World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha jól vettem észre (szenvedtem el), 7.0-óta a T32 parancsnoki kupolája is lõhetõ?! Mert mintha régen pattant volna (szinte) minden, mostmeg sorra szedem be a találatokat ott....Ezekszerint többet nincs értelme arctámadózni?
Most játszottam egy kört AMX40-el és az MM 11db artyt rakott be a játékba összesen😛
Sippie
Két E8 sherman vs KV3 toptanként... balance fail...
T10 csatában azért az nem olyan vastag.

WoT: Nishizumi77

180mm lesz rajta a páncél.

darki81
te nekem ne mond meg mit csináljak!
legyen elég ennyi

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

patchaou
Tényleg csodákra képes a zis-6. Az elõbb lõtt ki egy sziklán keresztül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ja, tehát hulldown nem ad akkora elõnyt majd.

..akkor ha jol sejtem a szokasos atloheto us heavy test utan, vegre lesz egy bazinagy sebezheto pont a tornyon is? ugye?
Várható volt de azért kiírom:
T110 tornyán található bazi nagy kupoláról van szó.
2. Currently the coppula can be damaged. It's similar to the one KV-5 has, but is located on top of the turret.

Én még a sima Tigrisrõl is pattogtam a HE-jével. Sztem semmire se jó, bár lehet csak nem volt szerencsém.

.most jutottam el a francia agon a bdr gb1ig. kozost xp-t nem akarok elkolteni ra, csaka duplakat megyek vele, igy meg csak a kettes agyu van meg ra. a 75mm-es long, aminnek 100pen/110dmg a teljesitmenye. 5-6os csatakban meg elmegy, de ugye francia, igy belekerulhetek erdekes csatakba, ahol tok eselytelen a dolog. probaltam kifundalni valami hasznalhatot ezekre az esetekre is, igy jutottam el h nem lenne-e ertelme he-t hasznalni hozza: 38 pen/175 dmg. he-nel max pattohat, de sebeznie kellene, es ha mar a felet sebzi, 87dmg, akkor mar majdnem ott vagyok mintha a sima loszert hasznalnam. viszont ezer eve nem hasznaltam he loszert, igy nem tudom mennyire eletkepes a probalkozas. velemenyek?
hát randomba én se viszem
patchaou
Van hogy az Én életem is megmenthetné, de ha csak egy két kv-3 van a századba, akkor mindenképp 122-t viszek. Ha többen hozunk KV-3-at akkor Én is 107-est viszek mert akkor a pénzszerzés a célom. Randomba már nem is nagyon viszem a KV-3-at mivel rég elit, csak akkor viszem amikor szakaszban húzzuk egymás kis tankjait.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

te tudod, nekem már volt olyan hogy megmentette a bundámat a nagyobb rof.
patchaou
Én úgy vagyok ezzel, hogy bõven jó ha négyet ötöt beledurrantok egy-két nagyobb tankba. Nekem jobban fekszik században is a 122-es.

Nos nem hiszem, hogy trollkodnék. Érdemi kédésekre nem érkeznek válaszok az állandó tájp/arty miatt, amivel tele van a fórum.
Emellett azért mert ritkán szólok hozzá, még nap mint nap olvaslak Titeket és sajnos minden álszentség nélkül, de kimoshatnád a szádat.
tier8-9-ben egy rakás szar az az ágyú, csak bosszankodsz vele folyamatosan. Nem elég, hogy sokszor mellé megy még sokszor pattan is ha egyáltalán valamit el is talál. Kv-3al companyba kell menni, és ott a 107es a nyerõ szerintem. Még tier7be elmegy a 122es szódával, de tier8-9be kínszenvedés.
patchaou
Pont azért használom rajta a 122-est mert T8-9-ben többet ér mint a 107-es. Tank században ahol T6 a top elõnyös lehet a 107, fõleg a lõszer ára miatt.

Pedig emlékeim szerint én azt használtam mindkét Párducon is.

