World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
hát, ez az a játék amit évekig lehet játszani, szóval egyszer majd csak eljõ az idõ amikor végre meg tudod venni a csúcsragadozót<#finom><#bdead>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Lehet vennem kéne egy Lövét, csak sajnálom rá a lóvét.

Igazából nem tudom mi a különdbség a Mause meg az E-100 között. Ráadásul miután megveszek egy jószágot, csak utána derül ki, hogy egyáltalán bejön-e nekem. Meg nem is játszok annyit, hogy beltható idõn belül 10-es tankom legyen. Asszony letörné a derekamat. 😊

Szóval egyelõre csak egy lépést elõre.

Az éremnek 2 oldala van. Van amikor a wolfpack jön, lát és tarol valamint van ez a fajta eset. 😊

"Igazából azt sajnálom, hogy ezek a nyomorultak így is több kreditet kaptak, amiért mi dolgoztuk ki a belünket, sima játékosok."

No offense: õk fizettek ezért és ez a "jutalom".
szabii98
ma már a 2. ammo hitet kapom a vk36tal..szeretnék túl lenni rajta, már csak 4,5k xp a DB és pont ilyenkor szopat be

I met God. She's black

Jajj..Tegnap mi volt.

Kaptunk a csapatba legalább 6, de lehet több jóképességû Type-ost, akik persze az elsõ percben összeverõdtek, hogy FRONTÁLISAN egy csomóban támadjanak egy könnyen kereszttûz alá vehetõ zónán. A harmadik percre az összes halott volt.

De ez semmi, utána elkezdenek trécselni a chaten, hogy milyen fun a Type, meg hogy sokkal élvezetesebb így játszani, meg új dolgokat kipróbálni a térképeken.

Mi, average Joe-k, akik próbálunk xp-t gyûjteni, meg ott voltunk befürödve csomó t8 mínuszban. Én Szu-100, végül ketten maradtunk egy T25 AT-vel, akivel szép lassan körültekintõen védekezve, egymás hátát kérés nélkül fedezve leépítettük az ellen csapatát, hogy az utolsó fél percben egy szerencsénkre AFK KV-3-ast is szétkapva megnyerjük a csatát. Ezek az übülkék viszont végigpofázták az egészet, amíg mi izzadtunk.

Igazából azt sajnálom, hogy ezek a nyomorultak így is több kreditet kaptak, amiért mi dolgoztuk ki a belünket, sima játékosok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Ha sokat nyomja, akkor legfeljebb porschetigrisrõl-rõl kifejleszti a sima Tigrist, ha el akarna indulni E-100 felé. Épp ezt mondtam, 3001P szopós eleinte, hogy TigerP-t kapj, de elõbb-utóbb megéri szerintem, akár a fentebb említettek miatt is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sippie
pedig az alapján érdemes dönteni, hogy mit akarsz késõbb, mert elég ciki ha fél év múlva jössz rá hogy "ezt ekúrtam". Ha P fele mész TigerP-rõl még átmehetsz a másik ágra, fordítva viszont nem, a tigerP pedig jóval erõsebb mint a sima tigris, azzal élvezet játszani. De a 3601 szvsz jobb mint a 3001P
Nincs a Type platoonnal semmi baj. Mi is szoktunk úgy menni. Tökéletes tank zavar keltésre és még ki is szedünk pár enemyt bármely Tierbõl 9-ig.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sippie
"Az is4 sztem nagyon búgós többször lövök az oldalára 0-t sebzõ kritikált mint tiszta találatot, "

Ehhez nem kell franciával menni
Sunsetjoy
Valahogy úgy volt nálam, hogy eleve Tiger P-t akartam, ahhoz meg a 3001P kell elé, nos ahogy nem komáltam az elején, már sajnáltam eladni a végén, de muszáj volt. TigerP-t akartam mert erõsebb, de a 3001P gyengébb mint a tiertársai németeknél. Ha fullosra vágja az ember, dögös kis gép lesz belõle. Persze lehet hogy az általad is említett 3601H se rossz. Nemrég kezdtem el azt az ágat is., a pz3-asom még némettierszétválasztás elõtt volt fejlesztve, amikor még nem dobálták szét.

