World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VK 45.02 (P) Ausf. B
– Lower plate armor reduced from 200 to 170 mm: ez a -30 mili effektívben mennyit jelent?
– Hull side armor increased from 100 to 120 mm
– Removed vulnerable zones in the upper plate armor: itt a front felső részére vagy a torony felső részére kell gondolni? olyan jó lenne ha végre nem mindenki a tornyom tetejét bámulná.
Tono34
Sokan fognak, pláne, hogy akinek ki van fejlesztve meg se kell majd vennie mert megkapja 😊
Azt hiszem ezzel fogok nekifutni a pattintót küldinek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

azta k*rva a maus milyen armor buffot kap, éjjel nappal azzal fogok játszani. Az be lesz módszeresen forgatva, nem fogják azt belövöldözni.
Már akkor kellett volna a gold/drága lőszernek is egy buff.
A tier 7-es VK3002DB rövid 88-asát így buffolnám: a 145/171/44-ről 171/194-203/44-re növelném az átütéseket. Sebzés az maradna ugyanannyi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.27. 00:17:44

angelus1991ster.blogspot.hu

A sima AP-juk. Most a gold lőszerüket buffolják.
HTS s3rg1nh00
öööö ha a 8,8 L56ról beszélsz,azok a 9.16-ban kaptak buffot 132->145 pen formájában

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Még jöhet a német nehezeknek a buff.
ROMOTO
A tank balanszoló részlegben van ez a Murazor, német nehéz ág buzi, még régebben bloggerként állandóan ezen rugózott hogy a német nehezek, stb. mennyire el van cseszve, amikor a wg-hez került borítékolni lehetett hogy buffot kapnak...
A nyertes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mehet vért adni

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.26. 21:39:14

Vajon melyik 2 lehet az? <#fejvakaras>
Mi ez a nagy jótevés a nácikok tankjainak? Jó ideje buffért kiáltó 88 mm-s rövid német ágyú végre kapott jobb gold lőszer pent.<#worship>
Ha ez megvalósul, VK3601H-t és VK3002DB-t újra előveszem. És a japán Tigrist is beszerzem. Már csak két tankot kell buffolni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.26. 21:29:25

9.17.1 HD Tanks List
E 50
VK 45.02A
T-15
Indien-Panzer
AMX 38
Hotchkiss H35
Renault FT
ARL V39
Type 4 Chi-To
Type 64
WZ-111 (model 1-4)
59-16
TOG II 😄
AT 2
AT 7
T14
Т21
A-32
Оbject140
Оbject 268
Оbject 263
Оbject 907

9.17 tank változtatások

German bias <#nevetes1>
Meg még tönkre vágják a német tdt, a grillét. amióta lecserélték nem mentem vele, nicns is felszerelve.
E5tel se játszottam olyan sokat.
A TVPt is ki kéne húzni mire meglesz szétnerfelik. teszten próbáltam ki, akkor láttam hogy 1.5 s alatt tölt be az a kranvagen svéd heavy 3s szóval eléggé rossz az. meg olyan pontos az a meed mint a leopard ha nem pontosabb.
Mire kihúzom lenerfelik... 7nél vagyok most....
ELég kevés tankot látok belőle a TVPből és nem olyan kiugró sebzéssel játszanak vele, teszten mentem és mindjárt volt egy 5000 dmg 😄nem hittem a szememnek, 😄

Simán belehet lőni az E5 kupoláját gold nélkül vagy csak nincs olyan sebzés indikátorom ami kiírja, hogy mivel lövik 😄 nem hallom hogy beégetne, néha igen de nem mindig.

Az a baj, hogy ez nem meglepő, kijön egy jó tank, op tank, kihúzzák sokan, fél év után szétnerfelik....
Azon se csodálkozok, hogy a gép dönti el neked, hogy most beadja a sebzéseket vagy nem. azon kívül, hogy nyomod az egéren a bal gombot, meg a w-t, semmit nem kell csinálni. LE van szarva, hogy forgatod a tankot. simán kimész és keresztbe állsz sokan pattanni fognak rólad....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.26. 18:49:54
Nem kell ezen meglepődni, hónapokkal ezelőtt megmondták, hogy nerfelve lesz. Igazából nagy mázli az E5 tulajoknak, hogy ennyi ideig ellehettek a nerfeletlen géppel. Ami tényleg OP némileg, ezt nem érdemes tagadni. Jelenleg szemből egy-két tenyérnyi területen kívül az LFP-n belőhetetlen, amit csak tetéz a fasza ágyú, és a végsebességet leszámítva medes mozgékonyság.

Ott kezdődik egyébként, hogy mikor áttették HD-ba, véletlenül túl erősre csinálták meg azt a kupolát. Ennek fényében aztán főleg mázli (és mellesleg elég röhejes), hogy ennyi ideig így maradhatott.
E5 Szemből sima lőszerrel szerintem belohetetlen

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Mert... Mert hülyék...
E5 kupola nerf? 😄 nem azt mondták, hogy a heavykre adnak páncélt? 😄 Tehát akkor majd kijön a sandbox pontossági nertf és akkor már a heavyk érvényesülnek? AKKOR MI A FASZÉRT NERFELIK A TANKOKAT? Benerfelnek egyet, majd hozzánerfelik az összeset, ennek mi értelme van? 😄<#banplz><#falbav>
Hat oszinten szolva az object kuldikkel ugy vagyok, hogy nem nagyon foglalkoztat. Jelenleg nincs is olyan flottam kifejlesztve, amire szuksegem lenne hozza. Pont eleg es ez a cel is van kituzve magam ele, hogy T55A-t behuzni, a tobbi nem lenyeg. Ha ez meglesz, akkor en mar rendben vagyok. Minden tovabbi sikeres mission mar hab a tortan. 😉 Realisan szamomra ez elerheto.

pedal to the metal...

Koszi!
Nos teny es valo, hogy a legtobb mission nem a tudasra van kihegyezve, hanem a szerencsere. Sajnos...

pedal to the metal...

És a TD15 se lesz könnyebb. WT-t kivették, Grille nerfet fog kapni, FV TD-knek szintén elintézik a hesht. Már a 7000 sebzés is komoly kihívás lesz, a 8000 gyakorlatilag lehetetlen ezzel a TD felhozatallal és mapokkal. Talán ha elkapsz egy jó csatát a svéddel prohon, de sztem az is nerfelik úgyis.
ne aggódj az obi260as már durva lesz 😊 4000 TD-kbe 2x már lemaradtam 1 lövéssel. Meg még akkor megcsináltam elsődlegesre, amikor az volt, hogy 4 TD-t kellett kicsűrni. Meglett volna a másodlagos is, csak az utolsó M40/43 a domb oldalából ki Javelinezett, mert, hogy az nem arty lövés volt az tuti...
Nekem is több, mint 1 évembe telt... az elsődleges... inkább kihúztam az M44-et, hogy meglegyen a tank. 😄
joe662
Grat!
Én már ezzel a küldetéssel álmodok<#falbav>
Sehogy sem akar összejönni.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Amint azt emlitettem volt, sokkal konnyebb a t55a MT15 kuldije, mint a T28HTC-e.
Ma meglett, most mar honorral.
MT15 Replay
Amugy vicc az egesz WN8 rendszer, mert vegig kempeltem a bozotosban es lovoldoztem, erre kaptam tobb mint 7000-es WN8 ertekelest....

pedal to the metal...

Erre szokták mondani, hogy a tudatlan a legboldogabb. 😊 Persze nem így van megfogalmazva... de a lényege ez. 😊
LOOOOOL véletlenül megcsináltam egy Obj. 260-as TD küldit, de mivel azthittem kevés a dmg... beáldoztam magam... megkaptam így is...
most jön a vicc: buktam 2 nap prémet mert meghaltam. NEEE 😄
A nagy hányad egyáltalán nem néz híreket, így fogalma nincs, hogy ezek már kész vannak egy ideje 😄 A játékosbázis ha 5%-a lehet azon a szinten, hogy fejlesztési híreket olvasson.

Sunsetjoy: Bezony, kezd egész vonzóvá válni. Pattogós torony, fasza ágyú, és most már medes mozgékonyság. Hmm, még a végén megveszem.
Sunsetjoy
Kezd egyre jobban meddé válni így az FV4202. Ősszel még 35 volt a vége, tavaszra talán meglesz 50 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na jó neked... akkor téged tényleg meglepnek majd ellenben egy nagy hányaddal. 😊
Amíg nem láttam a játékban, nekem új, függetlenül attól, hogy mikor gyártották le a modelljét 😊
"új"... ezen de jót nevettem... némelyik évek óta porosodik nekik talonban. 😄 Vagy másként van a game-ben. 😊
Egyébkén a sebességbuffok tényleg jól jönnek... a játék túl felgyorsult már azoknak a tankoknak.
supertest tank változtatások

T110E5 és Grille 15 nerf, új fritz heavyk a Maus ágon, Centurion és lassú amcsi TD buffok, meg sebességbuff a prém FV4202-nek.
Olyan szempontból jó, hogy pattogós... mert keveset van játékba és nem ismerik a gyengepontját. 😄 Meg olyat lő, mint az E100... meg egy icipicit fürgébb.
Sherman0070
Bárcsak jönne ez a prém tank lecserélősdi...
T34-emet valami medre jó lenne leváltani.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Várd meg a dolog végét,lehet kapsz kárpótlásul valami prémet.
biztos jó kis tank,de iszonyat randa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.25. 17:31:36

Az oké, hogy szutyok, de mikor én CW-ztem csak ezt adták... erre most még ezt is elveszik tőlem... legalább engednék, hogy válasszak másikat... neeem, mindenki által kifejleszthetővé teszik. 😄

Egyébként ha jól használja az ember, rohadtul lehet szívatni vele a népet, ha eltudsz bújni... 😄 Prokhorovkán meg Malinovkán szoktam sírva-nevetve lövöldözni a népet. 😄
Meg a spotbokorban lévő scoutot jobban felfedem, mint ő engem. xD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.25. 17:30:50
Az egy randa szutyok,kell a ráknak.
De képzeld süket T9 svéd td felment swamp-on a vár melletti dombra hogy majd onnan lődöz.
De megtaláltam,a marha egyszer mellém lőtt egyszer a láncomat találta el egyszer meg pattant,többet nem tudott lőni.
Azért ciki hogy T9 svéd td nem tud sebezni egy t49-et.<#mf2>

Meh kijött mi lesz a szupertesztbe...
Ezek a hülyék kifejleszthetővé teszik a VK 72.01-et... amit én CW ajándékként kaptam... :@
Nagyon örülök, hogy b@sznak rá másik kamót, meg valami spéci felszerelést... vagy inkább engednék, hogy válasszak újat, mondjuk az obj. 907-et...

Tudom, valamiért mindig ragelni kell... de elmehetnek a francba.
ROMOTO
Azért van ez, mert itt nincs kifejezett pénzért vett előny, persze lehet időt spórolni prémelőfizuval, stb., de ha betölt a csata mindenki egyenlő esélyekkel indul. Meg a sokat szidott tartalomfejlesztés is masszív a többi ilyen kategóriájú játékhoz képest, szvsz amíg ezeket szinten tartják mindig lesznek játékosok.
hasonlót akartam kihozni belőle, hogy azért még mindig ott motoszkál a fejemben - most pl a Ferdinand - ,hogy menni kéne vele egyet és lekarmolni azt pár száz vagy akár 1-2 ezer HP-t az ellenről 😊

The Matrix has you...

Hát nem tudom, szerintem ez ember függő. 2010 júliusa vagyis konkrétan a legelejétől tolom ezt a szart(6 és fél éve, még belegondolni is szörnyű <#vigyor>),és nyilván vannak nálam is olyan időszakok, amikor megunom a játékot vagy lelomboz egy-egy rosszabb sorozat, volt olyan, hogy más játék miatt egy pár hétre lekattantam róla.
DE: mindig ott motoszkál a fejem hátuljában, hogy de jó lenne csak egy rohadt meccset menni, irtani az ellent.
Ráadásul sose CW-em, platoonban is nagyon ritkán játszok, csak a random meccsek.
És nem tudom megunni minden szarságával, hibájával együtt sem.
Szerintem addig játszok vele, amíg lesz egy random meccsre való ember a szervereken.
Jah, valahogy kezd megint elveszíteni a játék engem is, pedig most már van pár komolyabb tankom, jó legénységgel, fun faktor megvan...de azok a vesztes meccsek ahol, mint a birkák mennek a vágóhídra a többiek, azok lelombozóak. Sokszor az a legjobb a meccsekben amikor elindulunk, az a 30 másodperc, nézem a saját tankomat, nézem a mellettem lévőt és baromi fílinges, beindulnak a motorok, füstölnek.. 😊 hát ez kurvanagy...csak ez már lassan kevés lesz.

Mondjuk hétvégén mentem egy olyan kört, hogy a csapattárssal rámentünk egy T-44-re, Én persze pattantam, Ő sebzett, a második lövésénél meg akkorát robbant az ellen, hogy öröm volt nézni 😄 ki is nyögtem egy hatalmas WOW-t, miközben hallgattam a robbanást, meg néztem ahogy repül a tornya a T-44-nek..na ez nagy élmény volt..csak nem sok ilyen van.

The Matrix has you...

HTS s3rg1nh00
játszottam 10 kört,3 win...ez a játék még csak bétának sem nevezhető modok nélkül,pedig nem is használok sokat,45 megát rak fel...most kivéve,a medes gyújtás misszió miatt visszarakom a hitzone skinst,de a többi meglehetősen egyszerű modocska...

Mikor goldot töltök a Pershing-be hogy végre beüssem az M41 Bulldogot amin úgy pattogok mint ősszel a jégeső, beszarás
Rá se nyomtam wotra , úgy dobta fel az ablakot, hogy ő frissítene, mert ez fontos nekik, holott nem akarok játszani. Benéztem a klán TS-re, mindenki CS:GO-t nyomja. 😊 Azért ez jelent valamit. Az újabb pontosságnerfet nem fogja díjazni a nép.
HTS s3rg1nh00
1 óra sem kellett hogy először összeomoljon<#banplz>

HTS s3rg1nh00
húú,pont 2 napja gondolkoztam mikor lesz már végre egy update mert lusta voltam azért külön leszedni az aslaint,de most nyomok 2 órát és a végére kiderül modtól van-e az fps esésem vagy más gubanc van

5/7

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én csak most szembesültem azzal, hogy mikor megbuherálták a 6-os VK-kat, a most tier5-ös 30.01 megkapta a konish ágyút. Megéri megvenni a kis dögöt? Ágyú adatai egész jók, 10 fokos gundep, viszont a mozgékonyság és a páncél kritikán aluli. Összképre milyen a tank?