World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd megunják velük a játékot, úgy mint én. Szerintetek miért vannak már arty mentes meccsek? Egyre kevesebben vannak szerintem. Régebben nem volt olyan csata, hogy ne 3 artyból figyeljünk 1 tankot nyálcsorgatva. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
stork azé nem egészen, persze T3-ban egylövésezni is lehet, de egy KV-t már nem szed ki egy alacsony szintû arty egy lövéssel, pláne hogy telibe is kell kapnia a sebzéshez, mert splash sebzés az kb 0. És amúgyis, egyszerûbb ott kimanõverezni, mert megvan hozzá a kellõ tempó.
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
én kisebb nagyobb megszakításokkal szoktam játszani most elõvettem megint egy ideje 😊
álcahálót meg nem nagyon használtam soha, egyedül a su-85 és az isummal megyek ilyen bujkálós stílusban nincs is több td-m meg nem is kell 😊 ezekben meg mindkettõnél már 90% fölött van az álca skill 😊
Haverok belépnek az éterbe, pont mikor már megyek be a csatába kipróbálni a Pz3-at. Szólok nekik, hogy egy perc, megyek felhenteltetem magam és mehetünk is. Elindulok Ruinbergen a Lenin körúton gyökkettõvel, mert a nagy sietségben alaptankkal mentem be. Simán elértem az ellen zászaljához, már szerteszét spriccelt minden ellen és csk 4 arty maradt ott. A megyek gyorsan kilövetem magamból végül 5 kill lett. 4 arty és valami közepes tank, ami visszajött végül segíteni nekik.
Ami meg a játék színesebbé tételét illeti, én ezzel sem értek egyet, kifejezetten beszûkíti, értsd. szürkíti bizonyos esetekben a játékot. És nem csupán akkor amikor a szopó ágon van az ember, hanem sajátok ugyanúgy. pl. amikor kialakul egy jó kis csata, és a saját artik döntik el. legalább annyira bosszantó, mintha a másik oldalon állnék.
Jártam párszor én is így. Azóta megállás után általában nyomom is az x-et.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
még nagyon régen olvastam olyat, hogy td-nél az egyhelyben forgás nem változtat a láthatóságon
nos ez nincs így sajnos 😊 su-85ben kb 50-100 méterre ácsorgott tõlem IS-3 kb 3 percig, meg sem mertem moccanni csak spotoltam (igaz full feleslegesen mert a kutya nem lõtte)
aztán kiléptem a sniper nézetbõl és elfordultam azzal a ledülettel..hát 2mp-ig éltem utána
lenyomtam vele most egy kört 2 találat ment mellé abból az egyik 400hp egy is4-en + minimum lánctalp a másik egy E75öt sebzett igaz csak 100 körül de ott is leszedtem legalább a láncát
ezek után az is4-et amikor felbukkant telibe lõttem 400-500as sebzésekkel szembõl nem is húzta sokáig
2 hummelt 1-1 lövésbõl tracer után könnyedén
én nem látom, hogy bármit is rontottak volna a pontosságon rajta
de nem is hianyzik megcsinalom a duplazot vele akkor latok 6-8 agyut egy csataban, aztan a tobbiben 1-1 kissebb
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(várom a megolodást😊
Bezzeg,eddig 2x voltam igy,es sajnos ha bukod a csatat akkor jon a minusz 11k credit😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lehet tippelni mi lett a vége.
Elég régi, de ez van.
Utána mehet az álca és végül a tûzoltás...
KV-m van és úgy gondoltam, hogy 1 tûzoltás, 2 javítás, és 2 álcára fejlesztem ki a legénységem. A két álca ér annyit, mint a 25%os háló?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sok sebzés,4 kill(voltak nagyobbak is nem pedo,pl T8 hey 100%- ról lövöldözve),illetve spottoltam az artynak,és a bázist is védtem mikor cappeltek.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 18. 11:21:04
Jármû: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 956 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 156
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Arty-val az 1000+-os sebzések már jónak számítanak. Átlagban 800 körül alakulnak/lövés.
Egy T5 francia light már be tud vinni 1 sorozattal 660 átlagot és elõbb betölt.
Egy elõnye lenne az arty-nak: messzirõl operál ezért sérthetetlen. Volt, amíg nem jött vissza a tracer. Nem véletlen lett kevesebb belõlük.
Igen, lepattanhat. Van amikor le, van amikor nem. Ez igaz az arty-ra is: vagy eltalál vagy nem.