A legjobb motor igen meghálálja, pláne, hogy tiger p-n a második legjobb motor az itteni legjobb. Lövege sniperhez elég jó, eleve periszkóppal spottoltam meg ilyenek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hali!
Közel maxos a lorrainom, már csak egy kevés xp hiányzik a legjobb motorhoz, így írnék róla egy keveset.
Valaki írta pár napja hogy a panther2 a leggyengébben keresõ tier8 med, ez sztem cáfolható. Nekem csak perzsám volt azzal tudtam keresni prém nélkül. A lorraine javítási költsége 13500-15000 credit ha kilõnek(papír így gyakori 😊 ), a legjobb ágyúhoz pedig 1050 credit 1 ammo... Van egy csomószor hogy 5-7 killes nyertes csatával is -5-10k-s kört produkál mesterlövész medállostúl prém nélkül, el lehet képzelni mi történik ha vesztünk 😄
Nagyon jó kis tank az egyik legjobb med tier8-ban, mondjuk néha elképesztõ dolgokról pattan még ez az ágyú is,6/2 lövés általában nem sebez hiába célzok a gyenge pontokra..
Nagyon kell figyelni mit akarunk sebezni, mostanában nem lövök olyan célpontot ami a halálán van és tier8 alatti, ha van a közelben olyan csapattárs aki tudja lõni mivel nagyon durván -os lenne, egyszerûen nem ad annyi credit/xp-t hogy megérje. A töltési idõ fullos személyzettel és ventivel 49sec, így sokszor hiába vagyunk gyorsak és érhetünk oda a stratégiai helyekre elsõként, nem tehetjük meg mert nem tölt be az ágyú, persze ilyenkor mindig figyelni kell az ellenfél csapat elosztását és az alapján döntést hozni.
60%-os gyõzelmi statisztikára javultam, pedig stocként 45-50% körül mozgott, jelenleg 240 csatán vagyok túl.
Az is4 sztem nagyon búgós többször lövök az oldalára 0-t sebzõ kritikált mint tiszta találatot, komolyan mondom szembõl a vezetõ nyílásnál sokkal könnyebben átlõhetõ!! Az összes többi tier9-el nincs semmi probléma jó %-al viszi szembõl õket ha a gyenge pontokra célzunk.
Illetve a legjobb gunnal a 2 lövés közötti idõ is megnõtt, most asszem olyan 2,5-3 sec, így figyelni kell a többi francia elleni csatákban, mert hamarabb kilõhetnek a kisebb tierüek meg az amx 50 100 is.
Egyébként jó csapatban hatalmas fegyver, tegnap volt egy csata 3 lorrain volt a mi oldalunkon nekik, 0 francia és 15:0-ra nyertünk mineson..
Tank századba is érdemes vinni, jól teljesít ott is, az artykra kell nagyon figyelni mert õk szinte mindig 1 lövésbõl kiszednek, lõni meg ilyen lõszer árak mellett csak közelrõl szoktam mozgásból, így érdemes közel maradni a fedezékekhez...
Összességében élmény vele a játék, ha pénzt is akarunk vele kereseni akkor viszont a 2. legerõsebb ágyút javaslom ahhoz csak 250 credit 1 ammo és a töltési idõ is 36-37 sec ha jól emlékszem, viszont sokkal több mindenrõl pattan..
Miért is?
Nem az õ hibájuk, hogy az MM T6-T7-tel is összerakja, valamint OP-nek tartják õket. 😄
Pénzt keresni is könnyebb és élvezetesebb lehet így (már ha tierjének megfelelõ van szemben, azért több pénzt kap, mint ha kicsit végez ki). 😊
Na, hát odáig még nem jutottam el. Marha messze van az még. 😊

A Panzer4-hez melyik áll közelebb játékstílusban. Csak mert azt vettem észre, hogy a Pz4-gyel messze jobban játszok, mint a többi tankkal eddig.

hát ha maust akarsz akkor kénytelen vagy a P-vel menni, más esetben 36H, mondjuk én elvoltam a P-vel is nem olyan vészes az.
ollie
Azért gratulálok ahhoz, hogy szakaszban mentek type-pal. <#levele>

wmisi
3601 magasan jobb szvsz

darki81
mi kell: Maus vagy E-100?
válaszd ki azt a sort<#wink>

Sippie
nekem teljes képernyõn nem látszik, csak akkor ha ablakban futtatom a játékot.
Halihó mesterek,
VK3601H kontra VK3001P? Mik a tapasztalatok, melyik irányba érdemes inkább menni?

Köszi.

wmisi
4 tankot vesztettunk es gyoztunk...tok igazsagos volt..😄

Semmmi,max a lövegét tudod kilõni(ami elég sûrûn be is szokott következni).
Nem lett kipróbálva de szerintem a Jgadtiger gold ammoja átvinné. 350mm pen.

WoT: Nishizumi77

darki81
szembõl az a torony rohadt kemény 😊
én rá se lövök, csak a testére.
nem tudom mi viszi azt át 😄

szabii98
Én nemtudom átlõni a t29 tornyát de õ siklik rajtam mint kés a vajon.. papír szar

I met God. She's black

Ha van, akkor biztos hogy tudni akarsz rola? Ugy ertem amennyi "anomalia" van a jatekban honnan tudod majd kiszurni hogy na ez a loves most csalas volt? Sajat peldambol, volt lovesem amit en live ugy lattam hogy menet kozben "felrefujta a szel" de a replaybe nagy megdobbenesemre ennek nyoma sem volt. Olyasmi ez mint amikor szikla/epuletfalon megy keresztul a loves, allitolag dispay bug a kliensnel.
A valasz masodik fele pedig az, hogy van mod csalni a jatekban, mivel nulla vedelme van, a szerveroldali-a-szamitas-ezert-nem-tud-a-jatekos-hackelni az mese, egyszer mar elarultam itt a forumon hogy egy ismerosom hogy csinalt a kv152es HE gunjabol egesz Komarint atlovo sniper fegyvert azzal hogy az accuracy-n valtoztatott. TVelvet kitorolte, Ilsalon pedig azota is ellenorzi ...
az lesz szép ha azt is betolják, hogy max t6-t7es csatába mehet..xD
Annyit/annyiszor sirsz az arty(S-51) miatt, hogy megsajnaltalak es megsugom neked azt az informaciot, ami nagyon nyilvanvaloan elkeruli a figyelmedet: az S-51 203mm-es HE lovedek splash radius nem-gold ammoval 6 meter, gold amoval 9m. Linket most nem tudok mert nalam doglott az online tech tree, szoval a sajat emlekezetemre tamaszkodva ezek a szamok, ha majd el a link megnezheted te is.
Mit is mondtal hogy 5 meterre lott melled? Na hat ahoz meg gold ammo se kelett neki.
Majd jönnek helyettük az ENSZ-katonák.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ollie
Lesz nemsokára Type 62, ami light tank, és ha minden igaz tier 6-os lesz.

darki81
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 23. 9:58:29
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 172 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 3 975

minden körben voltak tier 7-ek, de lesz**om mert legalább ma már nem kell mennem azzal az undorító sza**al 😊

DonZorro
<#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Passz.Új verze de semmi infó sehol.Valami csak változott vagy csak sutyiban tápoltak valamit.Lehet a franciák kaptak végtelen tárat ugyis olyan rossz nekik😊
szabii98
De a Kínát meghagyták mint nemzet. Tehát lesznek még kici kínaiak 😞

I met God. She's black

Hali! tudja valaki,hogy mi volt ez a frissítés? Mi változott?<#nemtudom>
Toby0501
Kivették a kínait a storeból.

DonZorro
Új verzió van. 0.7.1b...
EzMiEz? Sehol sincs semmi infó... <#confused><#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

szabii98
csodálkoznék ha nem..

I met God. She's black

Ja, a német tankokat, mi mást?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Update lefutott! Azóta nem tudok csatlakozni, ráadásul ha kilépek is fut a háttérben a WOT és feladatkezelõbõl sem lehet lelõni.
Valakinek hasonló probléma? Esetleg tud vki megoldást?
szabii98
Nektek is lefutott az Updater?
Mit nerfeltek már megint??

I met God. She's black

Tono34
Tegnap este elit lett a KT-m 😊 Azt hiszem, hogy az E-75-öt még nem veszem meg, részint el kellene adnom a KT-t, részint pedig majd az IS4-et szeretném elõször, ha még az idõbe belefér majd 😊 Röpke 150k XP kell hozzá 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem,valószínûleg a francia tankok revolver tárjáról van szó.
Úgy mûködik,hogy lõhetsz gyorsan hatot(vagy négyet,lövegtõl függõen),utána várni kell míg betölt a egész tár,ami hosszabb idõ,és félig kilõtt tárnál is újratárazhatsz(c gomb lenyomással).

HappyHunter
Nem, az automata töltõ az néhány francia ágyúnál fordul elõ. Ezzel tudsz sorozatban lõni asszem hatot, és utána jön egy hosszabb reload.

Be happy. :) Running!

Sziasztok.töbször olvastam valami automata töltõt az mi?A töltés rásegítõ ami 10% + ad?
patchaou
Semmit nem kellett várni és egy pillanat alatt lejött.

Szar lehet hogy egy lövésed sem sebez. Nem értek az usa hevikhez, de gondolom ez nem a legjobb ágyú. Ilyen pukkantóval nemtom mit lehetett volna csinálni, de Te viszont a lehetõ legrosszabbat tetted. Olyan helyre hátráltál, ahol Õk tökéletes takarásban voltak a társaid elõl. Persze az is érthetõ hogy ilyen lepattanók után nem gondolkodik higgadtan az ember.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bugi Misi
nem tudom mi a bajod vele nekem simán leszedte és eddig megfelelt nekem

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

nandorb
Ertelmessebb,tarhelyre toltsd,fel ahol nemkell varni. Pl. mediafire.com

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Bugi Misi
valaki mondja meg ilyenkor mi a lófaszt csináljak?!
Replay

és ez lett a duplázós köröm...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jó kis lowtier mészárló legénységed lesz addigra 😊