World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ott azért nem szabad beforgatni mert hókotró a páncélja elõl😊) úgy értem ha beforgatod akkor lesz 90 fokban , valami ilyesmi😊

Na azzal szegénnyel meg az a baj, hogy bárhogyan áll vele az ember vagy a levélbedobónál vagy a szélén a kis trapéznál simán lehet lõni.
Mostanában inkább a wallet warrior stílus jön be vele oldalazva támadni mert hihetetlen mik képesek lepattanni, elnyelõdni róla.

darki81
Eagle16 kösz a tanácsokat, és is úgy gondoltam használni sarok mellõl mint abban az is-4es videóban 😊

ilsalon ha a seggével kitolatok egy kicsit, talán még félig be is forgatom úgy is jó? a segge is erõs ha eltalálják, vagy az oldala hátul? vagy csak azért így mert így nehéz eltalálni? 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ja.
Ezúton üzenném a tehetséges HAC-R klán jóképességû tagjainak, hogy végtelen az ignore listában a hely. 😄
Így feleslegesen bombáznak a játékban a privátchat-el amiben ráadásul még meg sem jelenik semmi.
A már többször kifejtett véleményem ettõl nem fog megváltozni róluk, fõként azokról a tagjaikról akikkel már összesorsolt a MM.

Mostanában mindenki látja és olvassa ezt a beforgatást. Az IS7-et gyakorlatilag szembõl csak úgy tudom átlõni, ha befogatják. Én támogatom az ellenfél idiotizmusát.

Viszont az IS4-et már megéri beforgatni, hogy a postaládát ne tudják lõni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kivételek természetesen vannak de most az átlag tankokról beszéltem
A kedvencem még amikor panaszkodik valaki, hogy átlövik az IS-3-ban pedig beforgatja. 😊

Egyetértek. Helyesen kell használni.

Beforgatni az elejét, ha lõnek. Sarok mögül seggel hátrafelé kitolatni épp csak egy kicsit. Kihasználni, hogy távolra is pontos az ágyú.

Én szeretem ezt a járgányt, nemsokára megvan vele a masu.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Heh, mostanában láttam egy patton videót, ami valami hasonló dolgot csinált.
Jó hely az a gödör ott?

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Szerintem azért szar, mert sokan nem tudják használni...

El sem tudom mondani hányszor láttam hogy ezt csinálják azzal az amúgy egészen jó tankkal:

Az összes fogyatékos úgy jön ki vele a fedezékbõl hogy a kemény 100mm vastag oldalát mutogatja az ellenfélnek....hihetetlen. De még csak be sem forgatja egy kicsit sem...90 fokban....hadd lõje át még a rövid 88-as is.

Úgy kell vele kijönni a fedezékbõl, mint a tegnapi videón, vagy úgy hogy a frontját mutatod...az oldalát semmiképpen sem szabad, már csak azért sem mert elöl van a motorja is és nem egyszer gyújtottam már fel ezért Ausf. B-t oldalról.

Én nem tudom miért, de értelmes Ausf. B játékost én nem is láttam mostanában...pedig nagyon kemény tank szembõl, ha egy picit beforgatod. Fõleg azért is, mert a lower hull-ja erõsebb mint az E-75-ösé. Csak az oldalára kell nagyon vigyázni, mert az nagyon gyenge.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ez nem francia tanknál még igaz is lenne. Én is sok hülyét látok aki feltolat a dombra seggel, aztán csodálkozik hogy átlövik a frontját még a kisebbek is.

Azt azért hozzátenném hogy E-100-nál ez JÓ taktika pl., mert a felsõ front még úgy is átlõhetetlen lesz ha feltolat a dombra, mivel alapból nagyon vastag. Viszont az alját így kisebb szögben tudják lõni. Én is csináltam már meg ezt és nagyon jól bevált, nem tudták átlõni az E-100 alját.

Szegény tök mindegy hova áll, 90mm páncélt így is úgy is átlõ minden.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

darki81
ne ijesztgess most farmolom rá a creitet..
mások szerint is szar a VK 4502 (P) Ausf. B ?
és ha igen akkor miért?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Bocsánat kicsit félreérthetõen fogalmaztam:
Csak arra figyeljetek, hogy nem mindenhol ez a hármas. Például az SPG-nél van, hogy he/gold/he.
Hu: Most elszóltam magam.
Szó, ami szósz: Az ágyú adatlapjánál meg kell nézni a Tech-tree-ben.

Csak arra figyeljetek, hogy nem mindenhol ez a hármas. Például az ágyuknál van, hogy he/gold/he.
Hu: Most elszóltam magam.
Szó, ami szósz: Az ágyú adatlapjánál meg kell nézni a Tech-tree-ben.

Jól indult a napom! 7-bõl 6 gyõzelem B1-el😄
jó ez az Efficiency rating számoló oldal
most is megnéztem a 3 top tankunkból kettõ 500 körül volt egy meg valahol 650-nél..így már nem is csodálkozok annyira a végeredményen lol
Kösz szépen 😊

a lövedékeknél a 3 fajta lõszer átütését mutatja
ap/gold/he
Hali. Egy kérdésem lenne, és nem arra vagyok kíváncsi, hogy már megtárgyalták ezt néhány nappal ezelõtt....mert én kerestem, de nem találtam erre vonatkozó bejegyzést 😊. Szóval mit is takar pontosan a páncélátütés? Konkrétan a három szám? Már nem vagyok biztos abban, hogy az ellen elejét/oldalát/farát takarja. Elõre is kösz a választ 😊.

Akkor te is tisztában vagy a páncélvastagság számítás fogalmával ugye?
Mivel így feltolatva a mondjuk 40°-ban döntött páncélodból csinálsz 70-80°-ot ami csökkenti az effektív vastagságot.
Namost a fransziáknak meg amúgy is a legvastagabb páncélzata van ugye a játékban amit érdemes még így csökkenteni.
Az meg, hogy így kilõttél öt tankot nem a te tehetségedet bizonyítja hanem, hogy balfaszok voltak vagy csak nem egy súlycsoport az IS-4-el.

Ilyet csak olyan mond, aki még nem ment a B1-gyel <#eplus2>
Egyébként már kétszer is csak az én bénázásomon múlt, hogy nem csináltam vele Topgunt. De feltett szándékom vele összegyûjteni egyet, mielõtt letudnám 😄 Tier5 csatában pedig hp veszteség nélkül lettem vele acélfal... Néha egész vicces tud lenni.
Legutóbb pedig:

Solten
Erdekes hogy mindig az a birka noob-oz akit mar kilottek... 😄

Saor Alba

Bugi Misi
jössz platonozni?😄 T34 lekel még dupláznom xd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Asszem ma játszottam utoljára a T30-al. Valami hozzáértõ megnézhetné az alábbi replayt és megmondhatná, hogy most én vagyok ritka nagy balfasz és nem tudom használni ezt a tankot, vagy nem is lehet?
10:00 tól nézni!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Az IS-4 tornya tényleg gyengepont, vagy most csak szerencséje volt az ellenfélnek? Ahogy elnézem mindig a tornyomat próbálják lõni.

Az imént Pantherrel mentem, kilõttem 3 medet, mögém jött egy T29, ráfordultam, lõttem, talált. Majd hátulról kaptam egy lövést, kilõtte az !ágyút, majd a T29 kivégzett. Megnéztem ki lõtt meg hátulról, hát egy leopard, úgy 300m-rõl... De mire megnéztem a távolságot, már mással harcolt.. Az igen mondom.. Biztos tud valamit, meg kutyafuttában is lõtt, de azért az ágyút kilõni?? Ez olyan mintha tarkónvernének, és betörne az orrom.. Na mindegy, ilyennel még nem találkoztam. Gondoltam megosztom.

Kifogtam egy elég idióta ellenfelet, gondolom a náluk lévõ 2 Maus, akik platoonban voltak, beírták kör elején, hogy "GO CAP ALL EASY WIN" or something, hát jól rábasztak, mert biza marchizor betöltötte HE lövedékeit, majd szépen elkezdte lövöldözni õket (teszem hozzá a csapattársak is szokatlanul jók voltak ebben), közben a mieink befoglaltak. Jó hamar túl lenni ezen a mapon, de azért remélem ez nem lesz divat...

Tono34
Az elõbb egy újabb vereséggel sikerült gyarapítanom T29 statisztikámat, de ami az érdekessége volt, hogy egy Amx12t sebzett az elején belém, majd így sérülten majdnem letudtam 100%-ról egy PII-t. 1 HP-ja maradt ... ha még egyszer pattant volna ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ebben nem tudom mi a birkaság, tegnapelõtt én is oda tolattam fel IS-4-el, mikor már csak egyedül én éltem, a másik csapatból viszont még öten, és ki is szedtem mind az ötöt, és megnyertem a csatát... az egy nagyon jó pozíció a védekezéshez.
Lesz még jobb is mikor T7 nehéz tankok ellen mész! 😄

patchaou
<#falbav> Csak sajnálni tudom azokat akikkel egy csapatba kerül

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bugi Misi
én ma lepattantam róla Slugger 90mm-l

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

bardocz
Én sokkal kevésbé szenvedek vele, mint T-28-al, átlagsebzésem kétszer annyi pl.
Most láttam egy is4-et d-25t gunnal.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Solten
<#eljen> WTF? A 88-assal nem tudom igy kiloni az ellent, most mar tenyleg ra kene allnom a ruszki vonalra... <#alien>

Saor Alba

I.C.ram
Gondoltam, kipróbálom az AMX40-et... Ez a legszarabb a tank a játékban, az tuti. Berak KV-3ak ellen, akiknek még a seggét se tudom sebezni, de egy T6os med is Mausnak tûnik ebben a tankban.
Közben azért nekem is elállt a szavam, szerintem neki is.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Pénteken himmersdorfon foglalás közben kuporgok perzsával az egyik épület tövében, 17x hp-val. Majd megjelenik egy amx-13-75 mitugrász a sarkon, mondom itt a vég... erre mind a 6 lövést beleküldi a lövegpajzsomba 3m-rõl, persze nulla sebzéssel.😄 Tölteni már nem tudott visszagurulni, mert folyamatosan trackeltem és ki is lõttem.

Ez az autoloader igazi szépsége.😊

Azt nem tudom, mit mûvelt a csata többi részében, de azt meg tudom érteni, hogy fölöslegesen nem akarja kilövetni magát a csata végén, amit már biztosan meg is nyertetek.

A miért ne féljünk a franszia tankok miatt.
Találkoztam ma egy tehetséges sofõrrel. Azt nem értem, hogy 16k csata után, hogy lehet valaki ennyire birka.

ezt mentem köszi😊
Bugi Misi
eddig ezt tudom felmutatni vele

saslaca
Üdv Mindenkinek!
Ezt az oldalt ismeritek? Most találtam rá. Marha jó skinek vannak itt a tankokra.

Bugi Misi
múltkor -80K került mire ledupláztam(105mm)
és szinte minden csata mínuszos

Szerinted. Számomra meg a legélvezetesebb t9 heavy volt idáig.

t30at kihuztam vele, szoval, mentem t34el egy par kort. evvel is mar 100nal tartok..
a t34 ehhez kepest mennybementel. ott legalabb van egy vastag torony es gyors agyu. ez meg egy loszar.
oh really? :]

Bugi Misi
menjél T34-l😄 annál szarabb nincsen...

.. csak tenyleg en tartom ilyen kibaszottul szarnak a vk45b-t??? komolyan azon gondolkodom, h penzert atvaltom azt a maradek 80ezer xp-t a mausig, csak ettol a szarkupactol megszabaduljak.. es igen maxos, a legenyseg is , inden.. es ennek ellenere egy szarkupac az egesz.
E75-öt szembõl BL-9-cel hol kell lõni?
Mert nem vagyok egy ász az tény, dehogy sehol nem megy...