World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hány hónapig sírtok még az artyk miatt?
Majd megunják velük a játékot, úgy mint én. Szerintetek miért vannak már arty mentes meccsek? Egyre kevesebben vannak szerintem. Régebben nem volt olyan csata, hogy ne 3 artyból figyeljünk 1 tankot nyálcsorgatva. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sippie
shit happens 😄
stork azé nem egészen, persze T3-ban egylövésezni is lehet, de egy KV-t már nem szed ki egy alacsony szintû arty egy lövéssel, pláne hogy telibe is kell kapnia a sebzéshez, mert splash sebzés az kb 0. És amúgyis, egyszerûbb ott kimanõverezni, mert megvan hozzá a kellõ tempó.
Én 100%os T34emet is oneshottolta már arty, nagyon felhúzott.

WoT: Nishizumi77

Monjduk úgy már szopás. De itt nyer értelmet a régi mondás: Melléd köpök meghalsz. 😊

Sippie
jah, vagyis erõsebbek is, meg lassabbak is a tankok. Az erõsség ott mutatkozik meg hogy melléd lõ 20 méterrel, akkor is kapod a criticalokat meg sebzést, meg lánctalpleesést
Ez is csak azért van mert a játékosok nagy része ott játszik. Ha mindenki kis tierben játszana ugyanolyan "OP" lenne ott is az arty mert arányaiban úgy sebeznek, mint fent.
Heh?? tegnap is oneshotolt egy S51!! T34-ben .. tényleg fasza😊

Sippie
hát de, viszont egy PZIII-al azért nem nehéz kimanõverezni az artyt 😊 meg akár a heavyt 😄
patchaou
A kettõ együtt. Hevivel nem tudsz elugrálni 1500 hp-t leszedõ lövések elõl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem az a fõ gond, hogy ott már sokkal lasabbak a tankok és nem az arty-k relatíve erõsebbek?

Sippie
Nem, de a magas szintû artyk miatt van a para. Amíg "csak" hummel és s51 volt anno addig nem volt annyi panasz.
Értem. Tehát az ember Tier7-nél kezdõdik. 😛

Sippie
aha, PZ3-as csatába biztos minõségi artyk voltak bent 😛
még talán a béta alatt hallottam ilyesmit, mindegy lényegtelen 😊
én kisebb nagyobb megszakításokkal szoktam játszani most elõvettem megint egy ideje 😊
álcahálót meg nem nagyon használtam soha, egyedül a su-85 és az isummal megyek ilyen bujkálós stílusban nincs is több td-m meg nem is kell 😊 ezekben meg mindkettõnél már 90% fölött van az álca skill 😊
Na, de hogy ne csak sírásos arty sztori legyen. Fejlesztgetem szép csöndben a panzer4-emet és vettem mellé egy panzer hármat, hogy a rádiót abból termeljem ki.

Haverok belépnek az éterbe, pont mikor már megyek be a csatába kipróbálni a Pz3-at. Szólok nekik, hogy egy perc, megyek felhenteltetem magam és mehetünk is. Elindulok Ruinbergen a Lenin körúton gyökkettõvel, mert a nagy sietségben alaptankkal mentem be. Simán elértem az ellen zászaljához, már szerteszét spriccelt minden ellen és csk 4 arty maradt ott. A megyek gyorsan kilövetem magamból végül 5 kill lett. 4 arty és valami közepes tank, ami visszajött végül segíteni nekik.

darki81
brutál tankok 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

<#banplz><#banplz><#banplz><#bohoc>

Én nem mennék bele az artit vezetõk minõsítésébe, a játék egyik lehetõsége, csak élnek vele. Azt viszont nem értem, ahogy mások is kérdezték, miért nem csinálnak arti nélküli játékmódot. Mindenki jól járna, megcsinálni meg semmibe nem kerülne. Mivel azt írjátok, sokan szeretnek így játszani(bár ezt inkább eddig csak artisok szájából halottam) lenne játékos a hagyományos pályákon is. Ha meg mégsem, akkor ez önmagáért beszél. Vagy ki kell akkor venni, vagy teljesen átalakítani. (mondjuk, hogy valamennyire korhû legyen, területet támadhatnának csak, fronton lévõ játékosok irányításával.)
Ami meg a játék színesebbé tételét illeti, én ezzel sem értek egyet, kifejezetten beszûkíti, értsd. szürkíti bizonyos esetekben a játékot. És nem csupán akkor amikor a szopó ágon van az ember, hanem sajátok ugyanúgy. pl. amikor kialakul egy jó kis csata, és a saját artik döntik el. legalább annyira bosszantó, mintha a másik oldalon állnék.

Nem tudom, hol olvastad, de a hivatalos fórumokon azt írták mindig, hogy ha a csövit mozgtod, az nem baj, de ha bármi mást, akkor mozogsz. Ha van a gépem álcaháló, akkor jól látszik, hogy ha megmozdulsz kikapcsol.

Jártam párszor én is így. Azóta megállás után általában nyomom is az x-et.

