.
Ezen mit csodálkoztok? Úgy tesztek mintha most kezdtétek volna a játékot.
Egy T6-os S-51 AP-vel 1850-et sebez átlagban és elég pontos is hozzá.

Érdekes módon ugyanez a csõ az Objecten már pontatlanabb.
Az elõbb itt sikerült felakadnom, vége is volt részemrõl a meccsnek.

A francia szarok helyett talán az ilyen bugokat kellett volna javítania a hülye medvéknek.

Nekem múltkor egy S-51(tier 6) oneshotolta a fullos E-50-met(tier 9).
1800 HP huss!!
Tegnap azért az E-50-emrõl lepattant egy Masu, bár úgy be volt forgatva, hogy inkább az oldalamat kellett volna lõnie. Hamar le is kaptam mindkét láncát a nagy ijedtségre! <#nevetes1>
Panther nem közepes tank, tornyos TD stoppolóerõ nélkül. Az igazi rákfenéje viszont az, hogy passzív játékra nevel, amit aztán az E-50 tulajokból kispolszki féltengellyel alig lehet kiverni. Játék egyik legrosszabb járgánya.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

darki81
ugyan úgy számolja a sebzést meg a killeket, nem baj ha nem látod

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
a jó büdös kurva anyját már ezeknek a szarláma artysta nooboknak..
1 lövésbõl kiszedi a 6-os arty az 100%-os IS-3at, hát menjen a qrva...
ez a játék nagyon el van baszva, nagyon...

Ha olyan eset van, hogy úgy találsz el valakit, hogy nem látod, akkor azt a program talált lövésnek veszi? Met nekem úgy tûnik, hogy nem.

Ami szerintem nagy baromság, hogy ha egy személyzet X hk-n szolgált, és átképeztem Y-ra, "elfelejti" az X-en szerzett tapasztalatait, mintha agymosáson ment volna keresztül. Nem tudom, hogy miért fáj az a fejlesztõknek, hogy megmaradjanak a korábban használt hk-k tapasztalatai egy adott egyénnél.

darki81
nézd át az egészet melyek tetszenek jobban, és azon belül a lassú de erõs (heavy), vagy a gyors de gyenge(medium) ág szimpatikusabb!
Ebben a játékban szerintem az orosz tankok kicsit jobbak, de nem mind!

Az amcsikkal ésszel kell játszani a papír páncél miatt, viszont van egy-két jó puska rajtuk. Top tier-ben mondjuk nagyon nem számít a med szintû páncélzat, esetleg egymás vagy kisebbek ellen.

[HUN]Kami*, kiskami*

Hát igen a T-44 eszméletlen mit tud mûvelni nagyon jól néz ki és üt mind az ipari áram de addig hosszú az út.Pár csata azt meglesz a T-34.Hát prém nélkül jó sokára lesz olyan tankom.Amúgy jók a németek is csak a ruszkikkal elõrébb vagyok 😊 marad ez.Köszi a segítséget mindenkinek.
Csak emlegetni kellet:

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. január 18. 9:56:55
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 650
Szerzett kredit: 42 661

WoT: Nishizumi77

ollie
Ja igen, német vonalon most a Panther 2-nél tartok, mindkét Panther nagyon jó a tierjében, és a szerepük kicsit eltér a normál med szereptõl, ugyanis célszerû inkább messzebbrõl támogatni velük a heavyket, nagyon jó, pontos ágyúik vannak. Az E-50 meg jelenleg a legjobb tier 9 med a hozzáértõk szerint.

ollie
A T20-nak jó ágyúja van, gyors és agilis, viszont ha már csak egy kicsit morcosan néznek rá, elszáll a fél HP-ja, ugyanis a páncélzatról max éjszaka álmodozhat. Utána már sokkal jobbak a tankok (Pershing, Patton) ilyen szempontból, bár azoknak is csak a tornya pattogós, a testük ugyancsak puha. A T-43 ugyancsak nem túl erõsen páncélozott, a T-44 viszont már jó pattogós, most a legjobb tier 8-as mednek tartják.

Német Med ág elég erõs azt tudom ajánlani, franciát is nagyon dicsérik csak ott nehezebb fejlõdni, meg én még nem próbáltam a top medjeiket, viszont a kicsi amx 13 nagyon bejön.

Látom vannak régi tankosok akik valszeg jobban képben vannak a tankokat illetõen.Az már biztos hogy közepes ágon képzelem el magam egész a csúcs tankokig 😊 csak nem tudom melyik nemzetet vigyem orosz t44 vonal vagy amcsi t20 vonal mindegyik nagyon bejön külsõben csak a tapasztalat szerint melyik nemzet életképesebb.
ollie
Ilyenkor célszerû nem elhagyni a bázist, hanem az ottani domboknál elbújni, és úgy védekezni. A csapattársak amúgy sem veszik komolyan a segítségkérésedet, ha nem vagy a bázis közelében, viszont ha már magát a bázist támadják, általában 1-2 el szokott indulni segíteni védekezni. Vagy nem.

darki81
gondoltam készítek egy videót a KV-ról is<#alien2>
szép lágy prózai zenét tettem alá XD

Én meg nagyon örültem a nemrég felrakott FanKit-nek így végre mp3-ban is megvannak a WoT zenéi. Szerintem nagyon eltaláltak, én nagyon szeretem õket. 😊

Azoktól kérdezném, akik általában megtartják a tankokat, hogy melyik változatot alkalmazzák egy adott ágon. A fullos legénységet továbbviszik a következõ tankra, a régi tankba pedig 75%-ös legényeket vesznek vagy minden tankban meghagyják az ott fejlesztett legénységet és az újakba vesznek 75%-ost? Gondolom ez fõleg attól függ mennyit játszanak majd a régi tankokkal és nemcsak azért tartják-e meg õket, hogy gyûjtemény része legyen és nem is igazán ülnek bele már. Esetleg mások, hogyan játszanak a legénységeikkel? Kíváncsi lennék rá.

Mivel nincs lefordítva😊 mert meg sem kapták a fájlokat😊 nekik egy héttel késõbb olt a le adási határidõ mint hogy kiadták a patchet!!!😄D
Sokat elmond a WG-rõl😛

Hiszen itt a lényeg: szerencsére mostanság megfogyatkozott a számuk.

Próbálj meg átváltani másik nyelvi csomagra, majd vissza a mostanira, az leszedi a hangokat is, a zenét nem tudom hogy leszedi e de egy próbát megér.

Amúgy van egy sokkal egyszerûbb módja más zene hallgatásának:
Optionsba a zenét leviszed 0%ra, és valami lejátszóból nyomatod azt amit akarsz, elsõ wotos játékom napján lelõttem a játékbeli zenéket.

Egy kis segítség kellene: felraktam egy zene modot 7.1-hez, de nem tetszik, viszont letöröltem az eredeti audio fáljokat. Most nincs zene a csaták alatt. Meg lehet oldani, hogy ne kelljen letöltenem az egész klienst csak 2 fálj miatt, vagy így jártam?
megtörtént

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azért nem semmi ez a 7.1es magyar nyelvcsomag, francia tankok leírása angol. Camofestés vásárlásánál meg: Do you really want to álcaháló alkalmazása:?

😄

Ja meg pontos is, csak sajnos lassú a célzásideje, majd M4nél már "csak" 2,5 lesz, és AMX 50 100nál végre csak 2.

über 90eset ajánlom, mivel késõbb is kelleni fog, meg azért 212pennes sok minden átlõhetõ szembõl.

Na akkor elmondom neked hogy én is eljutottam a GW Panther-ig és 3 meccs után tüntetõleg eladtam, mert úgy elbaszta a csapat játékát az ellenségbõl 3 artycsóka hogy majd szétcseszett az ideg és megutáltam az artykat.
Most számoltam össze, pontosan 365 mérkõzést hoztam össze artyval, úgy hogy ne mond hogy nem ismerem az arty játékstílust.
Azt kell mondjam szégyellem hogy egyáltalán nekiálltam artyzni.
Ezt nevezed te észjátéknak? Csak vársz hogy felderítsék a célpontot aztán lenyomod a tüzelés gombot és búmm már el is basztad egy ember játékát. Nagy ész kell hozzá. Ráadásul dög unalmas.
Akkor mit Kezdenél mondjuk egy Panther II vel, meg a hordó hasával? Vagy mondjuk egy T20-al, ahol tényleg gondolkodni kell egy picit merre, hogyan taktikázz? Hogyan kapd oldalba a nagyobb tankokat?
Persze ha van bent 3-4 arty akkor sehogy sem tudsz mert a legszebb helyzeteket is el tudják rontani.
Szerencsére mostanság megfogyatkozott a számuk. Legalábbis én kevesebbel találkozom.
Persze nem konkrétan téged támadlak, valamivel neked is játszani kell ha mással nem megy. Type59-et már amúgy sem tudsz venni.
Ja, 100%crew, venti, rammer van. Amúgy tegnap lettek 100%osak.

Sziasztok.Egy összetartó klánt keresek,akik nem nézik le a "kicsiket".Jelenleg 1 KV és 1 T34 (a ruszki közepes)van.Az orosz közepes tiert szemeltem ki T54-ig.A játékban araham33 a nevem.
Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 18. 3:16:56
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 676
Szerzett kredit: 27 234
Csatában elért Achievement: Pusztító

Random nagyon velem volt<#eplus2>
Full HP-l VK3001H,VK3601H(ammo rack), T-28, Stug 3 és egy 100 HP-s Tigris(meg is dicsért 1 gyerek ilyen is ritka😛)
akit érdekel itt a replay

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
2 csata alatt 2x volt olyan hogy belelövök és 1 azaz 1 HP!!! marad, kicsit idegesítõ....

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jó ez a franszia tier 10. 😊

Na errõl már pattannak le lövések.

Gyõzelem! Csata: Sand River 2012. január 18. 1:51:24 Jármû: AMX 50B Szerzett tapasztalat: 1 390 Szerzett kredit: 52 674 Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

Ezt innen elbukni.😄xD Igaz mondjuk ha az mm nagyon kedvez valamelyik csapatnak, az tuti elveszti a csatát. Gondolom az agyatlanságot próbálja kompenzálni ilyen módon. Ráádásul ti kaptátok a rice squadot is.

Ez ma esti csata. 3 t8 vs 3 t9 és 15:7-re megnyertük!😄 Mondjuk ma 9 csatából 8-at megnyertünk platoonban. Prém nélkül kerestem 100k creditet perzsával, az azért nem rossz 9 csata alatt. Mázlis este volt.

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. január 17. 23:37:05
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 1 044
Szerzett kredit: 31 960
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Valaki ma írta egy hasonló mm fail-re, h most mégjobban meghülyült-e az mm, hát nem. Régen is pont ilyen szar volt, tele vagyok képekkel, volt h egy nap 5x is elõfordult velem hasonló.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Imádom a szerencsés játékosokat. 3x pattantam a T29 tanktestérõl szembõl az IS legjobb 122ével persze õ menet közben mind az 5x átütött a 90mmvel.

Imádom a csapatomat. Hiába írsz kattogsz akkor is 1 oldalra mennek. Jah és írom nekik, hogy ne egy oldalra kérlek és írják hogy "says who?" mintha én is arra mennék.

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 18. 0:27:32
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 185
Szerzett kredit: 33 137

Kilõve:Leopárd, Hetzer 1 lövés és felgyújtva, T1 Heavy, T20
Sebezve:ARL 44,VK3001P, és Tiger
és 3 felderítés