World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– Lower plate armor reduced from 200 to 170 mm: ez a -30 mili effektívben mennyit jelent?
– Hull side armor increased from 100 to 120 mm
– Removed vulnerable zones in the upper plate armor: itt a front felső részére vagy a torony felső részére kell gondolni? olyan jó lenne ha végre nem mindenki a tornyom tetejét bámulná.
Azt hiszem ezzel fogok nekifutni a pattintót küldinek 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A tier 7-es VK3002DB rövid 88-asát így buffolnám: a 145/171/44-ről 171/194-203/44-re növelném az átütéseket. Sebzés az maradna ugyanannyi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.27. 00:17:44
angelus1991ster.blogspot.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.26. 21:39:14
Ha ez megvalósul, VK3601H-t és VK3002DB-t újra előveszem. És a japán Tigrist is beszerzem. Már csak két tankot kell buffolni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.26. 21:29:25
E 50
VK 45.02A
T-15
Indien-Panzer
AMX 38
Hotchkiss H35
Renault FT
ARL V39
Type 4 Chi-To
Type 64
WZ-111 (model 1-4)
59-16
TOG II 😄
AT 2
AT 7
T14
Т21
A-32
Оbject140
Оbject 268
Оbject 263
Оbject 907
E5tel se játszottam olyan sokat.
A TVPt is ki kéne húzni mire meglesz szétnerfelik. teszten próbáltam ki, akkor láttam hogy 1.5 s alatt tölt be az a kranvagen svéd heavy 3s szóval eléggé rossz az. meg olyan pontos az a meed mint a leopard ha nem pontosabb.
Mire kihúzom lenerfelik... 7nél vagyok most....
ELég kevés tankot látok belőle a TVPből és nem olyan kiugró sebzéssel játszanak vele, teszten mentem és mindjárt volt egy 5000 dmg 😄nem hittem a szememnek, 😄
Simán belehet lőni az E5 kupoláját gold nélkül vagy csak nincs olyan sebzés indikátorom ami kiírja, hogy mivel lövik 😄 nem hallom hogy beégetne, néha igen de nem mindig.
Az a baj, hogy ez nem meglepő, kijön egy jó tank, op tank, kihúzzák sokan, fél év után szétnerfelik....
Azon se csodálkozok, hogy a gép dönti el neked, hogy most beadja a sebzéseket vagy nem. azon kívül, hogy nyomod az egéren a bal gombot, meg a w-t, semmit nem kell csinálni. LE van szarva, hogy forgatod a tankot. simán kimész és keresztbe állsz sokan pattanni fognak rólad....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.26. 18:49:54
Ott kezdődik egyébként, hogy mikor áttették HD-ba, véletlenül túl erősre csinálták meg azt a kupolát. Ennek fényében aztán főleg mázli (és mellesleg elég röhejes), hogy ennyi ideig így maradhatott.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
pedal to the metal...
Nos teny es valo, hogy a legtobb mission nem a tudasra van kihegyezve, hanem a szerencsere. Sajnos...
pedal to the metal...
Én már ezzel a küldetéssel álmodok<#falbav>#falbav>
Sehogy sem akar összejönni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ma meglett, most mar honorral.
MT15 Replay
Amugy vicc az egesz WN8 rendszer, mert vegig kempeltem a bozotosban es lovoldoztem, erre kaptam tobb mint 7000-es WN8 ertekelest....
pedal to the metal...
most jön a vicc: buktam 2 nap prémet mert meghaltam. NEEE 😄
Sunsetjoy: Bezony, kezd egész vonzóvá válni. Pattogós torony, fasza ágyú, és most már medes mozgékonyság. Hmm, még a végén megveszem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyébkén a sebességbuffok tényleg jól jönnek... a játék túl felgyorsult már azoknak a tankoknak.
T110E5 és Grille 15 nerf, új fritz heavyk a Maus ágon, Centurion és lassú amcsi TD buffok, meg sebességbuff a prém FV4202-nek.
T34-emet valami medre jó lenne leváltani.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
biztos jó kis tank,de iszonyat randa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.25. 17:31:36
Egyébként ha jól használja az ember, rohadtul lehet szívatni vele a népet, ha eltudsz bújni... 😄 Prokhorovkán meg Malinovkán szoktam sírva-nevetve lövöldözni a népet. 😄
Meg a spotbokorban lévő scoutot jobban felfedem, mint ő engem. xD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.25. 17:30:50
De képzeld süket T9 svéd td felment swamp-on a vár melletti dombra hogy majd onnan lődöz.
De megtaláltam,a marha egyszer mellém lőtt egyszer a láncomat találta el egyszer meg pattant,többet nem tudott lőni.
Azért ciki hogy T9 svéd td nem tud sebezni egy t49-et.<#mf2>#mf2>
Ezek a hülyék kifejleszthetővé teszik a VK 72.01-et... amit én CW ajándékként kaptam... :@
Nagyon örülök, hogy b@sznak rá másik kamót, meg valami spéci felszerelést... vagy inkább engednék, hogy válasszak újat, mondjuk az obj. 907-et...
Tudom, valamiért mindig ragelni kell... de elmehetnek a francba.
The Matrix has you...
DE: mindig ott motoszkál a fejem hátuljában, hogy de jó lenne csak egy rohadt meccset menni, irtani az ellent.
Ráadásul sose CW-em, platoonban is nagyon ritkán játszok, csak a random meccsek.
És nem tudom megunni minden szarságával, hibájával együtt sem.
Szerintem addig játszok vele, amíg lesz egy random meccsre való ember a szervereken.
Mondjuk hétvégén mentem egy olyan kört, hogy a csapattárssal rámentünk egy T-44-re, Én persze pattantam, Ő sebzett, a második lövésénél meg akkorát robbant az ellen, hogy öröm volt nézni 😄 ki is nyögtem egy hatalmas WOW-t, miközben hallgattam a robbanást, meg néztem ahogy repül a tornya a T-44-nek..na ez nagy élmény volt..csak nem sok ilyen van.
The Matrix has you...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB