World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igaz...

Overlord

After the introduction of French tree it becomes even harder to defend that German 88/L56, quote: "works as intended". There is a general community consensus about the need of improvement to this gun's Penetration value. Are there any plans to revise/rebalance the gun as it was done with well received 88/L71 modifications, for which the community has been asking so long and so persistently?

It works fine, prolly will see to the Jagdpz IV in terms of MM spread reduction.

DE legalább több mint 1 év alatt végre belátták hogy a jgpznek nem ártana csökkentenie az MM besorolását.

WoT: Nishizumi77

20%al csökkenti a célkört mozgás közben és toronyforgatás közben.
Wikin fent van minden.

a vezetoablak az a kis sav lenne a torony alatt?
ez a játék van ps2-re?
vagy ezt le kell tölteni?
Hali.a stabilizátor az mi?azt olvastam jobb nehéz tankra mind a célzásgyorsító.
Vezetõ ablaka. B1el ott simán vittem, csak el kell találni.

Mi az AMX 40 weak spotja? B2-vel nem tudom átlõni sehol. 😊

Más. Éleítettem a dobozoshoz járó egy hét prémet. Dõl a pénz, míg prém nélkül épp, hogy csordogált. Régen nem volt ennyire feltûnõ a bevételkülönbség.

Ha belegondoltok az teljesen logikus cselekedet. 😊

Amikor egyszerre többen jönnek, akkor is a leggyengébbet kell elkezdeni lõni, kivéve, ha azon csak "kopogtató" van, vagy nem 1%-ban pöcsöl veled szemben a heavy.

Detto 😊 Van mit törleszteni nekik.

Eagle16
Én meg pont fordítva, közepesekkel megyek és így meglesznek a modulok a nehéz ágra. ARL-44-re pl. csak lánctalp meg torony kell és máris fullos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Épp a T2-s kis tdkkel játszom, mondom jó móka lesz, de sajnos még tûrhetõ eredményt sem tudok velük elérni, az esetek 80%ban a csapat lehal 1 perc alatt vagy egyedül védek egy irányt, és lerohannak.
Attól függetlenül van pár szép pillanat pl T18 kis amerikai td 600+ méterrõl oneshot. Sajnáltam szegény Pz2-t
jaaah, nekem már az elsõ motor, löveg ill. rádió meg volt a heavy miatt (amit abbahagytam), + a lánctalp meglett 10k freeXP-t felhasználva, most szerintem én is a 100mm-est fogom kifejleszteni és csak aztán a motorokat 😊
Viszont jó, mert ha jól láttam, akkor a BC-n már csak a lánctalpat kell majd.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ha már nagyon erõltetni akarjuk a párhuzamot, akkor sztem is inkább a sniper.

patchaou
Ezzel én is így vagyok 😊 Ha látható/lõhetõ számomra egy arty onnantól leszarom hogy engem ki, mivel, hányszor és honnan lõ, biztos hogy rálövök.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Én így csinálom: lánctalp, DCA45, motor, 100mm-es ágyú, motor, motor.

Ha meglesz a DCA 45 onnantól már szinte mindent tudsz sebezni, utána a legfõbb hogy mozgékonyabb legyél.

Szerintem, a "TD" FPS megfelelõje a rakétavetõ.

Szerinted löveg vagy motor elõször a Lorrainere? 😊
Tettem már rá célzás+t, stabilizátort + ventit, remélem jó lesz ez. Elég ocsmányul néz ki a BC-hez és a lightokhoz képest.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Annál nagyobb élvezet levadászni õket 😊

Tank destroyer : Páncélvadász.

Eagle16
Az Is-3-nak nem tetszett az auto-loader 😄D

Replay: link

Így mindenki eldöntheti hogy valóban csaltunk-e<#zavart2>

Laptop? Égiáldás? Mi van?
Amúgy: az "arty" tank? A játék címe World of Tanks? Nincs több kérdésem.

Mi az a TD?

patchaou
Ha már fps-el akarok párhutamot vonni akkor nem a csipásokkal kezdem. Az arty olyan, mintha elsõdleges fegyvernek be lehetne rakni a laptopot amivel az égi áldást küldöd. Biztos lenne csatánként 5-6 kis csicska aki ezt választaná. Bárki bármit mond, az artyzás undorító, gennyes, gerinctelen dolog.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az arty? Orbital bombardment 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha már itt tartunk, a sniper leginkább a TD lenne. Az arty-t meg inkább hagyjuk, hogy micsoda. De a kredit nerf óta legalább nem nyüzsögnek anyira.

pointer4
Szerintem kevés embert ismersz, és hibásan általánosítasz.
De ha te ettõl a tudattól jobban érzed magad...
Kb. 2 hete történt, hogy 50%-os IS4-emet S-51 megküldte, és a 100hp-s sebzés mellett kiütötte az egész legénységemet.
Elképzelhetitek mennyire le voltam döbbenve. Ott állok a csatatér kellõs közepén 800hp-val, és nem tudok csinálni semmit. Azóta, ha meglátunk egy S-51-et, a többiek mindig szívatnak orrba-szájba.
Bezzeg az FPS-ekben sokan akarnak sniper-ek lenni...

Mindenki rühelli õket, nyugodt lehetsz. <#hehe>
Kevés dolog van, amiben minden tankos egyetért, ez az egyik.

Master91
Na mivan, nagy az infláció? 😄
Szia,
Ezmiez?

..pz35t, bt2, pzk 735f, tetrach, t127, pzk b2, valentine - levezeteskeppen en ezekkel szoktam menni. ha valami xp akcio van akkor meg az ms1et is elo szoktam venni, a garazsban ott van a legenyseg 😊

szoval nincs elfelejtve az ovodas korosztaly, csak kevesebbet beszelunk rola.
darki81
nekem is tetszett ez a kör 😉 xD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

<#taps><#eljen>

bandika64
Végre felül! 😉

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

patchaou
Látom kezdõdik... elõbújtak megint.

pointer4
Nem, csak a bénák utálják õket 😄
Én is utálom õket, ha éppen nem én vagyok artyval. Bár még akkor is sokszor megutálom õket. Egyébként nekem is csak pénzszerzés céljából van a garázsomban a GWPanther.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kerla
:-)
12 tankom van, de áll 2 arty is a garázsban, a Hummelel nagyon jókat szoktam lövöldözni és redit szerzésre is jó, még a "butítást" követõen is. Néha jóle sik, pihenés képpen, plána ha vmi megy a TV-ben amire kell a fél szemem :-)

Skill: írtam privit.

A tanácsom az hogy add el és játszál igazi tankal. Az artisták nem igazi játékosok, szinte mindeki utálja õket.

1: Az ide írogatok többsége nem igazán SPG párti.
2: Ide inkább az 5 tier-nél nagyobbak szoktak írdogálni. (Már rég elfelejtették, hogy õk is jártak óvodába... ;-)

Szvsz tier III-as 50k ezüstös dologra ne költsél semmit. Mert az abban az 50 csatában, amiben továbblépsz a következõ tier-re, nem termeli ki az árát. Két tier-rel feljebb is csak, akkor költs, ha vagy ezüstbányád van, vagy nem fogod eladni. (Például KV)

Kiegészítõkre költünk, de inkább csak nagyobb tankoknál. A kicsiken hamar túljutsz, ezért azokra még nem igazán érdemes. Ha jól emlékszem a végsebességkorlátolás kikapcsolását kérdezted. Azt arty-kra egyáltalán nem érdemes, ez inkább médium tankokra való. Arty-ra venti (amire lehet), célzás és töltésgyorsító kell. De én tier5 alatt nem javasolnám, esetleg csak akkor, ha van aranyad, és le tudod majd venni a tankról, miután átmész a következõre.

patchaou
Add el még mielõtt belõled is artista lesz.

kerla
Köszönöm midnekinek a tapasztalatokat.

Igen, láttam a mellékelt képet, nem semmi, ezért is most tettem fel a kérdést. Megyek majd sokat a prém tankokkal és arty-val, akkor meglesz a zsé az E-75 mellett a PII-re is. Mert sajnos nálam a Kt az credit nyelõ. Ha van egy nagyon nagyon sikeres kör, akkor sem hoz töbet 30-40k tp-nél, de ekkor meg a lõszer kerül 20k-ba...

Senki nem tud tanacsot adni SU26 ugyben? Pedig nekem ezt a forumot ajanlottak de nagyon.. Vagy csak nem koltotitek a kreditet kiegeszitokre
?
uraim . a key amiért 2100goldot lehet kapni holnaptól magasabb áron lesz kapható. aki még nem szerzet be eleget pmben keressen meg!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Én viszont nagyon szerettem a sima Párducot. A P2-t sokkal rosszabbnak éreztem, minden átlõtte és kb minden körben ellõtték az amo racket. Aztán kb a 70. körtõl elkezdett mûködni, vagy én éreztem rá (elég soká akkor).
Ajánlom figyelmedbe a #97949-es hozzászólást 😊 A következõ körben ismét acélfal (LOL) lettem.

én akkor játszottam vele amikor még nem volt type, sztem akkor panther2 legjobb tier8 med volt, de még most is nagyon jó, bár szerintem a panther a legjobb tier7 med szóval...😄
patchaou
Leegyszerûsítve a dolgot, minél nagyobb tankod van annál több sebzést tudsz kiosztani. És minél többet sebzel annál több xp-t és kreditet kapsz. Viszont a kiadások is nagyobbak lesznek. Techtreen megnézheted mennyi xp-kell egy tier8-9-es tank ágyújához. A javítás is több lesz és a lõszer is drágul 😊

Ezt magyarázza meg nekem valaki: KT-val vagyok, egy ilyen kis emelkedõ van elõttem, ami mögött elbújtam és ami mögül épphogy csak a tornyom tetejét látni meg az ágyút. Fejlesztett torony van rajta. Nem volt elforgatva, szembe néztem az ellenséggel, egy T29-essel! Rám lõ (megnéztem, a torony elején volt a lyuk) és kilõtte a MOTOROM! WTF? Ezt az egyetlen lövést kaptam, más ellenség nem volt a környéken, arty nem volt a pályán, csak a tornyomon volt egy lyuk... Már nem elég, hogy szembõl kitudják lõni a motort a német tankokon, úgy látszik a tornyot is elég meglõni hozzá...