World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nagyából párhuzamosan toltam õket. Nekem a t34 jobban bejött, talán mert a stílusomhoz is közelebb áll.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Az E75-nek meg az oldalát szeretem egyértelmû okok miatt. Kritikus helyzetekben szinte mindig lepattant róla a golóbis.
A ROF és a kemény dolog egyértelmûen jó. Bár mostanában sorra átlövik vagy a tornyomat, vagy a kupolát.
WoT: Nishizumi77
CWt is szét kéne osztani több tierre, T8 tök jó lenne.
Ezt a különbséget így túlságosan belemélyült gondolás nélkül a nagyobb sebességében, és a csõ negatív kitérítésében látom leginkább.
Vicces, de ha egyedül megyek a Lórival akkor 10 csatából 2 nyerek, akármit csinálok 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
replays
Tankok: AMX 13 75, 90; AMX M4; AMX 50 100
jelszó a rarhoz: amx
Tegnap megvettem az ISU-t,Bl-10-re el is nyomtam a free xp-t,rammer és venti mellé mi a 3. ajánlott?Most háló van rajta,de lehet célzásgyorsító hasznosabb lenne,mivel ha elsütöm azt az ágyút úgyis csak a vak nem lát meg!
De szerintem nincs hozzá.
A németeknél T8-tól lehet stabilizátor.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rammer-t nem lehet felrakni.
Szerintem hasznos, mert lövések között gyorsabban visszaszûkül a célkör.
Nem tudom mi mást lehetne rá tenni ami hasznosabb lenne...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vertikális stabot meg mivel csak magas szintû tankokon lehet használni ezért nem sok mindenen van rajta.
Jelenleg: AMX 50 100on, chaffeen, E-50en van ez rajta.
De amúgy már van olyan lehetõség is hogy tank eladásánál kipipálod a nem levehetõ felszerelések eltávolítását, és akkor ugyanúgy leszedi és depóba kerülnek.
A célzásgyorsító az alapvetõen SPG cucc olyan lövegekhez jó, amiknek 5-6,5 másodperc a célzási idejük.
Fõleg a német 2 másodperces ágyúk után.
IS-3ason nekem fent volt a vertikális stab. meg a célzásgyorsító is 😄