World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videók alapján úgy tûnt, hogy se az M103-nál, se a T110-nél nem marad meg a löveg jó negatív kitéríthetõsége. És valószínûleg a RoF se. Mindkettõ jóval kisebb mint a T szériás nehéz harckocsik, jobban páncélozottak és a 120 mm-esnek lesz a legjobb átütése a nehéz harckocsik közt. Nem valószínû, hogy olyan nagy RoF-ot kapnának. Tipp ként azt mondanán 5,7 és 6,5 lesz.
Sippie
ha nem teljesen szembõl lövik akkor ugyanúgy pattan az E75 alja is
Szerintem a vk45 erõsebb mint az E75. Igaz, a Vk45-nél hátrány a hátul lévõ torony. De, az E75 hasát könnyebben át lehet lõni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Egyetértek. Nekem is megvan mind. Mindegyik jó, de a leguniverzálisabb az E-75. A T34-el az a baj, hogy többnyire pont arra nem alkalmazható ami a feladata lenne: a támadó ék vezetésére, áttörésre. E-75-el, IS-4-el akár két tier 8-as ellen is ki lehet állni pláne, ha nem IS-3 vagy KT az a két tier 8-as. T34-el még két tier 7-es ellen se.
Szerintem a legerõsebb tier 9 az E-75 még mindig, de érdekes, hogy vele van a legrosszabb statom a t9 heavyk közül. T34-nek van szerintem a legjobb tier 10 ágyúja a játékban, azzal a ROF-al elég brutálisakat szoktam aratni, számomra eddig a legszerethetõbb tier 9 heavy az AMX-50-120 mellett. IS-4-et szerettem a legjobban korábban, de a front páncél nerf óta csak szívok vele, nem is nagyon vettem elõ 7.0 óta, legfeljebb 5-6 körre. Nagyon várom már az M103-at, pedig sztem alig fogok vele menni, de ha megmarad a jó ágyú kitéríthetõség a T34-hez képest és jó lesz a páncélja, akkor simán lehet a legjobb t9 heavy.

Meg azért az se elhanyagolható, hogy eltalál mondjuk egy gw panther e-75rõl leszed mondjuk 250et a t34et meg kis túlzással kinulláza jó formán😄
örülj neki, én maus elõtt jöttem erre rá. képzelheted!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nyilván van egy-egy szituáció, mikor szerencsésen jössz ki belõle. Nekem volt/van is-4em e-75öm és t34em is. Mind 3 tank nagyon jó, de e-75 egyértelmûen olyan, ha top tier akkor úthenger effektus, fõleg ilyen t34ek ellen beforgatom az alját át se nagyon tudja küldeni, míg az esetlegesen engem támogató kisebb tankok õt könnyedén átlövik addig az õt támogató kissebb tankoknak engem esélyük sincs átlõni. Az e-75 a legerõsebb tier9 szerintem, nekem ezzel is a legjobb statom. Ja igen és e-75 még simán kiállhat egy tier10es elé is harcolni, míg t34nek erre esélye sincs. Mondom nekem is volt, hogy az is-4eket többször is lezúztam 1vs1be és szerettem is játszani a nagy rof miatt a t34 (szvsz sztem az egyik legjobb ágyú a játékban), de attól is-4 jobb sztem, e-75 meg pláne.
Én nagy szerencsétlen voltam a T34-el, pont úgy, mint a T29-el. Ha jól ment a játék, akkor veszített a csapat. Ha egybõl kilõttek, akkor tuti nyertünk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Akkor neked az orosz gépek passzolnak. Kinek mi. Egy idõ után már bármelyikkel megtanulsz játszani és ki tudod használni a legerõsebb tulajdonságát. Alapjáraton azért jó a ruszki, mert kibír pár lövést és cserébe nagyot odasóz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én is sokkal jobban játszható tanknak tartom a t34-et, mint az e75-öt. A városi pályák kivételéval, majd az osszes pályán hasznosabb a t34, a magas rof, a jobb mozgékonyság és a jobb ágyúkitérités miatt. Az olyan hulldown mapokon -mint pl sandriver (amit imádok, csak kár h ritkán fogom ki😄)- szinte borítékolható volt a vérfürdõ és a top gun.😄

Nagyából párhuzamosan toltam õket. Nekem a t34 jobban bejött, talán mert a stílusomhoz is közelebb áll.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Német vonalat erõltettem eddig és feljutottam a Panther-ig PIV, vk3601, vk3002 útvonalon. Aztán olvasgattalak titeket az orosz vonal milyen jó. Egy hete orosz irányban nyomulok azóta és verem a fejemet a falba miért nem ezzel kezdtem mikor ezek a tankok mérföldekkel jobbak mint a németeké. Eszméletlen jó a KV és a játékélménye is megvan, a németekkel meg folyton kaptam a sok pofont hol a löveg kicsi hol a páncél vékony stb. Már megvan a KV-3 és bõdületesen jó tank ez is. Rögtön felrakhattam rá a KV-tól átrakható 107-es löveget tehát egybõl nem nagy szívatós indulásom volt. Ma hazaérek a munkából és kitolom a D10-T löveget hozzá ez még erõsebbet üt.Pár nap és IS aztán IS-3 lehet a végcél talán a jövõ héten. Tegnap láttam egyik csatában elõször Maust. Rá is löttem 3-at:-)) simán lepattant pedig a láncra céloztam hátha...:-)) de nem. Párducom még megvan egyszer indítottam be tegnap hátha sikerül dupláznia, meg is lett de aztán leraktam. Arra jó volt a gyorsasága hogy egy francia kis tankot úgy megkergettem futott a párducom elõl be a virágágyásba felborított mindent úgy szaladt elõlem, a lepedõket amik ki voltak téve száradni átszagatta úgy szaladt, rohant elõlem de az enyém sem maradt le a végén pörögni próbált mint az orosz tankokkal szokta, na ez neki nem jött be és aztán kinyírtam, nem kegyelmeztem.Elég sok borsot törtek az orrom alá pár meccsel elõtte amikor KV-kkal voltam. Még most is röhögõgörcsöt kapok ha eszembe jut hogy szaladt elõlem a francia éticsiga tank.:-)))

Ja, hogy CW. Akkor ez egyelõre nem érint. Majd talán ha egyszer lesz 10-es cuccom. Da ahogy haladok, valószínûleg egyszerre lesz 3 és probléma megoldva. 😊

Bizonyos csatáknál a felrobbant járgányod x ideig használhatatlan lesz, vagyis, ha menni kell a csatába nem viheted. Ezért lesz jó, ha egyszerre több CW képes géped lesz.

Mi ez a fagyasztásos rendszer?

Én annak örültem leginkább, ha az IS4 szemben állt, mert akkor nagy eséllyel átlõttem, az oldala az mókás dolog. Na majd nemsokára én nyomom az IS4-et és akkor meglássuk.

Az E75-nek meg az oldalát szeretem egyértelmû okok miatt. Kritikus helyzetekben szinte mindig lepattant róla a golóbis.

A ROF és a kemény dolog egyértelmûen jó. Bár mostanában sorra átlövik vagy a tornyomat, vagy a kupolát.

pointer4
Hát igen, ha pattan kb egy is az E75 rõl, amit egy jó sofõr össze fog hozni, akkor az E75 nyert. Viszont amíg a 105ös csõ volt a T34en, fostam az IS4ektõl, de most összecsomagolom simán 😄 IS4 lõ egyet, én kiugrom, 2x belelövök, és még van idõ elbújni 😄
Rof miatt meg tudja verni és én vertem már meg 100%os E-75öt meg IS-4et egyedül többször is. Ehhez persze az kellett hogy a legtöbb lövés átvigye, mivel T34et tuti sebzik ezért is fontos hogy T34 átüsse õket. Úgy számoltam ha 1-2 lepattan még jó, 2nél több már halál.

WoT: Nishizumi77

Remélem jön hamar a fagyasztásos rendszer, mert szerintem unalmas a cw hogy csak T10ek artyk meg 1-2 med ütlegeli egymást.
CWt is szét kéne osztani több tierre, T8 tök jó lenne.

én már régen is azt mondtam, hogy t34 nagyon jó tank fullosan, de mondjuk e-75-t kizárt, hogy megverje 1vs1, ha van egy kis esze az e-75 vezetõnek
Elméletileg az M103-at csak kipróbálom, amivel majd játszok is kláncsatán az a Tier 10-es csoda lesz. Remélem ér majd annyit, mint a többi. Én már készülök a fagyasztásos mókára, bármikor is legyen.

Fullosan szerintem is nagyon jó volt a T34. 120as ágyú nagy rofjával lehetett osztani a pofonokat rendesen, M103 csak jobb lehet nála, remek ágyú és jobb páncél.

pointer4
Hát, igaz az E75öt egy jó 4000 csatával korábban nyomtam, és azóta teljesen másképp játszom, de szerintem a T34 egy sokkal jobban játszható tank, mint az E75. Bár lehet ha most húznám az E75öt, sokkal jobb statom lenne vele, mint anno... Nekem bejön az az amerikai csoda, bár még van hátra 100k xp 😄
Ezt a különbséget így túlságosan belemélyült gondolás nélkül a nagyobb sebességében, és a csõ negatív kitérítésében látom leginkább.
Ja leszek 😄

Hazaviszem okulni. 😊

Eagle16
Délután leszel? Platoonozni.

Vicces, de ha egyedül megyek a Lórival akkor 10 csatából 2 nyerek, akármit csinálok 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Összeválogattam pár jó replayt francia tankokkal:
replays

Tankok: AMX 13 75, 90; AMX M4; AMX 50 100

jelszó a rarhoz: amx

Nem tudom rég volt már az, már egy ideje megvan az IS-4 fullosan, szerintem venti nem volt.

Kérdés:
Tegnap megvettem az ISU-t,Bl-10-re el is nyomtam a free xp-t,rammer és venti mellé mi a 3. ajánlott?Most háló van rajta,de lehet célzásgyorsító hasznosabb lenne,mivel ha elsütöm azt az ágyút úgyis csak a vak nem lát meg!

Akkor mi nincs az IS-3-asodon rammer vagy ventillátor?
Nincs bizony ezért nem is tudtam mirõl van szó.😊 de legalább nem kelett vacilálnom mit vegyek😊

Akkor ez bukó. Megy rá a háló, oszt jóvan. Úgyis hátulról lövöldözök vele. 😊

Azon nem fogod kipróbálni😊

akkor ezek szerint mégsem lehet rá felrakni😄
Ilyen stabilizátort hol lehet szerezni?

Hát azért most nem veszek hogy megnézzem 😄
De szerintem nincs hozzá.

Na ez az, autoloaderes ágyúkhoz kötelezõ darab a célzásgyorsító, mivel ott aztán tényleg hamar betölt és nem árt ha el is találod az ellenséget vele.

hát szerintem tigrisen már lehet, mind1 én azt tenném rá, vagyis jobban mondva semmit, mert csak toptier tankokra szoktam rakni😄
Csak hogy arra az nem megy fel.😊
A németeknél T8-tól lehet stabilizátor.

Mindenesetre Tigrisre továbbra se lehet felrakni. De legjobb ha kombinálod a kettõt, amx 50en elég jól teljesít a kettõ együtt. Mivel rammer nincs hozzá ezért volt neki hely.

patchaou
Szerintem függ az egyén játékstílusától is hogy melyik a jobb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Múltkor írtam hogy én Lorraine-nen is célzásgyorsítót használok a stabilizátor és a ventilátor mellé.

Rammer-t nem lehet felrakni.

Szerintem hasznos, mert lövések között gyorsabban visszaszûkül a célkör.

Nem tudom mi mást lehetne rá tenni ami hasznosabb lenne...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lehet, ezt a stabilizátort ki fogom próbálni. Pont tegnap vettem VK3601H-t. 😊

Legtöbb tankomon rammer, célzásgyorsító és ventilátor van, ezek jól beváltak, és érezhetõ a célzásidõ különbség felszereléssel és nélküle.

Vertikális stabot meg mivel csak magas szintû tankokon lehet használni ezért nem sok mindenen van rajta.
Jelenleg: AMX 50 100on, chaffeen, E-50en van ez rajta.

eleve a stabilizátor nem csak azért jobb, mert menet közben pontosabb, hanem azért is,mert 20%-al kisebb a célzókör, ezért passzívan tulajdonképen célzásgyorsító is. A célzásgyorsító artyknak való, stabilizátor való a medre és a heavyre inkább szvsz.
Oda kell figyelni, az arany csavarkulcsra kell kattintani levételkor, akkor a depóba kerül a cucc. a kalapács meg megsemmisíti.
De amúgy már van olyan lehetõség is hogy tank eladásánál kipipálod a nem levehetõ felszerelések eltávolítását, és akkor ugyanúgy leszedi és depóba kerülnek.

remélem nem járok majd úgy mint itt a fórumos kollega, hogy eltûnnek a felszerelések amikor leszerelem. lassan meglesz a KT és át akarom majd rakni.

Pedig a stabilizátornak sokkal több értelme van mint a célzásgyorsítónak. Nálam sokkal jobban bevált, pedig többnyire én is megállok lövéshez. Nem mindegy, hogy mielõtt megállsz mekkora a célzókör. Ha pedg menetbõl lövök, mert arra is sor kerülhet, akkor pláne semmit nem ér a célzásgyorsító.

A célzásgyorsító az alapvetõen SPG cucc olyan lövegekhez jó, amiknek 5-6,5 másodperc a célzási idejük.
huh pedig fõként oroszokra kéne az a gyorsító, förtelmes az a 3 másodperces célzásidõ 😄
Fõleg a német 2 másodperces ágyúk után.

IS-3ason nekem fent volt a vertikális stab. meg a célzásgyorsító is 😄

köszi, közben megtaláltam, csak nem volt olyan tankom amire szerelhetõ lenne.