World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc Steppes-i sziklavár körül jól megszivattuk az ellent! Szegény IS-4 a végén azt se tudta merre van az elõre. <#nevetes1>#nevetes1>
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 29. 22:49:48
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 3 354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 853
Csatában elért Achievement: Top Gun
Replay
De a TD nem így gondolta.
Mind1 máskor a franciával kezdem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Alapsztori: Van 1 IS-em a lassabbik 122-esel. Úgy érzem ez volt eddig a legjobb köröm 5 killel top tierként. Az mm-et látva az elején azt mondtam elveszítjük. Szemben az 5 legmagasabb heavy (IS, KV-3, AMX-nemtommi), nálunk összesen 2 heavy. Védünk mint állat, az egyik oldalon segítséget kérnek, mire odaérek kilövik a TD-t, nekem a puszta közepén leszedi a láncom 1 T5-ös francia (20%HPja volt)és percekig a picsám volt felé. Velem szemben jön 1 Herci, a T7-es AMX, 1 med (nem emlékszem) meg 1 KV. Mivel lassan töltök újra ezért én úgy gondoltam, hogy nem foglalkozok a kis franciával, kilõttem az AMX-et, a KV-t, a medet, és ezután fordultam volna a kis franciára de addigra szép lassan leszedett.
Erre a TD aki segítséget kért de késve értem oda, elkezdi, hogy miért nem a kis franciával kezdtem, és hogy mekkora hülye vagyok, mert így kilõttek. Erre én mondom neki, hogy mivel szarul álltunk, ezért a veszélyesebbekkel foglalkoztam.
A végén 3 tankkal nyertünk.
Kérdés: Tényleg hülye voltam?
Ágyút úgy döntöttem, hagyom a 88-ast, így is elég jól lehet farigcsálni az ellent, néha bead 300 dmg-t így is, de általában 260-70 meg szokott lenni. Nem éri meg az az 1000 pénz, +60-70 sebzésért, ill +25 átütésért, szvsz.
Most is összehoztam egy ilyet, igaz top ként! Egy másik Kt-val tartottuk az egyik oldalt, míg a másikon a többiek hadakoztak, persze elvéreztek, de addigra odaértünk, és ott is rendet raktunk! 😄
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 29. 21:42:04
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 094
Szerzett kredit: 30 045
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
1.Public test - most likely - next week?
2.We will get our accounts status (on public test) from 15 November, last public test or there is new date with saves?
1. Public test is most likely not to be launched next week.
2. A new database repica will be created prior to 7.2 public test.
Think we can expect the preliminary info on T25/2 and T28 proto after the added to the 7.2 supertest, ie not before long.
LoL akkor mit tesztelnek már majd egy hónapja?!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
szerintem egy ilyet össze lehetne majd hozni valamelyik nap 😊
50%-al több credit, az meg mindenkinek jól jön!
Múltkor játszottam finnekkel, sorba nyertük szinte mindet, jó volt a csapat.
de ha 10 magyar ts-en összejön, az még ennél is jobb lehet <#wink>#wink>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Cserébe a T28-ak szarrá lövik, abból meg mindig van oldalanként 3-4 😊, de legalább én is tudom õket aprítani.
Azért még jobb igy, mint ISek ellen támadni vele 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
itt limitálva van az emberek létszáma plusz atierek összege (pl a champion: max 15 ember, max 90 tier).
Azután ezek a companyk verekednek más companykkel.
Jó dolog pl, hogyha van tier4esed, akkor junior companyiban mindig top tank leszel, nem kell tier8ak ellen kardozni.
Másfelõl, nehéz folyamatosan pörgõ companyt találni, elég sokat kell várni. Bár ha be tudsz furakodni egy full klános companyba, az jóóó 😊
bajnok szinten 4-8 szinti heavy
2-8 medium
2-8 td
2-8 arty
sok tank jöhet, de a tierek összege maximum 90 és minimum 60 lehet.
ha úgy van jönnék fullos hummelal, haver S-51 arty, meg másik haver GwPanther arty. Amúgy IS , IS, KT
vagy még hozhatok JgPanthert, de ISel hatékonyabb lennék....
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
M6 : 941 dmg/battle 52% winrate
ARL : 787 dmg/battle 59% winrate
na akkor hogy is van ez?! 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
I met God. She's black
T32 - 1929 az átlag damageom (ez ugye márt majdnem 2000), és a winratem 51%....
IS3 - 1626 az átlag, a winrate meg 54%. Jóval kisebb átlaggal nagyobb winrate.
IS4 - 1716 az átlag, a winrate pedig 57%
Mind viszonylag magas szintû tank, és nézd meg, köszönõ viszonyban sincs a winrate-damage. Látod, kevesebb átlagsebzéssel szignifikánsan nagyobb winrate pl az IS4-T32 közt.
Ráadásul a poén kedvéért: mindegyik tankban én ülök, ugyanazzal a képességekkel. Most akkor az egyik tankban gyökér vagyok és béna, a másikban meg nem?
Efficiency rating 1457.23
Average tank lvl:5.84(ez mi is ez?)