World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép reggelt 😉 Egy kérdéssel kezdeném,tegnap az egyik meccsen 2 ellenséges tank maradt a mi csapatunkból 8-an maradtunk,én és egy másik tank beálltunk foglalni... erre elkezdtek "ordibálni" hogy DONT CAP!!! Erre a másik tank kiment a körbõl csak én maradtam,ezután jött egy csapattárs és elkezdett rám lõni hogy mennyek ki a körbõl -.-·" Ezek után azt nem értem mi a bánatért olyan fontos kiirtani az ellent? Elvileg semmi jutalom nem jár érte. Esetleg ha egy tanknak lett volna min.5 kill-je akkor megértem hogy hajt a kitüntetésre és kell neki 6.-ik 7.-ik kill. De nem volt ilyen! Most ezek után én vagyok Láma vagy õk? 😊
Megnéztem a könyvben, a Type 59 volt az elsõ kínai tank, amit "szabadalom alapján gyártottak" a T-54-es tank mintájára. Ugye erre hivatkoztak a készítõk, hogy mivel a T-54 ugye háború végi konstrukció, és a tájp meg annak a koppintása, így betették a játékba. (persze 59-ben gyártották õket)
Akkor kérdezném a Nagyérdemût, hogy a könyv alapján a Type 62 amit megint beraknának, azt már '62-ben gyártották, és nem sok köze van a T-54-hez, esetleg a gomba alakú torony. Ezt hívták a kínaiak az elsõ "hazai" tanknak. Nem kötekednék senkivel meg minden, de ez már elvileg nem férne bele a játék történelmi intervallumába.

szép MM
Velem is szokott így lenni, hogy hiába lövöm a tank oldalát, nem sebzõdik. A tigrist lõttem a T-44-el, és semmi. De volt ami le is pattant. Ezt megcsinálta velem 4x az adott játékban, és inkább elmentem mást célpontot keresni. Ezek a csaták általában a "bukni kell" kategóriába tartoznak.

Viszont! Egy kis érdekesség, vagy anomália, mittudomén:
Tegnap meló elõtt mondom megcsinálom a duplákat a 4 fontosabb tankkal, a Panther-el kezdtem. Egy IS-7 és egy Ojject társaságában mentünk, az ellen pedig azon a részen: E-100 és 2 db E-75. Elkezdték lõni egymást, majd kikukkantottam és az E-100 akkorát csavart belém, maradt 380 hp-m. Egybõl eldurrant az agyam, és kérdeztem tõle, miért a kicsit kell lõni? A saját tierjében emberkedjen... A harc tovább folyt, maradt neki 220 hp körül, majd a szívószállal 2 lövésbõl sebeztem, és kilõttem.. Hûûûû
Na ilyen se lesz több. A 2 maradt E-75 is le volt amortizálva, mindkettõbe sebeztem, és az egyiket szintén én lõttem ki. Mentünk tovább a bázis felé, ott meg egy IS-4-et lõttem ki. Persze segítséggel, de sztem ilyen meccsem nem lesz több. Ilyeneket át se szoktam lõni, még a BL-9-el sem... Na mindegy. De jó volt.

Itt a meccs vége

darki81
reggel 8-ig megy a prém, de feladtam 😄
pedig már csak 10000xp hiányzik kb a 9-es vk-hoz!
majd be alszom, unom is, meg éjféltõl valamiért majdnem minden kõrbe beletesz vagy 2-6 tier 10-est meg brutal spg-ket 😄
na jo8
&
jo reggelt 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Sippie
tényleg, az ágyú sebzése sem sebez. Áhááá, mossmá világos 😄
Nem kell fejre állítani a tankokat. Annyi elég hogy egy kicsit jobb szögben álljon és akkor már átviszi a tank alját is, mert nincs beforgatva ha meg kijön a fedezékbõl és be van forgatva akkor meg nyomom veszettül a T-t hogy folyamatosan trackelem nyírjátok ti is.

Tudom mirõl van szó de amúgy én a Su152vel a patak másik oldaláról is lõttem már tanknak az alját, bár az már jócskán más szögbõl lövi mint aki a házaknál áll, de hogy ne vitatkozzunk 😊 azt mondom én nem arra szoktam menni mert a házaknál amúgy is nehéz takarni a testét a T32nek.

Érted, de egy heavyrõl hiába lövöd le a láncot, nem pörgeti meg. Leesik, azt ott áll továbbra is szemben. Mind1.

Ha neked pörgeti az IS3-at meg a KTt ha leszeded a láncát, akkor marha szerencsés vagy.

Nézd meg erlenbergen amit írtam koordinátákat aztán majd meglátod 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Benéztem azt hittem a T32-rõl írsz. Minden esetre a T34 se nagyobb a játékban a T29-tõl.
Eagle16
Ilyen volt ma nálam. E-100 lõtt meg a 128-as ágyúval, én meg AMX-13 90-ben voltam. Elmentem elõtte, eltalált, de a lánctalp nem esett le. Ellenben ellõtte az ágyúmat...ilyen az amikor 0% critical-t ad.

Persze õ ebbõl nem érzékelt semmit, csak anyázott, mert a javítócsomaggal 2 mp alatt megjavítottam. Ennek a visszajátszásnak a vége felé meg is nézheted: AMX-13 90

Túléltem egy Obj. 212-es telitalálatot is 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De miért kéne odamanõvereznem? Lelövöm a láncot és ha úgy lövöm akkor az oldalát ha meg emígy akkor meg az alját lövöm.

Nem szerintem szimplán jobb vagy vele. Én is 600 felett tartottam az átlagot míg más tankkal örülök ha 500 felett van.

Hát 100% nem is de 90% biztos leveri. Csak a csapattól is függ hogy segítenek-e. Volt hogy a hegyet kerültem tolatva szembe meg 3 T8 jött és csak a láncaikat lövöldöztem mondom majd a csapat segít hát basztak rám.

Na most képzeld el, amikor a Tier4es fullos Francia heavyvel, egy nekem oldalt lévõ Tier4es lightot lövök.

3%on van, és ha jól számoltam 11x találtam el az oldalát úgy hogy csilingelt, de nem sebzõdött. A végén majdnem megölt, úgy hogy õ a frontomat lõtte.

Tono34
El se hiszem, hogy ezt a csatát megnyertük,
Obj-el támogatva 😊 haladtam elõre, javarészt inkább csak spottoltam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Benyelik a görgõk a lövedéket csapágynak. Hasznosítandó ingyenalkatrész. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem mondod mostani csatám.8 kill 2sec és vagy én vagy a type ha meg de sajnos a T3485 elfoglalta a bázisunkat.

Vereség
Csata: Sand River 2012. január 27. 23:39:18
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 992
Szerzett kredit: 49 352
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész

Az a legviccesebb nyertünk. 😄
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. január 27. 23:20:51
Vehicle: T29
Experience received: 766
Credits received: 20 548

Meg én ezt nem értem megnövelték volna 6.4 óta az XP mennyiséget tier 7-nél?
Visszavettem T29-et és sorba viszem a prémium nélküli 700-800-as csatákat anno meg örültem 500 felett tudom tartani az átlagot.

Sippie
Egyébként azt mondja meg nekem valaki, az milyen critical amikor 0 sebzést kap, de a lánca is fennmarad?
Jahj nem zavar hogy a T29 és a T34rõl beszéltünk ebben a témában?

A T32 a játékben se nagyobb mint a T29 és más tornya is van mint a T29-nek. Amúgy nem sok köze van a T32-nek a T29-hez, a T32 más feljesztés.
Nem
Látszik
Mert
Takarásban
Van!
Meg hiába trackeled ha utána oda kell manõverezned még az oldalához hogy azt is sebezd õ addig vígan fog szarrálövöldözni minden szívfájdalom nélkül.

#97127 ezt letesztelem majd, egy KT-n tornyát még sosem próbáltam így lõni. Úgyis kell még 100k XP nagy ágyúhoz IS4-ra csak összefutok egy KT-vel 😄

Sippie
az a baj hogy a trackelésben én annyira király vagyok, hogy szinte mindig ellövöm 0 sebzésért cserébe, akkor is amikor nem akarom 😄😄
Nekem most csak egy T34 úgy gondolta most õ a rambo3 és elintézni az IS4 T54 párost fedezve egy object 704-el, aminek az lett a vége hogy nekiáll igen agresszíven csikicsukizni míg le nem lövik fél HP-ra aztán meg folytatja míg le nem trackelik és kilövik a francba. Elõtte írtam kellene fel segítség, legközelebb inkább nem írok semmit csak ne ilyen idióták jöjjenek. Aztán meg maradtunk ott a pantherral nézegetni egymást ahogy szarrálõnek minket.

Csak a nagy sebességgel közlekedõ tankokat forgarja meg. Amikor egy KT téged lõ, aligha dönget. Plusz arra befizetek hogy mikor tudsz szembõl 100% biztonsággal trackelni bármit is.

Eagle16
Persze, ez is benne van...engem ma T32-bõl pont egy ilyen KT lõtt ki, 10 lövésembõl ha 3 sebezte. Az aljáról is lepattant minden, sok esélyem nem volt. De mégis csak jobb mint a testét lõni. Azt hiszem kétszer sikerült átlõnöm a tornya oldalát szembõl.

Nem ismeritek a lánctalpat? Track-kelésben nagy király vagyok lelövöd fordul is és már lõheted. Bár ez általában -1K a lõszer miatt.

Eagle16
Én ma is láttam egy AMX-50 100-ast aki nekiindult a csatának kb. 50 km / órával, azzal a lendülettel ahogy elindult be is vágta magát 4-5 ellenség közé az elsõ 3 percben, meg is halt 10mp alatt...az ilyenek nem tudom miért nem vesznek egy Leopard-ot...

Attól még hogy ilyen rohadt gyorsak a franciák lehet velük taktikázni, nem kell kell kamikaze akciót végrehajtani az elsõ percben...

Aztán mi volt még. E-50-es alapágyúval. Nem 88 L/71...75mm L/70!!!
Jézusom...

Aztán megint megfenyegetett egy SPG hogy ha nem megyek felderíteni akkor kilõ 😊 Aranyos. Malinovka volt Tier 9-es csata, én meg AMX-13 90-ben. Persze, ez atána felderítõ, 6x240-es sebzést tud, de rohanjak le a dombról hogy aztán 5mp alatt szétlõjenek, de spottoljak 3 tankot 5 mp-re...

A szokásos WoT adag mára is megvolt.

Nem éppen tigris, de valami ilyesmit akartam leírni szavakkal

kep

Azt egy kicsit necces azért eltalálni oda nagyon közel kell hogy legyél.
##97118
hát például úgy hogy egy kis domb takarja, kiváló példa rá erlenberg E-J 9-0 ott úgy tud szembõl kijönni hogy az oldalát el tudja takarni

annyira de annyira utálom ezeket az agyhalott buzikat már tier 9-ben hogy 1 ilyen fasszopó miatt kell egy meccsnek elúsznia mert elmegy rambót játszania hülyéje szétlövetve magát hogy utána az egész védelmet bedarálják mert õ már nincs ott.

Gyere ki srégen a fedezék mögül... az eleje forgatva van, az oldala meg takarva. Tán csak a VK45B-vel nem lehet megcsinálni, annak túl hátul van a tornya...

Eagle16
A Tiger II-t is könnyû átlõni, ha az oldala takarásban van és úgy jön ki a fedezékbõl, annyi a dolog nyitja hogy a tornyának az oldalára célzol szembõl...egy-kettõ lepattan, de nagy része átlövi és kinyírhatsz vele egy-két embert / modult is.

Sippie
És most pont egy T29 kapott szét 😄 Igaz segítséggel, de akkor is vicc volt hogy átlõtt szembõl, na mind1 😄
HM pedig maga a gép nem volt nagyobb a T29tõl az életben csak másik tornyot kapott én azt hittem a játékban is így van.

Hát ha az oldalát takarja akkor hogy lõ rád? 😊 amúgy én T32vél 15%-kal fordult szöget átlövök alul utána már pattog de akkor már az oldalát látom ha meg nem akkor amíg ki nem jön nem tud téged se lõni.

Eagle16
Így van, nagyon jó VOLT.

225-ös átütéstõl lazán átlövik a kupolát manapság, hiába forgatom össze-vissza nem segít...de szerintem a 200-as átütés is vinné.

Emlékszem én patch elõtt a 128-as ágyúval sem tudtam átlõni, most meg...

Maga a tank persze még jó, de többet nem arctámadózok vele senkit sem, az is biztos.

Miért kellene éreznem az iróniát egy olyan heavy tierben ami igencsak balanceolt?
És mégis hol lõjem meg a KT-t ha befordítja magát az oldala meg takarásban van mert az alját nem viszed te át úgy.

Sippie
T32 nagyon jó volt, az tierjében bárkit lenyom ha le tudja arctámadózni és vissza se tudnak lõni (csak fel ne tolasson egy dombra) T34 viszont akkora mint egy ház, nincs értelme és az azonos tierben lévõ német és ruszki tank is OP mint az istennyila.
Ismerem én a tankokat de ennyire nem lehet benne érezni az iróniát? 😊
Itt csak az zavar hogy ilyen jó csapatokat kapok!
Bár van kivetésem a mondandódban. TigerII-t bl9se ütöd hát mert rossz helyen lövöd nem 1-2 TigerII vertem már meg 1v1ben T32vel, sõt olyan is volt ahol fél HPval mentem a facetoface csatába. Az IS3 már más tészta az orosz járgány hazai pályán mozog! 😄

Nem tudom mit vagytok úgy oda a T34tõl. Nekem a T29 és a T32 is bejövõs és a T9 tankoktól sem félek bár ha az IS4 az ellen akkor elkönyvelem hogy talán 10bõl 1x oldalba tudom sebezni. 😊

Helyzetfüggõ mikor melyik a jobb. IS3 univerzális: agilis nagyot harap, ott tud lenni akkor amikor kell T32-vel meg kitörölheted magad nyílt terepen csakis hulldown erõs, KT ha meg beforgatja magát BL9-el sem lövöm át csak ugye lassabb.
Ha más vezeti azt a KT-t és IS3-at nem pedig olyanok akik 2500 csata körül vannak hanem 4-5k körül kicsit mást eredményt produkálnának.

Én speciel nem vettem hozzá motort és így is sikerült össze hozni az IS tankot. Ágyúbol pedig a 122mm-es javaslom lassú de hatástos.
Sippie
Rájöttem ez a T34 ez ilyen edzõtank. 1v1 lófasz esélye nincs IS4-el sem E75-el szemben. Az ausf b-t is csak teknõné meg kupolánál lövi át. Amíg ezzel tolom rá vagyok kényszerítve hogy minden lövésem precízen találjon, így ha majd átülök az E75-be csak annyi lesz a dolgom hogy egy hangypötsnyit szögbe állítom a tankom és mindenki le fog pattanni rólam, én pedig széjjel lövök mindenkit, muhahahaha *sátáni kacaj*
Sziasztok,érdeklödnék hogy KV-3ra érdemes motort venni mert néztem hogy csak 40 paripával több de 11000. tp-be kerül a nagy motor.ÉR ez annyit?ÉS ha valaki tudna segiteni hogy milyen csúzlit vegyek rá azt is meg köszönném.Elõre is THX a segitséget.<#wave>
Nah még1x bizonyítok. Még hogy az IS3 meg a TigerII jobb mint a T32.

Elõször egy kis MM fail. Nem is kell mondanom a mi Type tankjaik 30sec alatt halottak voltak.

És a végeredmény amint látszik a TigerII az IS3 PantherII 1 szép iciri-piciri kis tankot se tudtak kinyírni miközben az erõs T32 2 type-ot kilõtt! 😊

Én is emiatt a vélekedés miatt nem írtam fel eddig, pedig biztos voltam benne, hogy csak egy találatot kaptam. Most viszont nem volt arty a csatában, és egész meccsen egy találatot kaptam azt is egy T32-tõl ami minden crit és ammo rack nélkül 721-t sebzett az E50be.

De kaptam már hasonló lövéseket KV 107-tõl IS-tõl
Meglehet hogy nem csak egyvalaki lõ rád hanem a lövés pillanatában kapod az arty áldást vagy valaki oldalbadurrant pont akkor és instant halsz a két lövéstõl.

Bocs hogy ennyivel késõbb de közben gamelek. Itt a videó!

http://data.hu/get/4668998/20120127_2152_germany-VK4502A_mannerheim_line.wotreplay