World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen viszont jót röhögtem:
GWPanther beírja (utolsóként maradt meg), hogy Dont Hurt! No More ammo!!! és elkezd rohanni, mivel 7en mentek rá.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fog of War CW-n

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sziasztok, elinditottam a cuccot és feltelepitett pár mb-ot és most 7.1B lett a játék. Ez mit takar most? Mert sok változást nem tapasztaltam.
A francia tankok arra jók voltak, hogy teljesen összezavarják az értékítéletemet. Eddig, ha azt láttam, hogy kiskocka, rögtön tudtam, hogy valami gyorsan közlekedõ papírvékony light tank lesz és csak mellé kell köpnöm az éppen rágott hitlerszalonnát, hogy megmurdeljon. Most meg az esetek 90%-ában elõdûlöngél a bokorból gyökkettõvel valami croisson alakú, a tetején egy borostömlõvel a marseillest dúdolgatva és lepattan róla minden.

Normális, mivel az ugyanaz a 105-ös amit már a VK3601-en ki tudott fejleszteni (sõt, már PzIV-en is).
Abból a szempontból viszont nem normális hogy fel is rakja rá (szerintem).

https://wotinfo.hu

persze hogy TD a StuG mert az a valóságban is az volt. Volt egy másik változata a StuH (Sturmhaubitze). azt spgnek használták meg gyalogsági támogatónak.

Ezt nem hittem el:
Tiger beáll a pálya legeldugottabb sarkába. meg sem mozdul.
Írtam neki, hogy jöjjön már segíteni. Semmi válasz. Miután kilõttek és ráértem beírtam már neki, hogy mit csinál? Semmi válasz.
Írják a többiek, hogy bot. Mondom akkor beírom az ellen hummeljének, hogy hol van, és hogy lõje már meg. Erre megmozdul és elindul a világba.
Amúgy az normális, hogy tigeren 162 meccs után egy 10,5-ös pukka van?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak hohy folytassam az elõzõ sort:
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 23. 15:45:17
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1 032
Szerzett kredit: 37 729
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
pointer4
😄

De még mindig nagyobb az esélye, mint megállítani egy BDR G1B-vel 😛
Eagle16
Venti, Rammer, Vertical stab.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

KT-ra milyen modulokat érdemes felrakni?
Gondolom a ventilátor alap.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Írtam rossz a kép 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Reggel nekem is ment. Dél körül kifagyott, mikor meg léptem volna vissza nem engedett. Lancserrel idnítom amúgy mindig. Ott a frissítés keresése közben dob vmi hibát ettõl még indul, de ha kilépek nem zárja be az exe-t. Feladatkezelõbõl se lehet 😞
Mi a problémád? Nem értem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Két egymás utáni meccs:

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 23. 15:13:00
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 2 300 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 128
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 23. 15:20:01
Jármû: Marder II
Szerzett tapasztalat: 2 190 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 821
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Halonen Kitüntetés
Eagle16
Amúgy most hogy így beraktad...

Miért használsz SPG-n binocular telescope-ot? 😊

Tornyot szerintem motor elõtt.

szabii98
Hali!

Ma lesz meg az xp a DBre. Milyen harcmodorral kell vele játszani? Valaki írta hogy jobb mint a Panther, de a DBnek a 88as a legjobb gunja nem?
+ még :
hogyan fejlesszem? talp->motor->torony->rádió->panther?

I met God. She's black

A helyes kép amit akartam az egy Karelian játszódó meccs volt, A 15 emberbõl egy tigeren és egy rajtam kívüól (s-51) mindenki jobbra ment a hegy felé...

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Eagle16
Nekem mûködik.

Volt reggel egy kis patch, lehet azért nem enged be. Indítsd el launcher-rel.

Igen, csak gáz van azt olvastam az új patchel. Egyes tûzfalak tiltják. Nekem a nod is bejelzett.

Eagle16
Ha jól látom a minimapon, akkor a Type mögött még van valami nehéztank azért...plusz ha innen elõremennek akkor tudja õket lõni az SPG.

Én is sokszor szívtam már meg abban az utcában.

Üdv emberek!

Nektek megy a szerver?
Óh rossz a kép nem mentette el.

Eagle16
E-100-asnak van.

Felül a kis kukucskáló vagy mi lenne az, és a tornyának az alja, mert ott nincs döntve, de az nagyon vékony sáv, csak közvetlen közelrõl lehet eltalálni.

Hány apától van ennyi eszük ezeknek a játékosoknak? Az életbõl is bannolni kellene az ilyeneket.

Majd ha 2 egymás utáni körben oneshootolja az e-75et adty nézetbõl, a 3. körben pedig td módban lõ ki, mert te nem tudtad átütni szembõl, akkor rájössz miért nem kéne spg-nek berakni. De ez még oké, na de az, hogy mindenki számára megvehetõ cucc, és nem kell kifarmolni egy egész arty ágat azt arcátlanságnak érzem.
Most miért? A Stug is TD a játékban. Strumgeschütz III-IV...

És hát igen, a frontpáncélzat miatt is. Meg nem azt szokták regélni ,hogy állítólag a Strumtiger-t mint páncélvadászt alkalmazták, és három vagy mennyi Sherman-t lõtt ki egyszerre?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Mégis mitõl illene a TD-k közé. Ugyanúgy a Sturmpanzer Bar, mégis mitõl? Mert nem 30-40 mm-es frontpáncéljuk van?
Ja meg amúgyis tipikus páncélvadász a Sturmpanzer Bar is a 4,1 méteres magasságával meg a 30,5 cm-es mozsárágyúval? Ennyi erõvel a játékban szereplõ összes SPG lehetne TD.
Nagyon jó az amx 13 90, hasonlót csináltam, csak én E-50et végeztem ki Mineson 1 tárral 😄

WoT: Nishizumi77

azért ez picit meredek, mineson amx13-90el 100%ról lenulláztam egy sorozattal az is-3ast, felmentem a dombra és szétlõttem a az is-3as tetejét😄
Ja, de ahogy a játék felépül TD-nek illene bele. Mert hát a játék nem áll összhangban a valósággal. De úgyis arty lesz...de mi a fenének?

A valós ISU kettõs célú volt, attól függõen mikor milyen szerepkörben volt rá szükség. De a játékban a fegyverei miatt inkább TD.
A Brummbarnél egy fegyver lesz, valószínûleg 15 cm Stuh43. Egyértelmûen SPG. De inkább legyen TD mint SPG. Semmi szükség egy újabb SPG-re.
Sippie
de overlord imád artyzni, szóval ennyi 😄
Kurva jó lenne prém TD-nek...mert oké, nem éppen TD-volt, de a játék koncepciójába TD-ként illene bele.

Gottfried
Hát kiszenvedtem az isu152-re a 63000 xp-t a BL10-re prém nélkül.
Azt hiszem megérte :-)
Úgy szedi ki a fullos ferdit szembõl,két lövésbõl hogy öröm nézni. Szeretni fogom .... :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hát érdekes lenne 😄😄

Ezt tudtátok?
1943-ban ezen a napon pimpeltek elõször Tigris tankot Rhode Islanden.
:-D

Hát szerintem is, inkább TD legyen a Brumbär és a Strumtiger is. Most legyen prémium arty? Na ha, hát ügye, akkor lesz nekik vagy 2000-es sebzésük, és mivel prémium rohadt nagy credit szorzó rá, szembõl meg masszívak mint a fene. Ez így nem kóser.

De TD-nek...hm...

Ja, és ha már lesz Brumbär és Strumtiger, Strumpanzer Bär miért nem lesz? 3505 mm-es KwK L/16-os ágyúval, 130 mm-s frontpáncéllal!

Bezzeg E100 akármi bigyó TD változat az lesz...

Én szerintem a 85mm-es BM löveggel érdemes használni, a 100-ast utálom, lassú, pontatlan, nehéz a súlya. És nem árt tudni, hogy mindkettõre kötelezõ a célzásgyorsító, mert így 2,5ös célzási sebességgel nehéz medium tank szerepkörben használni.

Mindenesetre rákérdeztem hogy elkezdték e már modellezni a brummbart, sturmtigert, E-10et és E-25öt, azt mondta overlord igen.

Tudom igazából milyen kategória volt, de mivel a játékban nincs Heavy assault gun ezért mondtam hogy örülnék ha a Brummbar TD lenne mert artyzásra hülyeség.
Sturmtiger meg különleges eset, de az meg inkább arty fele húzódna a játékban.
Mellesleg az ISU inkább volt igazából tüzérség mint TD, úgyhogy a brummbar is elmehetne TDnek.

Ironikus hsz volt. Mivel azt mondtad, hogy a 150-es artyra való... De haggyuk

Elég érthetetlenül fogalmazol. Egyébként a KV-ban a szabványos szovjet 152mm-es M-10 tüzérségi tarack volt. Az egy tüzérségi fegyver.

hát én is remélem meggondolják magukat, és mondom ezt úgy, hogy nekem már nincs bajom az artykkal, mert tudom hova kell elbújni, illetve heavyrõl átszoktam medre, de azért ha ezt behoznák artynak sztem tönkretenné a játékot, látni lehet azt is, hogy a sok type, hogy terrorizálja a kis tiereket, ez se egészséges azért lássuk be.
látod, hogy repül feléd a gránát, batchattel majd még talán el is tudok iszkolni😄
mert a KV 152-es tarackja is artyn van...

Hát nem akarok kötözködni, de mégis hogyan lenne bármelyik is TD?
A Sturmtigeren egy betonbunkerek rombolására kifejlesztett rakétavetõ van. A Brumbaron pedig egy 150mm-es rövid csövû tarack, szóval kábé annyira lehetne TD, mint a Hummel például.

szabii98
7500ért kellett volna megvennem nekem is. Majdnem 2x annyi most, nem éri meg szvsz.

I met God. She's black