World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor 7500 volt a Löwe, még csak low tierben rohangáltam és nem akartam wallet warrior lenni 😊 12500-at nem adnék érte, Type-ot meg elvbõl nem vettem volna, annyi van belõlük, már a látványuk is irritál 😊 Úghogy várom az új fejleményeket.

Mintha egyszer olvastam volna, hogy nem rakettás lövedéke lesz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nagyot fog szólni az biztos:

WoT: Nishizumi77

Tono34
A bannerban található "Fejlesztési tervek" nem elérhetõ. Hol találhatok ez irányú információt?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kiváncsi leszek, hogy a sturmtiger-nek rakétahajtású lövedéke lesz é, mint eredetileg, ha igen, akkor jó lassú lesz a skuló.
Az buli lenne, ha a pálya negyedéig lõne, de 20 méteres rádiusszal. <#vigyor0>
Én bétában KVval meg M4el farmoltam, de fõleg KVval, úgyhogy release óta rá se bírok nézni a KVra, rosszul lennék ha játszanom kéne vele 😄

Hála az égnek jött a Löwe 6.4ben.

Tech treen mind a 2 arty. Sturmtiger esetleg elmenne annak, de TDnek jobb lenne szerintem. A brumi meg fõleg ne legyen arty, remélem meggondolják magukat és TD lesz.

Csak akkor legalább ezek jönnének már... Ha jó lesz, tuti veszek egy IS-6-ot. Így a 600. csata környékén kicsit unom a KV-t, meg egyébként is a csatáim fele farmolás, amibõl sikerült kiölniük szinte minden élvezetet.

Öööö...Sturmpanzer IV meg Sturmtróger az arty lesz vagy ultimate derp?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Speciel én jobban örülnék ha TD lenne, fõleg a Brumbar érdekében, mert azért ha lenne egy T6os TD 150es troll ágyújával és 100mmes frontjával az tök poén lenne, de artyként kb semmi értelme nem lenne.
Az a rövid csõ tuti pontatlan lesz. Ráadásul nem is lehet nézegetni a tankot mivel a hülye mûholdas nézetben leszel folyton.

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 23. 13:28:07
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 018 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 516
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

34 lövést kaptam, 48 hp-val éltem túl. DE a 34 lövés összesen nem sebzett 500 hp-t, a többi az arty keze nyomát viseli magán 😊

Lol <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

toptierként én is imádtam, na mondom most jött el a mi idõnk kiskacsa... B1 soha nem lõtt le. Utolsó csatában KV áll velem szembe, nagy torony kis löveg és képtelen volt sebezni, hiába lõtt szembõl. 😊 A végén egy T-34 jött oda és oldalról kivégzett. Már röhögtem a KV-s gyereken. 😊 Voltak azért szép pillanatai és steel wall...

pedal to the metal...

Tono34
Akkor jönnek a low tier gamek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

na ha jön a két német mozsárágyú akkor lesz vége a játéknak, minden elmebeteg pénzes õrült tier8as artyval fogja tolni, úgy hogy elõtte egy percet nem artyzott. Képzeld el most oldalanként van a typeok helyett 5-5 sturmtiger mondjuk a t92nél nagyobb sebzéssel, hát sztem off. Nem is tudom ezt a sturmtigert hogy képzelték, nem szabadna betenni én azt mondom.
Na szerencsére nem fogja ellepni a szervert a Type 62

Currently we are not planning to introduce it for other servers apart from the Chinese one. We have lots of interesting non-Chinese vehicles to add.

Ez mind szép és jó, de rengeteg idõt ülnek azokon a non-Chinese vehiclesen, 3 prémium francia tank ami német átalakítás ( 10,5cm LefH B2, panzerjager 35R stb ) már tavasz óta készen van. Aztán az FCM F1 bis is kész, videóban is volt, de azt mondta ovi nincs idõpont hogy mikor jön...
Meg jöhetne az E-10 E-25 is, vagy ami érdekes lehetne és sokan várnák a Sturmtiger és Brumbar.

De ezekrõl semmi hír,gondolom fontosabbnak tartják a szar IS-6 és JT kiadását, mert hát azok egy rakat goldba kerülnek.

Sippie
Az E100, Maus, IS7-nek van valahol a tornyán ismert gyengepont, ami átlõhetõ közelrõl? Mint pl a kupola a legtöbb tanknál? Maus-t T34-el arctámadózom, ha nem forgatja a tornyát akkor sima ügy, de ha elkezdi forgatni akkor esélytelen átvinni, ilyenkor van valami opció? A másik kettõé is érdekelne, hogy érdemes-e neki esni ha nincs más lehetõség.
Az a +10% azt jelenti, hogy ha Tigris van a fekete srácok mögött, akkor így is, úgyis elrohannak, de legalább gyorsabban.
Én sajnálom, hogy a KV 5be nem rakhatok négereket. Rögtön raknék rá fehér kamu-t is, valamint csinálnék 1 klánt, aminek a monogramja KKK.
És valahogy átmennék az US szerverre. <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Különben ha top tier, akkor jobb, mint a B1. Legalábbis fele annyi meccsel több xp-t szedtem össze vele.

Azt szeretem benne, amikor El Halluf van, mert akkor azonnal megindulok a lejtõn lefelé és negyvenkileccel csapatok. Csak úgy lobog Jan Michel sálja a parancsnolki kupolában. Mintha ebbe hiányozna egy motor, mert egyenes szakaszon huszonpárig tud gyorsulni. A fegyver meg csodálatos. Tier háromig te vagy a predátor. Sajnos ilyen ellenfélbõl nem sok van, a többi meg kiröhögi, ha betalálsz. Bár egyszer átlõttem vele egy T14 seggét. A legénység tagja kérdõen néztek egymásra, hogy ez mi lehetett.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

valóban elég esetlen nagyobb tierekben, de az elmúlt napokban a legélvezetesebb csatákat vele toltam. ez persze lehet véletlen, de amúgy nagyon pattogós tud lenni és agyúja sem rettenetesen rossz.

Elõzõnél még lemaradt: <#wink>
Más: T 34-el megyek jön egy Ferdi mihelyt kilóg belõlle egy hangyafa...latnyi már látom. Utánna jön egy Object 704 mikor már 100% a rálátásom észre is veszem de már késõ.
Hát megerõsítem, hogy beszéltünk errõl. Ám bizonytékok hiányában az ultimate cheater ágyú városi legenda: BUSTED.

Manapság sok cheatnek látszó dologról bizonyítja visszajátszás, hogy vagy vizuális bug, vagy a játékos által elnézett dolog. Én személy szerint az átfestett traceren kívül más csalást nem ismerek és nem láttam. Ha valaki tud mutatni, akkor hajrá, szívesen megnézem, de addig messzirõl jött ember azt mond, amit akar. Mi meg azt hiszünk el, amit akarunk.

AMX40 alapvetõen szeretetre méltó kis... valami. Saját tierjében én is szerettem, csak hát túl soxor megy T5+os csatába, ahol meg leinkább csak arra jó, hogy elõre megyek(25km/h-val nem is olyan egyszerû) és miután meghaltam, jó fedezék leszek valakinek. 😄
Összességében megkönnyebbülés volt ma reggel eladni.

pedal to the metal...

Mi ez ez apartheid? Külön tank a feketéknek, külön a fehéreknek? Hova jut így a világ?
Éjszakai pályán jól fonak tudni rejtõzni.

Viszont a pen elég alacsony lesz, ha Dzsabi lándzsákat dobál kifele a csövön.

Akkor az a füst, ami a tankod felõl jön, azt nem a motor produkálja.

darki81
A Rabszolgajárat <#vigyor1><#alien2><#alien>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Feketesereg <#hehe>

Hát ha a PzIV-et imádod, lehet hasonlóan játszunk. 😊

Francia tankkal nem mentem, az már úgy sok lenne.
"Két krémessel nem lehet megállítani egy Tigris tankot!" - a francia ellenállás leghíresebb jelmondata

http://hircsarda.blog.hu/2012/01/10/2011_januar_10_kedd_melania_es_malaria_napja_van

Jobban bírják El Hallufot és Sand Rivert 😄
Visszavetem T29-et mondom akkor poénból telepakolom niggerekkel =D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"Commander Bonus
The commander of the tank gives an experience bonus to every crew member under his command, in the form of 10% of the commander's own experience, rounded to the nearest percent. This bonus will allow the crew to operate beyond 100%, and as a result, will perform better than the tank's specifications. A commander at 100% will give every crew member a 10% bonus allowing them to be 110% proficient at their job. The bonus a commander gives can be found by hovering over a crew member with you mouse in the garage. "
Heh jókor tûnik fel 😄

😄

Mi ez az afrikai légió személyzet? 😄

tetszik ez a jutalmazós ötlet, legalább lenne is értelme a sok plecsninek, mert azon kívül h jól mutat.....
v minden 1-s plecsni után vmi + pénzt adni, szal sniper:3k, steel wall:4k, top gun:5k, stb stb, az ha meg vki böllért szerez az mondjuk 1 kis szorzó a top gun értékére...

ilyeneket bevezethetnének, talán jobb kedvel menne az ember csatába 😊
Sippie
parancsnoki bónusz
100 milis

Na ezt most magyarázza meg nekem valaki 92+5+10

92 ez az alap skill
5 venti
10? na ez micsoda? miért?

saslaca
Üdv mindenkinek!
Szerintetek a T-34-85-ön melyik löveget fejlesszem ki elõször a 100mm-est vagy a 85mm-est?

darki81
lezártam az utat, a felderítõ likvidálva xD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

So Overlord, what did we get with this morning's 7.1b update?

Repaired Fog of War for Clan Wars.

Én is ezt tettem. Nekem szintén az egyik kedvencem volt a pz4, úgyhogy nem volt szenvedés kifejleszteni a P és a H is. És mindkettõt szeretem szintén. Kezdetben talán a H életképesebb. A tiger -re mondják hogy szenvedés és inkább a Tiger pé, de amióta megvan a 88/71 -es a Tigert is imádom. Mondjuk én még az AMX40-est is szeretem, szal lehet nem az én véleményemre kell adnod😊

Mint lejjebb is írtam az MM-en nem tud változtatni a játékos, a fejlesztõk meg valamiért nem birizgálják (nem hinném, hogy nagy meló lenne a Type elleni besoroláson változtatni).
A falkázás nem dicsõség kérdése. Az ellen kell harcolni ami szembejön (az MM miatt sokszor kicsik, ugye). Ha kis tier, az ellen, ha Masu akkor az ellen (mint láttuk is pár napja 😄).

Szavazás nem jönne be mert sokan meg sem várják a csata végét, így szavazni sem tudnak. A herok meg általában a top tankok közül kerülnének ki, így az alsó résznek esélye sem lenne ezeket elérni, nem lenne semmi motivációjuk.
A 3601 is erõsen szopó volt az elején, de onnantól hogy kifulloztam, imádtam vele játszani. Csak hát aztán el kellett adnom hogy lehet kreditem a tigrisre (amibe nem mellesleg átmehet belõle a motor, a 88-as és a rádió is). Tigrissel most nagyjából ugyanez a helyzet. Tegnap lett meg a hosszú 88-as, most megyek a lánctalpra/motorra, hogy kicsit fürgébb lehessek. De ez talán minden +t5-6 szintlépésnél így van...

Jah, PzIV-et nem adtam el. Egyrészt mert fullosan imádtam, másrészt a tigrist fizetni is kell valamibõl... (ahogy a KV kályhacsõ töltelékét is).

https://wotinfo.hu

0.7.2b
"Csak az Orosz szerveren lévõket érinti. Eltünteti a garázsból a karácsonyi dekorációkat és hozzáad még egy választható szervert a szerver választó listához."

https://wotinfo.hu

Ehh, megveszem majd mindkettõt és meglátjuk. 😄

Akkor viszont nem lesz más, meg kell tanulnom majd azzel játszani, amit leoszt a gép. 😊

szabii98
VK3001P a te tankod.
Elmész vele Tigris Pig, és ha a másik ágra akarsz ugrani rámész a Tigrisre. Egyszerû

I met God. She's black

Valahogy így haladok. Egyszerre mindenbõl egy kicsit.

Akkor csináld, ahogy én! T7-nél nagyobb tankom nincs, de T6-ból már szinte mindenem volt. VK3601 már volt, most pont a 3001P-t nyúzom. Egy biztos: a 3001P kínkeserves volt míg a lánc és a torony ki nem lett fejlesztve, mert az alap ágyú pont nem jó semmire, szégyen, de T4-es harckocsikra vadásztam, hogy sebezni tudjak vele...

pedal to the metal...

Mindenképpen többet, mint amit akkor megérdemeltek. Amíg az MM rendszeresen pakol be még mindig ellenük T7-es ellenfeleket, vagy még kisebbet, addig a falkázásban sincs semmi dicsõség.

Kéne minden csata végére egy hero of the battle szavazás. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az dupla kredit arra a csatára.