World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory!
Battle: Ensk 2012. január 23. 23:12:36
Vehicle: Löwe
Experience received: 3 480 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 142
Battle Achievements: Top Gun, Kamikaze
Mi a nyavaját csináltak ezek ezzel a tankal? Rá ültették a sofõrt a motorra vagy mi?
Mondjuk az L100-asok penje elég jó, nem nagyon kell bulleye-t lõni.
Nem egyszer mar felderitettem TD-vel, mert a heavy-s csavok jol ereztek magukat a kezdokorben.
Aki van olyan lama hogy bokorban kempeljen vegig azt amugy is leszedi a tuzerseg.
Saor Alba
IS 170 meccs, Panther 139.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A végén marha izgi volt, mert középen viszonylag jól álltunk, de volt még két TD /ferdi,JT/ és egy E-50, no gondoltam sebaj bevárom a heavy-ket. Aha, persze asszem két KV-3 volt, velük szemben egy JT, szóval elidõztek egy kicsit. <#vigyor0>#vigyor0>
Szólt az arty, hogy érkezik segíteni, de nem nagyon sikerült neki, pedig háromszor ellõttem a ferdi láncát, végül nekem kellett kilõni. Innen már csak az ötvenest kellett megoldani.
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 23. 22:03:52
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 812
Szerzett kredit: 64 353
Csatában elért Achievement: Acélfal
Replay
Szóval, eredeti témára visszatérve: igazából mindegy melyik TD ágat kezded el, csalódni egyikben se nagyon fogsz sztem. Javaslom abba vágj bele, amelyik nemzetnél már belekezdtél a med/heavy ágba, igy keresztbe tudsz fejleszteni (motorok, rádiók) és XPt spórolsz.
Az orosz TDk a klasszikus bujkálósak, az US TDknek van tornya VAGY szutyok gyorsak VAGY brutális frontpáncéljuk van, a német TDk meg világítanak a bokorban (magasabb szinten) és erõsek szembõl.
IS3: 79% Tiger 2: 75% T32: 80%
T44: 72% Panther2: 78% Pershing: 80%
T43: 70% Panther: 73% T20: 73%
IS: 66% Tiger: 76% T29: 77%
(saját adatok)
Szóval max a páncélzatot érdemes említeni, cserébe nem tudnak rejtõzni.
A német fanok csak kapaszkodni akarnak ebbe a "német ágyúk pontosabbak". Gyakorlatilag sem a számok, sem a játékmechanika nem hozza ki a vélt német fölényt: random az egész, és mivel 2-400méteren zajlik a legtöbb lövölde - kivéve ha nem vérszivó kemper vagy, csak magadra aggatod hogy "sniper" stílusban játszol - az a 100 méterenkénti 5cm-es plusz pontosság csak placebó.
Egyedül a TigerP-nek van hasonló jól használható erõssége.
Saor Alba
Himmelen sarki csikicsukival ketten próbáltunk feltartani egy ilyen dögöt (én egy fullos VK45A, platoontárs fullos KT), legalább 2x lõttük el rajta a periszkópot (ott volt rajta aszép golyónyom), az csak csilingelt és 0%, az alját meg konkrétan nem bírtuk átütni. Sztem ostromoltuk legalább 2 percig, talán többet is, az volt az egyetlen szerencsénk, hogy gyáva volt és sikerült feltartani amíg a baráti IS7es flankelte. Addigra persze mindketten behaltunk, de az ágyúinkkal semmit nem értünk ellene. Talán ha rammoltuk volna többet érünk vele mint a nevezetes "gyenge" pontok lövésével.
Emlékezetes meccs volt.
Tények vs szubjektivitás.
KV1S-edet hajadra kenheted egy átlagos játékossal szemben, oda még értõ kéz se kell (persze nem nagy érdem, mégiscsak egy Tier6os tank az 1s).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Bocs hogy hosszúra sikerült a mondókám)
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Azt hiszem inkább ezt tartom meg tier2 hentesnek Hotchkiss helyett.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 23. 19:58:06
Jármû: MkVII Tetrarch
Szerzett tapasztalat: 1 576 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 450
Csatában elért Achievement: Top Gun
Csata: Fjords 2012. január 23. 19:54:27
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 164 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 507
Ez most kivételesen jól jött ki 5 kill<#nevetes1>#nevetes1>
Meglepõdtem,mikor egymagam sikerült leépítenem a t34-et,egy domb mögött volt,lelõttem 50%-ra(valószínûleg valami rücsköt lõttem),elõjött,majd kivégeztem.Nem tudom mik a vélemények errõl a tankról,de ennek alapján nem valami erõs.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Függ a tankod látótávolságától, meg az ellenséges tank camo értékétõl.
WoT: Nishizumi77
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben