World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát szerintem azért, mert a lorraineomat a t-50 stabilan üti szembõl😄 attól függetlenül iszonyat jó tank, de csak az ágyú miatt. Lepattanó nem nagyon van. Volt már olyan, hogy tetrach ammo rackelt😄 (tier8as tankot) Na ez a nem mind1. Viszont irdatlan mennyiségû tankot lehet kilõni vele. Szinte minden körben ilyen 3-4 kilõtt tank.
darki81
hát, amikor száguldozik és alig lehet eltalálni õ meg mindég sebez egy keveset az kicsit zavaró, de végül is szinte mindég õk húzzák a rövidebbet 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Egy: Ez nem II. világháborús játék
Kettõ: A franciáknak igen jó tankjaik is voltak a háború elején.
Három: Az AMX 50 háború utáni.
Négy:Ráadásul csak Franciaország egy része volt megszállás alatt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Mondjuk azért mert páncélzat csak dísznek van rajtuk.

Persze, elhiszem hogy marha jó lenne ha te átlõnéd minden lövéssel, de rólad meg 6 lövésébõl 4-5 nem ütne át...

Valamit valamiért.

Az nem lenne megoldás ha csak sebesség elõnyük lenne, mert a nehéz tankok sem olyan gyorsak mint egy közepes.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

darki81
nem tudom miért tették ilyen nagyra a páncél átütésüket <#zavart2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez vicc amit a francia tankokkal mûvelnek itt. Az elõbb Tigert mint kés a vajat úgy átvitte az AMX 50 lövése. Hol voltak a franciák a háborúban? A béka s**e alatt.- Akkor meg minek überkedtetik a sehol se volt tankjaikat. Megszállás alatt volt az egész franciaország, építhették az atlanti falat velük munkatáborokban.

patchaou
Át is kell képezni õket az adott tankra. FAQ-ot olvasd el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sose volt annyi.

A torony fix, hogy nem lett gyengébb. Az új lövegpajzsa többet is pattint észrevételem szerint.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Axon
Köszönöm!
Még egy kérdés. A tank személyzetét át lehet vinni a következõ megvásárolt tankba? Mert én átültettem õket, de kiírt egy csomó mínuszos tapasztalatot a nevük mellé, így kevesebb lett a tapasztalatuk, mint azoknak akikkel megvettem a tankot.

VK3601 páncélzatára homolkpáncélnál én 120-ra emlékszem vissza. Tudom még örültem is neki hogy végre valami pozitívot találok azon a tankomon. Sajnálom eladni mert már 97 százalékos a legénységem rajta. Azzal a tankkal meg az a baj hogy van ugyan 88-as lövege de nem üti át a nagyokat mikor berak 8-as tierek közzé. Ezért járattam a 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch[/font]- löveggel, aminél több az esély hogy nem pattan le, bár alig sebez.

darki81
elég ha kivillannak

Axon
Hogyan tudok célpontot megadni a többieknek vagy tüzérségnek. Elég ha én meglátom õket, vagy valahogy ki is kell nekik jelölni?

Eagle16
De ezt hogy hozzák össze? Random átírogatják a páncéladatokat és azt se tudják hogy melyiknek írták vissza meg melyiknek nem?

Az Is-4 oldala is 140mm volt 160 helyett az elõzõ patchben, de állítólag csak az adat változott, a tényleges páncélzat 160 volt. Szerintem most is ilyesmi lehet.

darki81
annak meg mi értelme volt 😄

magyargyerek danke 😊
utána volt egy zsírosabb kör is, de ott csak csikicsuki volt 😄
azután meg vesztés -15e credit 😄

Nem tudom mostanában mi a fenét bénáznak ezek a páncélokkal, ugye 7.0ban az IS-4 oldala lett 140mm most visszarakták 160ra, most 7.1ben az ISUnak lett 30mmer az oldala, régen vastagabb volt, rákérdeztek erre monda overlord hogy bug, javítják. Remélem a VKt is fogják.

Overlord azt monda emberi hiba, kérdem én hogy lehet ilyet hibázni? 😄
Nem kéne annyi vodkát inni.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Versuchskonstruktion = prototípus

sanya01
Vollkettenkraftfahrzeug
Lánctalpas gépjármû

Az igen. Ki tudja miket állítgatnak még ilyenkor.
Akkor ezért kevesebb a lepattanó... Elmennek a kurva anyjukba, az orosz szaroknál ezt biztos nem csinálnák meg.

Sziasztok!

A "VK" tankok elõtt mit minek a rövidítése a "VK"?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

darki81: Megnéztem, szép gyõzelem volt, grat.

Eagle16
Milyen szép csendben nerfelték a VK3601 páncélzatát...

110/80/80 volt a torony, most 100/80/80.

100/60/80 volt a test, most 100/60/60...

Ha kel magyarosítás a harc közbeni szövegrõl akkor irj nekem

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

darki81
az ilyen köröket imádom ahol már csak 5-en 6-an vagyunk kb, és vagy nyerünk vagy igen <#vigyor1>
kalandfilm

sajnos a hardverapro üzemeltetõjét zavarta a hirdetésem ezért törölték a hirdetésem. akinek kell wot gold ,key az írjon pmet!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

igen angol billentyûzeten az ü-ó helyén van 😊
de akkor állítsd át másra és mennie kell 😊
Artman
Hát nem mûködik :S Alapból a = - ra van kiosztva nagyítás-kicsinyítés, de nem akar jó lenni :S Mindjárt kipróbálom más billre kiosztva...

Igen, ennél a tanknál a toronymozgás fel-le iránya katasztrófa. Remélem majd a következõ jobb lesz. De spottolni vele kiváló. 😊

Ja nem elnéztem, artyra lehet átmenni, csak bezavart hogy a jobb oldalon voltak a képen

Na de várj csak most jutott eszembe hogy majd amx 12trõl át lehet menni TD ágra, lehet csak érdekelni fog az majd 😄

Na igen ez a baj vele, mire javítják egy csomóan már túl lesznek rajta.
AMX 40nek se ártana egy kicsit jobb motor, de minimum egy battle tier csökkentés.
Amúgy meg már nem érdekel soha többé nem nyúlok hozzá.

Hali mki.

Ha esetleg zavar hogy a harc közbeni szöveg nem magyar akkor az öröm hír, hogy van hozzá fordítás
Addigra már úgyse fog érdekelni, de azért elsõre meglepõ volt, amikor kedvenc leselkedõhelyemen kiszúrtam vimt, és nem bírtam emiatt lõni rá. Azt hittem elromlott az egér 😊

Malstryx, az nem emberkedés hogy ha egy nagy tank kilõ egy kisebbet. Ez nem "szeressük egymást gyerekek" játék, és mint a te példád is mutatja, a kisebb tank is veszélyes lehet. Ha más nem azért mert spottol. És ez akkor is veszélyes ha nincs arty.

Szóval a kis tank is csak szépen bújjon el, használjon fdezéket, MÉGINKÁBB mint a nagyok. Ha kilövik, az õ hibája, nem azé aki kilõtte.

Én is lövök mindenre amire lehet, nem érdekel hogy 6 tierrel kisebb mint én vagy nem.

Az a csõmozgatás tényleg borzalmas, nem tudom teszten hogy ment át így, szerintem 7.2ben javítják fõleg miután overlord alá dörgöltük ezt a képet:

Hát nekem se sok van már belõle hátra, a másik ágon meg beszereztem a 12t-t, az már egész ehetõ tank. Mondjuk az hogy függõlegesen szinte nem is lehet mozgatni a csövét az "fun", jön egy kis vakondtúrás és nem bírok a szemben lévõ célpontra lõni (vvagy éppen õ áll egy kisebb dombon és már védve is van tõlem).

Mindenesetre ez a revolvertár vmi rohadt op már ezen a szinten is, ehhez képest az hogy a typeról szembõl minden pattan csak fing a viharban.
Az hogy az ember 30 secig töltöget abszolút nem hátrány csak tényleg akkor amikor kardozol vkivel. Amúgy a mindenapi harcban szép kényelmesen be lehet tárazni. Tetszik 😄
Félre is tettem a többi ágat egyelõre.

közben megnéztem neked és ü-ó egyel tévedtem 😄 egész nagyra fel lehet nagyítani alapból is 😊
Artman
Ö-Ü??? Mindjárt megnézem...

én csak orosz td-ket húztam ki isu-ig úgyhogy bokorbansunnyogós stílus 😊
de mindig venti, töltségyorsító és a távcsövet meg mindig az aktuális td-re raktam át
álcázás a legénységbõl megvan 😊
Trabant93
A t25 AT-ra milyen kiegészítõket rakjak fel?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

darki81
lepattant a B1 az m3 lee seggérõl és az spg-rõl, de nem érdekel!
Boldogan mentem vele az utolsó körömet, és nagyobb örömet okozott az eladása, mint egy új nagy tank vásárlása XD

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: BDR G1B. Elköltött XP: 14 645. Elköltött szabad XP: 0.

Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'B1' Kaptál kredit: 96 935 kreditet.

YESS! nem kell már többet szenvedni ezzel a hulladékkal XD

wildstorm
Egyébként a sebzésért lehet a legtöbbet kapni.
Nem baj ha egy tankot se öltél meg, de mindbe beleengedtél 300 sebzést.
Több xp-t kapsz, mintha kinyírtál volna 5 tankot 100 hp-ról.

Csak ugye a kilõtt tankok száma növeli a virtuális péniszt... xD

gyárilag is lehet növelni menet közben nem? azt hiszem az ö ü betûre van alapból állítva
Artman
Sziasztok 😊
Van már vajon "MINIMAP ZOOM MOD" a 7.1-es verzához? Nagyon hiányzik a nagyobb térkép, 1920x1080-on nagyon pirinyó :S

Mármint aki levadássza annak az éri meg de neked meg a bázis húzása éri meg.
darki81
azért akarták inkább kilõni õket, mert úgy kicsivel több creditet meg xp-t kapnak!
ilyenkor jobb levadászni õket ha még az idõbe belefér 😊

T127-el mentem. 7 kill - top gun, 65 bekapott lövés - acélfal, 72 lövésembõl 48 talált. Simán elvertek minket. Egyik oldalt hoztuk ketten de a másik oldalon simán átjöttek.
Szard le õket mindig vannak bunkók.Tegnap engem is le noboztak habár fogalmam sincs mit jelent de biztos nem hizelegtek.Pedig 6-ot öltem és rajtam kívül 1 arty maradt aki beszólt meg 1 sunnyogó KV3-as aki remegett a kõ mögött.
wildstorm
Szép reggelt!

Õk a lámák, nem te.
Nagyon nem szeretem amikor nyávognak, nem is szoktam vele foglalkozni. 😊