418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• barret
    1281 átlagsebzésű td-vel nem fogod lehozni a meccseket,told fel az átlagsebzését 3000-re sokkal jobb lesz a winrate-d vele :)
  • yossarianHUN
    És miért érdekes, hogy nyersz-e, ha úgyis 3000+ sebzéseket csinálsz? Főleg egy prémtanknál, ahol még XP-t se kell grindelni.
  • Solten
    Eleg jo:

• asolyom
    Nem szeretem a konteókat, de ez mégis csak ordas szemétség.

Ma eddig 3-11 a mérleg, szóval igazán szép munka volt a MM-től. Azt hiszem, hogy most megint egy időre elfelejtem ezt a TD-t. Ha majmokkal vagyok mindig összezárva, akkor hiába csinálok 3000+ sebzéseket, akkor is csöcsre bukás van.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.06. 10:18:36
  • ROMOTO
    2011 óta játszol ezzel, mégis mit vársz tőle? Nincs tökéletes játék, ha frusztrál akkor szünetet kell tartani vagy ritkábban és kevesebb ideig kell leülni a játék elé és elmúlik a görcs...akik ekézik a játékot ilyen 5-6 éve tartó napi többórás ráfeszülés mellett, nyílván szarrá frusztrálják magukat mindenen, ez nem csak a játék hibája hanem a kattant játékosé is...nekem nincs problémám a játékkal, igaz én 2 hetente ülök le játszani, a ranked sem zavar, megnéztem pár streamet és rájöttem hogy nem nekem való, nem csinálok belőle ügyet...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.06. 10:09:26
  • Plata
    Abszolút jellemző?
    Malinovkán FV-vel T10-be kerülök.Felmegyek a hegy felé mert nincs kedvem a bázison kempelni,van 2 t10 arty is,fent harcolgatunk a hegyen amikor a bázison kempelő Pz7-et agyon lövi az arty,na bazd meg mit kaptunk mi erre,ki derült hogy a csóka magyar,félig magyar félig angol szavakkal elkezd minket anyázni,meg egyebek,szerinte az egész csapat kemper tomato noob.És ez még a szebb kifejezések voltak,ő bazta a rezet otthon a bázison a bokorban és mi vagyunk a kemperek.Meg kérdeztem tőle hogy ha ő otthon a bokorban dekkol heavyvel akkor azt minek nevezné,ignorálnom kellett mert ettől még jobban eldurrant az agya.
  • realcsabi
    A 2. ponton mi olyan érdekes? Ha jól sejtem az AMX 13 75-re gondolsz, amivel még 100 csatád sincs, én azt látom hogy 75 csatád van vele, azaz sorozatban mész 3 bukót, és már ott is van a -4% winrate. Mi olyan meglepő ezen? Ha már jópárszáz csatát beleöltél egy tankba, és akkor megy le 5%-ot a winrate, akkor esetleg lehet gyanakodni hogy valami megváltozott, de így?
  • asolyom
    Két abszolút jellemző dolog.

1. Prohorovka, a Nashornnak jár a szája, hogy "idiot light tanks". A végén nézem, 0 sebzéssel halt meg. Amit az AMX 13 75-tel spotoltam arra senki nem lőtt. A csapatban második lettem sebzésben persze, de így is bukovári.

2. Ezidáig az AMX-el 55% körül volt a WR, de most, amióta próbálok xp-t belerakni a BC 12-höz, azóta csak idióta barmok közé pakol vele, és már alig 51% WR. Amúgy nem nagyon szokott érdekelni a WR, de ez így mégis csak érdekes, hogy mást ne mondjak.
  • realcsabi
    rank 4 sráf 2.
    Nagyon sokan kapkodnak, ész nélkül játszanak, ezért viszonylag könnyű előrehaladni csak türelmesnek kell lenni... annyira nem erőlködtem, jópár csatát elbuziztam, szóval lehetett volna ez jobb is, de első napnak elmegy. 1185. játékos vagyok liga 1-ben, viszont most négy napig nem tudok majd játszani, kiváncsi leszek mennyire esek majd vissza. :)
    Úgy láttam hogy az első nap 35000 játékos próbálta ki a játékmódot, ennek a 10%-a a cél, ami most még simán megvan, nem tudom hogy ez a 10% mennyivel lesz nehezebb 1-2 nap, illetve 1-2 hét múlva.
    A jutalmazási rendszer kissé még homályos, és a rangsort sem tudom mi alapján rendezi a játék, de majd utánaolvasok, egyelőre csak leültem játszani és ez lett a vége...

Ja igen, azt még hozzátenném, hogy a végére -400K kredittel zártam, viszont a fogyócikkekből több is visszajött, nagyrészét eladtam, így a vége +200K kredit lett, plusz a személyes tartalékok, amik elég finomak, 5 db +200% free xp bónusz, és 5db +50% kreditbónusz. És még lesznek vonzóbb jutalmak is, szóval egyelőre úgy látom hogy megéri ezzel vesződni...
    Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.06. 01:15:16
  • Blacus27
    rank 3-rol zárom rank 1-el ez van az utolsó 6 csatában az mm megbolondult az igért ballance elmaradt de hát ez a WG
  • Mor3llo
    Azt hiszem, számomra lassan-lassan befejeződik a WoT pályafutás. 2011-ben kezdtem, folyamatosan fejlődtem, videókat, streameket néztem, próbáltam tanulni, amennyit csak lehet. De eközben a játék megmaradt szórakozásnak, mert élveztem. Ha valakinek számít, akkor egy átlagos 2000+ overall/3000+ recent wn8-as player vagyok.
    Persze, mindig megvoltak az alapproblémák, hülye csapattársak, hulladék map, lőttem goldot, de kaptam is goldot néha. Ezeket mindig végiggondoltam utólag, a játékhoz tartoznak, jobb akarok lenni, és nem lesznek ilyen gondok! Az utóbbi hónapokban azonban azt látom, hogy a játék valami egészen borzalmas irányba ment el, és sajnos már nem élvezem. Pontosan nem tudtam volna megfogalmazni, úgy ámblokk, aztán jött SirFoch ominózus videója, és rájöttem, hogy tökéletesen összefoglalta, hogy miért fog ez a játék hamarosan befuccsolni, és miért fordulnak el annyian tőle - a community értelmesebb részére gondolok, nem a 10 éves Janikára.
    Tényleg minden a goldspam körül forog, és az ezáltal hozott spirálos profitra. Valljuk be, a játék szíve-lelke a Tier10, én mindig is úgy tekintettem rá, mint a játék ékkövére. Alacsonyabb tierben csak tankhúzás vagy farm céljából játszottam. De valami elromlott...
    ... talán mikor jöttek a 3-4 perces csaták, az iszonyat DPM-ekkel? Lehet. Sajnos a MM változtatás megpecsételte a sorsát a dolognak. Ha T10-ezni akarok, akkor konstans T10-ben kell mennem, 90%-ban. És ez megterhelő számomra...ha az ember arra gondol, hogy egy 10-es CW, vagy SH (advanced) mennyire le tudja fárasztani az embert, és akkor még random is ez menjen? Plusz ugye a stiklik, buffoljuk a tankokat páncélban, és muszáj goldoznod, mert hát weakspotok? Jaaa, hát HD lett a tank modellje, elfelejtettük, bocsika!
    Ez a ranked pedig...szóval ki van ez találva. Hajts azért, hogy kigrindeld az OP-bb felszereléseket, full T10-ben. Naná, kell a sebzés, mert kurvára szükséges a rank, lődd a goldot, vegyél prémet. Kit érdekel, hogy a 400-as WN8-ú gyerek a jagdpze100-ban úgy fogad a legelején, hogy küldi neked alapból a HEAT-et? A csaták 100%-a arról szól, hogy nyomd le a med részt minél hamarabb, lemmingbe, és nyertél. Ennyi, slusszpassz.
    Mindent elmond a játék irányáról, hogy a híresen rossz Bat-Chat HEAT lőszer teljesen felváltotta az APCR-t. Miért? Mert kell az átütés, és másképpen nem megy a 3 perces csatában, ahol 30k HP-t lőnek le ennyi idő alatt.
    Sajnálom, hogy hosszú lett, de valahova le kellett írnom, habár ebben a topicban csendes szemlélő vagyok. Csak hát, fáj a szívem...
  • SzocsA
    Ensken elmentem oldalt középen az úton lévőket hátba lőni, volt ott egy t57, meg egy is7, szépen szedtem az t57, jött egy e5 is segíteni, lövök bele másodjára marad 340 hpja közben tárazott. Erre az E5 belelő a fullhps is7 be :D Betöltött a t57 és 4 ből 3 at belém lőtt, Megjött a másik oldalról az enemy E5 is. szépen elfogyott a hpm, hát megfordultam és kilőttem a mi E55ünket....
    Mindenki lő mindenkit, másik csatában volt olyan, hogy 7 enemynek volt 100 hp alatt az életereje és megnyerték a csatát...
    Másik gyerek 54 hpval lehozza a csatát. nem lő rá senki, fel is van spootolva ki is áll a domb tetejére és nem ölik meg.
    Én bezzeg kidugom a tornyomat már meghaltam, midnenki engem lő.
    Ráadásul a köcsög MM is mindig szívat, mindig úgy rakja az ellenfeleket, hogy csak én legyek egyedül vagy kevesebben az adott tanktípussal.
    Az első képnél csak ketten mentünk oda le a kanyarba, az ellenségtől a fél csapat odajött, de fent a meedek is meghaltak. szóval mindegy.
    A másiknál is kikaptunk, van még iylen csomó. Ha meedel megyek betesz mindig több meedet az ellenséghez.
  • ROMOTO
    Láttam valaki 20 meccs alatt megszerezte, egy másik 4k feletti wn8 asnak 21 meccs alatt jött össze nulláról, azt végignéztem, a végén néha ő is meglepődött hogy teperni kell a sebzésért...unikumoknál hamar megvan a nagy csillag, csak oda kell rakni a vasat
  • Sherman0070
    Ez a szar 7 wint kér az 1 nagy csillagért.
  • Lokker
    A hajós játékukból kiindulva várható volt hogy egy random 2.0-ról lesz szó. Ha feljut az ember magasabb rangra talán már jobb lesz a helyzet de ha buksz akkor vissza lehet esni szépen.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.06.05. 23:11:56
  • Master91
    Ranked:

-tölts mindig aranyat. ha sima lőszerrel ütöd át a tankot, jönnek az ördögök és kicsinálják a segged. nagyon fontos hogy 1500dmg-el zárd a csatát, igaz hogy loose, de akkor is az aranyat lődd csak azt
    -tök jó dolog 1 oldalt tolni, hisz TierX vs TierX, mint CW, ott is youtubeon láttad hogy ez a menő. Lehet hogy ott jól kordinált játékosko játszanak, te nem vagy, de nem baj. Menj a vonattal te is, azt majd lesz valami.
    -revolveres tank előny! revolveres médium méginkább. Főleg ha a vonattal maradsz, nem pedig próbálsz segíteni annak a pár heavy játékosnak akik próbálnak a másik oldalt életben maradni, de rájuk esnek az ellenfél tárasai, de te még mindig a vonat közepén nézelődsz. Nincs ezzel baj
    -mivel vonatba vagyok előfordul hogy csapat társadat sebzed vagy ölöd meg. Ez teljesen elfogadott dolog, liberalizmusban élünk, még aaz akit megöltél ő fog mosolyogva bocsánatot kérni, hogy eléd gurult mikor te lőttél, vagy már ott voltál alapból. Szóval lőj csak mint 1 agyatlan semmi baj nincs ezzel.

Na ezeket a szabályokat tartják be elég sokan, és ezek a bajaim az egésszel.
  • Sherman0070
    Bizony. :D
  • Still_I_Rise
    A másik véglet: 2:15 lost. 5-6 tier10 zero sebzéssel. Ezt így most hogy? :)
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.05. 22:56:14
  • Plata
    Ugyanaz van mint randomban,fejetlen lemming train-ek.Egy irányba 10-14 idióta megindul és kész.
    Is7-el épp csak túléltem csatát,3270 felfogott sérülés,JpE100 gold ammóval nem lőtte át is7-et,2100 felfogott sebzés tőle.
  • Still_I_Rise
    Aham ranked.... egy dolog stabilan változatlan.. FOGLALNAK b+ foglalnak 12:4-nél.
  • Sunsetjoy
    Ne aggódj, elsőre én is.
    Egy vessző, vagy mondatvégi írásjel (amit kihagynak) mennyire meg tud változtatni egy mondatot. :)

Let's eat, grandpa. vagy Let's eat grandpa. :D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.06.05. 22:35:55
  • MuldR
    Nem a goldammo a tétel, hanem a gold consumable. :(
  • Master91
    kell neked szórni az arany lőszert
  • Plata
    Én most buktam egy stráfot,az egyik csapattárs t110e3-al úgy gondolta a csapatát lövi inkább,be is kékült szépen.
    Engem is telibe nyomott.
  • joe662
    Érdekes a teszten még ugy volt,ha jól emlékszem,hogy a bukó csapat top3 nem bukott rangot.Itt meg már kap.
    Nem baj,mert így egy picivel egyszerűbb előrejutni
  • Rammsch31n
    kiváncsi vagyok quickybéjbi mit mondd majd. .""D
  • Sherman0070
    Elnézést kérek, gyorsan olvastam (telefonról) és félreértelmeztem eléggé, amit írtál.
  • MuldR
    Feljutottam rank 2 be. Utána dobott egy szopóágat, és még a gold sem vitt be senkit. Visszaestem rank 1 re, minden chevront elvesztettem. Mindezt egy egész este és 600 000 kredit árán.
    Köszönöm WG, dugd föl a bondjaid.
  • Plata
    Ez ugyanolyan mint random,csak itt több a gold,ugyanaz a lemming train mint randomban.
  • Plata
    Első csata és döntetlen.
    Conqueror GC agyon lőtte GW-t mert mögé álltam.
    Még az artyk is goldot fosnak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.05. 21:45:28
  • diegho™
    50b
  • Sherman0070
    Többet ér a hozzászólása még mindig...
  • Master91
    na mivel a te véleményed érdekel
  • diegho™
    2. szarnál tartok, de mára elég ennyi. Azt hiszem megtaláltam mivel fogok menni.
  • Rammsch31n
    ...RUBICON 2.0... :))
  • Rammsch31n
    te az RNG másik oldalán vagy... innen is vissza lehet még esni... :D
  • bekescsaba
    mintha zsinórón húznák..egy vesztes csatám volt csak...

• asolyom
    De jó, hogy nincs 10-es tankom.
  • Rammsch31n
    Ez egy dologra jó... mész a 10-essel...veszted a kreditet, lófaszra nem jutsz... de a kredit fogy... WG-nek majd veszi mindenki szépen a prém napokat, a prém tankokat kreditet farmolni a nap többi részében... :DDD
  • Rammsch31n
    A LEGELSŐT nem... :DDDDD