World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501945747-cyberati/

Egy újabb fantasztikusan pro játékos, az elõbb steppes-en az ellen foglalta a bázisunkat mi is az övékét, ez az idióta meg beállt a pálya bal sarkába, kb. öten irkáltak neki hogy legalább szaladjon bele az ellenbe, hátha vissza bírja szedni a piros csíkot, és akkor nyerünk, de nem õ nem, õ maradt védte a K1 szektort😉
Srácok, egy ideje már idegesít a jelenség, de azt hittem eddig csak benézem, de úgy tûnik, hogy nem.

Hogy sebeznek 200-300-at sebzõ lövegek 600-700 úgy hogy nem ammo rack és se critical se semmi nincs.
Dobd, kíváncsi vagyok.

Hányszor halottam már hogy a VK rossz tank. Kár hogy a végén kicsit lazára vettem és hogy gyengék voltak a T5 tankjaink. Ha kell tudok adni vidit is.

patchaou
Jó lenne ha lenne.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A lényegen nem változtat 😊

Elvileg nem ellopták, hanem megkapták a license-et a ruszkiktól ha jól olvastam, egy könyvben írták, de holnap majd leírom pontosan.. most melóba kell mennem... Szép estét Mindenkinek!

Solten
Max. respect annak aki azzal tolja, en nem tudnam szivatni magam ennyire 😊 Iszonyat konnyu celpont.

Saor Alba

Tisztában vagyok azzal hogy a kínaiak ellopták a designt. Ettõl függetlenûl kinai prémium tank. Még csak át se tudod rakni az embereidet orosz tankba.

Szóval ha olyan k*rvára nacionalisták lennének az oroszok (mert errõl beszéltünk), nem hinném hogy egy kínai tankot tennének annyira oppá.

majd egyszer probald meg m3 leevel is 😊
Solten
Tudjatok mi a muveszet? Hetzerrel acelfal bedzset kapni... Egyszer sikerult... <#alien> Plane hogy az ellen artyja 5 percen keresztul probalt elpusztitani, szerintem a municioja felet ram pazarolta el.

Saor Alba

Solten
Szerinted a Type kinai? 😄DD T-54 koppintas 1:1. Ahogy a kinai fegyverek 99%-a ruszki copy.

Saor Alba

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Meg hát aztán ne gondold ám, hogy százezreket keresünk vele, tuti le lesz húzva a kredit, csakúgy mint a tier 5-ökön. Szépen fokozatosan, de biztosan 😊

Annyi biztos volt benne, hogy régen amikor beharangozták, senki sem tudta, hogy ennyit várnak vele. Gondolom aki akart gyorsan egy ilyet, vett prémet, és késõbb jött rá, hogy átverték, a ruszkiknak meg jó volt.

Biztos,hogy akinek van T34-ese az kap premium tankot?Szerintetek ez üzlet lenne a WG-nek több száz,esetleg ezer prémium(fizetõs)tankot kiosztani ingyen,mikor nekik a pénz kell?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Eagle16
1 perc alatt valóban csak 8-at tud lõni, viszont az elsõ 6-ot kilövi kb. 17,5 mp alatt. (vagy 12,5, attól függ milyen ágyú van rajta)

Utána táraz 30-50mp-en át, majd újra ugyanez a sorozat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nandorb
Ha, veszel nekem is premiumot, akkor benne vagyok😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TOMSILENT
Na testvér akkor majd privátba küld... 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

darki81
Reggel 8-ig tart a prémiumom, aki nem tud aludni az írjon rám privátba, és csatlakozhat játszani! Mikrofon kötelezõ TS3 programmal, és hajnalig mehet a móka! <#alien2><#alien><#bdead>

a frontja szokott nyelni lövéseket valahogy..ebben is vannak fura lyukak 😊
volt egy E-100as srác aki kétszer is telibelõtt közelrõl és semmi 😊
Mondjuk pont az acélfalsághoz nem kell effektíve skill, még AFKn is lehetsz az. Fõleg ISUnál nem. Legyél szerencsés, és találkozz egy halom low tierrel, akik nem bírnak átütni. Tier 6 feletti ellenféllel nem leszel te acélfal 😊

Mert a franciák egy bizonyos szint felett revolver tárral bírnak. Gyorsan lõnek hatot, a nehezek négyet /asszem/, aztán kb. 30-50 másodpercig táraznak. Nekem még nincs, majd valami franszia pontosít.
Miért van az, hogy a Lorriane 40t 12sec alatt 4* tudott lõni a papiro 1 perc alat 8* tudna ami kb 7 sec alatt 1?
jó az isu acélfalgyûjtésre is 😛 nekem is van vele egy pedig még béna is vagyok xD

I.C.ram
Gyorsulásban szerintem még mozgékonyabb is az ISUnál.
I.C.ram
Nagyon remélem, mert nekem is csak így van meg, és tuti nem fogok rá már kifejleszteni semmit. Le is járt a prém.
Mighty
Ferdit ne is említsd... Sokszor megkeserítette már az életem. Nagyon erõs az a 200-as front és a ROF-ja is sokkal jobb a top lövegén. Ha meglesz a T34, rámegyek a német TD ágra. A jagdpzIV már ki van fejlesztve, csak még nem vettem meg. Na meg a francia med ágat is kéne tolnom, hogy platoonban tudjuk nyomni haverokkal a 3xLorrain-es mészárlásokat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

HA megveszem a T34-t akkor a legalapabb (90mm gun), semmi fejlesztéses állapotában is jár majd érte a prém tank?
I.C.ram
Összehasonlíthatatlanul jobban szeretem emiatt a Ferdit. Vele van esélyem T8-ig bármi ellen face-to-face. ISU-val semmi... Mivel a BL10 mire betölt, addigra kilõttek rám legalább 2-3 skulót, ami 100%, hogy áthatol a páncélomon. Német TD-k emiatt sokkal jobbak szerintem. A rejtõzködéssel meg nem sokra mész egy olyan pontatlan ágyúval mint a BL10.

ISU fõleg supportnak jó, annak viszont tökéletes, ha megoldod, hogy soha ne kerülj a frontvonalba.
Gottfried
Õ tényleg jól nyomja. :-)
Furcsálltam is hogy nem találtam az elõbbinél löve-t,pedig mintha a videóban az lett volna de lusta voltam még egyszer megnézni. :-D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

😄

_TRU_-ra keress rá ne darkira. 😊
Gottfried
Hát acélfalat nem lehet vele begyûjteni az tény de annak ellenére elég sikeresen lehet alkalmazni.A BL10 kárpótol a hiányosságaiért.:-)
A JP mellett a kedvenc TD-m lett.
A Ferdimen még csak a 88-as van meg,így azt nem tudom milyen lesz majd rendes ágyúval,remélem abban sem fogok csalódni. :-)

Gottfried
Azért annyira nem jók azok a statok....

Ha jól láttam,róla van szó:

Mert a valóságban jóval hatásosabb a döntött páncél, mint a WOT-ban. A ISU frontpáncélja 600 métertõl már aránylag bírta a 7,5 cm-es Pak-ot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mighty
Ha csak az alapadatokat nézem, az isu páncélzata egy vicc kategória. Csak az nem lövi át szembõl, aki éppen más tankra lõ.
90/30/60 vs 120/90/60
ISU frontja, oldala ráadásul szinte függõleges. Majdnem mindig ellövik a személyzet pár tagját. Obj max. sebessége kisebb és lassabban fordul, viszont az 1600 HP sokáig bírja.

Jó camper tankok. Mindkettõt szeretem, csak ISU-t a frontja miatt kevésbé. Nem is értem, hogy csinálhattak ilyen front armorral TD-t a szovjetek 43-ban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

darki81
biztos alkohol 😛
de már ez elõtt 1 perce írták hogy abban a szektorban idióta van 😄

Beszarás a videó! 😄 Én is megnéztem, tényleg jók a statjai. Szerintem szolidaritásból játszott így azok iránt akik 20 meccs után megveszik a T8as prém tankokat😄DDDDDDD
Itt valami netes probléma, esetleg alkohol lehetett a háttérben, mert megnéztem a statját, ami meglehetõsen jó!
Na ez azért odabasz! <#taps>
darki81
ezek minek játszanak ezzel a játékkal.. <#vigyor1><#wow1>
naná hogy vesztettünk...

Azért néha el lehet bohóckodni vele!😄
Hozzá kell tenni, hogy top voltam, és hetzer volt velem szemben, akivel végig nem is találkoztam! 😄

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 27. 17:53:19
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 750 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 358
Csatában elért Achievement: Megszálló
saslaca
Üdv mindenkinek!
Mai elsõ csatám:
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 27. 17:47:07
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 284 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 487
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Találkoztam a síneknél egy Panther-el, lelõttem a jobb láncát vagy 7-szer. Biztos ideges lehetett. 😄

Gottfried
Hogy rühelltem a typeket "kisebb" koromban de most hogy az isura megvan a BL10,egy élmény ellenük a játék.Sokan szar TD-nek néznek közülük és kurvára meg vannak lepõdve mikor 8-900 HP-t lekapok róluk. :-)

Az ISU-val nagyon elégedett vagyok,prém nélkül is szépen lehet vele keresni.
Az object 704 is ilyen jó lesz utána ??

Srácok mostanában nincs Sg company?

Type is ruszki csak lemásolták 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Marhaság. Üljél be egy ruszki tankba azt meglátod...

Amúgy is a Type az kínai 😛, akkor kiderült hogy dongék fejlesztenek WGnél?

na de mast igaz hogy vanak bonuszkodo ha vlmi akor hol?
amim volt orosz az meg mükszik,de minden mas kul
Trabant93
Igy van,ahogy apám szokta mondani:"Ezekbe egy bánya bele van építve"

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93