World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor kérdezném a Nagyérdemût, hogy a könyv alapján a Type 62 amit megint beraknának, azt már '62-ben gyártották, és nem sok köze van a T-54-hez, esetleg a gomba alakú torony. Ezt hívták a kínaiak az elsõ "hazai" tanknak. Nem kötekednék senkivel meg minden, de ez már elvileg nem férne bele a játék történelmi intervallumába.
szép MM
Viszont! Egy kis érdekesség, vagy anomália, mittudomén:
Tegnap meló elõtt mondom megcsinálom a duplákat a 4 fontosabb tankkal, a Panther-el kezdtem. Egy IS-7 és egy Ojject társaságában mentünk, az ellen pedig azon a részen: E-100 és 2 db E-75. Elkezdték lõni egymást, majd kikukkantottam és az E-100 akkorát csavart belém, maradt 380 hp-m. Egybõl eldurrant az agyam, és kérdeztem tõle, miért a kicsit kell lõni? A saját tierjében emberkedjen... A harc tovább folyt, maradt neki 220 hp körül, majd a szívószállal 2 lövésbõl sebeztem, és kilõttem.. Hûûûû
Na ilyen se lesz több. A 2 maradt E-75 is le volt amortizálva, mindkettõbe sebeztem, és az egyiket szintén én lõttem ki. Mentünk tovább a bázis felé, ott meg egy IS-4-et lõttem ki. Persze segítséggel, de sztem ilyen meccsem nem lesz több. Ilyeneket át se szoktam lõni, még a BL-9-el sem... Na mindegy. De jó volt.
Itt a meccs vége
pedig már csak 10000xp hiányzik kb a 9-es vk-hoz!
majd be alszom, unom is, meg éjféltõl valamiért majdnem minden kõrbe beletesz vagy 2-6 tier 10-est meg brutal spg-ket 😄
na jo8
&
jo reggelt 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha neked pörgeti az IS3-at meg a KTt ha leszeded a láncát, akkor marha szerencsés vagy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Persze õ ebbõl nem érzékelt semmit, csak anyázott, mert a javítócsomaggal 2 mp alatt megjavítottam. Ennek a visszajátszásnak a vége felé meg is nézheted: AMX-13 90
Túléltem egy Obj. 212-es telitalálatot is 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
3%on van, és ha jól számoltam 11x találtam el az oldalát úgy hogy csilingelt, de nem sebzõdött. A végén majdnem megölt, úgy hogy õ a frontomat lõtte.
Obj-el támogatva 😊 haladtam elõre, javarészt inkább csak spottoltam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vereség
Csata: Sand River 2012. január 27. 23:39:18
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 992
Szerzett kredit: 49 352
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. január 27. 23:20:51
Vehicle: T29
Experience received: 766
Credits received: 20 548
Meg én ezt nem értem megnövelték volna 6.4 óta az XP mennyiséget tier 7-nél?
Visszavettem T29-et és sorba viszem a prémium nélküli 700-800-as csatákat anno meg örültem 500 felett tudom tartani az átlagot.
Látszik
Mert
Takarásban
Van!
Meg hiába trackeled ha utána oda kell manõverezned még az oldalához hogy azt is sebezd õ addig vígan fog szarrálövöldözni minden szívfájdalom nélkül.
#97127 ezt letesztelem majd, egy KT-n tornyát még sosem próbáltam így lõni. Úgyis kell még 100k XP nagy ágyúhoz IS4-ra csak összefutok egy KT-vel 😄
Attól még hogy ilyen rohadt gyorsak a franciák lehet velük taktikázni, nem kell kell kamikaze akciót végrehajtani az elsõ percben...
Aztán mi volt még. E-50-es alapágyúval. Nem 88 L/71...75mm L/70!!!
Jézusom...
Aztán megint megfenyegetett egy SPG hogy ha nem megyek felderíteni akkor kilõ 😊 Aranyos. Malinovka volt Tier 9-es csata, én meg AMX-13 90-ben. Persze, ez atána felderítõ, 6x240-es sebzést tud, de rohanjak le a dombról hogy aztán 5mp alatt szétlõjenek, de spottoljak 3 tankot 5 mp-re...
A szokásos WoT adag mára is megvolt.
##97118
hát például úgy hogy egy kis domb takarja, kiváló példa rá erlenberg E-J 9-0 ott úgy tud szembõl kijönni hogy az oldalát el tudja takarni
Hát ha az oldalát takarja akkor hogy lõ rád? 😊 amúgy én T32vél 15%-kal fordult szöget átlövök alul utána már pattog de akkor már az oldalát látom ha meg nem akkor amíg ki nem jön nem tud téged se lõni.
225-ös átütéstõl lazán átlövik a kupolát manapság, hiába forgatom össze-vissza nem segít...de szerintem a 200-as átütés is vinné.
Emlékszem én patch elõtt a 128-as ágyúval sem tudtam átlõni, most meg...
Maga a tank persze még jó, de többet nem arctámadózok vele senkit sem, az is biztos.
És mégis hol lõjem meg a KT-t ha befordítja magát az oldala meg takarásban van mert az alját nem viszed te át úgy.
Itt csak az zavar hogy ilyen jó csapatokat kapok!
Bár van kivetésem a mondandódban. TigerII-t bl9se ütöd hát mert rossz helyen lövöd nem 1-2 TigerII vertem már meg 1v1ben T32vel, sõt olyan is volt ahol fél HPval mentem a facetoface csatába. Az IS3 már más tészta az orosz járgány hazai pályán mozog! 😄
Ha más vezeti azt a KT-t és IS3-at nem pedig olyanok akik 2500 csata körül vannak hanem 4-5k körül kicsit mást eredményt produkálnának.
Elõször egy kis MM fail. Nem is kell mondanom a mi Type tankjaik 30sec alatt halottak voltak.
És a végeredmény amint látszik a TigerII az IS3 PantherII 1 szép iciri-piciri kis tankot se tudtak kinyírni miközben az erõs T32 2 type-ot kilõtt! 😊

De kaptam már hasonló lövéseket KV 107-tõl IS-tõl
http://data.hu/get/4668998/20120127_2152_germany-VK4502A_mannerheim_line.wotreplay