World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Gunslinger: vajon miert erzem azt, hogy neked meg szemelyes problemad ha erre az elcseszett jatekra valaki rossz szot mer mondani amit erdemben nem tudsz cafolni? Gondolod ha ez a koncepcio bebukik akkor egyszer es mindenkorra lottek a tankos mmo-nak? Szerintem ennel csak (egy masik)jobb johet...
Tierlimit: max. tier 4 (no SPGs and TDs or French tanks)
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A rammer konspirációt is megcáfolták teszt adatokkal, be volt linkelve ide is a topic. Eleve nem értem mi indítéka lenne a WG-nek arra, hogy a rammer ne adjon 10% pluszt, hanem csak 4-5%-ot helyette.
De hát vannak játékosok (nem is kevesen) akik mindig mindenen a fogást keresik, hol köthetnek bele, életelemük a hõbörgés.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
aki nem vágja: a lemingek kis rágcsálók, és ha az egyik elindul, megy mindegyik utána 😄
gondoltam ezt megosztom veletek XD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
hát nem tudom, nekem amikor volt 1 nap prémiumom akkor hihetetlen volt hogy többször nyertünk mint veszítettünk, már arra gondoltam hogy a szar játékosokat a prémiumosok ellen teszik be, hogy máskor is fizess hogy többet ölhess 😄
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Erre kiderült, hogy az egyik legjobb pénznyomda még prém nélkül is.
Egy rossz meccsen is, ha ki is lõnek, 2-3-at lövök, 9000 a szerelés 4-5000 a töltény és kapok 20000 creditet.
Tegnap nyomtam egy 9 lövés 7 kill kört, prém nélkül kaptam 45000 creditet, csak azért olyan keveset, mert én voltam a top tank
És repülsz T7be elég gyakran vele.
Lehet érdemes lenne megvárni a 2 új prém tankot az IS-6ot és a JTt hátha valamelyik jó lesz és nem lesz 7500g fölött árban.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Navyfieldben igy van, õrjöng is érte mindenki."
Nem nagyon zavarja a játékosokat. Eleve csak akkor kapsz ha sebzel. Ha 0 damage-el süllyesztenek el akkor ezt se kapod. Csak kis hajóknak számít a shared xp. Ha nem így lenne megcsinálva szinte senki nem játszanak kisebb hajóval a nagyok közt.
Nagyoknak pedig nem nagyon tétel a shared xp-t. Csak arra alapozva nem lehet fejlõdni. A magasabb BB-immel alig számít valamit az abból származó 7-8k xp (premium nélkül), amikor 1-2m kell a következõ szinthez. A következõ hajóhoz meg 10-15 szint kell.
Régen játszhattál NF-et, nem nagyon helytállóak a megállapításaik vele kapcsolatban.
A nagykaliberû HE meg még mindig használható kivéve az orosz csodatankok oldalát mert volt 20-30 méterrõl 0-ás találatom IS-3-ra de szerencsére nem ez a jellemzõ.
Viszont a tier 7 tényleg jó, ott gyakrabban vagyok 7es 8as csatában, most az AMX M4et nyúzom és nagyon jó köreim vannak vele. Annak ellenére hogy kevés a HP és papírból van 😄
Ha megkapom a prémium T34-et, kb. leszarom, mivel ügyeskedik a továbbiakban a WG.
Lenne itt is vmi repairtank, tuti abban ülnék mindíg 😊
A T5 scoutok jó esetben nullszaldósak, HA nagyon ügyes vagy és prémiumos. Amúgy simán veszteségesek, javítási költségük Tier8-as.
Mondom, ha fun, akkot t50-2...