418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Csak óvatosan állítgassátok az időt a gépen, nehogy a banhammer lecsapjon reátok! :D
  • Plata
    Ezt még én is megértem angol tudás nélkül.
  • Sherman0070
    azigen
  • Rammsch31n
    LOOOOOL: "More a Public Service Announcement than anything, an exploit has recently been found on the RU server for Ranked Battles. The bug allows your game client to take local time from your PC rather than the server based time, essentially allowing you to roll back you ranked battles standing and earn the various rewards multiple times.

Note however, that this is against the in-game rules and violates the Terms of Service, so the exact steps won’t be listed here. If you find them elsewhere, do note that it is a very easy exploit to track and may result in an account ban."
  • joe662
    Grat,az màr nem semmi!
    Ha végeztem a melóval megnézem,mert én csak szenvedek vele:-/
  • diegho™
    Mondtam már, hogy imádom az M4 Revo-t? Replay 6k dmg 1k spot és mennyivel több lehetett volna, ha a bot T29 nem próbálja elrontani a játékomat...
  • Plata
    Csak ez korábban játszódik,valszeg kissebb tierű tankot adnak.
    És most mindegyik játékban lesz event.
    Matrica érdekelne.
  • Master91
    llyen hülyeségeket

Fury film majmolása is totál hülyeség volt és ez is az lesz
  • Plata
    Biztos jön prém tank is.Valami korai T5 esetleg T6 járgány.
  • Plata
    Akkor nem tud senki semmi infót arról hogy milyen lesz a dunkirk event?
  • realcsabi
    Ha érted a játékmechanikát, akkor az a válaszom hogy belefér sajnos a 25% rng-be és peches voltál. Ha nem érted, akkor az a válaszom hogy magic volt vagy csal a wg. :)
  • SzocsA
    Azt hogy számolja ki az RNG? Van egy enemy Skorpio 463 hpval, kimegyek belelövök a tornyába 444 hp sebzés. Skorpioval voltam én is, nekem 538 hpm volt ő megölt egy lövéssel utána....
    Biztos a tornya olyan páncélos volt ,hogy nem vitte át a 30 mmert?
  • Sherman0070
    Goldot is lehet majd nyerni Liga1-ben asszem.
  • diegho™
    Ja az elég idegesítő tud lenni. Első pár körömben bat-el elkezdtem spotolni, aztán rájöttem, hogy ez még mindig ugyanaz a bal egérgomb nélküli banda, ami randomban van, így átváltottam 50b-re. Amúgy tényleg minimálisat dob az egész tankon, annyira minimálisat, hogy abszolút nem éri meg ezen szenvedni. Igazából észre sem venni, ha a fejlesztett van fent.
  • realcsabi
    Ja igaz, elfelejtettem. :(
  • Plata
    Tudtok ti arról valamit hogy milyen tartalmak kerülnek be a WoT-ba a dunkirk film kapcsán?
    Azt olvastam hogy küldetések is lesznek.
    Itt óvastam
  • MuldR
    Engem inkább az idegesít, hogy a rangokat így el lehet bukni. Tegnap egy szar lemming train szériával elbuktam mindent. Ha csak chevront lehetne veszíteni, de a már megszerzett rangot nem, sokkal jobb lenne.
    Így felejtős, mert csak credit égetés.
  • Rammsch31n
    ...asszem este e5-el próbálkozom... most mentem 6k dmg-es killt, úgy hogy a top gunt ellopták előlem... :@ :D
  • Sherman0070
    1.7 millió credit 2 óra alatt.
    Még 4x meg tudom ezt csinálni ezen a héten.
  • Rammsch31n
    jogos... :) csak elvakít a düh. :DDDD
  • diegho™
    Nem win-hez köti, hanem XP-hez. Mondjuk szerintem a top10 és top5 jobb megoldás lenne. A vesztes oldal top3 szerintem kevés, a győztes oldal top12 pedig túl sok. Gyakorlatilag 2 sebzővel top12 tudsz lenni általában, míg egy szoros meccsen a vesztes oldalon simán lehet a top5 is kimagasló.
  • yossarianHUN
    De hát nem tudod? Ha bekapcsolod a kreditbónuszt, egyből szopóágra tesz a játék
  • realcsabi
    Nagyon jó az a kreditbónusz. Legutóbb 25%-os bónuszt lehetett szerezni valamire, akkor is adta a dolog. Ha van klánja az embernek akkor várni kell amig elnyomnak egy klános bónuszt, akkorra kell időzíteni a Személyes bónuszt aztán beszabadulni 6-os sh-ba, type 64-gyel, keresni egy gyengusz csapatot és sorozatba lehozni nekik a meccseket. 3 percenként adja a 100-150 ezreket, a győzelmi arány meg simán 70% felett van. Most 50%-os bónusszal még szebb lesz a helyzet, simán lehet majd 2-2,5 millát osszefarmolni 2 óra alatt.
  • Rammsch31n
    Ráadásul a kreditet meg durván viszi... mondjuk én most inkább a vizsgák miatt görcsölök, sztem tegnap is inkább amiatt voltam sík ideg. :D Ez meg rátett egy lapáttal... igazából jó lenne, ha nem WIN-hez kötve lenne a dolog...na meg az sem segít, hogy laptopról tolom min. grafikával... kolis nettel. :D :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.06.06. 15:33:02
  • diegho™
    Nem érdemes amúgy rágörcsölni erre az egészre, mert tök jó dolog, hogy lehet fejlesztett felszerelést venni, de elenyésző előnyt ad. Ingame az összehasonlításban meg lehet nézni mennyit ad. Szerintem nem éri meg ezért szenvedni, ráadásul 15k szar kell tankonként.
  • Rammsch31n
    Na még ma megpróbálom heavykkel ezt a rankedet, kicsit óvatosabban, aztán ha nem adja, nem húzom fel vele magam... :D
  • Sherman0070
    dejó, hogy szólsz
    majdnem el is felejtettem, hogy ilyet én is kaptam
  • diegho™
    Gondoltam felkészülök ranked-re kis kredittel, mert tegnap ritkán kaptam normál lőszert. Aktiváltam az 50% kredites tartalékot és laza ~1M kreditet szereztem 1 óra alatt, pedig volt közte egy kemény 400 sebzéses kör is. Azért így lehet farmolni rendesen.
  • Sherman0070
    Ranked 8-tól van hétköznap?
  • Mor3llo
    Látom nem jött át a mondanivaló. A bajom nem az, hogy 5-6 éve napi szinten játszom több órát (lol?), és ráfeszülök. Mint írtam, az alap problémákat ki tudtam azzal küszöbölni, hogy folyamatosan tanultam és fejlődtem. A probléma most már sokkal inkább rendszerszintű, a játék magjához tartozik, és ezt a fejlesztők generálják, abszolút mesterségesen, jól kitervezve.
    Volt anno olyan, hogy szüneteltettem a játékot 1-2 hónapra, de éppen azért, mert nem volt kedvem grindelni új tankot, éppen nem klánoztam stb. Most viszont teljes kiábrándultságot érzek, a fenti probléma miatt.
  • ROMOTO
    Az a td sajna pálya meg csapatfüggő szemben mondjuk egy scorp-g vel, evvan. Érdemes begyakorolni pár magaslati pontra való felmenést, egyébként jellemző ha felspottolják 1 percig él...
  • barret
    Ne csak a wn8-at nézd,folyamatosan javulsz,tehát van még tartalék!
  • asolyom
    Ugyan, dehogy vagyok jó játékos. Pontosabban egy jó ÁTLAGOS játékos.
  • barret
    Én jó játékosnak tartalak,de hidd el 29 ellenfél ellen nagyon profinak kell lenni,hogy meg legyél elégedve:)
  • asolyom
    Tudom, hogy ennél sokkal kevesebb az én átlagom, és még sokat kell fejlődni. Viszont ez egy kicsit tyúk és a tojás esete. Azért veszítünk csak mert én keveset sebzek? Ha 3000+ sebzésem van, akkor is veszítünk.....
  • asolyom
    Hm...az ember mindig tanul valamit. Köszi.
  • yossarianHUN
    Ha háromezreket sebzel, úgyis kapsz valami kitüntetést, akkor meg győztes XP jár. Problem solved.
  • barret
    http://www.vbaddict.net/tankstats/sweden/td/strv_s1-203
    Utoljára szerkesztette: barret, 2017.06.06. 10:37:10
  • asolyom
    Persze. Ilyen pályákon, és ilyen fogalmatlan csapatokkal?
  • asolyom
    Pl. hogy a legénység jobban fejlődjön.