World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, pont a WG fog átmenni Terminátorba... inkább a Google. 😄
Conteo, conteo hátán, Serb meg a malac fejével csak tömi magába a popcornt és röhög. 😄
<#banplz>#banplz>
Ez a nooboknak lesz jó megint.
Mit csinál a játék figyeli a statodat és ha jó játékos vagy úgy osztja a lövési pontosságodat. Ha unicum vagy minden második lövésed 0 DMG Critical lesz. Hiába lősz weakspootra nem oda megy.
Retardált noob vagy, minden második lövésed átüti az enemy unicum játékosát. Akárhova célzol, ha az égre is nézel, minden második lövésre eltalálod az enemy weakspootját....
És ki van balanszolva a játék...
Ha az erre az évre beígért dolgoknak csak a felét kapjuk, már elégedett leszek (kivéve pontosság nerf és hasonlók)
Abban viszont van érdekük, hogy a WoT-ot meghagyják úgy ahogy van, egy tier 5-től már-már játszható PvP-nek. A játékosok 85%-nak ez is elég, meg hát igazi konkurenciának nevezhető szereplő nincs. Ami a WoT-nak konkurenciája lehetne az a Ground War Tanks, viszont az egy vicc. Az AW tartalmilag eltér (2. fejeze) és sajna halódik, a WT meg teljesen más liga.
Új skill-ekhez: a mostani eon-okig tartó legénységfejlesztés miatt nem lehetne ezeket behozni. Ha gyorsabbá tennék, csak akkor lehetne.
angelus1991ster.blogspot.hu
De viccet félretéve,periszkopot,és hálót használok.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állati nagy hecc volt,nem tudott csinálni semmit.
Mert hogy ezek nem voltak normálisak az hótziher.
Két kis scout befoglalja mögöttük 200 méterre a bázist az tényleg ciki.

Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2017.01.22. 06:26:53
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Trance&Friends nothing more..
Az 50m-en túli átütés csökkenés meg megnehezíti a 200m túli átütést komolyabb páncélon ami jó a heavyknek meg pár páncélozott td nek, és rossz a többieknek.
A kumulatív lőszer mizéria a sandboxra vonatkozik hogy értelmesen lehessen tesztelni, egyébként a goldammo-t sosem veszik ki a játékból mert a wg-nek pénzt hoz.
A sandbox csak teszt túlhúzott paraméterekkel amiket finomhangolnak majd, ha a módosítások bekerülnek és a játékosoknak nem tetszik akkor kiveszik, mint ahogy volt már rá példa.
Tehát nem ujra játékot csinâlnak, csak tesztelnek...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
JagdE100 nerf, mert az nagyon hiányzott... <#banplz>#banplz> A WG tényleg teljesen fogalmatlan...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Győzelem!
Csata: Stalingrad
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 845
Szerzett kredit: 15 259 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 105)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Jah nem sebeztem csapattársat,csak is7 rámászott E50-re én meg hogy ne lője ki kettőjük közé vágódtam hogy engem lőjön.De ezt a kis koccanást is felszámolta sebzésnek.
Na ez az RNG gondoltam, majd leestem a székről a nevetéstől. 😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tapasztalatok:
Ez az artyzás egy vicc. A STUG IV küldiket 2 hét alatt csináltam meg napi 1 max 2 óra játékkal.
Azóta vettem egy M44-et, meg egy S-51-et.
Tegnap nekikezdtem a T-28 küldiknek, 20 meccs alatt meglett 3 küldetés.
Az M44 arany lőszerrel nagyon durva(köszönöm a korábbi tanácsokat).
Aki ezek után azt meri mondani, hogy az artyhoz kellenek a skillek, azt nyakon fosom
Ami kell, az az, hogy tudd, hol tömörülnek a pályákon a tankok, meg hol vannak a felvonulási utak. Célozz - kattints - találat. Ennyi.
Ettől függetlenül nagyon élvezem, jó egy kicsit a fasz másik oldalán is lenni.<#smile>#smile>
Tier X-ben már olyan ágyúk + lőszerek vannak, hogy alap a minden beüt mindent...
Inkább 8-as és 6-os szintet balanceolnák... ott lehetne kihozni a tankok szerepköreit legjobban.
Most van bent néhány tierX azt a WG-nek ez a hatalmas balance-hoz fűzött segítsége? 😄