Tono34
Álcahálón lehet látni, amint megmozdulsz már fel is oldja.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ez igaz 😊
még nagyon régen olvastam olyat, hogy td-nél az egyhelyben forgás nem változtat a láthatóságon

nos ez nincs így sajnos 😊 su-85ben kb 50-100 méterre ácsorgott tõlem IS-3 kb 3 percig, meg sem mertem moccanni csak spotoltam (igaz full feleslegesen mert a kutya nem lõtte)
aztán kiléptem a sniper nézetbõl és elfordultam azzal a ledülettel..hát 2mp-ig éltem utána
Az legalább nem világít, mint egy torony már a pálya kétharmadától. 😊

td-ket meg fõleg..ott aztán tényleg nagy szopó van ha beüt az arty 😊
Olyan ez, mint a kõ-papír olló. A heavyt üti az arty. 😊

Akkor lehet hogy csak a teszt 1ben volt 2 mert rémlett ez na mind1.

olvasgattam itt nagyon védték egyesek az artykat, hogy milyen pontatlanok lettek.. nos most beléptem egy régebbi acc-ra amin ott porosodott a jó öreg M12 kb tavaly szeptember körül játszhattam vele utoljára
lenyomtam vele most egy kört 2 találat ment mellé abból az egyik 400hp egy is4-en + minimum lánctalp a másik egy E75öt sebzett igaz csak 100 körül de ott is leszedtem legalább a láncát
ezek után az is4-et amikor felbukkant telibe lõttem 400-500as sebzésekkel szembõl nem is húzta sokáig
2 hummelt 1-1 lövésbõl tracer után könnyedén
én nem látom, hogy bármit is rontottak volna a pontosságon rajta
Nem nem, ott is 2.5, a 120-ason is, ahogy a 88mm L/71 is végig 2.5 Tigertõl az E-75-ig. A két ágyú ugyanaz a kategória.

Ha a méretet nézzük, akkor az objekt 212-nek miért jobb a mozgás közbeni rejtõzködése jagdpanthernél, vagy az IS-152, ISU-152 egyik sem törpe, még szembõl se. Az amcsi t-30 meg büdös nagy szerintem mégis sokkal jobb a rejtõzködése a KT-nál.

gvarga12
ehhez meg hozzaszamoljuk hogy a penztuket is jol lehuztak...
de nem is hianyzik megcsinalom a duplazot vele akkor latok 6-8 agyut egy csataban, aztan a tobbiben 1-1 kissebb

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

patchaou
Ja, azt még hozzátenném, hogy az egyik engem noobozott le 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Talán mert kisebb?

darki81
a t43 az mitõl rejtõzködik akkor jobban mint az is-3? 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
De ha te látod ezt a minimapról, akkor Õk miért nem? Hogy a faszba jutnak el agy nélkül T9-ig? Bukó volt mert 4-en indultak vissza foglalókat resetelni. Furcsa módon nem lettem minuszos, mert kis szutykos bl-9-emmel 5 lövésbõl 5 betalált.

4 tizes?Hol mi?Nem értem...

Pales27
A rövidebb csík, amikor mozgásban van a tank, a hosszabb az álló helyzetbeli.

egyik oldalon avn 4 tizes a masikon egysem.. game over.
darki81
a rövidebb csík az a bozót ugye?😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tipp:A lemmingek a hídon elhullottak,illetve késõbb flankelték õket a kerülõ úton jövõk,te pedig kikaptad egyedül fõerõt szembe?
(várom a megolodást😊

nandorb
Engem,meg nemis hivsz jatszani?😄 De rohognek rajtad😊 .I.
Bezzeg,eddig 2x voltam igy,es sajnos ha bukod a csatat akkor jon a minusz 11k credit😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

patchaou

Lehet tippelni mi lett a vége.

Pales27
Még annyit, hogy az orosz heavyknek jobb a rejtõzése (t7-t10 között). Így sokkal többet ér a rejtõzés skill, mint pl a németeknél.

Elég régi, de ez van.

Elõször javítás MINDENKINÉL heavy-ben!(ugye nem szeretsz tracckelve arty céltábla lenni?😊
Utána mehet az álca és végül a tûzoltás...

Pales27
Heavynél az összes személyzetnek elõször a javítást utána az álcát, vagy vársz az új skillekre, amik talán többet érnek. Tûzoltást feleslegesnek érzem, arra ott a poroltó. Én úgy tudom, ha a legénység összes tagjának 100% az álca akkor kap a tank +20% rejtõzést.

A 100%os legénységnél a képességeknél az álca mennyit jelent?
KV-m van és úgy gondoltam, hogy 1 tûzoltás, 2 javítás, és 2 álcára fejlesztem ki a legénységem. A két álca ér annyit, mint a 25%os háló?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igen prémmel ennyi.
Sok sebzés,4 kill(voltak nagyobbak is nem pedo,pl T8 hey 100%- ról lövöldözve),illetve spottoltam az artynak,és a bázist is védtem mikor cappeltek.

8 kill ezzel a szarral.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 18. 11:21:04
Jármû: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 956 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 156
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

patchaou
Ha nem talál el akkor rendszerint leszedi mindkét lánctalpat és ott maradok céltáblának, ami jó esetben vissza tud lõni.

Illetve még egy apróság:
Arty-val az 1000+-os sebzések már jónak számítanak. Átlagban 800 körül alakulnak/lövés.
Egy T5 francia light már be tud vinni 1 sorozattal 660 átlagot és elõbb betölt.

Egy elõnye lenne az arty-nak: messzirõl operál ezért sérthetetlen. Volt, amíg nem jött vissza a tracer. Nem véletlen lett kevesebb belõlük.

Igen, lepattanhat. Van amikor le, van amikor nem. Ez igaz az arty-ra is: vagy eltalál vagy nem.