World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
legyen elég ennyi
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T110 tornyán található bazi nagy kupoláról van szó.
2. Currently the coppula can be damaged. It's similar to the one KV-5 has, but is located on top of the turret.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Emellett azért mert ritkán szólok hozzá, még nap mint nap olvaslak Titeket és sajnos minden álszentség nélkül, de kimoshatnád a szádat.
Pl Stugon sokan a 75-öst használják, de nekem a 10,5-essel ment végig.
Nem szerettem, hogy csak kopog de nem sebez. 😊
Ugyanez van SU-152-n is (valószínû ISU-n is BL-10-ig). Csesszék meg a 122-es ágyújukat. 😄 Igaz rohamlövegként használom, általában csekély túlélési eséllyel.
M4 szintén így volt.
A 122-nek sem sokkal nagyobb az átütõereje papíron, ezért félek, mivel tier 7-8-9be szokott rakni az MM.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megnézem már vele miért utáljátok. :-D
Amúgy 1-2 pálya kivételével minden pályán lehet találni olyan útvonalat amit az arty nem lát. Ha kipróbálná mindenki, akkor tudná, hogy az arty hova bújik általában, és onnan mit lát. Higgyétek el sokszor meglepõdtem már, hogy "ODA MIÉRT NEM TUDOK BELÕNI???". A másik verzió artyban ülve: "gyere kinteb, csak 1 centit /kilövik a spottert/, nem látom, valaki menjen oda, látom, gyere kinteb 1 centit, na most megleszel, mellé, gyere kinteb 1 centit, inkább keresek jobb célpontot, megmozdítom a célkeresztet, az elugrik,az elõzõ célpontom kijött, megint õt célzom, mire rendesen célzok visszamegy, gyere kinteb 1 centit, leszarom lövök 1et, hallom hogy talál, mennyit sebeztem?, 1%ot?, azt oszt hogy?, leszarom megyek másik célpontra, megvan, gyere kinteb 1 centit, kijött lövök, mire odaér a töltet, visszamegy, és minden kezdõdik elölrõl"
Na ezért untam meg az artykat. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mint ahogy nagy tierben sem. 😛
(M7 priest javítási költsége: kb 1900, M41: 1500 ez mi?)
Van ott sebesség viszont az arty többet lõ. 😄
T6 company-ban tele van velük minden.
Én is meguntam már a Grillben a játékot. Pedig artyval 60-65%os a gyõzelmi arányom. KVval pedig csak 44, de így is jobban szeretem.
Ám ha a KV-3at felrakják tier 7be, lesz rajta valami változtatás?
Mert már tier 6osként sem állja meg a helyét a fegyvere miatt.
100%-os IS-3at kiszedte az arty 1 lövésseeel! XD
pedig direkt a házak közt kempeltem, csak én hülye egy pillanatra kidugtam az orrát XD
ezaaaz 😛
GG gégégégégééé 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★