World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Duplázó kör:
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 23. 18:16:26
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 842 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 993
Következõ kör:
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 23. 18:32:14
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 984
Szerzett kredit: 26 812
Csatában elért Achievement: Acélfal
rendre 2 perc alatt mindig egyedül maradok, mert lehal az egész csapat.
Szaros 30k kellene.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77

Elég bizarr látvány volt egy Tigrisen egy fehér négyzet benne valami hülye jellel, vagy az ISU frontján egy bazi nagy fekete négyzet szintén valami hülye aranyszínû vacakkal.
76mm nem lehet, hosszabb lenne, mint a maga tank.
Csata: Ensk 2012. január 23. 17:21:05
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 832 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 587
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Haha....T25AT...kis kedvencem...kurva jó ez a TD!
7 kill...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olyan gondom van ,hogy a depóban nem lát semmit.Se alkatrészt se lõszert .
7.0 frissítés óta jelentkezik ez a hiba . Valamint minden fül csak "nem kompatibilis" állapotban engedi és ott se lát semmit .
Elõre is köszi
Clan emblems;
Remélem lesz mod ami kikapcsolja, már láttam ezeket az emblémákat 7.0 és 7.1 teszten, nagyon rondák és elrontják a tank kinézetét teljesen.
De ha csak egy jó T7 arty lesz, akkor is legalább 5 lesz oldalanként, és megszedik magukat.
7.2
New additional camouflage for each nation;
Corrected German camouflage patterns
Ettõl már elõre félek 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Is-7-nek eddig amijét lõttem a tornyon, arról vagy lepattant, vagy átütötte de nem sebzett...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Teljesen mindegy mennyit kérnek érte, mert ha elég OP-lesz (ami szerintem nem kérdés) akkor aki amúgy is költött eddig is a játékra az többségében megveszi.
Ha van eszük elsõnek csak 8k-t kérnek érte, majd egy fél hónap után felrakják 10k -ra ezzel is azt sugallva, húúú ez valami nagyon jó gép mert drágult, így bezsebelve még egy kis kest.
De ha nem lesz rá valami darabszám korlát/battle akkor nagy bajok lesznek ha megjelenik oldalanként 2-3 db.
De ha igazam lesz és rohadt drága lesz akkor nem fog annyira elszaporodni mint a Type.
Ezt ti sem hiszitek el! Be fognak majd kerülni, OP szinten, és irdatlan bevételt fognak vele elérni. És akkor min 10\10 lesz az oldalanként arty mennyiség.
A kérdés csak az, hogy mikor ül le annyira a játék, hogy bedobják õket.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
R3nton: Én már azt se értem minek rakják be õket. Én se akarom hogy SPG-k legyenek, de annak lesznek besorolva mert azok voltak. Se SPG-ként se TD-ként nincs rájuk szükség.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka