World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ahelyett, hogy új játékmódokat csinálnának már. Kezdve a historic battle-vel.
I.C.ram
Köszi. Pont mázli, mert 2 nap és lejár a prémem, és nem tervezem most egy ideig újabb prém vásárlását. Viszont a T34 már az adatai alapján is vicc kategória 😄 A 105-ös a T32-esen is nagyon kevés volt már, T34-re, meg 60k egy valamire való ágyú. A páncélja vicc, sokkal gyengébb mint a T32, és nagyobb is. Úgyhogy nem is fogok vele menni egy kört sem: beraktam stockként garázsba, raktam bele 50%os legénységet, meg ammot. Nehogy az legyen a baj, hogy nem "csatakész", aztán emiatt ne cseréljék le 😊
egyetértek. Mivel nincs a játéknak konkurencája, és ezt tudják a fejlesztõk is, annyi pénzt akarnak belõle kihozni amennyit csak lehet. Elõb-utóbb jön egy másik hasonló játék is,ami majd elviszi a játékosokat. Ugye senki se hiszi el hogy fél évig tart lemodellezni, meg megírni 10-12 tankot? 1 hét alatt megcsinálhatnának egy nemzetet ha akarnának, de lassan, mindig adnak valami újat, hogy maradj...
Na az lehet, nem surun volt beta ota, azokat s ehasznaltam ki, szoval bocsesz.
@ Gunslinger: vajon miert erzem azt, hogy neked meg szemelyes problemad ha erre az elcseszett jatekra valaki rossz szot mer mondani amit erdemben nem tudsz cafolni? Gondolod ha ez a koncepcio bebukik akkor egyszer es mindenkorra lottek a tankos mmo-nak? Szerintem ennel csak (egy masik)jobb johet...
Master91
Hálelúja! Nem is olvastam! Így meg könnyíti ....akkor vagy B2, vagy leopard, T-28ra most inkább nem költöm el a kis 500 ezremet....rohadt SU-85 drága volt :/
Nem kell félni a B1tõl mivel nem indulhat. Egy francia tank se mehet. ( diszkrimináció ftw )

Tierlimit: max. tier 4 (no SPGs and TDs or French tanks)

WoT: Nishizumi77

Ámen.

Eagle16
Még mindig nem 2x-es a szorzó prémiummal hanem 1,5x-es...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha tovább akarsz menni azon az ágon akkor persze. A T32 nagyon jó tank, egyik kedvencem volt.

Hivatalos fórumon mindig mindenért hõbörögnek, soha semmi sem elég jó a communitynek. Az ilyen topicok meg hõbörgések egy része ráadásul a játékosok tudatlanságából ered, legutóbb egy gyökér okoskodott, hogy a 90mm DCA-45 ágyújának átlagsebzése nem is 212, hanem sokkal kisebb, mert a hülyéje a lõszer átütését nézte, ami 101-265mm, de nem vette figyelembe, hogy az a lõszer az F3-ba és a DCA-30-ba is jó. Az ágyú átütés adatait kell figyelni ami 159-265mm.
A rammer konspirációt is megcáfolták teszt adatokkal, be volt linkelve ide is a topic. Eleve nem értem mi indítéka lenne a WG-nek arra, hogy a rammer ne adjon 10% pluszt, hanem csak 4-5%-ot helyette.

De hát vannak játékosok (nem is kevesen) akik mindig mindenen a fogást keresik, hol köthetnek bele, életelemük a hõbörgés.

Szerintetek érdemes megvenni egy alap T32-est csere elõtt? sajna csak arra futja.
patchaou
Mátyásunk is szép nagy dögökkel rohangál. Ha van hozzá segge az embernek akármelyik tankot elérheti.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha ezt atlagba mondod akkor jo, ha csucsnak szantad akkor keves. Amugy meg sajnos ebben a jatekban minden csak ido kerdese, a legtobb ugyetlen jatekos tier8nal tart mert mostmar jo kemeny lessz majd az uber KT/IS3/T29el...
darki81
szoktátok írni hogy lemingek 😄
aki nem vágja: a lemingek kis rágcsálók, és ha az egyik elindul, megy mindegyik utána 😄
gondoltam ezt megosztom veletek XD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nem azzal van a baj, hogy csõdbe mész, hanem az nem mindegy, hogy prémiummal bármelyik tankkal 10-20-30000 credit pluszt lehet nyomatni körönként. Próbálj meg 3 Milla credtet összeszedni prém nélkül 3-4000 creditenként.
darki81
akkor lehet azért adta úgy, mert nem stresszeltem a credit miatt 😄

Master91
T-50? Már voltam fun cupon a B2esemmel, T-50et kaptam ellenségnek, olyan 20% hp-mat tutta csak le vinni test-test küzdelembe, én meg elpicsáztam. Nem jó! T-28 esetleg, nagyszerû lenne a sebzése... Pz III vagy M3 Lee, ezen gondolkozok.
A prmeium tul van misztifikalva, az egyetlen dolog amit a premium ad az a 2x szorzo, se tobb se kevesebb. Az marcsak a jatek pszihologiaja, hogy a javitasi koltseg premium statusztol fuggetlenul fix es mindenkit stresszel hogy nehogy anyagilag csodbe menjen.
T-50 esetleg T-28

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tono34
Prémiummal is tudsz bukni rendesen, hidd el. Kipróbálva, tesztelve.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
Tier IV-be melyik a legjobb tank? Holnap 1v1 funcup, gondolkozok hogy mivel kéne menni. B2-õmet át lövi a köcsög fullos B1...
darki81
"Prémmel is ugyanazokat a játékosokat kaptam mint prém nélkül"
hát nem tudom, nekem amikor volt 1 nap prémiumom akkor hihetetlen volt hogy többször nyertünk mint veszítettünk, már arra gondoltam hogy a szar játékosokat a prémiumosok ellen teszik be, hogy máskor is fizess hogy többet ölhess 😄

Viszot a KV-5-nek 1-el alacsonyabb az MMje.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

patchaou
Ja IS-3-al, IS-4-el simán leszarom a tájpokat. Lemmingeket és hightier artykat kapok KV-3-al is, meg egy csomó nagy dögöt még a pofámba. 3fõs is-3 szakaszban tímszpíkkel majdnem mindegy mi jön szembe. Prémmel is ugyanazokat a játékosokat kaptam mint prém nélkül, csak prémmel nem voltam mínuszos.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegnap volt ilyen köröm is: 5 lövés, 3 nem talált, kettõ meg lepattant(egy Tigris 2-rõl, meg egy KV-3 ról) - mínusz 10000 cr.
Sippie
Hát de ne bassza már meg 😄 azért húztam ki az elõtte lévõt mert láttam hogy ennek legalább sebessége lesz, ehhez képest lomhább mint egy KV.
az isuval igen lehet szépeket alkotni de néha becsúszik azért pár fájó kör amikor nem jön össze semmi és akkor nyeli a creditet 😄
Hát kérem, a "kacsát" úgy kell kezelni, mint a bobot. El Hallufon jól belendíteni és lecsúszni a lejtõn a völgy közepébe. Ein-zwei-drei...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az a vicces, hogy a 152mm troll-cannon után féltem a Bl-10-tõl, hogy majd most nyomatom a mínuszos köröket az 1600 cr-es töltény miatt.
Erre kiderült, hogy az egyik legjobb pénznyomda még prém nélkül is.
Egy rossz meccsen is, ha ki is lõnek, 2-3-at lövök, 9000 a szerelés 4-5000 a töltény és kapok 20000 creditet.
Tegnap nyomtam egy 9 lövés 7 kill kört, prém nélkül kaptam 45000 creditet, csak azért olyan keveset, mert én voltam a top tank
100% szopatás from WG.
És repülsz T7be elég gyakran vele.

patchaou
Nem ezt állítottam. Csak azt hogy nagy tankokkal élvezem a legjobban a játékot és prémiummal még pénzt is hoz.

Hát mivel kivették a typeot, és a löwe pofátlanul drága, csak a KV-5 maradt de azt nem ajánlom, kevés az az ágyú.
Lehet érdemes lenne megvárni a 2 új prém tankot az IS-6ot és a JTt hátha valamelyik jó lesz és nem lesz 7500g fölött árban.

Én is, élmény volt a sok type-ot IS3-al szarrászivatni. Nem véletlen lett vele 650 körüli az átlag XP-m prém nélkül, elkezdõdik a csata legjobb typeokra vadászni mindig van belõlük és ingyenkill 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
Na azt magyarázza meg nekem valaki hogy az AMX40-nél speed limitnek 50 van írva, ehhez képest az utazó sebessége kb 16... mi a tököm ez?
Szerintem nezz fel community forumra, egyre tobb a panaszos topic, olyanoktol kezdve hogy mekkora szar a rammer, mert a 10% nem is 10%, tovabb azzal hogy a tier novekedesevel egyre esik a moral/elemi udvariassag szintje/kollegialitas stb. Az meglehet hogy ruszkik komaljak a vodkat, de itt EUban azert nem mindenre megoldas...
OFF

"Navyfieldben igy van, õrjöng is érte mindenki."

Nem nagyon zavarja a játékosokat. Eleve csak akkor kapsz ha sebzel. Ha 0 damage-el süllyesztenek el akkor ezt se kapod. Csak kis hajóknak számít a shared xp. Ha nem így lenne megcsinálva szinte senki nem játszanak kisebb hajóval a nagyok közt.
Nagyoknak pedig nem nagyon tétel a shared xp-t. Csak arra alapozva nem lehet fejlõdni. A magasabb BB-immel alig számít valamit az abból származó 7-8k xp (premium nélkül), amikor 1-2m kell a következõ szinthez. A következõ hajóhoz meg 10-15 szint kell.
Régen játszhattál NF-et, nem nagyon helytállóak a megállapításaik vele kapcsolatban.
csak már nagyon kezdem unni a kv-s farmolást így átlagosan 15k bevételekkel..egy löwe-t meg már naa..nem 😊
Tudom hogy szeretni fogsz ezert, de akkor lassuk csak mit is allitol? Azert mert van premiumod mar nem bassza el a jatekodat se a sok lemming, se a type 59 falka, se a top tier arty, de meg a mathcmaker se, mert premiumod van. Nahat.
Elég jó tank T5ben csak egy a baj vele, hogy repülsz T7-8 csatákba is, és nem is ritkán.

Amúgy én legjobban T8ban érzem jól magam.

valakinek van T-25 prémium masinája? meg lehet vele oldani a pénznyomtatást prémium nélkül vagy arra csak a nehéz prém tankok jók?
Csakis a 152-es. Ahova berakja ott már a 122-es pen-je semmit nem ér hiába a nagy DPM ha nem tudod bevinni.
A nagykaliberû HE meg még mindig használható kivéve az orosz csodatankok oldalát mert volt 20-30 méterrõl 0-ás találatom IS-3-ra de szerencsére nem ez a jellemzõ.

Tier 6ot utálom mert 10bõl 7 csata T8-9, ARL esetén 10ben végzõdik.
Viszont a tier 7 tényleg jó, ott gyakrabban vagyok 7es 8as csatában, most az AMX M4et nyúzom és nagyon jó köreim vannak vele. Annak ellenére hogy kevés a HP és papírból van 😄

Szu-t mivel tolod? D-25-el? 100-ason tetszik az a rombolóerõ, viszont öngyilkosan lassan tölt, és ha egyszer pattan, párharcban süthetem. Viszont papíron a második 122-es t7-ben DPM-re brutálisnak tûnik.

Vannak kivételek a SU-152-õt vagy az IS-3-at most is szeretem vinni hiába rakja akár tízesek közé de az ARL vagy a VK3601 az felér egy spanyolcsizmával mostanában, legalábbis nekem.

Hát, IS4 csilingelõs oldala sztem MINDEN tiernek idegesítõ. De amúgy ja, nekem is van fullos T25-öm, nagyon jól elvan azzal az ember.

TD-vel simán el lehet lenni 6/7-ben most is. Elit Szu-100/T25AT hellyel-közzel mindennek tud ártani, amit hozzávág a matchmaking. Ami bosszantó, az a IS-4 csilingelõs oldala, meg az ugyanezen tierekkel szemberakott Type-ok mesterséges evolúciós nyomása.

Ha megkapom a prémium T34-et, kb. leszarom, mivel ügyeskedik a továbbiakban a WG.

Tény, különbözõek vagyunk. Nem nagyon szeretek high tierben top tank lenni, nemtom miért. Biztos nem bírom a felelõsséggel járó stresszt 😊 vagy egyszerûen csak jobban szeretek másodhegedûst/supportot játszani (pl más mmo-kban is hajlamos vagyok dokit/gyógyítót tolni, mig mindenki megy a damage dealer irányba).

Lenne itt is vmi repairtank, tuti abban ülnék mindíg 😊

Köszönöm a segítséget.
Nyelõ....
A T5 scoutok jó esetben nullszaldósak, HA nagyon ügyes vagy és prémiumos. Amúgy simán veszteségesek, javítási költségük Tier8-as.

Mondom, ha fun, akkot t50-2...