World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csata elején a felderítést érdemes a vérpistikékre hagyni, általában van egy kettõ. A csata második felében viszont aranyat ér. Úgyhogy eleinte marha óvatosan, aztán viszont VAAAAGH, soha meg nem állni, max amíg átgondolod a következõ lépést. 😊 Általában a lövésre szoktam figyelni, na ezt itt el lehet felejteni. Majd az automata célzó lerendezi. Ha köbö rajta van a célon, sütöm el, majd csak bemegy az egyik. A nem begyorsult könnyû tankokat is simán körbe lehet táncolni így. Az a fontos, hogy ne menjek neki semminek és hogy folyamatosan maximális sebességgel haladjak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ja, prémmel akarok átjutni a 3001p-n is... ott is el fog úszni pár ezer free xp.
Ehhez a körhöz pedig gratula. Ja, semmit nem veszítesz ha bekapcsolod a replay funkciót. Alig foglalnak helyet és bármikor törölheted õket. Én a jobb meccseket kimásolom külön könyvtárakba.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. január 30. 11:00:29
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 642 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 190
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Most sajnálom elõször, hogy nem készítek replay-eket 😞
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
IS3, IS4-el, de még a T54-el pedig már nincs igazán olyan amcsi tank, amitõl igazán megijednék (ami persze nem jelenti azt, hogy esetenként nem nyírnak ki simán) 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
sajnos nekem is a 152-est kell használnom, pedig jobban tetszik a hosszú csõ, de csak akkor ha felül vagyok 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ha most kezdeném a játékot, még ingyen sem kellene más fullos accountja mivel a sajátod az amit megbecsülsz, mert a te eredményeid és munkád lakozik benne!
ne csereberélj, játssz!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Are WG still working on new engine sounds.
Tiger starting up. wouldnt it be cool to have this sound at the start of battle.
It's deafening.
Yes, the work on new sounds is being carried out.
Rengeteget dobna a játékélményen ha normális motor hangok lennének, és érezzük hogy több száz lóerõ dübörög, nem egy benzines fûnyíró motor.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 30. 2:58:22
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 1 978 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 438
Artykat és 1 szerencsétlen Ferdit megszívattam😄
Replay
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

15 Gyõzelem, 7 Vereség, 1 Döntetlen
Kinyírt klánok: -V8-, ZGBP, 66PDS, FTW, 7-CIE
Akiktõl kikaptunk: CT, VTEPS, WAFFE
Köszi skacok, legközelebb találkozunk 😊
carpe diem
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Boccs h kilõttelek szombaton himmersdorfon, azt hiszem te voltál, azért volt ismerõs a neved. Perzsával voltam, te meg is-el.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Csata: Prokhorovka 2012. január 30. 0:01:08
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 773
Szerzett kredit: 22 032
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
T8 heavy-k páncélját már nem viszi át. 20-ból 3x vagyok fölülrõl a top 3ban, viszont akkor tele van minden artyval. Meg akarok szabadulni tõle.
Hátha az IS-3mal már kicsit jobb lesz az MM.
A KV volt az utolsó tank amivel élvezettel játszottam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
100mm, vagy fejlesztett 122-es?
Valahol azt írták, hogy a 100assal jól lehet farmolni. Igaz ez?
Melyikkel könnyebb eljutni IS-3ig?
Vagy inkább hagyjam rajta a 122-est, és amit költenék számoljam bele xp-be?
Csata: Mines 2012. január 29. 23:25:08
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 50 494
3 arty oldalanként. A mieinket 2 percen belül kilõtték az ellenséges arty-k tracer alapján. Akkor már biztos volt a bukás, így kerestem egy védett sarkot és jónéhány percen keresztül szétlõttem mindenkit, aki arra járt 😄
Végül persze gyõzött a túlerõ, de jó volt aprítani õket 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX