World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Én szerettem a Panther II-t, de nekem a P1 is bejött, ennek alapján neked nem fog tetszeni a P2 sem. Utána viszont az E-50 eszméletlenül jó, úgyhogy mindenképp érdemes megvenni.

Tényleg! Mikortól számíthatok több lóvéra/TPre? Most II-III-IV tankokkal max.8000 pénz, meg ilyen 500-700 TP jön csatánként. (ez legalább 40 csata, mire KV-t vehetek)

kerla
Panther II-rõl tudna valaki nyilatkozni? Mert kimaxoltam a Panthert, amivel 100%-ban nem voltam megelégedve, hiszen nem annyira gyors, mint amenniyre gyenge a páncélzata, így most a KT-val az E-75-re gyúrok, lassan meg is lesz, de közben a Panther II-re is összegyûlik a credit, így gondolkozom rajta.
Érdemes megvenni?

További egy VK2810-es tulaj is nyilatkozhatna credit hozamról. Mert néha jól esik száguldozni és azt lehet vele, de vajon értelme is van?

kerla
Sebaj. A kis tankokkal csak abszolute szórakozásból játszom, nem számít a TP, a credit. Negatív zárás nem létezik velük, az pedig, hogy 3000 vagy 6000 creditet hoz, édesmindegy :-)

Nem úgy a KT-val...

Már nagyon unalmas, hogy az amx 12t-vel mindig tier 8-9 közé tesz, nekem is kellemetlen meg a csapattársaknak sem mindegy.
Atyaég mekkora csata volt!

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 31. 11:37:55
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 1 894
Szerzett kredit: 55 275
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

Tono34
ha nincs mivel meggyógyítani akkor a veszteséglistán leszel.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Már eleve az vicces, amikor a parancsnok vezet, tölt és lõ egyben, de ez. 😊

detto.. a ket fos szemelyzet szepsegei. azota egybol gyogyitom, ha valamelyiket kilovik 😊
kerla
A német zsákmány francia H735(f)-emmel jártam így egyszer. Mind a két legénységet kilõtték, álltam a domb tetején és se elõre se hátra, de a tank még játékban volt :-)

Köszi a segítséget!

Még csak IV-es a legnagyobb tankom (T28, KV-ra izgultam rá), de nekem eddig sokkal megnyerõbbek a kis tankok.

igen 😊 ott allsz, van meg hp a tanknak, loszer, minden. azt csak mozizhatsz 😊
Na olyat még nem láttam, hogy mindenki meghalt volna. Olyankor se elõre, se hátra?

Nem életszagú az biztos. De gondolom nem az összes emberét lõtted el, csak párat. Vagy állandóan kilõtted a rádiót. Az egyik legidegesítõbb dolog, mikor ott áll az ellen 1%-ban és leszedem a lánctalpát. Pláne ha visszalõ és kinyír.

..mivel visszalott nem halt meg mindenki benne. viszont a pz4ben van vagy 4-5 ember, ezenkivul 8 modul ami serulhet. ebbol a lanctalp, a toronymechnaika, a motor, a kuker, amit a szemelyzet javithat, azaz tobbszor is elloheto. ezekivul lehet nala meg gyogycsomoga, es szerelokeszlet, azaz 1 embert es egy modult meg extraba ki tut javitani/meggyogyithat. 😊

a legnagyobb tank amit lattam kilott szemelyzettel az a hetzer volt. ez inkabb csak tier1-2ben elofordulni, ott is csak ritkan.
..igen, ez elegge zavaros nekem, mert akkor nem lehetne nulla hp-s kritikus talalat. aztan megis van. kozben meg ot-vel, meg lehet olyan sebzeseket latni, ami gyanusan nagy, azaz extra modul sebzodesbol adodhat.
Azaz, lehet, hogy már csak a kasztni állt ott a harcmezõn, de az full HP-vel? Na de, ha kilõttem a teljes személyzetet, akkor hogy lõtt vissza a nyomorult? <#zavart2>

Kisebbektõl nem szoktam összecsinálni magamat IS-4-ben. Ha meg már hátba tudnak támadni, az tolatgatástól függetlenül sem szokott jót jelenteni 😊

Néha lehet is olvasni patch notes-ban, hogy növelik vagy csökkentik a modul hp-ket tankokon.

[HUN]Kami*, kiskami*

hát attól függ mivel, is-4et lehet könnyedén trackelgetni, de megnézném én azt egy maus esetében😄
Szerintem ennek a kiseggelésnek egy hátránya lehet. Ha több kisebb tankkal nézel szembe, akkor folyamatosan lent lesz a tracked és nem nagyon tudsz majd mozogni. Aztán, ha valami megtalál oldalról, akkor máris kakukk, mert nem tudsz visszajárni fedezékbe és még a tornyot sem fordithatod arra, hiszen oldalról meg már el fogják lõni.

..sajnos a rendszer jelenleg ugy mukodik h a kritikus talalat nem okoz hp sebzest. a kritikus sebezes, azt jelenti h valamelyik tankmodulban okoztal serulest, vagy a szemelyzet egyik tagjat lotted ki. bizonyos modulok, bizonyos seruleseit kepes a szemelyzet javitani. pl.: motor, vagy lanctalp. igy lehet tobbszor is ellotted a lanctalpat, aztan kilotted aradiot, a periszkopot, meg a radiost. ezekbol, kb semmi nem latszik kivulrol. mondjuk motor, sofor, agyu, loszerrekesz, vagytoronymozgato mechanikat latni fogod. xp-t es kreditet kapsz a crtical hittert is.
Nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Még valami: tegnap egy csatában lõttem ezerrel egy IV-es szintû tankot a P35-el, és folyamatosan csilingelt, meg mondta, hogy "Critical Hit", de közben nem vesztett HP-t. Az mitõl van?
Józan paraszti ésszel: a "critical", az "majdnem halálos"-t jelent, nem?

Végre jött Himmelsdorf, én IS-4-ben, úgyhogy ki tudtam próbálni a tolatgatást. 13 bekapott lövés Objecttõl és E-75-tõl hp veszteség nélkül.
A dolog apró szépséghibája, hogy a másik oldal elesett és végül egy Su-14 100%-ról kivert 1 lövésbõl... Mert mért is ne lõhetne ki egy tier6 foskupac egy fullos tier9 tankot egy lövésbõl <#violent><#kocsog>

Kerdes melyik hasznosabb? ...sajna az elozo uzit teloval nem tudtam tovabbirni
hat jah 😊 de kesobb ezek az aprosagok, nagyon sokat fognak szamitani. ott egy-egy lepattano, 3-500 hp-t jelent.
Szia mki. Erdeklodnek hatha vkinek van rola tapasztalata. SU 26ra szeretnek venni vagy 50% motorerot -gondolom ezzel gyorsabban kapaszkodik az emelkedokon, de vegsebessege nem valtozik s 10% celzasi pontossagu pluszt. A
max akkor volt OP amikor még nem volt e-75, most már inkább e-75 OP 😄
Ó, köszi! Ez már AD&D mélység... 😊

Szimplan OP mert orosz. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

..ugy nezem a faq-ban, a "Kiléphetek e a csatából ha kilõttek?" resz mar nem allja meg a helyet.
..mivel pz35t meg tier2es, olyan sokat nem ersz majd a beforgatassal, de a lenyege az, h ugy forditod a tankod optimalis esetben orrat, vagy eppen ahol lovik, h ne merolegesen erjen a loves. minel nagyobb szogben eri a lovedek, annal nagyobb lesz az efektiv pancelvastagsag. Tehat amikro csak lehet es szemtol szemben harcolsz egy masik tankkal, igyekezd elforgatni a tankod orrat 20-30-40 fokban hozza kepest. ez persze nem minen tanknal celszeru, pl is3, mert ott eppen az ellenkezo hatast ered el. figyelni kell meg azert arra is, h ne ess tulzasba, mert ha angyon elforgatod, a tankod orrat erheto a loves, ami altalabn joval vekonyabb, mint a tankod orra. kb roviden ennyi.
Az már jó! A Típust is szeretjük, jó kis dög. 😊
Mighty
Jaaa, hogy itt egy kép is van. Sajna melóhelyen tiltva van pár kép hostoló 😞 Mondjuk meg tudom kerülni.

Szép teljesítmény. Néha én is összehozok ilyen credit mennyiséget.

Tegnap type-pal összejött egy zsíros 133k-s gyõzelem 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Prémiummal, persze. 😊
Ez volt az elsõ csatám ma, nem lett volna rossz nyerni és duplázni, de így se panaszkodhatom. 😊
darki81
ha mindet 100-ról szedted le akkor semmikor 😄
prémiummal?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mighty
Soha?
Tier 10 lesz belõle 0.7.3-ban talán.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mikor lett az IS-4 prémium tank? 😄
Kérdés: Milyen progival érdemes videofájlá alakítani a felvételt?

Ezt nézzétek meg légyszi. Az én gyors halálom gyak elõre vetíthetõ volt, mikor a t29 eltûnt mögülem (Pedig de reménykedtem, hogy jön utánnam). Viszont emit ez a t29 mûvelt, az nekem magas. Dög nagy batárral be a szûk kis résekbe a házak között, aztán 3-4en körbe körbe rohangálva addig lövik, amíg kimúlik... ez nekem magas, hogy gondolhatta...
Replay
Valaki elmagyarázná nekem ezt a "beforgatás" témát?
Kedvenc tankom a P35(t).

.. en is ilyesmikkel probalkozom, de top tankkent nem birok a seggemen maradni valahol 4-500 meterrel hatrebb egy bokorban.
darki81
na akkor nem lesz ez olyan szar tank mint ahogy állítják, köszönöm a tippeket 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Át kell ugrani free xpvel, különben mentálisan kicsinál.

WoT: Nishizumi77

Az amx40 egy tökéletes tank.... arra, hogy teljesen elba...a még azt a maradék kedvedet is. A franciák ezt hogy gondolták? Úgy mozog mint egy nehéz tank, úgy forgatja a tornyát és a testét, mint egy nehéz tank, cserébe mindenki átlövi. Az ágyú használhatatlan, mert a top ágyú olyan pontatlan, mint egy arty. A sebzése, Már! ha van neki átütése, elenyészõ.És ez könnyû tank? Ez, hogy ment át a tesztszerveren?

Valakinek van valamilyen tippje, hogyan kéne vele játszani?
Lényegében az IS4-es videos módszerrel beállsz a sarok mögé, majd hátrafelé tolatva seggel mész ki. Mivel hátul van a torony ezért alig fogsz kilátszeni a lövéshez. A szög pedig olyan nagy, hogy nagy eséllyel lepattanak az oldaladról. A torony ugye nagyon kemény.

Ha csikicsuki van, akkor mindig nagyobb ívben kanyarodok, hogy ne az oldalát, hanem az elejét lõhessék.

Ha szemtõl szemben lõjjük egymást, akkor 20-30 fokban beforgatom bal irányba az alját, a tetejét meg ellentétes irányba forgatom, mint a masunál. Azért balra, mert a géppuskafészek a jobb oldalon van és ilyenkor érzésre kevesebbszer lövik ott át, mint fordítva.

Nagy nyílt terepeken TD-ként használom. Bokorban bújok, lövés után tolatok, újra elbújok. Még három-négyszár méterrõl is el lehet találni vele az ellefélnek a kívánt pontját torony, vagy test nagyságrendben.

A puska lassabban tölt, mint a T34-es ágyúja, de szépet sebez, nem ritka az ötszár fölötti. Van, hogy háromból szeded az IS4-et, ami meg már elég jó.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

"Csak az oldalára kell nagyon vigyázni, mert az nagyon gyenge." - ez szerintem mindent elmond rola. azaz 1vs1ben ha nem med, vagy rusher francia az ellenfel. tobb elelnfel eseten megint csak bukta. ebbol kovetkezoen tavoli supportra egy haz mellol hasznalhato. tier9ben. support. koszonom.
Brutal
A US szerveren melyik a mûködõ magyar klán?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Eagle16
Az szép...én a végén az Is-7-esnek segítettem volna mondjuk. De nem ilyen mesterlövésznek való ez a T30 😊 Olyan volt miközben néztem, mintha a T32-esemet látnám, az is ilyen megbízhatatlan nagy távolságokra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius