World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd elõkotrom a replayeket.
A csata elején a felderítést érdemes a vérpistikékre hagyni, általában van egy kettõ. A csata második felében viszont aranyat ér. Úgyhogy eleinte marha óvatosan, aztán viszont VAAAAGH, soha meg nem állni, max amíg átgondolod a következõ lépést. 😊 Általában a lövésre szoktam figyelni, na ezt itt el lehet felejteni. Majd az automata célzó lerendezi. Ha köbö rajta van a célon, sütöm el, majd csak bemegy az egyik. A nem begyorsult könnyû tankokat is simán körbe lehet táncolni így. Az a fontos, hogy ne menjek neki semminek és hogy folyamatosan maximális sebességgel haladjak.

patchaou
Nekem is-3-on és is-4en is stabilizátor van. És jobban bevállt mint a célzásgyorsító. Így megállás után kisebb méretrõl szûkül. Megállni meg csak akkor állok meg ha távoli a célpont 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kivétel persze a francia heavyk, AMX 50 100on rajta van, 50km/h mellé kell az 😄

WoT: Nishizumi77

Mozgás és toronyforgatás közben kisebb 20%al a célkör, elsõsorban medekre való, heavyken nem használom mivel azzal úgyis megállok lõni.

Kösz mindenkinek, célzásgyorsító lesz. amúgy a stabilizátor azmiaz? 😊 mit csinál?

Miért haragudnék érte, hogy kilõttél? Legközelebb ügyesebbnek kell lennem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Sajnos csak negyedikén tudok venni goldot, így errõl az akcióról sikeresen lecsúszok. Pedig jó lett volna 500 gold cuccok levételére stb...

Ja, prémmel akarok átjutni a 3001p-n is... ott is el fog úszni pár ezer free xp.

Ehhez a körhöz pedig gratula. Ja, semmit nem veszítesz ha bekapcsolod a replay funkciót. Alig foglalnak helyet és bármikor törölheted õket. Én a jobb meccseket kimásolom külön könyvtárakba.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem még hiányzik a legjobb motor is 😊 egyébként én meg eddig tologattam fõleg a kisebbeket, mert vizsgaidõszakban nem akartam, hogy idegyógyuljak a gép elé teljesen a prémium miatt. Viszont most, hogy akciós, beruháztam egy hónapra és kifullozom a kiskedvencemet 😊

Mesélj!

És igen! Végre sikerült a tökéletes kör 😄

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. január 30. 11:00:29
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 642 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 190
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Most sajnálom elõször, hogy nem készítek replay-eket 😞

patchaou
Nem hiszem hogy lemaradtál, sõt talán meg is elõztél. Prém nélkül inkább a kisebb tankokat tologatom, IS-4-el csak ritkán megyek úgyhogy csak 40k xp körül járok, vagyis kell még kb 130k. A héten lesz újra prémem és akkor nekiállok, hátha a kredit is összejön addigra.

Dehogynem, L/71nek 2,5 a célzás ideje, elég nagy, és mivel hamar betölt nem árt ha már össze van szûkülve a kör.

Csak az a Tigrisre nem megy rá...

célzásgyorsítót semmiképpen, stabilizátor akkor már sokkal jobb szerintem
Szombat este megvilágosodtam, hogy hogyan kell játszani light tankkal. Kétszer is majdnem topgun lettem Luchs-szal, úgy hogy az alsó harmadban voltam a listán.

Na összeszerencsétlenkedtem tegnap a T30-ra az xp-t. Az E75 rövidebb farmolás volt. Király gépnek éreztem már a végén a T34-et, de mégis sokszor kikaptunk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Még 300k XP és megvan 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Mennyi xp kell még az IS-7-ig? Csak azért kérdem, mert nagyjából egyszerre kezdtük az IS-4-et, és érdekelne, mennyire sikerült lemaradnom azóta 😊

Szerintem egyértelmûen célzásgyorsító legyen a harmadik, mert minden 2.5öx célzási sebesséGÛ ágyú mellé kell egy. Nagyon sokat számít, hogy ki lõ elõszõr, és hogy mennyire pontosan.

Hát nem tudom ki ugrik erre az ajánlatra... De szerintem ne add fel, mert eddig eljutottál oda, ahonnan a tankok már elég jók... Meden a T-44 már nagyon jó tank, és a heavy is IS-tõl kezdõdik...

IS3, IS4-el, de még a T54-el pedig már nincs igazán olyan amcsi tank, amitõl igazán megijednék (ami persze nem jelenti azt, hogy esetenként nem nyírnak ki simán) 😊

Tono34
Egyik legjobb tank a KV. saját tierben nagyon pusztító, feljebb is lehet szépen sebezni vele.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Jó lenne ha a visszaszámlálás alatt lehetne cserélgetni a felszerelést a tankon.

ja a spall liner csökkenti a HE sebzését, nagy artyk ellen nem sokat ér, meg ha átüti a HE a páncélt akkor nem csökkenti a sebzést.

Célzásgyorsítót tegyél még rá.

darki81
tök mindegy mert kv-val is 8-as 9-es tankokhoz basz be ez a szerencsétlen játék, fõleg tegnap óta.. nem tudom már megint mit mahináltak de már tele van a tudatom ezzel az elosztással..
sajnos nekem is a 152-est kell használnom, pedig jobban tetszik a hosszú csõ, de csak akkor ha felül vagyok 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Tigrisre felraktam eddig ventit meg rammert, viszont tapasztalat hiányában nem tudom eldönteni mi menjen mellé. A spall liner esetében mit jelent hogy +15% a expl. ellen? Csak HE esetében használ?

patchaou
KV-nál tilos föladni! 😊 Brutális egy gép, fõleg ha a random istene melléd áll. Volt hogy 107-essel egy meccsen 3 tiger p-t szétkapott. Lassan Én is átkacsázok med ágra. Nemsokára is-7, és amint lesz kredit megveszem kv-13-at.

Ja nem cserélem ráfeküdtem a KV-ra 152mm-esel elszenvedem a 107mm-ig azt megyek nehéz ágon.A T-43 meg a Med ágat szerintem hagyom,lehet hogy a fullos T-44 már jó de néztem gyárilag csak a 85mm-es ágyút használhatja és azzal kell összeszenvedni több 30k tp-t.Tier8-ba elég kitolás egy fokpiszkálóval.De a troll puki nagyon bejön ha betalál tarol mindent 😊
darki81
hát, a helyedben nem csereberélnék, mert ha a T43-ig kihúztad, onnan már zsír, a kv meg fõleg jó..
ha most kezdeném a játékot, még ingyen sem kellene más fullos accountja mivel a sajátod az amit megbecsülsz, mert a te eredményeid és munkád lakozik benne!
ne csereberélj, játssz!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Morfi

Szerintem semmi baj a csapatelosztással.

Fú remélem hamar elkészülnek:

Are WG still working on new engine sounds.
Tiger starting up. wouldnt it be cool to have this sound at the start of battle.

It's deafening.

Yes, the work on new sounds is being carried out.

Rengeteget dobna a játékélményen ha normális motor hangok lennének, és érezzük hogy több száz lóerõ dübörög, nem egy benzines fûnyíró motor.

Sippie
KV-ig jutottál el és megutáltad? hmmm...
Elsõ JpzIV killem egy IS-3-as szembõl, kupolán...Örülhetett neki.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Végletekig megutált ruszki ágat cserélem náci vagy amcsira.med ág T-43-ig kihúzva full cucc és legénység ill.KV-ig a nehéz ág.Ha érdekel valakit cserélek priviben megbeszéljük
Bugi Misi
ez jól sikerült kör talán még nem is volt ilyen Dagi Leoval😊

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 30. 2:58:22
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 978 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 438

Artykat és 1 szerencsétlen Ferdit megszívattam😄
Replay

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Én igazából nem is használtam azon a vonalon egyik 122-est sem. Még az IS-3-on is a 100-ast használtam. Egyrészt negyed annyi kredit, feleannyi töltési idõ, tehát gyorsabb, és az átütés is ugyanakkora. De döntse el mindenki maga.

Bugi Misi
ja nem volt rossz😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
milyen kegyes hozzám az MM<#idiota>

Buci
Na ez jó móka volt. Elején kicsit sok volt a vereség, de a végeredmény így is jó lett:
15 Gyõzelem, 7 Vereség, 1 Döntetlen
Kinyírt klánok: -V8-, ZGBP, 66PDS, FTW, 7-CIE
Akiktõl kikaptunk: CT, VTEPS, WAFFE

Köszi skacok, legközelebb találkozunk 😊

carpe diem

Ne reménykedj, akkor nem csalódsz.

Én a német TD ágon egyedül ezt nem szerettem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát jah, eu szerveren nem igen lesz live márciusnál elõbb, az biztos. Azért még reménykedek benne h 2. héten elkezdõdik a teszt szeró.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Is-en szerintem nyugodtan használd a 100mm-est, h gyorsan meglegyen lé a 3-ra, de fejleszd ki a jobb 122-est is, h ne az is-3-nál kelljen. Is-3-on meg már talán a 122-es a jobb választás, h legaláb nagyot tudjál rugni amig meglesz a bl9, mert átütésben egyik sem egy viágbajnok. Szopás lesz nah.😊

Boccs h kilõttelek szombaton himmersdorfon, azt hiszem te voltál, azért volt ismerõs a neved. Perzsával voltam, te meg is-el.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 30. 0:01:08
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 773
Szerzett kredit: 22 032
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

Kicsit sok kérdés, már én se tudom mit akarok, mert felidegesít az IS.<#falbav>
T8 heavy-k páncélját már nem viszi át. 20-ból 3x vagyok fölülrõl a top 3ban, viszont akkor tele van minden artyval. Meg akarok szabadulni tõle.
Hátha az IS-3mal már kicsit jobb lesz az MM.

A KV volt az utolsó tank amivel élvezettel játszottam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Melyik ágyút fejlesszem ki az IS-re? (most 1 lassabb 122 van rajta)
100mm, vagy fejlesztett 122-es?
Valahol azt írták, hogy a 100assal jól lehet farmolni. Igaz ez?
Melyikkel könnyebb eljutni IS-3ig?
Vagy inkább hagyjam rajta a 122-est, és amit költenék számoljam bele xp-be?

Solten
Megkedveltem a JagdPanzer IV-et...

Saor Alba

Vereség
Csata: Mines 2012. január 29. 23:25:08
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 50 494

3 arty oldalanként. A mieinket 2 percen belül kilõtték az ellenséges arty-k tracer alapján. Akkor már biztos volt a bukás, így kerestem egy védett sarkot és jónéhány percen keresztül szétlõttem mindenkit, aki arra járt 😄
Végül persze gyõzött a túlerõ, de jó volt aprítani õket 😊

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX