World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha megjelent volna az összes tank, és 5 játékmod akkor 1 év után felejtõs lett volna az egész.
Így 10 évig lehet húzni, a haszon meg többszörös.
FarCry? 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindenki hõbörög hogy miért ilyen lassan megy az új tankok bevezetése.
Hát pont ezért. Folyamatosan fent kell tartani az érdeklõdést, amit szerintem meg jól csinálnak. Mivel egyeduralkodók jelenleg ezért sokat elkérhetnek egy kis pluszért cserébe.
Prémium arty miatt nem félek mert nem lesznek önmaguk ellenségei.
Én abbahagytam nyáron a játékot és Steel Fury-ztam, meg vártam az Iron Frontot de az meg késik, ezért újra elkezdtem mert mégis emberek ellen játszom, ami jobb mint a botok ellen.
Lehet ohgy majd csak félreteszem, hátha lesz arty mentes játékmód, vagy artykapcsoló, vagy ilyesmi.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ja de igen...
Akkor mitõl vársz különb játékot ennél ha a hajós még inkább rétegjáték?
Ugyan így lesz egy beetetési idõszak majd jön a lehúzás fázisa.
WoT account: cpt_Hungarian
Elõre is köszönöm.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
World of Tanks is happy to announce that the following weekend will be very exciting as we have prepared something special for all of our dedicated players.
So stay tuned for more details. We will keep you updated!
We hope you will enjoy it.
World of Tanks Community Team
Remélem az lesz a nagy meglepi hogy 5x-ös XP jár ha franciába sebzel 😊
https://wotinfo.hu
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nem tudom mi lelte most délután a játékosokat. Délelõtt olyan jó körökbe tudtam kerülni most meg vicc az egész.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ez vajon mi lehet majd?
Jó lenne ha wot-ban megoldanának legalább olyan alap dolgokat, hogy ne akadjunk el egy kavicsban stb... De azt a hõbörgõk mindig elfelejtik, hogy még az 1.0-s verziót sem érte el a játék 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
WoT: Nishizumi77