World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hehe 😄 Löwével voltam, és nekem jött egy BatChat... azt hitte pont elfér melõttem, én meg kicsit elõregurultam, és hozzápréseltem a falhoz, és kipukkadt 😄

Victory!
Battle: Ensk 2012. január 23. 23:12:36
Vehicle: Löwe
Experience received: 3 480 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 142
Battle Achievements: Top Gun, Kamikaze
Master91
Hát, azóta 4 kört mentem vele, mind a 4 rakás szart nem ért. Be vannak rúgva a lövészek vagy nem tudom...teljesen rá van zoomolva, és egyszerûen mellé lõ. Jagpantherrel meg megint kezdi, hogy szembõl 1 lövést be kapok, és már égek/sofõr meg halt / motor off.
Mi a nyavaját csináltak ezek ezzel a tankal? Rá ültették a sofõrt a motorra vagy mi?
.. rossz korod van. nekem ma 4 kill volt a duplam vele.
Master91
Mit csináltak a Hummelal? Legjobb ágyúm van, és ma 8-9 lövésbõl 1-et ha telibe talál. Álló, szín tiszta célpontokat nem képes eltalálni, teljesen rá állt cél keresztel sem. Ez valami vicc...olyan 10-20 cm-kell odébb megy, még csak saras se lesz az ellenség tankja.
Ja, van benne valami!
Mondjuk az L100-asok penje elég jó, nem nagyon kell bulleye-t lõni.
Solten
tenyleg <#eljen>

Saor Alba

I.C.ram
A pontosság inkább a gyengepontok eltalálásában jön ki, nem pedig az ellenséges tank eltalálásában. Arról nem is beszélve, hogy a német ágyúk gyorsabbak, tehát sokkal többet lõhetsz velük, mint az IS 122-esével, amivel jóval jobban odafigyel az ember.
Solten
Mar aki... Mondjuk mind a legutobbi csataban mikor az T50-2, a en mint TD meg egy kozepes tank kepezte a tamadohadat... A terkep kozepe fele jarva rapillantok a mapra, a tobbiek gondoltak taboroznak egyet hatul a palya szelen (mindenki egy oldalon). Irtam hogy mozgassak a valagukat szepen elore, szerencsere a T-50-et iranyito szaki kozben hulyere szivatta az ellent.
Nem egyszer mar felderitettem TD-vel, mert a heavy-s csavok jol ereztek magukat a kezdokorben.
Aki van olyan lama hogy bokorban kempeljen vegig azt amugy is leszedi a tuzerseg.

Saor Alba

Pontosságról annyit, hogy IS-el /ugyebár D-25T/ 78%, Pantherrel /ugyebár L100 csodapuska/ szintén 78% a találati arányom. <#vigyor0>
IS 170 meccs, Panther 139.
I.C.ram
ja és mindkettõnek 0,26-os a max pontossága. Értelemszerûen az E-50-en jön ez ki.
I.C.ram
Panther 1-2, E50. Ez utóbbira megy fel a 88-as L100-as, Pantherekre a 75 L100.
Solten
L100? Az mifele es melyik keszuleken van?

Saor Alba

Meg amúgy is, hanyagoljátok már ezeket a TD-ket, meg artykat, hát mennyi élvezet van abban, hogy végigkempelitek a battlet egy bokorban? 😉 Nem unalmas? Én is nekiveselkedtem egy-egy arty és TD ágnak még régebben, de valamiért nem jutottam sokáig :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Elsõ rendes meccsem E-50-el.
A végén marha izgi volt, mert középen viszonylag jól álltunk, de volt még két TD /ferdi,JT/ és egy E-50, no gondoltam sebaj bevárom a heavy-ket. Aha, persze asszem két KV-3 volt, velük szemben egy JT, szóval elidõztek egy kicsit. <#vigyor0>
Szólt az arty, hogy érkezik segíteni, de nem nagyon sikerült neki, pedig háromszor ellõttem a ferdi láncát, végül nekem kellett kilõni. Innen már csak az ötvenest kellett megoldani.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 23. 22:03:52
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 812
Szerzett kredit: 64 353
Csatában elért Achievement: Acélfal

Replay
I.C.ram
Pontosabb az L100 meg asszem a 75-ös L100 is.
Majd megjönnek a német fanok, és elkezdik nyomni hogy "deigeins a királytigris überpontos sniperágyúja szénné alázza a szar ruszki ágyúkat"... 😄

Szóval, eredeti témára visszatérve: igazából mindegy melyik TD ágat kezded el, csalódni egyikben se nagyon fogsz sztem. Javaslom abba vágj bele, amelyik nemzetnél már belekezdtél a med/heavy ágba, igy keresztbe tudsz fejleszteni (motorok, rádiók) és XPt spórolsz.

Az orosz TDk a klasszikus bujkálósak, az US TDknek van tornya VAGY szutyok gyorsak VAGY brutális frontpáncéljuk van, a német TDk meg világítanak a bokorban (magasabb szinten) és erõsek szembõl.

Solten
Papiron, papiron a 8.8 cm PaK 43 L/71 a legpontosabb agyu az egesz jatekban.

Saor Alba

na igen, a pontosságról nekem is ez a véleményem, nem nagyon számít, hogy milyen érték van odaírva...

++ , sõt, még T34-el is elég szépen lehet alázni, bár annak a tornyát azért már sü'rü'bben lövik át, engem egyedül a T30-am szokott nagyon felhúzni..

Ágyúk pontosságáról annyit, hogy semmit nem jelent a játékban. 😊 Vagy ha nagyon kötjük az ebet a karóhoz, akkor az én hit rátám alapján az US ágyúk a legjobbak 😊

IS3: 79% Tiger 2: 75% T32: 80%
T44: 72% Panther2: 78% Pershing: 80%
T43: 70% Panther: 73% T20: 73%
IS: 66% Tiger: 76% T29: 77%
(saját adatok)

Szóval max a páncélzatot érdemes említeni, cserébe nem tudnak rejtõzni.

A német fanok csak kapaszkodni akarnak ebbe a "német ágyúk pontosabbak". Gyakorlatilag sem a számok, sem a játékmechanika nem hozza ki a vélt német fölényt: random az egész, és mivel 2-400méteren zajlik a legtöbb lövölde - kivéve ha nem vérszivó kemper vagy, csak magadra aggatod hogy "sniper" stílusban játszol - az a 100 méterenkénti 5cm-es plusz pontosság csak placebó.

Ha csak úgy kezelik mint mondjuk egy Tigrist (mert az konkrétan ugyanúgy átüthetõ testen mint a T29) vagy egy IS-t, már akkor is muzsikál. Ha meg valaki rájön hogy kell kihasználni azt hogy a tornya 279mm-es (figyelem: summa cum lauda minõsítésü doktori kell), akkor a TIgris meg az IS kuka.

Egyedül a TigerP-nek van hasonló jól használható erõssége.

Solten
Nemet agyuk a legpontosabbak & nemet TD-ken a legvastagabb a pancel a jatekban (a TD-k kozul of korz).

Saor Alba

Sziasztok! valaki itt tapasztalt már olyat, hogy a tank egyszer találomra gondol egyet és elkezd forogni valamerre, és akármit nyomkodtok nem reagál rá? 0.7 patch óta találkoztam ezzel a legujabb 0.71B óta meg szinte minden második-harmadik meccsen elõjön és eléggé kellemetlen 😞
Kukucskáló mint gyenge pont... eleve, mekkora 😊, találd már el azt nekem 2 lépésnél nagyobb távról 😄

Himmelen sarki csikicsukival ketten próbáltunk feltartani egy ilyen dögöt (én egy fullos VK45A, platoontárs fullos KT), legalább 2x lõttük el rajta a periszkópot (ott volt rajta aszép golyónyom), az csak csilingelt és 0%, az alját meg konkrétan nem bírtuk átütni. Sztem ostromoltuk legalább 2 percig, talán többet is, az volt az egyetlen szerencsénk, hogy gyáva volt és sikerült feltartani amíg a baráti IS7es flankelte. Addigra persze mindketten behaltunk, de az ágyúinkkal semmit nem értünk ellene. Talán ha rammoltuk volna többet érünk vele mint a nevezetes "gyenge" pontok lövésével.

Emlékezetes meccs volt.

Szerintem a T29es nagyon ütõs tank és jól használható. Tény, hogy ha nem tudod kezelni akkor tényleg nem megy úgy. DE értõ kézben igen is egy nagyon jó tank
LOÁL 😊

Tények vs szubjektivitás.

Nézzél körbe pár fórumtag statjai között, mit mûveltek/tünk azokkal a szutyok amerikai tankokkal. T32 és T29 az két vadállat tank, értõ kezekben.

KV1S-edet hajadra kenheted egy átlagos játékossal szemben, oda még értõ kéz se kell (persze nem nagy érdem, mégiscsak egy Tier6os tank az 1s).

Aki december közepén rendelt WoT-ot a zavvi-tól, figyelheti a postást lassan.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

saslaca
Véleményem szerint az amcsi Heavy ág jórésze kuka. a T32-est még lazán átlövöm a KV-1S-emmel. Igaz hogy van rajtuk egy király löveg, de a testük papír, legalább is ahogy eddig észrevettem.

Gondolom csak nekem fagy meg a játék!

Ez az elsõ tank, amivel már a 2. csatában Topgunt csináltam, ráadásul a legénység is csak 50%-os volt. Ezután jutalomból kapott egy ventit, a legénység meg egy kiképzést 😊 De ha így folytatja, beruházok neki egy célzásgyorsítóra is 😄

Félelmetesen jó ez a gép, nekem is ha jól emlékszem sokszor van vele 5 kill, az egyik legjobb gépezet a játékban. 😊

Trabant93
Nos én mindhárom ágat nyomom,jelenleg stug3,t25 at,su85 a felállás.Én személy szerint ajánlom az amcsi td ágat,már a t82-vel is meglepetéseket lehet okozni a nagy sebességével és mozgékonyságával,ileetve arra már a 105-öst is rá tudod tenni,bár a nerf óta nem tudom,mennyire csökkent az ereje.Majd az m10 és m36 lesz a változás,mivel változik a forma,ezek már toronnyal rendelkeznek,ami nagy elõnyt jelent,de csak a jenki ágon vannak ilyenek.Az orosz se rossz,a su85b a 85mm-sel már egész jól produkál,a su-85 majd a 107-essel lesz igazán hatékony,mivel elég nagy gépekhez szokott behajigálni,de top tankként szépen arat.A német ág is jó,aránylag pontos ágyúkkal,jó átütés,de kicsi sebzés.Nagyjából ennyi,a többit neked kell kitapasztalni,ha kell segítség,kérdezz😊
(Bocs hogy hosszúra sikerült a mondókám)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

VK3601H hogy hozza a pénzt? Érdemes megvenni csak t6 század miatt?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Jaj de vicces csata volt 😄
Azt hiszem inkább ezt tartom meg tier2 hentesnek Hotchkiss helyett.

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 23. 19:58:06
Jármû: MkVII Tetrarch
Szerzett tapasztalat: 1 576 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 450
Csatában elért Achievement: Top Gun

Kedvet kaptam a TD-hez ki is próbálom õket csak meik ágon érdemes elindulni?Ha bejön a stílus akkor ne bánjam meg hogy nem a tutiba nyúlok.Szóval pró és kontra.köszi elõre is
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 23. 19:54:27
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 164 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 507

Ez most kivételesen jól jött ki 5 kill<#nevetes1>
Trabant93
Egy ugyan vesztes,mégis aránylag jó kör az új stock T25 AT-vel:

Meglepõdtem,mikor egymagam sikerült leépítenem a t34-et,egy domb mögött volt,lelõttem 50%-ra(valószínûleg valami rücsköt lõttem),elõjött,majd kivégeztem.Nem tudom mik a vélemények errõl a tankról,de ennek alapján nem valami erõs.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ez nem command & conquer, itt nincs stealth képesség. A láthatósági rendszertõl függ hogy látod e vagy sem.
Függ a tankod látótávolságától, meg az ellenséges tank camo értékétõl.

WoT: Nishizumi77

Metalmilitiakid
Csak 50 méteren belül spottolsz mindent, azon kívül ha van közöttetek 2 bokor és õ pont a radar frissítés utáni pillanatban indult el, akkor a következõ 5mp ben még nem lesz látható, mert nem frissül a radarod, ennyi idõ alatt bõven a közeledbe érhet egy gyorsabb tank.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

abacss
Hogy lehet azt csinálni hogy nem látom a tankot és ott trem elöttem???Léci irjátok már meg!!!

Brutal
Erre mondják hogy embere válogatja 😊 A tényekben egyetértek

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Metalmilitiakid
Lehet, hogy most így van. De amikor én húztam a KV3 at, a 107 után teljes felüdülés volt a 122. Bocsi, de túlzottan nem érdekelnek a statisztikák, inkább az, hogy milyen hatásos vagyok vele 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A 107-es DPM-e 2118, a 122-esé 1673. Ez elég szignifikáns különbség. Mindemellé még 4-szer annyi bele a skuló is, ráadásul pontatlanabb is. És ha ez pattan, jóval nagyobb kreditveszteség. Márpedig tier6-ban még inkább gyûjteni kell a kreditet, mert késõbb úgyis csak fogyni fog 😊

Brutal
Ellent kell mondjak nekem nagyon bejött igaz drága a skulló de a 107-el csak a szopás volt XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Metalmilitiakid
akkor ami a 7.0 elõtt volt nekem az 6.9 😄

Toby0501
Nem is volt 6.9<#zavart1>

Metalmilitiakid
én 6.9 ben talán a 122 essel toltam semmi problémám nem volt vele, a 7. szériákat 3-4 lövésbõl elraktam 😄

hali mindenki! bocs de félek nem mindenki tudja , hogy van world of tank gold eladó. részletek itt : hardverapro

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben