World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

107-est, mert a 122-essel úgyis szopás lesz 😊

Metalmilitiakid
A médiumosok mind ilyen isten barmai ? (a rusher fajta mediumok) Húzzák a zászlót 3 an, 50 környékén járnak, jó messzire egy szikla mögött spottolódik egy arty ami rájuk semmi veszélyt nem jelentett és mind a 3 an gondolkozás nélkül ott hagyják a zászlót és elmennek lelõni(direkt be is írtam, hogy capture really fast). Miközben T7 csatában a mi zászlónkhoz egyszerre gördül be Tiger, TigerP és egy Hetzer, majdnem kikaptunk, utolsó pillanatban találtam el egy tankot, mert ki volt ütve a gunnerem a Vk36h ban, így pont nyertünk. De miért ilyen idióták az emberek ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Brutal
122-est addig ugyis szopás lesz XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

hali.Most vettem egy kv-3-t. Milyen csúzlit rakjak rá? A válaszokat elöre is kõszi.<#wave>
vinki1
hova a p...ba bujjak a k..va arty elöl már hogy a f..z kivan.

Olyan tipikus... 😊

Duplázó kör:
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 23. 18:16:26
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 842 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 993

Következõ kör:
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 23. 18:32:14
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 984
Szerzett kredit: 26 812
Csatában elért Achievement: Acélfal

Ilyen velem nem fordult elõ, de ha az egérhez adtak valami telepítõ cd-t, akkor azon megpróbálhatnád átkonfigurálni a görgõt meg a funkcióbillentyûket, ha vannak rajta. Talán ez segít, ha nem jön be, sajnos nincs más ötletem.

Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy az egérgörgõt használva nem csak zoomol, hanem forgatja a nézetet is? Most cseréltem egeret, és ez teljesen elqu***ja a játszhatóságot. Már mindent kipróbáltam, de nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
vinki1

Ohyner ugyanez van nálam is.

Jó nekem ebbõl a játékból most lett elegem. negyedik napja szívok egyhuzamban a T32vel. ma a 10 meccsembõl 2 volt 300XP feletti.
rendre 2 perc alatt mindig egyedül maradok, mert lehal az egész csapat.
Szaros 30k kellene.
#95931 help pls
Annál az lesz az igazi kérdés, meg-e kapja a Slugger tornyot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Majd kitalálnak valamit, én úgyis M10rõl megyek Hellcatre.

WoT: Nishizumi77

De ha össze is cumálják a 76mm M1-el, abból olyan ronda mutáns lesz, mint most a IS-4. A valóságban 75mm M3-at is csak egyszer szerelték bele az M8 Scottba, lõni már nem mertek vele.

Az 57mm M1-nek 110-es átütése van, ilyen értelemben ez a nagyobb.

TD-nek nevezett scout 😊

75mmert írtam.

De itt le is van írva a típusa: link

75 mm M3 Gun

Az nem 76mm, ez egy 75-ös egy többszörösen mutálódott 1897M francia tábori ágyú (az elsõ ilyen modern fegyver), az alap Sherman lövege 90-es átlag átütéssel.

75mmes ágyú volt rajta.

Dehogy volt kicsiben, a tankok elején lévõ felségjelzés helyére kerültek, és pont akkorák voltak.
Elég bizarr látvány volt egy Tigrisen egy fehér négyzet benne valami hülye jellel, vagy az ISU frontján egy bazi nagy fekete négyzet szintén valami hülye aranyszínû vacakkal.

Mondjuk ehhez kb. Stuart mozgékonyság.

76mm nem lehet, hosszabb lenne, mint a maga tank.

Azért tesztzerveren ezek elég kicsiben voltak, ha jól emlékszem. Ha az ember nem kereste õket direkt, néha észre sem lehetett venni.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 23. 17:21:05
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 832 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 587
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Haha....T25AT...kis kedvencem...kurva jó ez a TD!
7 kill...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ha tényleg csak 57 mm-es ágyúja lesz, akkor a T40 simán ûberelni fogja szvsz.

Üdv!

Olyan gondom van ,hogy a depóban nem lát semmit.Se alkatrészt se lõszert .
7.0 frissítés óta jelentkezik ez a hiba . Valamint minden fül csak "nem kompatibilis" állapotban engedi és ott se lát semmit .

Elõre is köszi
JAJJ NEEEE

Clan emblems;

Remélem lesz mod ami kikapcsolja, már láttam ezeket az emblémákat 7.0 és 7.1 teszten, nagyon rondák és elrontják a tank kinézetét teljesen.

Ezen az M8A1-en nem lesz 57mm M1-nél nagyobb ágyú sztem, cserébe szolid sebességgel forgó torony.

Lehet lebutítják T7-re. Ami a kevesebb HP-n kívül nem sok mindent eredményez majd. Egy lövésbõl amúgy sem lövöd ki, és neki még az armorja is egész jó lehet. Lényegében veri majd a T8 artykat is, de T7 lesz.

De ha csak egy jó T7 arty lesz, akkor is legalább 5 lesz oldalanként, és megszedik magukat.
7.2-rõl pár infó:
7.2

New additional camouflage for each nation;
Corrected German camouflage patterns

Ettõl már elõre félek 😄

Dehogynem. Kap egy ötszörös credit szorzót és kész

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lehet, hogy durva lesz a sebzése, de a skuló bele saccra 2500, rof meg kemény 1,5-2. Ez szerintem fun lesz, nem farm.
Szép csatával búcsúztam el a Stug3-tól 😊

jó oké ezt értem, de gondolj bele. Ez elvileg egy tier8as arty lesz. Akkor mit szóljanak azok az emberek akik kihúzták a tier8as artyjukat, nem kevés idõ és munka árán. Hozzáteszem nekem nincs artym és nem is szeretek velük játszani, szidtam is õket eleget, de most már úgy vagyok vele, hogy a játék része és kész. De ezen nem tudok napirendre térni, hogy max tiert akarnak pénzért árulni. Ez most olyan mintha goldért meg lehetne venni egy tier10es tankot. Ez nem egészséges.
Eagle16
Lehet hogy van, de én nem tudok róla.

Is-7-nek eddig amijét lõttem a tornyon, arról vagy lepattant, vagy átütötte de nem sebzett...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

valaki esetleg tudna segíteni.a regelés után amit emailben kaptam kódot nem fogadja el.pedig állítólag azért is jár valami bónusz.
2-3 db? ez a minimum! Én olyan 5 körül tartom a reálisnak.
Teljesen mindegy mennyit kérnek érte, mert ha elég OP-lesz (ami szerintem nem kérdés) akkor aki amúgy is költött eddig is a játékra az többségében megveszi.

Ha van eszük elsõnek csak 8k-t kérnek érte, majd egy fél hónap után felrakják 10k -ra ezzel is azt sugallva, húúú ez valami nagyon jó gép mert drágult, így bezsebelve még egy kis kest.
Én kérek elnézést.
Én arra leszek kíváncsi mennyi goldot lesz pofájuk elkérni a sturmtigerért, szerintem 10k gold lesz a minimum, és van egy olyan érzésem Löwénél is drágább lesz.
De ha nem lesz rá valami darabszám korlát/battle akkor nagy bajok lesznek ha megjelenik oldalanként 2-3 db.

De ha igazam lesz és rohadt drága lesz akkor nem fog annyira elszaporodni mint a Type.

Szerintetek, ha wg azt mondja,hogy nincs gond az artykkal, se a számukkal,se az erejükkel akkor majd nem rakják be õket?
Ezt ti sem hiszitek el! Be fognak majd kerülni, OP szinten, és irdatlan bevételt fognak vele elérni. És akkor min 10\10 lesz az oldalanként arty mennyiség.

A kérdés csak az, hogy mikor ül le annyira a játék, hogy bedobják õket.
Sippie
köszi. És a másik kettõnek nincs? 😄
Megmondtak, hogy max tier premiumok nem lesznek!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

akkor egy véleményen vagyunk, de ha tényleg beleraknak egy megvehetõ max tier artyt az tényleg szemétség már
De ezek premium gépek lesznek egyetlen fegyverrel. A Stugnak volt páncéltörõ lövege. Igaz, hogy avval is használták rohamlövegként (meg minden másként szerepkörben is), de az nem nagyon vált be megerõsített célpontok ellen.

R3nton: Én már azt se értem minek rakják be õket. Én se akarom hogy SPG-k legyenek, de annak lesznek besorolva mert azok voltak. Se SPG-ként se TD-ként nincs rájuk szükség.

Bárcsak azt írnád, hogy az artykat 😊

Kivették a német tankokat.

patchaou
Igen tudja aki legalább három hszt visszaolvas mielõtt kérdez.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fog of wart javították CWn, de legközelebb olvass vissza, alattad a 3. hszben le van már írva, meg azelõtt is mondtuk.

Nehéz lenne visszaolvasni pár sort?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Tudja valaki miért lett 7.1b?
Sippie
hehe, tegnap egy GWTiger maradt meg az ellenségnél aztán elkezdett szaladni, aszonta hogy "just cap".. olyan élvezettel még nem lõttem szét arty seggét mint az övét 😊 De persze, a maradék 5 tankunkból egy sem akart foglalni, érdekes. 😄