World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1>

WoT: Nishizumi77

Ez a rajz nekem nagyon bejön 😊 Remélem valami hasonló lesz a játékban.

nem a videó lényege az hogy a tankok már nem lógnak a szakadék szélén hanem bárhonnan leeshetnek felborulhatnak.
Mert szegény tüzér nyilván csak az ellenséget látta. Az õ térképükön a csapattársak nem jelennek meg, nehogy erkölcsi aggályaik támadjanak fragvadászat közben...

Mighty
Hát ez az. Mi bal oldalon hárman körbeveszünk egy E100-at, akkor az artynak inkább jobb oldalra kéne fókuszálnia és oda szórnia az atomot. Sajnos agyat nem osztogatnak az artyk mellé egyeseknek 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

És tényleg volt ilyen koncepció, el is felejtettem...T28 proto? De semmi materiális forma.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy teljesen hétköznapi eset. 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mighty
Tegnap haverokkal egy hármas IS7-as platoont nyomtunk. Steppes, alulról indultunk, gyorsan ellenállás nélkül eljutottunk a felsõ részen lévõ dombokig a vasúti töltés alatt. Ellenfél E100-asát akartuk mindhárman körbevenni. Szerencsétlenségemre pont mellé álltam és a saját arty lövése egy ammorack robbantással a másvilágra küldött...

Rosszul linkelted, de ha jól sejtem te a repülõ tankos videóra gondolsz amit 7.2 néven hívnak.
Az egy kamu videó, valaki vicces kedvében volt. A "repülõ" tankos videó tavaly április 1 körül jött ki, direkt alacsony gravitációval poénból, de egyben bemutatták az új fizikát.

patchaou
Valóban, ha launcher indításnál kapunk egy "kiszolgáló nem található" üzenetet, akkor alaposan át kell dolgozni a taktikát 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Buzi arty már megint belevert 1200 sebzést az IS-4-embe, amint kidugtam az orromat, hogy lõjek...

http://www.youtube.c...h?v=Hv6AVHYrMsY ha így lesz akkor azt hiszem sokunknak kell taktikát váltani.
Nekem 55k még a T30. Remélem jó gép lesz a csere érte, mert kezdem megunni a T34-et. Olyan szerencsétlenke vagyok vele. Ha jól játszom, akkor kikapunk, ha bénázok, akkor nyerünk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Mighty
Valami ilyesmi dátumra tippelek én is, de azért belehúzok 😊

Szerintem bõven van rá idõd. Talán február 1. hetében elindul a teszt, de nem biztos. A teszt meg 1-2 hétig el fog tartani, aztán megkapják a ruszkik, és gondolom 1 hétre rá mi is, úgyhogy ha tippelni kéne február 15 elõtt tuti nem jön ki élesbe.

Ha egy tier 8-9 tankkal mész egy nagyon rossz kört, akkor simán mínusz 15-25000 credit is lehet. Ha van 5 tier 8-9 tankod, mint nekem, akkor simán mínusz 80-100000 lehet egy kör az összes tankkal prémium nélkül.
Viszont az xp- csak gyûlik értelemszerûen, mínusz Xp-t nem kapsz.
Magyarra forditva a credit az fogyhat, az Xp-nem.
7.1 elott e75 L68 siman vitte az altalad megjelolt kis kupakot, 7.1 utan megjelenik a lyuk de semmi damage. Ellenben ha a kupak melet azt a viszintes elemet lovod a torony tetejen akkor azon meg mindig beadja 4-500 sebzest APval. Nekem E75on L68al siman ment.
Igen, hozzáképzeltem egy 0-t, bocs. Lehet nem ártana kiscit többet aludnom 😊

Mighty
Gondolom elírtad azt a 120 napot.
Pontos dátumot még nem írtak, csak azt, hogy február. Ha azt veszem, hogy még januárból is van 7 nap és teszt server sincs még, én reménykedem. Hétvégén asszem maratoni WoT-ozást fogok csinálni.

120 napod már tuti nem lesz rá, mert februárban már le akarják cserélni...

Mighty
Grat, nekem még közel 180K XP kell a T34-hez 😞 Remélem a 12 napnyi prémium idõ alatt meglesz.

Csak és kizárólag az "nem kompatibilis " fül világít . Semmit nem állítottam el . Ezért nem értem mi a ... van .
Az még odébb lesz nekem kicsit. Addig is le kell majd szoktatnom magamat a Párduccal felvett játékstílusról. Azzal jobban szerettem közelharcolni, de P2 sajnos alkalmatlan rá.

Az E50 már jobb lesz, bár ott is többször lövik el, mint az oroszban.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszönöm mindenkinek, akkor ezt buktam 😊

Csak nem robbansz fel, régebben a T-44re volt kötelezõ felszerelés, mert azok nagyon szerettek egy lövéstõl szétpukkanni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én tegnap adtam el cuccot, úgyhogy biztosan megy. Azt nézd meg, hogy nem kapcsoltál-e be valamilyen szûrõt. Jármûre, alkatrészre lehet szûrni, stb.

Csak nem robbansz fel, de attól uganúgy bekapod az ammo rack-et. És mehet a javítás.

Senki nem tud segíteni ? Miért van az ,hogy a depoban a fölössé vált cuccokat nem látom és nem is tudom eladni . Pedig már volna mit leadnom a méh-be .
Ha valakinek van ötlete segítsen pls
7.0 frissítés óta nem müxik a depó.
Lécci help
úgy tudom hogy csak a robbanás ellen

Nem tudja valaki, ha veszek vizes lõszertartót, akkor az csak az amo rack robbanások ellen véd, vagy a sima lõszerrekesz sérülések esélyét is csökkenti? P2-vel lassan eljutok odáig, hogy valami helyett ezt kéne feltennem, mert tarthatatlan a helyzet.

Tier 10 csata <#vigyor2>

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. január 24. 8:11:15
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 4 148 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 741
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

ha tõlem veszel keyt amiért goldot kapsz tuti megéri. bár én a helyedben megpróbálnám kivárni a köv patchet. ki tudja menyibe fog kerülni az új prémium tank.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

maniac78
Ha az XP-vel nincs gondod, akkor a Cr-el miért van?
Gyakorlatilag azt mellé adják.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

meg ..
gyakorlatilag ugyanúgy keres mint a lówé, de a mozgékonysága miatt élvezhetõbb .. csak célozni kell vele.

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Az lenne a kérdésem a nagyérdemûhöz, hogy megéri-e venni egy KV-5-öt pénztermelõnek??
Az elmúlt két hónapban volt prémiumom, de olyan keveset tudtam játszani, hogy nem sok értelmét látom megint befizetni.
Sokat nyomtam prémium nélkül és azt vettem észre, hogy inkább kredittel van baj, mint az XP-vel, ezért gondoltam arra, hogy befektetek egy prém tankba(Löwét nem, mert geci drága) pénznyomdának.
Szerintetek megéri????
flashpointer
Azt vettem észre hogy annál a lövésnél ami kinyírja az ellent, sokkal hamarabb kiszámolja a gép hogy meghalt, és még azelõtt felrobban mielõtt odaérne a lövedék. Ez fõleg nagy távolságokon szembetûnõ. Na most ez akkora szívás, mert ha pl engem ölnek, elég sokszor volt oylan hogy ha rendesen érne a lövedék megfelelõ utazás után még tudnék lõni. Egyszerre lövünk szinte de ha õ egy századmásodperccel hamarabb nyom nekem instat halál. Hát mi ez ha nem csalás

Emancipate yourself from mental slavement!

I.C.ram
Végre megvan ez a szar... Megy is a spájzba, amíg le nem cserélik...

Purchased:
'T34' purchased successfully. You have spent Credits: 3 559 000.
LSL
A másik meg hogy Tier V után megint csökken a kredit faktor. S51é 0,88 A Su-8-é 1,00, M41 (US) pedig 1,1. Az egész játékban a tier5 hozza a legjobban a pénzt, azon belül az M41=M4=M7=1,1 utána oroszok 1,00 körül és utána a németek. Persze csak mind csak a prémek után jön, és jó pár nincs is feltüntetve az Online tech-treeben. Mondjuk édes mindegy, ahogy Plata is mondta nerf van, meg szívás. Alig várom, h ez a játék se szóljon másról csak a farmolásról...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Nekem orosz ágyúval 643 méter távolságról kilõtt tank a rekordom.T54-el siegfried line-on max sebességgel robogva nem tudom milyen messzirõl,de több száz méterrõl kilõttem artyt.

Pales27
Van olyan helyzet, amikor az orosz tankkal rá se lövök a távolabb lévõ célpontra, mert tudom, hogy kevés a találati esélyem. Egy jobb német ágyúval ezt meg szoktam próbálni. Vagy te nem így vagy ezzel? Ergo felesleges a találati arányokat összehasonlítani. A német tankokkal még rosszabb is a találati arányom valamivel, mert távolabbról is rálövök. Nagyobbnak érzem a pontosságbeli különbséget, mint amit adatként velünk megosztanak.

Az artykat nerfelték,kevesebb pénzt hoznak,és 7.1 patchel jött 30-40% credit nerf minden tankra.

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 23. 23:33:21
Jármû: T28
Szerzett tapasztalat: 740 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 582
Hülye retardált tájpok,volt egy rakás,és elfoglalták bázist szinte azonnal.Viszont érdekesség hogy szembõl pattantam T34-85-rõl háromszor,KT-ról meg nem pattogtam oldalról.

Jó neked! Én beléptem 6 vereség szóval kiléptem. Sajna a T32vel az átlag 3 T9 elleni harcot egyedül nem bírtam.

Zegi Norbi HUN
Aki akar top tier francia tankot,azt megnyugtatom,mert nagyon jó sztem😊
Igaz még csak 5 csatát mentem vele,de nagyon tetszik.A frontja erõs,fedezék harcokban nagy hasznát is vettem neki.A tornya papírnak tûnik,de sztem nem lesz vészes.A töltési ideje szintén nagyon jó,ventivel asszem olyan 25-26 mp körül lehet most,de még nem százas a legénység😊 Mozgékonysága pedig szintén remek,ami jól jön ha menekülni kell v éppen ha a pálya másik részén támadtak gondok és gyorsan odamész támogatni😊

Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

én nem értek az artyhoz úgy látszik. pénznyomdának hívják, kiszenvedtem kv-val a s51-et de örülök ha nem minuszos a kör. t6, t7 heavyvel sokkal jobban jött a pénz...

Gyakorlatilag ketten nyertük meg a meccset,a csapat gyorsan el hullott.És nagy túlerõvel szemben is sikerült nyerni.

Wow,elsõ csatának nem is rossz.

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 23. 23:14:19
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 2 766 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 52 549
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

Úgy néz ki pár nap szünet jót tett.

Eagle16
Olyan gyenge pontot kérdezett mint a kupola néhány tankon...szóval gondolom nem 500m-rõl akarja telibelõni 😊

Tier 8-as tank az nem nagyon tudja sebezni szembõl ha az alját elforgatja kicsit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pár nap szünet után újra játszani akartam a játékkal,elindítottam a launchert,erre leszedett valami patchet.Volt mostanság valami új patch?