World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Affene a mazohizmusodba 😄
Nekem egy kínszenvedés a hatos mostanában amilyen elcseszett lett az MM a low meg a másik.
Tegnap elkezdtem a franszia med vonalat a Hotchkiss-al konkrétan a nyolcadik körre sikerült a duplázó mert már itt mánia a kempelés meg az agyatlan roham.
A T8-9 viszont még hellyel közzel most is élvezetes egy-két kivételtõl eltekintve.

Most pénznyelõ, vagy pénznyerõ? 😊

patchaou
A csapattárs blokkolását sem bünteti a rendszer. Legfeljebb feljelentheted. Bár olyanról még nem hallottam hogy ilyen feljelentések miatt bárki meg lett volna büntetve.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem farmolási okokból kell, mókából.

Cáfoljon meg vki, de a HE nerf óta úgy gondolom a Vk2801 az kuka (a legjobb ágyúja használhatatlan lett). Amúgy sem egy mozgékony jószág, szóval ha mindenáron akarsz T5 pénznyelõt, akkor irány a t50-2.

Tier3-Tier8 közt megyek folyamatosan mindennel. Tier9el csak ritkán, a duplázókat.

Erre a problémára nincs megoldás. Ha bevezetik a shared xp-t (az emberek tankméretükkel arányosan részesülnek a csapat által szerzett össz xpbõl) akkor jönne a sok leecher meg kemper.
Navyfieldben igy van, õrjöng is érte mindenki.

Amit te láttál, azt csak emberi intelligencia tudná rendesen értékelni és jutalmazni, szoftverbõl ez közel lehetetlen. Kb pont olyan, mint amikor ütközéskör mindkét félt bünteti a gép - itt meg hörög mindenki hogy "de szar szoftver, hát õ jött nekem". Döntsd el programból hogy két mozgó tank esetén ki a hibás...

Egy hatosom van, azzal csak akkor megyek, ha jönnek a haverok is. A nyomor szereti a társaságot jeligére. 😊

Tono34
A játékélményem az Mk VII, Tetrarch-al jött vissza, ez a tank igazi felüdülés.
Állandó helye lesz a garázsban 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gondoltam kifejlesztem a VK2801-et. Megvettem a Luchsot és elkezdtem vele játszani. Valaki elmesélhetné, hogy azzal hogy kell, mert eddig csak szopok vele.

Mentél mostanában T6-7-es tankkal?
Mert számomra elég kevéssé jelent élményt a free kill státusz amikor 10-böl 8x az utolsó ötben vagyok és a lista így kezdõdik, hogy 2 Masu, 1 IS-7, 2 E-75.

20 eurót kb. Legelején volt egy hónap prémiumom, meg egy gamespotos akció.

Ezt leszámítva megélek a jég hátán is, T7-ben 1k-s lõszerköltséggel még szolidan pluszban vagyok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Mondasz valamit. Akkor pontosítok egy kicsit. Játékélmény prémiummal a nagy tiernél kezdõdik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mennyit öltél bele eddig?

*high tier artyk miatt

Hát hogy tõlem nem kapnak többet egy vasat sem, az is biztos. Ilyen tartalommal nem.

Nade az arra a közepes löveg, a PzIV-re meg a legnagyobb. Minden szinten ez van, ha megveszed az új tankot, hirtelen olyan visszaesést produkál az elõzõ fulloshoz képest, hogy csak pislogsz és szívod a fogadat.

"A játékélmény pedig pont nagy tiernél kezdõdik"

Ezzel azért vitatkoznék, én tier6-7 környékén érzem a legjobban magam. Nagy tierben már nagyon fosnak az emberek, meg a kempelés a high tier tankok miatt, félnek bevállalni egy-két találatot (mert drága a javítás).

SZóval abszolút nem érzem úgy hogy a fun ott kezdõdik.

patchaou
Csak az elit tankonknál összegyûlt tp-t tudod átváltani.

Csak elit (minden ki van fejlesztve, az utód is)tanknál lévõ fölös xp-t lehet átváltani freebe.

Mighty
Tegnap az elõbb említett két haverral platoon: õk lorraine és AMX 13 75 én t32. Himmelsdorf, alul kezdünk. Õk értelem szerûen fel a dombra, én a halál utcán meglepõ módon átjutottam (csak egy KV volt) Az ellenféltõl kb 5-6 tank ment a dombra és míg a platoontársak feltartották õket (persze kilõtték õket), mi szépen bedaráltuk a bázisuk környékén lévõket és befoglaltuk a bázist.

A platoontársak alig kaptak valamit, míg mi dõzsöltünk creditben és xp-ben is. Ha õk nincsenek, más a leányzó fekvése. Szóval az ilyen dolgokat nem tudja jutalmazni a játék. Nem is tudom, mit lehetne erre kitalálni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Talán mert még nem fejlesztettél rajuk ki minden modult és a következõ tankot.
Csak az elit státuszú tankokon lévõ xp-t tudod free-re váltani aranyért.

patchaou
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 24. 11:42:00
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 305
Szerzett kredit: 7 956

lol csapatonként 5 hightier arty, meccs elején beírtam hogy lelépekk bb gg.

Tudnám mitõl jött a tapasztalat 😄 Mivel nem lõttem egyet sem, csak 9k kreditet buktam.

Igen az elõbb néztem a tankopédiát az L/100-nak az újratöltése kétszer gyorsabb mint mondjuk az IS ágyújának betöltése.
Csak én egy lövésre 130-at sebzek, szedek le az ellenségrõl az IS meg 300-at tehát gyakorlatilag ugyanott vagyok? Szeretném ezt hinni.
Más. Tegnap a SU-85-re felraktam a legnagyobb löveget a 107 mm ZiS-6S.
Az egy csodafegyver, 300 felett sebez és 167 átütése is jó. Úgy tudom KV-n is ez van.Eddig a 85-ös löveget használtam.
Stoppos.:
Nincs bajom a P4 lövegével ha a P4-en van. De hogy a Vk3002-re is ez volt a legjobb löveg azzal volt gondom. Ha egy tier 4 tankon megsebzek mondjuk egy Tigrist "döl a lé" de ha ugyanezt teszem a Vk3002-n kevesebbet ad mert azt már tier 7-röl löttem ki. De a löveg ugyan az.

Sziasztok.Valaki tudna segíteni,hogy lehet mikor aranyat szeretnék beváltani fenem használt tp-re miért csak a kis tankokat írja ki?A nagyokat nem írja ki pedig ott lenne egy csomó fel nem használt tp-m
Ha valaki tudna segíteni azt megköszöném
patchaou
"drasztikusan kicsi eselyel indul a premiumos kollega elleneben" Ezt nem értem. A prémiumtól nem lesz senkinek több esélye. Csupán a fejlõdést gyorsítja fel. A játékélmény pedig pont nagy tiernél kezdõdik.

Áh, látom a pénzes téma mindíg kihúz a barlangból és hozzászólsz 😊

A communityra várhatsz hogy fellázadjon, érted, alig jön ki valami prémium tartalom (tank, camo, lõszer) ,máris vetik rá magukat az emberek és nyitják a bukszát.

Nem véletlen hogy ennyire meri pofátlanul tolni a WG - látja hogy az emberek kajálják. Érted, a legnagyobb lázadásnál is csak kitolnak egy 3x XP szorzót az elsõ gyõzlemre, és már mindenki örül és a WG az isten.

Ezért kell premium tankot venni. Pl KV5. Megveszed, játszol vele, aztán már nem fog érdekelni a mínuszos kör, mert van credit. Prem tankkal megfordul a credit/xp duó. Credited lesz és az XP lesz a szûk keresztmetszet. Amúgy ne várja el senki, hogy csupán a közösség jólétéért ingyen legyen egy játék. Anno a CS-ben is bevezették a reklámokat. Háborogtak érte, de elmúlt. Itt is az van. Ha nem tetszik, hogy lassan haladsz/nincs kredit...stb akkor vagy veszel premiumot/tankot vagy elmész mással játszani. Nem kötelezõ...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hát ez van, fizetõs a dolog. Mondjuk jobban örültem volna, ha egyszeri kiadásos a játék, de lehet akkor meg kihalnának a játékosok egy idõ után. Bár mondjuk ennek ellentmond például a Day of Defeat.

Hali.
A szomoru helyzet az,hogy jol latod, ebben a jatekban a jatekelmeny megszunik magas tierben, pontosan azert, mert ez a fejlesztok szandeka. Kivancsi leszek, hogy amikor majd a kepukbe tolja a community hogy egeszen pontosan mikent is tartja vissza a penzveszteseg a jatekosokat attol hogy high tier tankot hasznaljanak, amikor most is minden uberfaszagyerek type59(tier8)premiumban rohangal, es folyot lehet rekeszteni, annyi van beloluk, akkor mit fog valaszolni a megmondoember.
Ez a jatek teljesen felrecsuszott, minden letezo modon eltorzitjak, hogy a jatekos kenytelen legyen penzt kiadni erte. Ha azt gondoltad hogy a WG fele free-to-play ugyanaz a modell ami a f2p jelentese US/EU regioban, akkor hatalmasat tevedtel. A nem fizetos jatekosnak annyi marad, hogy a sehol mashol nem latott tankokkal jatszhat ingyen, es szivhatja a fogat hogy drasztikusan kicsi eselyel indul a premiumos kollega elleneben. Jatekelmeny az nulla. Elvezd a tankokat, ha tele a hocipo akkor par nap szunet, aztan mehet minden tovabb...
patchaou
Jó pár játékos már ignorálva van, így ha véletlenül összefutok velük akkor tudom mi a helyzet 😄

patchaou
Azt nem tudom, ez már az okosok dolga hogy kitalálják. A statisztikák nagy hibája itt az szerintem, hogy nem tudja figyelni miként reagál a játékos a minimapon feltûnõ ellenfelekre stb...

Ott az ignore lehetõség használd azt.
Bár tegnap meglepõdtem mert összerakott egy listázottal aztán csak ketten lõttünk 6-ot és úgy buktuk a kört.

Én mindennel lövök mindenre. Amire rálátok, arra lövök, mert úgyis random az egész, tehát az ágyún múlik a legkevesebb....

Szóval nincs másféla harcmodor az én esetemben. Aki azért nem lõ mert sajnálja a lõszerárat, az menjen gazdálkodj okosant játszani....

Nem WG-s rajz, láttam már korábban egy korabeli amcsi magazinban (Popular Science talán).

Mi alapján számolnád?

patchaou
Prémiummal még az IS-4 is hozza a pénzt, ki van ez találva 😊 Ha izmosakat akarsz lõni akkor csak ajánlani tudom a szovjet nehéz vonalat.

Nem olyan rossz az a PzIV löveg, csak figyelni kell vele, hogy hova lõssz.

patchaou
Kellene valami jelzõ a játékosok neve mellé, ami megmutatja hogy mennyire lehet rá számítani a csatában.

Tier 5-6 arty az amivel lehet valamennyire farmolni mert onnan akit meglõnek annak már fááj. De legutóbb a credithozam ott is nerfelve lett kicsit.
SU-80 Pz4 kitûnõ farmolók de sajnos a 2-3 szintel nagyobb csatákkal együtt kell élni mert a játékosbázis most tier 8 környékére van koncentrálódva a rengeteg type miatt. Esetleg próbáld majd ki a KV-t vagy Wolverine-t az is jól hozza a pénzt.
Panthernél meg kitartás majd ha meglesz minden modul javul a teljesítménye és az utána következõ tankok csak jobbak lesznek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez egy régi koncepció rajz. Gondolom a wg-ek készítették, mikor még csak az ötletelés ment a tankkal kapcsolatban, mert elvileg a proto teljesen az õ agyszüleményük, vagy valami ilyesmit magyarázott OL. Aztán meg ki tudja, de kb semmit nem tudni a tankról.

És tényleg nem lehet hátrafordítani a löveget, remélem azért egy normálisan kinézõ tornyot fog kapni...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ne bánd hogy panther felé mentél, meg 3002bõl ki lehet fejleszteni a Tigrist is, ennek a kettõnek van a legnagyobb átütése, meg mostmár az AMX M4nek tier 7ben.
Lehet hogy az L/100 keveset sebez, de hamar betölt, és iszonyat pontos.

T29 tényleg jó azt is tudom ajánlani, annak is jó az átütése. ISnek viszont vacak az átütése és ráadásul még pontatlan is, T8,9,10ek ellen nem valami jó.

WoT: Nishizumi77

Sziasztok. Nemrég kezdtem ezt a game-t. Kicsit hasonlít ez a játék a valamikori nagy kedvencemhez a Battlefield 1942-höz. Régebben azt sokat nyomtam online vonalon.Na de ez más...
Haladok szépen ezerrel a fejlõdésben.Próbálok sokat utánnaolvasni itt mit hogyan csináljak.Titeket végigolvasva kialakult két fõs farmolós tankcsapatom amit kifejlesztettem és beváltak, jól hozzák a creditet. Garázsoman ott áll farmolásra SU-85 és PIV.
Aztán elmentem arty irányba bár attól idegenkedtem kicsit. Az ok amiért az arty felé fordultam az volt hogy meguntam hogy mindíg berak a játék eszement módon 3-4 tierrel feljebb lévõ tankokhoz amiket karcolgatok de eltalálni nehezen tudok. Ezekhez kevés a PIV-em L/70-es lövegje mert nem penetrál, lepattan. M7priest-ig jutottam és rá kelett jönnöm hogy az arty meg kevés kreditet hoz ráadásul ha városba rak ott árnyékolnak a házak a löveg nemér semmit. Artynál legjobban szórakoztam és meg is tartottam egy jó kis pofa tankot a T-57-t. Imádom, jól mozog, hatékony mert itt még max 4-es tierek közé rak be a játék szóval pofás kis járgány.
Aztán a napokban sajnos úgy érzem rossz irányban indultam el 7-es tier felé. Német vonalon a cél a Panther lett. Már bánom kicsit.
Pedig átverekedtem magam érte a VK3601-en az még egész jó kis tank volt de utánna a Vk3002 húú de örültem mikor azt eladhattam. Normális ágyú nem volt neki. Mert az az ágyú ami a tier 5 tankra még elmegy az már kevés egy tier 7-re.
És most passzolom a helyzetet megtorpantam, itt áll a Pantherem a garázsban és erre sincs ütõs löveg.
Van az L/100 ugyan az átüt elég jól csak keveset sebez. De még ott nem tartok hogy azt feltegyem még hagy a játék szenvedni a kis lövegekkel.:-(
Már bánom hogy nem orosz IS irányba mozdultam el vagy céloztam volna meg az amerikai T-29-et.
Meg azt vettem észre hogy tier 6 óta igen nullszaldós lett a játékom. Jó esetben! Ha ebbõl kéne fejlesztenem és nem lenne a két farmolós tankom hát sehova nem jutnék.
Nagyon jó játéknak tartom ezt a gamet de 7 tier fölé lehet nem akarok felmenni mert az nem nyereséges.
Most megtorpantam és rástartolok kimaxolom a két farmolóst meg a ventilátor mellé még veszek valamit rájuk azok megérdemlik pénzt hoznak, a tier 6 feletti meg csak "vegetál". Az meg a játékélményt hozná?:-) Meglehet.

Ja a T-28 most is TD elnéztem.
Nekem már csak 13k xp kell a T30-ashoz de van 22k free úgy hogy már csak a duplázókat csinálom a T34-essel. Tegnap sikerült is 10.-re a duplázás. KV-val meg KV-3-al creditet farmolok - mondjuk tegnap mínusz kredit jött a sok vesztes T34-es csata miatt - mert még csak 6.2 millióm van ha mindent eladok a T34-en kívül. Eladásra kerülne most: KV, KV-3, T-127 és 3,5 millióért modulok a többi megvan készpénzben.
és T-28 az páncélvadász lesz?Akkor elis kezdem az amcsi TD ágat
Reménykedjünk a mihamarabbi pozitív válaszban!

patchaou
Ez azért van, hogy ha a nehéz tankoddal átverekeded magad az ellen bázisáig és már alig van hp-d, nehogy ki tudd lõni az isteneket.

Rákérdeztem Q&A topikban hogy így fog e kinézni.

WoT: Nishizumi77

Az imént volt egy érdekes esetem: Grille oldaláról pattant az IS 122mm-ese. Ez hogyan lehetséges, hiszen ha jól tudom, akkor ha a löveg caliber 3x nagyobb mint a páncél vastagsága, akkor nincs ricochet (70-80 fokos szögben küldtem meg ~200m-rõl)?!
Nem akadtam ki, meg nem ragequiteltem, csak érdekességképpen kérdezem.