World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Overlord
After the introduction of French tree it becomes even harder to defend that German 88/L56, quote: "works as intended". There is a general community consensus about the need of improvement to this gun's Penetration value. Are there any plans to revise/rebalance the gun as it was done with well received 88/L71 modifications, for which the community has been asking so long and so persistently?
It works fine, prolly will see to the Jagdpz IV in terms of MM spread reduction.
DE legalább több mint 1 év alatt végre belátták hogy a jgpznek nem ártana csökkentenie az MM besorolását.
WoT: Nishizumi77
Wikin fent van minden.
vagy ezt le kell tölteni?
Más. Éleítettem a dobozoshoz járó egy hét prémet. Dõl a pénz, míg prém nélkül épp, hogy csordogált. Régen nem volt ennyire feltûnõ a bevételkülönbség.
Amikor egyszerre többen jönnek, akkor is a leggyengébbet kell elkezdeni lõni, kivéve, ha azon csak "kopogtató" van, vagy nem 1%-ban pöcsöl veled szemben a heavy.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Attól függetlenül van pár szép pillanat pl T18 kis amerikai td 600+ méterrõl oneshot. Sajnáltam szegény Pz2-t
Viszont jó, mert ha jól láttam, akkor a BC-n már csak a lánctalpat kell majd.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha meglesz a DCA 45 onnantól már szinte mindent tudsz sebezni, utána a legfõbb hogy mozgékonyabb legyél.
Tettem már rá célzás+t, stabilizátort + ventit, remélem jó lesz ez. Elég ocsmányul néz ki a BC-hez és a lightokhoz képest.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Replay: link
Így mindenki eldöntheti hogy valóban csaltunk-e<#zavart2>#zavart2>
Amúgy: az "arty" tank? A játék címe World of Tanks? Nincs több kérdésem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De ha te ettõl a tudattól jobban érzed magad...
Elképzelhetitek mennyire le voltam döbbenve. Ott állok a csatatér kellõs közepén 800hp-val, és nem tudok csinálni semmit. Azóta, ha meglátunk egy S-51-et, a többiek mindig szívatnak orrba-szájba.
Kevés dolog van, amiben minden tankos egyetért, ez az egyik.
Ezmiez?
szoval nincs elfelejtve az ovodas korosztaly, csak kevesebbet beszelunk rola.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
12 tankom van, de áll 2 arty is a garázsban, a Hummelel nagyon jókat szoktam lövöldözni és redit szerzésre is jó, még a "butítást" követõen is. Néha jóle sik, pihenés képpen, plána ha vmi megy a TV-ben amire kell a fél szemem :-)
Skill: írtam privit.
2: Ide inkább az 5 tier-nél nagyobbak szoktak írdogálni. (Már rég elfelejtették, hogy õk is jártak óvodába... ;-)
Szvsz tier III-as 50k ezüstös dologra ne költsél semmit. Mert az abban az 50 csatában, amiben továbblépsz a következõ tier-re, nem termeli ki az árát. Két tier-rel feljebb is csak, akkor költs, ha vagy ezüstbányád van, vagy nem fogod eladni. (Például KV)
Igen, láttam a mellékelt képet, nem semmi, ezért is most tettem fel a kérdést. Megyek majd sokat a prém tankokkal és arty-val, akkor meglesz a zsé az E-75 mellett a PII-re is. Mert sajnos nálam a Kt az credit nyelõ. Ha van egy nagyon nagyon sikeres kör, akkor sem hoz töbet 30-40k tp-nél, de ekkor meg a lõszer kerül 20k-ba...
?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ajánlom figyelmedbe a #97949-es hozzászólást 😊 A következõ körben ismét acélfal (LOL) lettem.