Meg a Panther, Panther II-re is.
..artybol azert van most kevesebb mert mindenki a franciakt huzza. szerintem. ha egy kicsit lecseng, ugyanaz lesz mint eddig.
Ami az IS-4-re való, azt csak a Tiger, Tiger II-re tudod felrakni! Az online tech tree-ben meg tudod nézni, hogy mi mire való.
Kinek melyik jön be.
Pl Stugon sokan a 75-öst használják, de nekem a 10,5-essel ment végig.
Nem szerettem, hogy csak kopog de nem sebez. 😊
Ugyanez van SU-152-n is (valószínû ISU-n is BL-10-ig). Csesszék meg a 122-es ágyújukat. 😄 Igaz rohamlövegként használom, általában csekély túlélési eséllyel.
M4 szintén így volt.
ollie
Csak az arty elhelyezkedésétõl függ, hogy hova tud belõni, ettõl kezdve felesleges kijelenteni olyanokat, hogy vannak olyan útvonalak, ahova nem tudnak belõni, mert nem igaz.

igen
Nekem ez a véleményem (107 zis-el).
A 122-nek sem sokkal nagyobb az átütõereje papíron, ezért félek, mivel tier 7-8-9be szokott rakni az MM.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Az IS-4-re felrakott torziós rugókat leszerelés után fel tudom rakni német tankra?

A magasabb lõszerár mellett pontatlanabb is, hajlamos a lepattanásra, mindehhez társul a hosszabb újratöltés. Aki egy kicsit is tapasztalt, ezt mindet ki tudja használni. Én is inkább a 107-esre teszem a voksom.

Sippie
Hátt... A maus pl sztem annyira nem hasít, hogy mozgás közben ne lehessen eltalálni 😄
Annyit sírtok már az artyk miatt, hogy KV-ról kifejlesztem az S-51et.
Megnézem már vele miért utáljátok. :-D
Amúgy 1-2 pálya kivételével minden pályán lehet találni olyan útvonalat amit az arty nem lát. Ha kipróbálná mindenki, akkor tudná, hogy az arty hova bújik általában, és onnan mit lát. Higgyétek el sokszor meglepõdtem már, hogy "ODA MIÉRT NEM TUDOK BELÕNI???". A másik verzió artyban ülve: "gyere kinteb, csak 1 centit /kilövik a spottert/, nem látom, valaki menjen oda, látom, gyere kinteb 1 centit, na most megleszel, mellé, gyere kinteb 1 centit, inkább keresek jobb célpontot, megmozdítom a célkeresztet, az elugrik,az elõzõ célpontom kijött, megint õt célzom, mire rendesen célzok visszamegy, gyere kinteb 1 centit, leszarom lövök 1et, hallom hogy talál, mennyit sebeztem?, 1%ot?, azt oszt hogy?, leszarom megyek másik célpontra, megvan, gyere kinteb 1 centit, kijött lövök, mire odaér a töltet, visszamegy, és minden kezdõdik elölrõl"
Na ezért untam meg az artykat. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"de igazából alacsony tierbe ha nem áll meg az ember a puszta közepén akkor nincs kitéve nagy veszélynek szerintem"

Mint ahogy nagy tierben sem. 😛
Sippie
hát mivel megvan már az IS-em is, ezért inkább azon használom a 122-õt, és mivel dúrva xp szerzés sem kell már hogy az a kevés plusz sebzés érdekeljen inkább maradtam a 107-nél, az amúgyis egy fasza kis ágyú 😊
Szerintem az artyk balanszolása jó irányba halad lehetne még folytatni a megkezdett úton. Nem baj ha kilõ az arty de az már baj ha túl sok van belõllük és I. vh-s állóháború alakul ki. Ha túl sok az arty akkor vagy kilõnek és veszteséges a kör vagy mindent kilõnek elõllem és alig kapok xp-t. Az artyk számát meg a jövedelmezõségük megnyirbálásával lehet kordában tartani ahogy most is történt nagyon helyesen. Mert aki nagy szintû artyt húzott eddig az simán fenntartotta az artyt a bevételbõl de voltak akik ezekkel farmoltak. Remélem ez már megszûnt és ugyan úgy bukik vele pénzt mint az egyszerû halandók a hasonló szintû tankjaikkal.
(M7 priest javítási költsége: kb 1900, M41: 1500 ez mi?)
KV-3-on nem érdekelt a DPM és a lõszerár, a 122-es stophatása az ami elrettentõ és ahogy írtad csiki-csukiban jobb a nagy alfasebzés.
Sippie
a dpm-nek is csak addig van értelme amíg mezõ közepén álló tankra lövöldözünk. Ha csiki csuki van, akkor az egyszeri nagy sebzés sztem többet ér, mivel utána úgyis visszamegyek tölteni, és az ellenfél kiskaliberes magas DPM-es ágyújával bekaphassa addig 😄 ettõl függetlenül én is 107-el használom, mert olcsó a lõszer 😄
Sippie
kiváncsiságból elindítottam egy orosz kis arty ágat (megvan már a KV-ból a nagy is, de érdekelt hogy lõ be minden mögé) hát, a T3-assal a franciákról rendre pattanok 😄 Másba 10-20-akat sebzek, de tény hogy volt jó köröm 6 killel is, de igazából alacsony tierbe ha nem áll meg az ember a puszta közepén akkor nincs kitéve nagy veszélynek szerintem.
ollie
Az amcsi 105-ös tier 9-es ágyú, a német hosszú 88-as pedig tier 8-as! Még szép, hogy jobbak egy tier 7-es ágyúnál.

Meg most már az über 90 is odaveri bõven.

patchaou
Hogy a KV-3 nem állja meg a helyét Tier 6-ban? Ráadásul a fegyvere miatt? Ekkora hülyeséget is ritkán olvasok itt 😄

elég durva az a 122 tier6ban, de 107es dpm-be jobb, ha jól tudom, én azzal használom a KV-3at. De attól függetlenül, hogy tier6ba a 122es egy erõs ágyú, talán az egyik legszarabb ágyú a játékban. A saját kategóriájában az amcsi 105ös és a német hosszú 88as is sokkal de sokkal jobb.
ollie
???

Tier 6-ban a KV-3-nak nem elég jó neked a tier 7-es D2-5T??

Sippie
ugyanaz a fegyvere mint az IS-nek csak lassabb töltéssel
Amúgy ne féltsétek a KV-3at T7be biztos kap annyi HPt mint ami az ISnek van ha nem többet, a páncélja meg bõven jó már T6ban is, nagy kaliber is szokott róla pattogni néha.

Naja, de a KV a kistier Masu-ja. 😄
Van ott sebesség viszont az arty többet lõ. 😄
Hát ha a KV-3 122-ese nem állja meg a helyét T6-ban akkor az IS milyen lenne T7-ben?!
T6 company-ban tele van velük minden.
Úgy értem az újakat hogy mondjuk egy két régi megunja, addigra egy két új eljut T6 szintre, azt ugyanott vagyunk, ha nem rosszabbul mert tuti inkább nõ a nagy tierek száma mintsem csökkenne.

De az újak nem tier 6-os artyval indítanak.
Én is meguntam már a Grillben a játékot. Pedig artyval 60-65%os a gyõzelmi arányom. KVval pedig csak 44, de így is jobban szeretem.

Ám ha a KV-3at felrakják tier 7be, lesz rajta valami változtatás?
Mert már tier 6osként sem állja meg a helyét a fegyvere miatt.

darki81
na mi lõtt ki már megint az elõbb? 😄
100%-os IS-3at kiszedte az arty 1 lövésseeel! XD
pedig direkt a házak közt kempeltem, csak én hülye egy pillanatra kidugtam az orrát XD
ezaaaz 😛
GG gégégégégééé 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Dehogy unják meg, meg ha meg is unják akkor lesznek újak, úgyhogy nem fognak eltûnni.