418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #393159 Jó magasan lehet a tank ász határ azzal a VK.72-vel. Durva gép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #393158 Egyébként ja :D Ez ám az endgame content. Mehetsz full tier 10-be goldot lövöldözgetni :D Megint jól megcsinálták :D -
MuldR #393157 Tegnap előtt ranked alatt gondolta a UPC, hogy a connect boxom újra kell indítaniuk. Egy chevronomba került. :( -
Milyen jó csatám volt ööö lehetett volna tegnap... :( Tökéletesen kijött minden lépés pont oda sikerült settenkednem ahova akartam és olyan szétszórtan voltak a tankok, hogy simán bedarálhattam volna őket erre nem elmegy a net, mert karbantartás van 10 után???? Hosszú hetek óta nem volt ilyen jónak kinéző csatám ráadásul top tier-ben voltam ami szintén ritkaság.... Hát miért kell ilyen időpontra időzíteni a karbantartást és éjfél után persze már volt net megint. Ellátmány láda küldi sem pörgött le kellett volna hozzá még ez a csata, de ez mondjuk nem akkora érvégés mint az, hogy a csatát nem tudtam befejezni. Éppen akkor szakadt meg amikor rárontottam az ellenségre és elkezdett menekülni az első... -
R3nton #393155 Ahogy én látom, a medek annyira nem is jók most ebben az új módban, hacsak nem akarsz full goldot lőni velük. Nem árt, azért ha van egy jó ágyúd, meg a páncélod. VK7-el toltam, az elég jó cucc, de gondolom hasonlóan a Maussal is lehet alkotni, plusz az STRV-vel alkottam, az is azért jó, mert 310-es átütése van sima ammoval. Az a baj, ha nagyon sok ilyen kemény heavy van ontani kell a medekből meg a szarabb ágyúkból a goldot. Maussal legalább van időd weakspotokat keresni, mert hagyatkozhatsz a páncélra, de medekkel snapshootolni kell sokszor, ahhoz meg gold kell ilyen felhozatal mellett. -
Rammsch31n #393154 Ebből Rubicon 2 lesz... csak még az emberek próbálkoznak... pár napig... majd lehet mocskosul elegük lesz, hogy level 4-ről 1-re esnek... pl.
S ez még csak a béta... mire odajutunk, hogy éles legyen, le lesz szrva a többség által... főleg, hogy belengették, hogy másképp is lehet majd james BOND-ot szerezni. :D -
Angelus1991ster #393153 Most nem ez lett volna a logikus? Győztes csata esetében pl. 50 kötvényt kapnál a csata végén. Így is 100 csata után lenne meg egy fejlesztett töltésgyorsító egy tankhoz. -
Lokker #393152 Meg ne bukd el a rangot amit szereztél csak a stráfot vagy mi a szart. Mert így hamar vissza lehet esni a béka segge alá. -
Ez a mód ki fog halni hamar. Ha nem adnak aranyat, tényleg hasznos dolgokat, akkor sokan ráhagyják.
Pl azt sem tudom, hogy ezzel a bonddal mit csináljak majd. Melyik tankra érné meg rátenni a fejlesztéseket. 2.5% helyett lehetne 5%. Így nem jelent túl sokat az egész. -
Angelus1991ster #393150 Mennyire lett volna nehéz nekik azt megcsinálni, hogy ilyen forradalmian új wot pénznemet csatánként is lehessen szerezni? Pl. 20-30-50 db-ot.
Így meg jó ha egy "fejlesztett" felszareléshez szükséges wot kötvény árát egy szezon alatt megkeresheti a pórnép.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.06. 22:48:49 -
A többit is belekalkulálhatná. -
Csak tudnám miért a winrate számít ennél. -
*össze lehetne
ha nem kapsz szopó rollert és vissza esel 1*ra mint én meg még jó páran... -
+ még a bónusz liga -
Nagy csillag is meglehetett volna de sokszor úgy nyertünk, hogy semmit sem tudtam a support jellegű TVP-vel csinálni.
Meg jól látom, hogy Liga1 5750 bondot ad? +még ha 4. rankot eléred 1000.
Így 4 hét alatt 27000 bondot össze lehet gyűjteni. -
Voltam ~700. Most ~1300
4000 felé csak nem megyek fel. Kéne ez a League1 mind a 4 héten. -
Nekem ez az első szakasz jó volt így. Liga1-ben benne vagyok. Majd jövőhéten folytatom. -
Nagy élmény az ilyen buktás sz@rokban szerezni a stráfokat 
Fél uton voltam a 3 csillaghoz erre visszabuktam 1re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
fasza, de Liga2be voltam tegnap zárásnál 66% körüli winnel, msot meg alul vagyok Liga3 faszba 48%al....
csak a szar Is7em van meg JpzE100am, hát egyik ratyibb ide mint a másik. -
Userx2 #393140 Dettó, viszont a 3-as szinthez tartozó dudvát megkapjuk, mindenképpen. Az nem veszik el. -
Ruszki medek kibaszott idegesítőek...
1 V kéne a nagy csillaghoz... -
onnan estem vissza 1* 0stráfra.. :D -
asolyom #393137 Hm...na nekem soha a büdös életben nem lesznek ilyen eredményeim még 20k csata után sem. Én gyenge vagyok ehhez a játékhoz. -
Rammsch31n #393136 engem az artyk zavarnak, itt meg kiváltképp :DDD -
diegho™ #393135 50b-vel 70% win rate 4k avg dmg eddig pedig volt egy 9-4-es befoglalásos győzelmünk is, ahol még kb 15k hp volt a csatában. Ja és 3 ilyen szarnál tartok, mára ennyi elég is volt. Holnap meglátjuk milyen lesz. Itt 3 csillagnál már van némi taktikázás is.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.06. 21:36:32 -
Én befejeztem ezt a játékmódot
-
Rammsch31n #393133 azért... stráf 2 nél már vannak szép meccsek... egyébként diegho által játszozz 50b-t én is ajánlom... t57-estül. :D -
Rammsch31n #393132 na persze úgysem lehet haladni, ha egyszer megy, egyszer meg full fogalmatlanokat kap az ember. :D -
ugyan azért amiért a gold ammo bent van a játékba -
Rammsch31n #393130 ja még egy valami... a büdös francért kellett a rankedbe a klikker artykat beengedni??? :@ -
Rammsch31n #393129 megfontoltan játszok a tegnapi ámokfutás után... de potato lagger köcsög kolis szerverrel szinte lehetetlen :@ -
E-50m szemből átütött. Nézzétek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nincs valami szervezet vagy mozgalom ami azért kampányol hogy bizonyos pájákat vegyenek ki? Olyan 5-7 pályából annyira elegem van hogy töltő képernyő közbe erősen Alt+F4 érzésem van... -
Lokker #393126 Én is szakaszban vagyok lakótárssal de csináltunk már mindent, másik szerver, kisebb/nagyobb tier, vártunk két csata között de csak azért se. -
Lucifer001 #393125 Tegnap Mr Ciff life adásában linkelt egy oldalt . www.pwnwin.com Regizz , és nyerj goldot .... Ez eddig értem is , De az World of Tankos felhasználóm hogyan regisztráljam , ha EU nincs is választható lehetőségek közt ? Esetleg tud valaki okosabbat is erről az oldalról? -
És akkor ott kivel csatàzik?Egyedül,vagy mi?
Vagy csak belép azt kapja a rangot?? -
Tier8 ozok leginkább, mondjuk szerintem azért mert 1-2 platoon társam mindig van, de sose vagyunk top tankok :) Tier7-6ot sose látunk, csak 3db tier X vagy fele 9-es fele8as. Ez van. -
3 perc. -
Lokker #393121 13 csata óta nem voltam top tier tigerP-vel (zsinórban) :( mindig volt 5db nyolcas vagy 3 kilences és 5db nyolcas. Meg mi ez a töménytelen prémium lövedék spammolás randomban? Minden csatában van 2-3 ellenség aki azt okádja. -
Inkább nem nyúlok bele.