World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, mar nem lehet sebezni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hidd el amint csökken a játékos szám rögtön lesznek új modok.
Ha megjelent volna az összes tank, és 5 játékmod akkor 1 év után felejtõs lett volna az egész.
Így 10 évig lehet húzni, a haszon meg többszörös.

a t29 füleit már nem lehet sebezni? errõl a patchrõl lemaradtam úgytûnik..jól megszopatott most egy 😊
Ugyanmár demon souls...
FarCry? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Számomra érthetetlen, hogy ha ennyien sírnak az artyk miatt, akkor miért nem kaphatunk arty mentes játékmódot?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem csak te tunnel el nagyon hamar bann kovetkezteben, ugyanis ha egyszer a WG jatekaban komoly szerepe van az artynak, akkor hogy jossz te ahoz hogy holmi jatekelmeny elrontasa urugyen megprobald kiiktatni oket? 😉
Ja meg nagyon hamar bannolnának.

Mindenki az artyk miatt sír énis gyûlölöm õket mert ahhoz nem kell tehetség.az a megoldás hogy játék elején kilövi minden csapat a saját artyját és mehet a taktikai csata.higgyétek el nagyon hamar eltünne az összes.
Ugyanazokat a koroket futjuk, mar volt vitatema, hogy a premium szarsagok helyett miert nem jonnek inkabb a tobbi jatekmodok? Minden valamirevalo online jatek aminek fps jellege van, tud felmutatni 4 fele coop jatekmodot. Itt van ez a tankos istecsapasa, amit tankos counter strikenak reklamozott a sajat COja, ennek akkor miert csak 1 fele jatekmodja van es az is elbaszva? Biztos csak az en szemem van felrekalibralva amikor megint csak a WG-fele penzlehuzo manovert latom, a "komoly fejleszto munka" eredmenyeit meg valahogy nem...
Szerintem pont ezért van az adagolás.
Mindenki hõbörög hogy miért ilyen lassan megy az új tankok bevezetése.
Hát pont ezért. Folyamatosan fent kell tartani az érdeklõdést, amit szerintem meg jól csinálnak. Mivel egyeduralkodók jelenleg ezért sokat elkérhetnek egy kis pluszért cserébe.
Prémium arty miatt nem félek mert nem lesznek önmaguk ellenségei.
Én abbahagytam nyáron a játékot és Steel Fury-ztam, meg vártam az Iron Frontot de az meg késik, ezért újra elkezdtem mert mégis emberek ellen játszom, ami jobb mint a botok ellen.

patchaou
Több mint 100 csatád van artyval úgyhogy esélytelen 😄

Lehet ohgy majd csak félreteszem, hátha lesz arty mentes játékmód, vagy artykapcsoló, vagy ilyesmi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne sorsold ki. Add nekem. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Én is csak a prém artyk bejöveteléig játszom. Aztán kisorsolom az accom 😊

Azt nem ugyan ez a gerinctelen banda fejleszti véletlenül?
Ja de igen...
Akkor mitõl vársz különb játékot ennél ha a hajós még inkább rétegjáték?
Ugyan így lesz egy beetetési idõszak majd jön a lehúzás fázisa.

Ami mar be is van igerve?
Sippie
a tankosok ott lesznek elûzve ha megjelenik a prémium arty
patchaou
*Nem kötelezõ pénzt kiadni érte.

Szerintem ha egy eloszlas gorben nezzuk, akkor ez a jatek most van a csucson, utana a lejto jon. Persze hogy sokan vannak a jatekosok, ugye volt a noob-tank-type59 amit mindenki megvett, hogy oldosse a nala gyengebbeket. Nem tudom kinek meddig terjed az ertelmi kepessege es hanyadik rokabor utan esik majd le neki, hogy mindig ujabb OP tankot fog a wg kitalalni hogy megprobalja a fraghuntereket jatekban tartani. Azokat akik meg a tankok kedveert szerettek bele azok megunjak majd hogy jon a 600.000ik csak papiron letezo prototipus, aki tankos jatekelmenyt akart azt maga a wg uzi el, szoval szerintem ez igy mar kifujt. Ha a wg-nek az anyagi sikerhez az kell hogy a nem fizetos jatekosokat elzavarja credit nerf-el, amit pofaja sincs beismerni hanem azt mondja hogy veletlen bug, akkor szerintem itt mar sok remelnivalo nincs.
patchaou
Nem kötelezõ pénzt kérni érte. Ha fizetsz akkor csak egy kis pluszt kapsz. Játszhatsz ingyen is.

I.C.ram
World of Battleships-et várom már nagyon. Az lesz az igazi móka 😊
"másik, hasonló, vagy jobb tankos MMO." amúgy ez a játék mitõl MMO? azon kívül hogy ez a kategória jobban fekszik az üzleti modelljükbe, köze nincs az MMO-hoz. Ez egy online játszható FPS. Mint A battlefield kb. szerintem😊

Sippie
próbáld ki a demon's souls-t, ha megvolt újra beszélgethetünk nehézségrõl 😊
Master91
Tényleg mi lesz itt ha 1.0 lesz valaha? 😄
De szeretem ezt az érvet, hogy azért van ennyi bug a játékban, mert még nem érte el az 1.0-ás verziót sem. Akkor nem kellene talán pénzt kérni félkész, bétás játékért. Szóval ezt a hülyeséget felejtsük már el. Amiért pénzt kérnek, az legyen hibátlan, vagy legalább törekedjenek rá.

WoT account: cpt_Hungarian

A játék egyre népszerûbb, mivel már említettük, hogy nincs konkurencia, aki tankokkal akar játszani és unja a singles jáékokat annak csak ez van, nem valószínû, hogy elfogynának a játékosok. Erre csak akkor látok esélyt ha bejön a köztudatba egy másik, hasonló, vagy jobb tankos MMO.
Aki használ skint (nem a camora gondolok) P2-re az melyiket használja? Szörnyûeket találni csak. Illetve az AMX-40 kacsaskint legyen oly kedves és linkelje be valaki, hogy honnét tölthetném le.
Elõre is köszönöm.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

pointer4
Az hogy minõségi grafikai/látvány szempontból, az nem zárja ki azt, hogy az állatkerti majom ne boldogulna vele.
Arra leszek csak kivancsi hogy mi fog tortenni ha a nem premiumos jatekosok megunjak a torkosborz szerepkort es hagyjak ezt a jatekot a fenebe. Jah, maradnak a a premium jatekosok. Akiknek a szama 25%, a nem fizetos 75%hoz kepest. OK ennek a jateknak a taplaleklancaban a premiumos jatekos van a csucson, o a ragadozo, csak ha alola eltunik a preda akkor mi lessz? Visszanyal a fagyi?
Az csupán annyit tesz, hogy szakadékba zuhanva sem lépi túl a 30-at. lassú lesz akármit csinálsz. de ha megszokod jó kis "tank" tank😊

Sippie
lol 😄
Rejoice, tankees! Let's celebrate the arrival of the French tanks!

World of Tanks is happy to announce that the following weekend will be very exciting as we have prepared something special for all of our dedicated players.

So stay tuned for more details. We will keep you updated!

We hope you will enjoy it.

World of Tanks Community Team

Remélem az lesz a nagy meglepi hogy 5x-ös XP jár ha franciába sebzel 😊

https://wotinfo.hu

én is úgy vettem észre..

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Na egy tipikus csapat az ARL-el a mijafsztcsináljakénmostitt kategóriából.

A vége meg természetesen... mert az agyhalott T28 nekiállt hegyetmászni körbe és mire félúton járt már majdnem vége lett a körnek.

Ez így nem igaz. A mozgényoságba, gyorsulásba beleszól, de a végsebeségbe csak az szól bele, hogy fel tudsz-e gyorsítani olyan sebességre, ami a max ennél a láncnál. Vannak olyan gépek, amiknél egyenes talajon nem tudod elérni a max sebességet, de pl. hegynek lefelé vígan nyomja a 49-et a kacsa is. Alulmotorizált konzervdoboz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Hegynek lefelé kell rohamozni. Amúgy tényleg nem jó semmire. Bár még mindig jobb, mint a B1. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Az, hogy addig szálanként tépem ki a hajam 😄 és ha P2-vel folytatódik tovább ez akkor a végére kopasz leszek 😄
Nem tudom mi lelte most délután a játékosokat. Délelõtt olyan jó körökbe tudtam kerülni most meg vicc az egész.

Sippie
Oké! Akkor a jelenlegi legénységem kb 60%-ot teljesít. Akkor legalább 30-al repesztenem kéne, de még azt sem éri el, 24-re gyorsultam fel kb.
Mighty
Ha jól tudom top speedet csak 100%-os legénység tud elérni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sippie
6 csata és megvan, ezen mi olyan nagy probléma? 😄
1.0.... az csak egy szám. lehetne 6.7 is, tökmindegy mi van oda írva.ez egy nagyon jól irányított üzlet. elismerésem. el mondtam miért halad ilyen lassan a fejlesztés. példa rá a type: behoztak egy über tankot amit sokan megvette nagy hasznot hozott. de eljött a pillanat amikor már többen háborogtak érte, ugye ezek között van prémium accountos is. ezért meg kellett szüntetni, mert ártott volna az üzletnek ha a prémiumosok beleunnak a játékba. szerintem többet költenek statisztikákra ajátékosokról mint a játékra magára. azért volt ez a kis csalás akreditekkel is, hogy a kitartó non-prémiumosokat ellehetetlenítsék. én Királytigrissel, nem tudom, megvenni a kv3 at mert annyira kevés hasznot hoz. kell mellé 1-2 tier6 os tank hogy hozzon pénzt. ezértnéz ki a fám úgy hogy elindultam 8 felé, és midnenhol 7-8 tiernél állok, mert ugye a segítõ tankokat is pénzelni kell. 3000 csatat után, van két t8 am, meg két t7em, meg sok sok kissebbek, és nem azért mert béna lennék szerintem... ugyh ne mondd h a sok looser van leragadva t8-nál😊
Valaki kérem szabadítson meg az idióta IS-4 és Type 59 játékosoktól. Az IS-4ek annyira imádják egymást h mindig a legszarabb helyre mennek együtt meghalni védtelenül hagyva a másik oldalt. A Type 59 pedig olyan szépen lövöldözi a T29 tornyát mint céltábla lenne rá festve. 1000 xp kellene a P2-höz de nem tudom összeszedni mert olyan idióta körökbe kerülök h 100-200 xp-t kapok csatánként. Borzadály.

http://worldoftanks.eu/news/1013-celebrate-french-tanks/

ez vajon mi lehet majd?
Sippie
fasza, AMX40, rávettem a talpat, és a motort, ugyanúgy nem éri el a 30 km-t sem. Van azért pofa 50-es speed limitet beírni ebbe a fos tankba statnak. 74-es penetrationos ágyúval ilyen tempóval kéne nekem flankelni a Tier7-eseket? Jó móka, ugrottam volna inkább át ezt is free XP-bõl.
patchaou
Odaírta a pc-s slágerjátékokat is. Amíg a sok agyatlannak még egy cod/bf, vagy GTA egyszemélyes kampánya is nehéz és csalásokra szorul, addig hiába várunk ezeknél jobbakat.
Jó lenne ha wot-ban megoldanának legalább olyan alap dolgokat, hogy ne akadjunk el egy kavicsban stb... De azt a hõbörgõk mindig elfelejtik, hogy még az 1.0-s verziót sem érte el a játék 😊

Volt 760 csatam betaban vele, gondolod hogy tud valamit ujat mutatni nekem? Amugy megvan most is, a jovobeli tier valtoztatas miatt erdekelt es megvettem, de jatszani mar nincs kedvem vele.
IS-4. Ha kiapcsolodasra, szorakozasra vagysz! Amiota megvan, csodalkozom, hogy mennyire fantasztikusan jo ez a jatek. Egyszeruen eddig rossz tankal mentem. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sippie
Persze a konzolpiac 😄 minõségibb exkluzívok jönnek arra, mint a PC-re a blizzard játékokon kívül.
No megjött a válasz, nem úgy fog kinézni a T28 prototype ahogy a képen volt az a valami.

WoT: Nishizumi77

pointer4
Mert butuska, elkényeztetett agyatlan gamereket faragott, az elmúlt 5 év konzolpiaca, illetve akár pc-n a nagy sláger AAA játékok színvonala 😄 Ha meg egy UFO nehézségû játékkal találkoznának, akkor máris megy a panaszlevél, hogy lelõttek mami 😄
Nekem nem, en mar egy ideje csak nezegetem a tankjaimat jatszani nem jatszok, semmi szuksegem hogy a napi taposomalom utan azon idegesitsem fel magam, hogy hanyfelekeppen nez hulyenek a wg. Megyek jatszok mast, ahol teljesul az a nagyon elemi alapfeltetel, hogy szorakoztat az amit jatszok...